Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119

Spirituele Hulplijn

Op een spirituele hulplijn vindt u vooral Online Mediums, Helderzienden, Paragnosten en Tarotisten. Maar uiteraard zijn er voor u ook spiritueel coaches, online psychologen, overige kaartlezers, life coaches, astrologen en readers aanwezig, om al uw vragen te beantwoorden.

Via een spirituele hulplijn gaat dit altijd telefonisch. U kunt uw gesprek betalen via de afrekening van uw telefoonprovider, maar ook vooraf, door middel van zogenaamde “credits”. Credits zijn vooraf aangeschafte belminuten die u online kunt betalen via iDEAL, Mr. Cash, Bancontact, PayPal of uw creditcard. Het zijn dus eigenlijk prepaid belminuten. Heel handig, want zo weet u altijd hoeveel u wilt en zult uitgeven.

Spirituele Hulplijn Qmediums (2)Een spirituele hulplijn, ook wel een paranormale hulplijn genoemd, zijn er in vele soorten en maten. Er zijn veel aanbieders, maar er zijn maag weinig aanbieders met alléén oprechte en betrouwbaren, echte professionele Mediums, Helderzienden, Paragnosten en Tarotisten, die u online en live, in alle anonimiteit kunt spreken. Echter, Qmediums waarborgt te allen tijde haar kwaliteit en vandaar dat ook alle consulenten voordat ze bij ons starten om u te kunnen helpen, uitbundig worden gescreend. Een screening waarbij zij worden getest op hun helderziende vermogen.

Op onze Spirituele hulplijn kunt u dan ook alleen professionele consulten verwachten. Wel is het zo, dat elke consulent haar of zijn eigen originele aanpak heeft. Een aanpak die wel of niet bij u zult passen. Soms is het dus even zoeken voor u, welke consulent u fijn vindt werken en welke niet. Wij adviseren u altijd op uw gevoel af te gaan. Lees ten eerste de korte beschrijvingen door, maar eventueel ter aanvulling ook de lange tekst, die u via de box van de consulent kunt aanklikken en lezen. Hier vindt u iets meer informatie over de consulent, de kwaliteiten en aanpak. Vaak voelt u dan vanzelf al, welke consulent u het meeste aanspreekt.

 

Bekijk hier welke van onze consulenten nu online zijn.

 

Real Time Web Analytics