Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119

Online Pendelaar

Pendelaar Online Qmediums Online MediumsEenvoudig gezegd, is het iemand die haar of zijn ‘onbewuste’ gebruikt door middel van een pendel. Via vragen beweegt de Pendelaar onbewust de pendel een bepaalde richting op. Aan de hand van de beweging kan je je antwoord daaruit interpreteren. Het bewegen van de pendel gaat niet via spierkracht, maar meer d.m.v. energie/gedachten kracht.

Pendelen is dus uitermate geschikt voor het beantwoorden voor persoonlijke vragen, het uit pendelen van je chakra’s en het opsporen van lichamelijke aandoeningen.

Pendelen heeft dus niks te maken met “geesten oproepen” of toekomst voorspellen. De enige toekomst die je kunt voorspellen is datgene wat al vast ligt en daardoor al opgesloten zit in je eigen onderbewuste.

Voorbeeld: je weet al dat je vanmiddag naar school van je kind gaat voor het rapporten verhaaltje. Onbewust weet je al een beetje hoe dit gesprek gaat verlopen, je onderbewuste slaat meer op dan je denkt…zonder dat je je dit realiseert zie/hoor je vaak al veel meer van je kind dan dat je denkt. Zou je van tevoren dit uit gaan pendelen, dan heb je grote kans dat je het gesprek vooraf al heel aardig hebt kunnen “voorspellen”.

Pendelaars zijn soms helderziend en helderhorend, maar veel vaker “weten” ze gewoon iets. Als extra bevestiging vraagt de pendelaar bewust om haar onderbewuste antwoorden te geven via de pendel. Vaak is het om te checken of het gevoel of het beeld gewoon klopt.

Hoe werkt een Pendel?
Pendelen is een andere vorm van radiësthesie, net als wichelroede lopen. Beiden vormen werken volgens hetzelfde principe, maar het doel is iets anders.

De pendel wordt, in tegenstelling tot de wichelroede, ook meestal binnenshuis gebruikt.

De slingerende, rechtlijnige of cirkelende bewegingen die een pendel boven een object, bijvoorbeeld een foto, portefeuille of (liefdes-) brief ,pendelkaart enz. maakt, ontstaan door onbewuste spierreacties die naar de hand worden geleid. Door aan deze bewegingen vaste betekenissen te hechten, krijgt je als pendelaar antwoorden op de vragen die je over het uit te pendelen voorwerp of individu stelt.

Het feit dat je heel bewust hand en vingers stilhoudt, terwijl de pendel toch beweegt, is natuurlijk fascinerend. Het lijkt wel “boven natuurlijk” alleen kun je je afvragen als nuchtere Hollander of je die hand wel  stilhoudt.

Bewust wel, anders heeft het pendelen helemaal geen zin. Het principe van het pendelen is dat alles onbewust gebeurt. Als je in een laboratorium proeven zou doen, zul je wel degelijk piepkleine, onmerkbare beweginkjes kunnen constateren.

Hoe betrouwbaar is een pendel?
Een pendel zet onbewuste zenuwimpulsen om in beweging. Vaak zeggen mensen dat het zeker is dat hun pendel uit zichzelf beweegt. Dat is dus een veelvoorkomend misverstand. Het eigen bewustzijn dient te worden uitgeschakeld en dat blijkt in de praktijk toch ook heel moeilijk en misschien ook niet ten alle tijden te lukken.

Of de pendel goed werkt is dus geheel afhankelijk van degene die het instrument bedient. Er zijn diverse testsituaties geweest waaraan pendelaars hebben meegewerkt waaruit de betrouwbaarheid van de pendel niet zo goed naar voren is gekomen. De conclusie is dus eigenlijk dat er goede en minder goede pendelaars zijn, maar dat de pendel wel degelijk kan werken.

Bekijk hier welke online consulenten aan pendelen doen.

Real Time Web Analytics