Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119

Liefdeshoroscoop Maagd

Liefdeshoroscoop MaagdHoe trek ik een Maagd aan?
Liefdeshoroscoop Maagd – Maagden verlangen intellectuele stimulatie. Maak indruk op ze met kleine feitjes en details. Probeer altijd tot een conclusie te komen tijdens een gesprek, ze vinden het namelijk niet plezant wanneer een gesprek nergens naar toe gaat; ze hebben liever dat een gesprek een consensus bereikt, of je het nu eens bent met deze consensus of niet. Het zijn heel conventionele mensen, doe dus niets spontaans en dwing ze niet om een vlug besluit te maken, ze zullen hun tijd willen nemen om er intensief over na te denken. Ze zijn niet traag, hun brein is constant bezig met evalueren. Probeer niet om de geest van een maagd sterrenbeeld te benaderen sinds ze hen emoties vergrendeld houden totdat de relatie serieus is; en zij zullen besluiten wanneer dit zo is. Laat een maagd de leiding nemen, ze houden ervan op in controle te zijn van wat er om hen heen gebeurt. Houdt de date smaakvol en wees niet vulgair. Maagden houden van kalme, chique omgevingen en mensen.

Hoe is het om met een Vrouwelijke Maagd uit te gaan?
Liefdeshoroscoop Maagd – Een vrouwelijke maagd is down-to-earth en kan kil of afstandelijk lijken, maar onder haar timide uiterlijk ligt een echte, sterke, gepassioneerde vrouw. Ze zal voordoen alsof ze moeilijk is om te krijgen; dit doet ze omdat ze bang is dat ze haar emotionele kwetsbaarheden blootlegt en omdat ze bang is om gekwetst te raken. Je zult geduldig, hoffelijk en hardwerkend moeten zijn om op haar indruk te maken. Als ze eenmaal verliefd is, is dit voor de lange termijn. Ze zal toegewijd en loyaal zijn en je erg gelukkig maken. Ze zal zelfs proberen om een beetje orde in je leven te brengen. Vrouwelijke maagden zijn conservatief en ouderwets; het type vrouw voor de man die van een uitdaging houdt en graag in een trage relatie bevind.

Hoe is het om met een Mannelijke Maagd uit te gaan?
Liefdeshoroscoop Maagd – De mannelijke maagd heeft een kalme instelling met een gevoelig hart. Hij heeft ontzettend veel respect voor vrouwen en zal deze als zijn gelijke behandelen. Hij houdt van vrouwen die zijn emoties omgooien sinds hij terughoudend is in het uitdrukken van zijn eigen emoties, wat hij echter wel probeert. Het uitdrukken van deze emoties zorgt echter vaak voor conflict, niet alleen van binnen maar ook in de relatie zelf. Deze man vergt geduld en begrip. Hij zal niet extreem afhankelijk worden dus probeer niet om zijn psyché binnen te treden en te verwant te worden, dit zal hem namelijk afschrikken. Hij heeft een chique vrouw nodig die niet impulsief of onconventioneel is. Hij leeft een voorspelbaar leven en zal daarom een voorspelbare vrouw nodig hebben om hem veilig te laten voelen. Hij is perfect voor de down-to-earth, conventionele vrouw. Hij zal niet romantisch zijn en je voeten van de vloer vegen, maar hij zal altijd aan je zijde blijven en erg loyaal zijn. De sensualiteit van deze man komt met de tijd. Een vrouw die naar een stabiele, solide relatie verlangt met een heldere blik op de toekomst is perfect voor de mannelijke maagd sterrenbeeld.

Real Time Web Analytics