Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119

Liefdeshoroscoop Vissen

Liefdeshoroscoop VissenZo trek je Vissen Aan:
Liefdeshoroscoop Vissen – Praat over spiritualiteit, het occulte, astrologie en alle anderen dingen buiten de echte wereld. Ze zullen gemakkelijk opgaan in een goed gesprek. Hoewel Vissen zich aangetrokken voelen tot mensen met grote problemen die wanhopig hulp zoeken, doet hen dit meestal meer kwaad dan goed. En hoewel een sterrenbeeld Vis zichzelf meestal aanbied om de situatie te verbeteren, zul je ervoor moeten zorgen dat hij/zij niet al jouw problemen op zich neemt omdat hij/zij zijn/haar identiteit in jouw situatie zal verliezen. Ze hebben een sterke en positieve partner nodig die hem/haar sterk maakt. Vissen houden van avontuur, nieuwe situaties en van sociale evenementen. Ze zullen altijd zin hebben om vrijwel alles wat jij voorstelt te doen. Breng ze aan het lachen, ze zijn meestal melancholisch en zullen onder de indruk zijn wanneer iemand de mogelijkheid heeft om hen aan het lachten te brengen. Ze zijn niet heel conservatieve mensen, wees dus niet bang om over onconventionele of rare dingen te praten, tevens kun je ook proberen om wat rare grappen te maken, ze zullen hierdoor onder de indruk zijn. Ze zijn erg gevoelig voor vleierij, geef ze dus complimentjes. Wees gevoelig, gul en zachtaardig, geef ze een comfortabel gevoel wanneer ze samen met jou zijn en alles zal prima verlopen!

Hoe is het om een vrouwelijke Vissen te daten:
Liefdeshoroscoop Vissen – Vrouwelijke Vissen zijn zeer boeiend en fascinerend. Ze zal een man zich als een man laten voelen door haar behoefte aan bescherming en leiderschap. Ze is charmant, zacht en vrouwelijk. De ultieme verleidster. Ze kan recht door de intenties van een man heen kijken en is niet makkelijk voor de gek te houden, de man zal dus eerlijk met haar moeten zijn en haar niet voor de gek houden omdat ze, in plaats van hem te confronteren, ze hem gewoon zal verlaten. Ze zal de man commando’s geven, echter doet ze dit alleen voor zijn eigen bestwil. Ze zal er voor zorgen dat hij gezond eet en dat hij genoeg slaap krijgt, een beetje zoals hoe een moeder haar kind verzorgt. Ze heeft een man nodig die haar beschermt en koestert. Ze kan soms aan- en afhankelijk zijn, echter zal dit nooit overheersend zijn. Plaag haar niet en, allerbelangrijkst, wijs haar ideeën niet al te hard af; ze kan namelijk niet goed tegen afwijzing. Ze is extreem romantisch en zal haarzelf in de relatie verliezen. De vrouwelijke Vis is een ultra vrouwelijke verzorgster, de ideale vrouw voor de juiste man.

Hoe is het om een mannelijke Vissen te daten:
Liefdeshoroscoop Vissen – De mannelijke Vis sterrenbeeld is de ultieme romanticus, een gevoelige man die samen met een vrouw voelt. De mannelijke Vis is het ideale sterrenbeeld voor een vrouw die klaagt dat mannen niet gevoelig genoeg zijn, omdat deze man dat zeker wel is. Hij heeft echter een onrealistisch beeld wat betreft romantiek en zal zijn liefde verliezen wanneer hij beseft dat de ‘perfecte’ vrouw niet bestaat. Deze man leeft in een droomwereld en heeft een vrouw nodig om hem gegrond te houden. Hij lijkt altijd de verkeerde vrouw, of een vrouw die hij niet kan hebben – omdat ze bijv. getrouwd is o.i.d. – te kiezen. Hij heeft een vrouw nodig die hem subtiel kan domineren. Ze moet hem beschermen tegen slechte gewoonten en gedachten. Mannelijke Vissen hebben gevoeligheid, vrijgevigheid en compassie nodig, zorg voor hem en hij zal voor jou zorgen. Een vullende emotionele relatie voor de sterke maar toch gevoelige vrouw.

Real Time Web Analytics