Qmediums ®

QMediums kwaliteits mediumsQmediums, kwaliteits mediums

Ben je op zoek naar betrouwbare, integere en heel hoogbegaafde mediums, paragnosten, kaartreaders, die nog veel meer in petto hebben om jou op een zo optimaal mogelijke manier verder te helpen in al jouw vragen? Bij Qmediums  tref je consulenten die non-stop voor je klaar staan!

Wil je graag  foto-reading, een emailconsult, een telefonisch consult? Jij kiest waar jij in elk moment behoefte aan hebt. Maak kennis met een fantastisch team van Qmediums collega’s die al jouw vragen met veel zorgvuldigheid en helderziende gaven beantwoorden!

Medium Olivia
Medium Olivia
Helderziend sterk medium , relatie-expert , spiritueel coach ,voor elke levensvraag ,relaties, liefde , werk , zakelijk etc , een zuiver& eerlijk antwoord ,gidscontact& uitgebreide Lenormandkaartlegging !
Box 13
Beschikbaar
Medium Maria
Medium Maria
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 
Box 14
Beschikbaar
Elise
Elise
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Box 25
Beschikbaar
Cleopatra
Cleopatra
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.
Box 26
Beschikbaar
Medium Richard
Medium Richard
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Box 28
Beschikbaar
Katja Charlotte
Katja Charlotte
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, heldervoelen/horen Volg je Hart want dat klopt.
Box 31
Beschikbaar
Christel
Christel
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Box 34
Beschikbaar
Lies
Lies
Ik ben heldervoelend, wetend en bied hulp bij relatie- en levensvragen. Gespecialiseerd in liefdesrelaties en transformatieprocessen.
Box 39
Beschikbaar
Medium Corina
Medium Corina
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....
Box 46
Beschikbaar
Medium Moon
Medium Moon
Hoogbewust heldervoelend paragnoste, processor in diepte- en bewustzijnswerk en kwantumbewustzijn, Numerologie, Tarot Coach/ Reader, Zielsverbindingen
Box 49
Beschikbaar
Ramsay van Rhijn
Ramsay van Rhijn
Paragnost. Ik leg ik lenormand engelen en zigeuner kaarten om mooie inzichten te geven ik sta graag voor u klaar 
Box 59
Beschikbaar
Medium Astrid
Medium Astrid
Helderziend/voelend/wetend medium, Kaartlegster, ook voor een healing op afstand.
Box 03
In gesprek
Medium Laura
Medium Laura
Medium, Ik leg al meer dan 35 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Box 07
In gesprek
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Box 08
In gesprek
Paragnost Thea
Paragnost Thea
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Box 22
In gesprek
Medium Angie
Medium Angie
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Box 32
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Box 36
In gesprek
Medium Clarisa
Medium Clarisa
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Box 53
In gesprek
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Box 63
In gesprek
Medium Heleen
Medium Heleen
Hallo, Mijn naam is Heleen. Ik ben helderziend, helderwetend en heldervoelend medium. Met mijn gaven wil ik u graag helpen met al uw levensvragen...............
Box 01
Afwezig
Medium Anja
Medium Anja
Ik ben heldervoelend en gespecialiseerd in f fotoreading en u mag alles vragen
Box 02
Afwezig
Ashraya
Ashraya
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Box 04
Afwezig
Medium Margje
Medium Margje
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.
Box 05
Afwezig
Medium Mila
Medium Mila
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Box 06
Afwezig
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
Ik ben een helderwetend en voelend Medium Paragnoste, tevens leg ik de Tarot Lenormand
Box 09
Afwezig
Medium Arlette
Medium Arlette
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 
Box 10
Afwezig
Vicky
Vicky
Helderwetend, heldervoelend en horend, Soul coach, transformatie coach voor persoonlijke en spirituele groei.
Box 11
Afwezig
Annemiek
Annemiek
  Medium, heldervoelend, automatsch schrift, paragnost, pendelen, kontakt met overledenen, relatie's en zakelijke adviezen
Box 12
Afwezig
Medium Daniël
Medium Daniël
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Jezelf terug in balans krijgen.
Box 15
Afwezig
Medium Margret
Medium Margret
Gespecialiseerd in Zielsiefde, Narcisme, Dieren, vragen over 'de Tijd van Nu". het Watermantijdperk!  Elke dinsdagavond half 9, Leg ik gratis Online kaarten bij Facebook Paragnosten Chat.
Box 16
Afwezig
Medium Benny
Medium Benny
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Box 17
Afwezig
Medium Layla-Ki
Medium Layla-Ki
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching.
Box 18
Afwezig
Medium Alberdina
Medium Alberdina
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.
Box 19
Afwezig
Amber
Amber
Helderziend, helderwetend en helderwetend. Contact leggen met overledenen. Ik leg de tarotkaarten en lenormandkaarten. Geef u graag inzichten , advies en coaching waar je dat in je leven nodig hebt. Geen vraag is te gek.Altijd een eerlijk en zuiver antwoord op je vragen.  Hartelijke groet, Amber
Box 20
Afwezig
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Ik doe dit werk al 29 jaar met veel liefde en passie. Ik ben met deze gave geboren en door levenservaringen is het alleen maar sterker geworden. Ik geef Holistische Oracle Reading. Dat is een praktische manier om toegang te krijgen tot intuïtieve, geaarde informatie over een aantal problemen. Oracle-kaarten zijn een inspirerende bron om onszelf in eenheid te brengen. Ze laten je zien wat je in de huidige energie projecteert en ze helpen je te begrijpen wat je bewustzijn aan het creëren is. Inzichten op Body & Mind & Soul & Heart. Ze onthullen ook verborgen blokkades die je voortgang kunnen vertragen. Weerspiegelen je innerlijke kracht. Ze geven inzicht in wat je Soul Journey is. Inzichten in zelfliefde, de liefde - soulmates/tweelingzielen en relaties. Inzichten zakelijk en financieel. Ze bekrachtigen je intuïtie, en hoe te leven vanuit je hart zodat inzichten, creativiteit en je gevoelens blijven stromen. De informatie die ze brengen zal je bekrachtigen en inspireren. Daarbij krijg je praktisch advies en oefeningen om je te helpen jouw fundamentele dromen te bereiken en je nieuwe inzichten  en ideeën verder te ontwikkelen. Naast mijn gidsen wordt er ook gebruikt gemaakt van de Tarot, Lenormard, Pendel en de Orakelkaarten Ik ben eerlijk en oprecht in mijn antwoorden en werk vanuit onvoorwaardelijke liefde. Ik doe dat door jou te mogen spiegelen, te helpen, inspireren, kracht en vertrouwen te geven zodat je weer meer balans krijgt en weer in je positieve energie komt te staan. Mocht je een luisterend oor nodig hebben, dan sta ik altijd klaar voor je.Ik heb ook mijn eigen coachingspraktijk en geef regelmatig thema workshops. Namasté, Shanti 
Box 21
Afwezig
Paragnost Marie
Paragnost Marie
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuitie. Ik kan voor je pendelen, Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit
Box 23
Afwezig
Medium Sarah
Medium Sarah
Medium die heldervoelend is. Samen met mijn Lenormand kaarten kan ik al uw vragen over werk, familie, huisdieren en liefde beantwoorden
Box 24
Afwezig
Medium Yvonne
Medium Yvonne
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Box 27
Afwezig
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Box 29
Afwezig
Jo An
Jo An
Intuïtief, heldervoelend, helderwetend, helderhorend. Zuiver en oprecht vanuit het hart sta ik voor je klaar met uw vragen over de liefde, relatievraagstukken, coaching!
Box 30
Afwezig
Medium Icha
Medium Icha
Paragnost Medium Icha . Zit je met vragen dan zoek ik samen met mijn gidsen naar een oplossing en tevens gebruik ik ook de Lenormandkaarten.
Box 33
Afwezig
Medium Sissy
Medium Sissy
Medium Sissy, helderwetend, heldervoelend, helderziend, en lichtwerker in hart en zielBen jij op zoek naar antwoorden en zuivere inzichten?
Box 35
Afwezig
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Box 37
Afwezig
Medium Avalon
Medium Avalon
paragnost-medium-helder horend-ruikend-zien-wetend-voelend-raider waite tarot-engelenkaarten- dolfijnen reiki-kundhalini reiki-psychometrie reading
Box 38
Afwezig
Martina
Martina
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.
Box 40
Afwezig
Paragnost Astar
Paragnost Astar
Ik ben een helderwetend -en voelend paragnost. Ik werk met de pendel en orakelkaarten.
Box 41
Afwezig
Medium Amy
Medium Amy
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Box 42
Afwezig
Medium Rosali
Medium Rosali
Foto : @Racool_studio Wat ben ik : Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen. Hoe werk ik : “Omdat alles een vibratie heeft, uw voornaam en geboortedatum dus ook, zijn dit de drie gegevens ( plus uw stem ) die ik nodig heb om uw vragen vlot te kunnen beantwoorden” Wat beloof ik : Vanwege uw privacy kan ik u verzekeren dat ik onze gesprekken strikt vertrouwelijk zal behandelen en er dus met niemand over zal praten Licht, Liefde en Vrede
Box 43
Afwezig
Medium Lin
Medium Lin
Box 44
Afwezig
Paragnost Laura
Paragnost Laura
Paragnost Laura. Ik help je graag op weg om de juiste beslissingen te nemen. Ik stem af op jouw hartenergie en mijn kaartjes. Ik ben wel een medium .....
Box 45
Afwezig
Fijne dagen!!
Fijne dagen!!
Medewerkers van Top Paragnosten wenst iedereen een goed en gezond 2022 toe!!
Box 47
Afwezig
Paragnost Lisa
Paragnost Lisa
Sinds mijn kinderjaren maak ik contact met de engelen en mijn gidsen. Ik ben helderwetend en heldervoelend. Tijdens een consult zult u antwoorden en inzichten krijgen, maar ook zult u begrip, warmte, empathie en verbinding voelen.
Box 48
Afwezig
Medium Diana
Medium Diana
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Box 50
Afwezig
Medium Mara
Medium Mara
Liefdevol en respectvol naar jou toe. Helderziend en heldervoelend paragnost. Lenormand kaarleggingen, pendelen en Reiki Master. Ook healing op afstand..
Box 51
Afwezig
Paragnost Lis
Paragnost Lis
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 
Box 52
Afwezig
Hope
Hope
paragnoste, kaartleggen , pendelen ,helderhorend en voelend
Box 54
Afwezig
Medium Martina
Medium Martina
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)
Box 55
Afwezig
Medium Carine
Medium Carine
Box 56
Afwezig
Medium Jeanette
Medium Jeanette
Erkend Medium en Paragnost. Bekend van TV. Ruim 30 jaar ervaring. Eerlijk en Direct. Heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend. Zeer sterk in liefde, relaties, werk, dieren en overledenen.
Box 58
Afwezig
Medium Chantal
Medium Chantal
Nieuw! Chantal is bekend medium & paragnost. Bekend van TV. Goed in toekomst voorspellen.
Box 60
Afwezig
Medium Bhartie
Medium Bhartie
Hallo, met ruim 10 jaar ervaring als medium, wil ik graag samen met u kijken wat er voor u op het moment speelt.
Box 62
Afwezig
Medium Sonja
Medium Sonja
Lieve jij, ik ben medium Sonja. Lenormandkaarten, pendel en mijn gidsen zijn mijn belangrijkste tools.  Relatie- en life coach.
Box 64
Afwezig
Medium Aïsha
Medium Aïsha
Mijn naam is Aïsha, ervaren kaartlegster in de liefde, (familie-)relaties, werk, financiën en spirituele ontwikkeling. Je kunt bij mij terecht voor vragen over soulmates, een nieuwe baan vinden of andere persoonlijke problemen.
Box 66
Afwezig
mis mar
mis mar
Box 67
Afwezig
Test Box
Test Box
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Box 70
Afwezig