Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 55
MEDIUM CHARLOTTE
MEDIUM CHARLOTTE
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

MEDIUM CHARLOTTE

Graag breng ik de dynamiek tussen jou en je tweelingziel in kaart met orakelkaarten. Dit i.c.m. hedervoelen, weten, tips en adviezen.

Hierdoor krijg je helder hoe deze dynamiek zich uitspeelt in jullie realiteit, vaak uit dit zich namelijk heel anders dan dat jij aanvoelt op ziels-niveau bij jezelf en die van je twin! Je wordt je weer een stukje meer bewust waar je op dit moment stagneert in je process, ik begeleid je graag van a naar b. Alsook inzichten op welke vlakken jullie elkaar spiegelen zodat je daar gemakkelijker doorheen kunt processen en transformeren. Tevens het opheffen van blokkades. Afstemmen op de connectie. 

Ook ben ik een helder medium. Tijdens de sessie ben ik in contact met jouw/jullie energie op afstand en process ik healing in jullie chackra’s en aura. Beperkte koorden knippen, trillingsverhoging en frequenties afstemmen.

Tot Horens!

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

  • Moon schreef op 04-02-2018 :
  • Recentelijk een verhelderend gesprek gehad met tweelingzielspecialiste Charlotte . We hebben het proces besproken en hoever ik en mijn twin erin staan, waar ik nog aan moet werken en wat zij zag in de nabije toekomst . Ik zat op een moeilijk punt en ondanks dat dat natuurlijk niet 123 voorbij is kan ik met haar steun weer verder en heb ik vetrouwen in de toekomst . Een echte topper voor mensen die in een tweelingziel relatie zitten. Dankjewel Charlotte !
Real Time Web Analytics