Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 58
HELDERVOELENDE SHIRLEY
HELDERVOELENDE SHIRLEY
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

HELDERVOELENDE SHIRLEY

Hoi lieve mensen,

Ik probeer een beetje uit te leggen wat ik zoal doe tijdens een consult.  U vertelt iets over de situatie waar u iets over wilt weten en tijdens uw uitleg luister ik alleen nog aandachtig naar u.  Dan ga ik in een zeer lichte trance en leg contact met uw onderbewustzijn. Ik gebruik daarnaast mijn heldervoelende gave om diep in te voelen op uw onderbewustzijn. Hierdoor kom ik erachter wat er speelt of zou kunnen gaan spelen in de toekomst.

De toekomst is nooit 100% te voorspellen maar een goede inschatting maken is zeker mogelijk. Als u vragen heeft over iemand anders kan ik ook bij deze persoon invoelen en kijken hoe deze erin staat. Soms moet ik heel diep voelen voordat er iets omhoog borrelt. Dit betekent dat het ver in de toekomst zou kunnen gebeuren. Als het meer aan de oppervlakte drijft tegen de bewustwording aan zal het niet lang meer duren voordat het binnenkort gaat gebeuren. Dit alles heeft te maken met de wet van aantrekking. De aura van iemand veranderd als iemand zich bewust word van dingen.

U kunt mij ook vragen stellen over algemene spirituele en paranormale zaken. Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om paranormale waarnemingen en spirituele groei. 

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

Geen reacties gevonden
Real Time Web Analytics