Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 62
PARAGNOSTE ELYA
PARAGNOSTE ELYA
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOSTE ELYA

Hallo mijn naam is Elya, ervaren paragnost, Relatie en Life Coach. Helderwetend, Heldervoelend met een zeer sterk 6e zintuig. Sterk gespecialiseerd in liefde, relatie, relatieproblemen, karakter omschrijvingen, familie, kinderen en werk met behulp van AstroReading, koffiedik lezen en/of coaching. Zowel het heden, verleden alsmede de toekomst krijg ik sterk door.

Ik ben meertalig, derhalve kan je bij mij zowel in het Nederlands, Engels als in het Turks terecht.
 
Koffiedik lezen
Koffiedik lezen is een van de oudste vormen van waarzeggerij en officieel heet het 'tasseografie'. Dat is een letterlijke vertaling van het Franse 'Tasséographie', waarbij het woord 'tasse' naar 'kopje' verwijst. Dit laatsgenoemd attribuut heeft een tasseograaf nodig om het te bestuderen.

Door mijn helderwetende en -voelende eigenschappen kan ik door middel van een consult tasseoagrafie de onduidelijkheden die je in je leven ervaart verheldering of opheldering geven. Gezamenlijk kijken we naar wat er zich op dit moment in je leven afspeelt.  Soms kunnen hoofdzaken eenvoudig van bijzaken gescheiden worden en op die manier nieuw inzicht geven, waar je vervolgens praktisch mee verder kan.

Een consult tasseoagrafie neemt gemiddeld een half uur tot een uur in beslag. In specifieke gevallen kan het soms iets langer duren. Belangrijk is dat je de tijd neemt om te ontspannen en je energie hoog te houden. Nadat je je keuze voor tasseoagrafie aan mij bekend hebt gemaakt zal er door mij eerst een klassieke turkse koffie voorbereid worden in een daarvoor bestemde kop en schotel. De koffie wordt opgedronken, en samen met het drapje dat achterblijft wordt de kopje omgedraaid.

Na het bezinken, wat ongeveer 5 tot 10 minuten duurt, valt de koffiedrab en draai ik het kopje weer om. Dit is het moment waarop ik de kop en schotel namens jou en met jouw toestemming omdraai.

Door het draaien van de koffie kopje ontstaan er symbolen in de kopje en schotel die ik voor jou kan lezen. Deze symbolen vertellen iets over jouw verleden, heden en/of toekomst. Ook kunnen knelpunten in je leven gezien worden met tasseoagrafie.

Neem contact op en ervaar zelf wat deze spannende, aparte en traditionele methode voor jou kan betekenen.

Gespecialiseerd in Astrologie en Numerologie
‘’Het staat in de sterren geschreven’’ is een vaak gebruikte spreekwoord wanneer we het gevoel hebben dat het lot vaststaat of dat het lot iets voor ons bepaalt of zal bepalen. Het lezen van de sterren en planeten is een kunst, een grotere kunst is om de kosmische energie die hieruit voortvloeit in combinatie met numerologie (‘Abjad’ methode) te gebruiken voor astrologische readings. Deze readings vertellen veel over het verleden, heden en toekomst.

Aan de had van een voornaam, geboortedatum en voornaam van de moeder, al dan wel of niet aangevuld met een foto, kan ik duidelijk een karakteromschrijving geven en aangeven welke levenslessen er voor jou in het verschiet liggen.

Je kunt je bewust worden van jezelf en bepaalde keuzes. Deze inzichten helpen jou verder in de toekomst.

Als paragnost ben ik in staat om deze kosmische energie op te vangen en met behulp van mijn helderwetendheid en -voelendheid aangeven wat er in de ander omgaat, waarom iemand een bepaald gedrag vertoond en waarom iemand bepaalde acties onderneemt of juist niet onderneemt. 
 
Ik kan zien wat er in het heden speelt, wat er in het verleden aan vooraf is gegaan en ten grondslag aan bepaalde gedragingen ligt en ik kan aangeven wat er in de toekomst in het verschiet ligt. Ik krijg duidelijk door welke wending een situatie kan nemen en welke (on)mogelijkheden hierbij op jouw pad komen. 
 
Je kunt bij mij met elke vraag terecht. Heden, verleden en toekomst krijg ik hierbij sterk en gedetailleerd door middels heldervoelen, helderweten en helderhoren.

Life Coaching
Bijna alle mensen komen weleens op een moeilijk punt in hun leven. Voor ieder persoon is de oorzaak dat hieraan ten grondslag ligt verschillend. Als onafhankelijk Life Coach bied ik jou een luisterend oor zonder vooroordelen en geef ik jou de handvatten die nodig zijn om tot inzichten te komen die voor jou nodig zijn om de innerlijke rust en het levensgeluk terug te krijgen. Stap voor stap begeleid ik je, naar wie je nu echt bent, waar je voor staat of naar wie je graag wilt zijn.

Herken jij je in één of meer van onderstaande, neem dan gerust contact met mij op:

 • Innerlijke onrust;
 • Lichamelijke klachten zonder medische oorzaak;
 • Angstgevoelens;
 • Geen geloof meer in de toekomst;
 • Overmatig piekeren;
 • Geldproblemen;
 • Besluiteloosheid;
 • Ontevreden zijn met jezelf;
 • Overgewicht;
 • Conflicten;
 • (Aanhoudende) vermoeidheid.

 Relatiebegeleiding
Een relatie beginnen, of dit nu gaat om een partnerrelatie of een werkrelatie, is niet zo moeilijk, maar een relatie goed houden is voor velen van ons niet eenvoudig. Vaak wordt het als een drempel ervaren om in relatietherapie te gaan. Veelal is er het gevoel dat je relatieproblemen maar samen moet kunnen oplossen. Wanneer dit echter niet meer lukt, kan hulp van een onafhankelijke derde in de vorm van een relatiecoach heel zinvol zijn. Relatietherapie is bedoeld om op een positieve manier met elkaar in gesprek te komen en de vaak onderliggende behoeften en verwachtingen naar elkaar uit te spreken.

Het is van belang om te onthouden dat alles energie is. Je trekt de mensen aan die jou willen laten zien hoe je over jezelf denkt en hoe je met jezelf omgaat. Zij laten je zien wat jouw verbeterpunten zijn om een gelukkiger leven te gaan leiden.

Door van jezelf te houden, durf je grenzen te stellen en duidelijk te maken wat jij wenst in een relatie. Zo leer je communiceren met anderen en trek je de voor jou juiste personen aan. Op deze manier creëer je een wereld vol liefdevolle, harmonieuze en respectvolle relaties om je heen.

Is het jou wens om weer een harmonieuze relatie te hebben met je partner, vrienden, collega’s of familieleden? Wil je weer kunnen genieten van elkaars gezelschap en jezelf en de ander in zijn waarde laten? Neem dan nu contact met mij op!

Ik help jou als onafhankelijke derde door samen met jou de achterliggende problemen binnen jouw relatie achter te halen en je inzichten te geven waardoor de relatie weer beter zal gaan verlopen.

Luisterend Oor
Uiteraard ben ik ook graag een luisterend oor voor jou en wil ik zonder oordeel maar met gerichte adviezen en coaching je helpen terug in je eigen kracht te komen.

Een luisterend oor, er gewoon ook zijn voor jou in verbondenheid, van hart tot hart, van ziel tot ziel, vertrouwend dat alle gesprekken die we voeren, in uiterst respectvolle discretie worden gevoerd.

Liefs,
Elya

 

 

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

 • marianne schreef op 05-02-2018 :
 • Lieve Elya,ik heb je zaterdagnacht mogen spreken, ppff was echt to the point. Je vertelde me iets wat je niet weten kom... Zal je bellen als wat je heb gezegd is geweest... lieve licht groet Marianne
Real Time Web Analytics