Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119

Liefdeshoroscoop Ram

liefdeshoroscoop RamHoe trek je een Ram aan?
Liefdeshoroscoop Ram – Laat een Ram weten dat u ze bewondert, ze gedijen door bewondering en volgers. Laat hen weten dat je houdt van hun levenslust en dat je ze intrigerend vindt. Ze houden nog meer van complimenten dan de meeste andere tekens van de dierenriem. Vraag hen om advies, laat ze weten dat je naar hen opkijkt. Vergeet niet, Ram is het eerste teken van de dierenriem en het meest openlijk en onafhankelijk. Hoewel ze houden van volgers moet je er wel voor zorgen dat je ze niet altijd hun zin geeft. Hou ook niet je mening voor jezelf, want een Ram zal zich snel vervelen als u het altijd met hen eens bent. Complimenteer niet alleen op hun uiterlijk, maar ook op hun instelling of verstand. Ze voeren graag een gesprek over intellectuele onderwerpen en dit zal vaak overgaan in een levendige discussie, of een vriendelijk debat. Ze houden van de uitdaging en het stimuleren van goede, intelligente conversatie. Probeer ze alleen niet te beheersen, want ze houden niet van het aannemen van bevelen. Rammen zijn zeer capabele mensen, dus als je meegaat in hun plannen, ga je zeker een leuke tijd tegemoet. Als ze een suggestie doen voor iets, stribbel dan niet al te lang tegen, want ze willen graag alles onder controle houden.

Hoe is het om met een Vrouwelijke Ram te daten?
Liefdeshoroscoop Ram – Daten met een Ram is altijd opwindend. Ze is warmbloedig, en krachtig, dus zorg ervoor dat je hittebestendig bent! De Ram vrouw is alleen geschikt voor iemand die houdt van een onafhankelijke vrouw die haar eigen pad kiest. Ze zal niet genoeg hebben aan een romantische partner, maar wil ook een beste vriend. Ze heeft een grote behoefte aan liefde en passie, maar ze zal nooit toestaan ​​dat een man de baas wordt. Ze beschouwt haar partner als haar gelijke, dus vrouwelijke Rammen zijn niet voor dominante mannen. Een Ram vrouw houdt van vrijheid. Voor de Ram vrouw is het begin van de relatie het beste deel, dan is de vonk er en ze probeert je de hare te maken. Ze vindt geluk in een relatie op lange termijn, omdat ze geniet van het delen van alles met haar partner. Ze zal altijd haar partner aanmoedigen en kracht geven. Hierdoor is een Ram vrouw geweldig om te hebben in slechte tijden, want ze zullen er altijd zijn voor jou. Voor een happy ending, moet ze zich gewaardeerd en geliefd voelen. Ze zal trouw zijn, maar ze verwacht er hetzelfde voor terug. Ze kan jaloers zijn omdat ze wil dat een man al zijn aandacht aan haar geeft. Het is erg “alles of niets”, haar jaloezie is geworteld in haar bezitterigheid, zij moet altijd op de eerste plaats staan.

Hoe is het om met een Mannelijke Ram te daten?
Liefdeshoroscoop Ram – Een man met het Ram sterrenbeeld heeft een drang naar avontuur dus als u denkt over het hebben van een relatie met een Ram man, moet je wel voorbereid zijn op snel avontuur, nieuwe dingen en opwinding. Hij is altijd bereid om nieuwe dingen te proberen – met inbegrip van relaties. Dat wil niet zeggen dat elke Ram man alleen maar spannende en korte relaties zoekt, maar dit is meestal uiteindelijk wel het geval. Hij zal blijven hangen als u het type vrouw bent die geniet van het hebben van een man die het voortouw neemt en hem zijn succes gunt. Hij zal het geweldig vinden om je van je voeten te vegen. Zorg ervoor dat je onschuldig overkomt en maak het hem niet te makkelijk en je kunt hem zo om je vinger winden. Maak echter nooit gebruik van een Ram man, door zijn opvliegende karakter zal hij snel in woede ontsteken en uit je leven verdwijnen zonder ooit nog om te kijken. Hij geniet van een uitdaging dus als je hem wilt binden zul je hem altijd uitdagingen moeten bieden. Een goede manier is “hard to get” spelen, hierdoor zou hij langer kunnen blijven hangen. Want voor een mannelijke ram draait alles om de sensatie van de jacht. Trek het echter niet te ver door door te doen als je geen interesse in hem hebt.

Real Time Web Analytics