Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119

Relatiehoroscoop Kreeft

Relatiehoroscoop KreeftRelatiehoroscoop Kreeft met Ram
Het klikt zelden volledig tussen een explosieve Ram en een gevoelige Kreeft. Omdat dit een band is tussen water en vuur, voelen jullie instinctief de dreiging die van de ander uitgaat. Ook zijn jullie beiden autoritair en weinig flexibel. De Ram walst als een echte bulldozer over de fijngevoelige Kreeft heen, terwijl de humeurige Kreeft met dat eeuwig gezeur de sfeer volledig verpest voor de Ram. De leuke seks dient hier slechts tijdelijk als bindmiddel.

Relatiehoroscoop Kreeft met Stier
Mooie en beslist vruchtbare combinatie. Een tevreden leven opbouwen, lukt makkelijker eens jullie elkaar gevonden hebben. Jullie hebben allebei materiële en emotionele zekerheid nodig. Ook zweren jullie bij dezelfde traditionele waarden zoals een comfortabele, warme thuis, een hecht gezin en ‘de familie’. Opgelet: de grillige Kreeft durft zich in een zoveelste gekke bui al eens onvoorspelbaar gedragen en daar heeft onze Stier het verdomd moeilijk mee.

Relatiehoroscoop Kreeft met Tweeling
Het lijkt spannend en leuk omdat jullie allebei een beetje gek zijn. In werkelijkheid blijkt samenleven een hele opgave omdat jullie zo anders zijn. Kreeft slikt veel van de veranderlijke Tweelingen maar vindt er uiteindelijk rust noch zekerheid bij. Tweelingen knapt dan weer af op de dominantie van Kreeft. Ook in bed is het niet al koek en ei. Kreeft blijft zweren bij het zwoele, bij sfeer en grote emoties. Tweelingen kiest voor prikkels, fun en gezever.

Relatiehoroscoop Kreeft met Kreeft
Moeilijk. Er is hier teveel van het goede en het slechte. Jullie zijn allebei gevoelig, verzorgend en beschermend. Maar ook bazig, grillig en te snel op de tenen getrapt. Overstuur? Dan gaan jullie piekeren, overmatig eten, drinken of roken. En jullie kunnen elkaar hier niet bijsturen. Jullie zijn allebei wat onzeker en houden van cocoonen en van seks. Maar seks kan hier evengoed op een zijspoor raken, vooral als jullie emotioneel alle remmen losgooien.

Relatiehoroscoop Kreeft met Leeuw
Moeilijk. Jullie respecteren elkaar vanuit het intuïtief gevoel dat jullie elkaar kunnen vernietigen. Leeuw slikt veel van Kreeft maar verzet zich als Kreeft de leiding neemt. Want Leeuw laat zich niet commanderen. Het hangt echt af van de wederzijdse maturiteit hoe dit uitdraait. Kreeft kent de bedverlangens en andere behoeften van Leeuw en komt daar graag aan tegemoet. Maar of dit nu volstaat om de relatie levend te houden, is zeer de vraag.

Relatiehoroscoop Kreeft met Maagd
Als minnaars doen jullie het prima. Ook wat de rest betreft, vinden jullie elkaar. Want jullie vertrouwen elkaar terecht en menen het goed met elkaar dankzij een goede communicatie en een onuitgesproken affiniteit. Jullie kunnen elkaar stimuleren en zelfs een beetje veranderen. En ja, ook tussen jullie kunnen stoorzenders opduiken, waardoor jullie uit elkaar drijven. Maar toch stromen jullie energieën op een dag weer samen. Niets aan te doen.

Relatiehoroscoop Kreeft met Weegschaal
Weegschaal apprecieert een fijne aanpak in verleiding en seks. Kreeft is degene die deze verlangens kan waarmaken. En kijk, hier stopt het al. Want de rest draait vierkant. Omdat jullie zo verschillend zijn qua temperament en innerlijke drive. Jullie voelen elkaar niet echt aan en staan diep vanbinnen wat afkeurend tegenover de persoonlijkheid en handelswijze van de ander. Uiteindelijk komen jullie tot het besluit dat deze relatie een misverstand was.

Relatiehoroscoop Kreeft met Schorpioen
Een relatie tussen jullie kan een lang, gevoelvol en mooi verhaal worden. Omdat alle elementen daartoe, hier voorhanden zijn. Kreeft en Schorpioen voelen elkaar helemaal aan en brengen telkens opnieuw voldoende begrip en liefde voor elkaar op om eventuele obstakels te elimineren. Dit kan zo’’n liefde worden waarvan jullie levenslang mogen proeven. Via kleine, overheerlijke hapjes natuurlijk, omdat ze zo kostbaar is. Zowel in als uit het bed.

Relatiehoroscoop Kreeft met Boogschutter
Seksueel zit het wel goed, dat staat buiten kijf. Omdat er magie zweeft tussen Kreeft en Schutter als gevolg van jullie persoonlijk vibraties. Maar Kreeft raakt op de duur voelbaar uitgeput door de aanwezigheid van Boogschutter. Ook blijft de communicatie hier gebrekkig omdat jullie een andere taal spreken. Behalve als het om humor gaat. Oef! Toch zullen jullie echt alle zeilen moeten bijzetten in deze band. En dat wordt heel vermoeiend.

Relatiehoroscoop Kreeft met Steenbok
Jullie zijn tegenpolen en blijven elkaar dus verbazen. En aantrekken, vooral fysiek. Het ene moment charmeren Kreeft en Steenbok elkaar, terwijl beiden zich het volgende moment al afvragen wat ze eigenlijk in elkaars leven doen. Misschien de eigenschappen die ze zelf missen in de ander bewonderen? Wat misschien een vruchtbaar proces kan worden. Maar uiteindelijk kan het vierkant draaien omdat Steenbok zo hoekig blijft en Kreeft zo rond.

Relatiehoroscoop Kreeft met Waterman
Tussen Kreeft en Waterman vibreert een machtige aantrekking, uitgelokt door een mysterieus magnetisme. En jullie kunnen vanzelfsprekend voor elkaar vallen. Maar daarna volgt de ellende of liever: de harde realiteit. De communicatie tussen jullie zit niet goed. Bovendien zoekt Kreeft zekerheid en verbinding. Huisje, boompje, beestje dus. Waterman daarentegen blijft liever vrij. Omdat er nog zoveel te zien, te doen en te beleven valt in deze wereld.

Relatiehoroscoop Kreeft met Vissen
Jullie voelen elkaar prima aan want surfen uiteraard op dezelfde emotionele golven. Om krek dezelfde reden kunnen jullie kopje ondergaan in een zee van gevoelens en die ontvluchten via alcohol, eten, sigaretten, pillen, reizen of drugs. Toch kunnen jullie zalig vrijen, jawel. Maar eens dat achter de rug is, hebben jullie elkaar maar weinig meer te vertellen, behalve dan het afspreken van een dag en een uur voor de volgende uitgebreide vrijpartij.

 

 

 

 

Real Time Web Analytics