Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 21
PARAGNOST HEALER SUJADI
PARAGNOST HEALER SUJADI
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOST HEALER SUJADI

Lieve mensen, 

Als Paragnost en energetisch heler, kan ik u helder en aanvullend terzijde staan, via antwoorden en verruimde inzichten op uw levensvragen.

Vanuit uw korte vraagstelling of thema en gebruikmaking van de ‘Grote Lenormandlegging’, verkrijg ik inzicht over uw leven en bijhorende processen, via paranormale waarneming.

Hierdoor komen antwoorden en inzichten duidelijk naar voren, die u uitnodigen om op een andere manier naar u zelf, naar uw relaties of situaties te kunnen gaan kijken.

Vanuit een andere zienswijze, kunt u bewust, positieve keuzes en veranderingen in uw leven gaan maken en aanbrengen.

Nauw aansluitend en aanvullend, bied ik ondersteuning in veranderingsprocessen (transformatie), om ‘oude’ patronen, structuren en blokkades te doorbreken en deze te vervangen door vernieuwende denkwijzen op alle niveau’s.

 

Onderstaande thema’s zijn hierin onder meer van toepassing:

-Weinig passie meer in het leven ervaren.

-Energetische blokkades doorbreken op alle niveau’s.

-Partner relatie transformatie.

-Traumatische ervaringen en burn-out.

-Angst gerelateerde stoornissen.

-Hooggevoeligheid en gerelateerde problematieken.

-Fysieke klachten en problemen.

-Gedrags problemen.  

 

‘Collectieve heling, op afstand’  (Iedere Donderdag van 20:00 tot 20:30 uur)

Iedere Donderdagavond, van 20:00 tot 20:30 uur, vind de wekelijkse ‘Collectieve heling, op afstand’ plaats. Deze is bedoeld voor uw transformatie en bewustwordingsgroei, om onder meer blokkerende energieën (energetische blokkades), patronen en structuren te transformeren. Hierdoor kunnen wij onze diepere gevoelens en intuitie weer vrijmaken en ervaren.

De kern van ons leven is, ervaren, leren en weer loslaten. Waar het op neer komt is, dat we ons niet meer krampachtig hoeven vast te houden aan ‘oude’ pijnlijke ervaringen en angst herinneringen. We mogen weer leren open staan voor nieuwe ervaringen, levens bezielende omstandigheden en andere zielen aantrekken, die ons leven als mens, positief kunnen aanvullen, verdiepen en verlichten.  

 

Indien u hiervoor kiest, bent u bewust en wakker om uw leven op een vernieuwende en verfrissende wijze van heldere kleuren en geuren te voorzien!. 

http://www.hetenergetischwerkhuis.nl/_ch.php

 

Graag sta ik u terzijde in uw veranderingsproces! 

Voor meer informatie, neemt u contact op met Sujadi.

'De kracht en Liefde die u ontvangt, ligt niet in de betekenis van het gesproken woord, maar in de intentie, waarmee u het tot u neemt'. 

Mijn hartegroet, Sujadi

 

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

 • Nancy schreef op 19-02-2018 :
 • Graag zou ik hier mijn ervaring willen delen omtrent het stoppen met anti depressiva. Heb hulp, heling, en begeleiding gehad van Sujadi. Heb 20 jaar lang anti depressiva geslikt!! Heb eerder 2 pogingen gedaan om ermee te stoppen. Waar ik nu achter ben gekomen is dat er zoveel mensen dit slikken maar nooit begeleid worden bij het beginnen met dit medicijn en ook niet met het stoppen daarvan!! Wat ik van Sujadi geleerd heb is het vertrouwen terug te krijgen in mijzelf! En dat is eigenlijk het belangrijkste wat je daarvoor nodig hebt!! ( vertrouwen ) Ik heb zo ontzettend veel geleerd over mijzelf!! Ik ben dan ook zo super trots, dankbaar dat ik dit ben aangegaan met mezelf!! Kan het wel van de daken schreeuwen!! Daarom wil ik dit heel graag delen met iedereen die ook wilt stoppen met het slikken van anti depressiva! Ik gun iedereen deze ervaring neem contact met Sujadi!! En ervaar!! Ik ben 59 jaar en voor het eerst ervaar ik vrijheid! En vertrouw weer op mijzelf!! Heb een zoon van 20 jaar en deze zij laatst spontaan mama wat ben je veranderd! Wie de confrontatie met zichzelf aangaat zal veel positiviteit in het leven gaan ervaren!! Bedankt voor je geweldige begeleiding Sujadi! Nancy
 • Nancy schreef op 15-01-2018 :
 • Hallo Sujadi, Ik heb bij jou 11 januari 2018 een heling mogen ondergaan! Ben nu 5 dagen verder. Geloof voor het eerst weer in mijzelf!!! En heb weer vertrouwen in de toekomst! Jij leert me met het nu bezig te zijn!! En niet met het verleden en de toekomst!! Dit geeft zo een enorme rust!! Ik kan het wel va de daken schreeuwen ! Voor iedereen die echt een doorbraak in zijn denkpatroon/ leven wilt gaan maken. Maak een afspraak en ervaar! Bedankt Nancy
 • Anita schreef op 13-01-2018 :
 • Voor suadi , gister avond heb ik u gebeld ,ik ben niet zo moe meer daar ben ik heel blij meeIk bel u wel weer als dat mag hoor , Groetjes Anita
 • Lien van Avesaath schreef op 13-01-2018 :
 • Lieve Sujadi, Dank je voor de fijne telefonische begeleiding van vanmorgen. Het gesprek met jouw gaf me een helder hoofd en een bevrijdend gevoel. Dank voor je liefdevolle inzet. Ik kan nu weer met frisse moed aan de slag met mijn dagelijkse gedoetje.
 • Lien schreef op 01-12-2017 :
 • Lieve Sujadi, bedankt voor het fijne gesprek vandaag. Ik heb je ervaren als een warme, liefdevolle gids. Wat je zei getuigde van een zeer zuivere en liefdevolle diepgang. Je zag de dingen zuiver. Dank je en alle goeds, Lien
 • Maaike schreef op 09-11-2017 :
 • Mijn ervaring met sujadi is zeer verhelderend, en confronterend op een positieve wijze, Met liefde en neutraliteit worden fases in het proces van transformatie zichtbaar en ontstaat er ruimte om deze om te buigen.. Bekwaam en zuiver kan ik Sujadi omschrijven in zijn werkwijze. Namasté
Real Time Web Analytics