Chakra’s in balans

Chakra's in balansChakra’s in balans. Voor wie er nog niet eerder iets over heeft gehoord. We bezitten als mens chakra’s. Het komt uit de Indiase cultuur, die zeggen, de mens heeft energiepunten in zijn lichaam. En die energiepunten, die er uit zien als een wiel, zorgen voor levenskracht.

Oftewel, de mens is energie en die energie die hoort volop te stromen en in het lichaam zijn diverse punten die er voor zorgen dat de energie kan stromen. Mits de mens deze volledig openstelt voor zichzelf.

Als je chakra;s in balans bent, merk je dat. Je bent zen, hebt rust in je hoofd, alles verloopt vloeiend, je voelt je krachtig en op je gemak. De mensen om je heen ervaar je niet als negatief en positief, maar als neutraal.

De woorden komen vloeiend uit je mond en daarbij altijd ene lief gebaar. Je doet niemand te kort en ook jezelf niet. Als je dit ervaart, kun je er van op aan dat je chakra’s lekker aan het draaien zijn en jij daar levenskracht voor terugkrijgt.

Maar wat als een van de chakra’s, het zijn er namelijk meerdere, niet lekker draait. Laten we de keelchakra er eens bij pakken. Als jij altijd voorzichtig bent met je woorden. Lang niet altijd uitspreekt wat je zou willen zeggen.

Heb je er dan wel eens op gelet dat je zomaar vaak je keel aan het schrapen bent? Of het gevoel hebt dat iets je naar de keel grijpt. Of je keel dicht zit. Als dat zo is, dan weet je nu, wacht even. Mijn keelchakra draait niet, ik ben niet in balans. Ik zeg niet alles wat ik op mijn hart heb. Hierdoor voel ik mijn levenskracht niet goed.

Hierdoor ervaar ik lichamelijk en geestelijke pijntjes en die heb ik liever niet. Dan weet je nu, zegt een medium van Qmediums wat het euvel is en ik kan je vertellen hoe je je keelchakra weer lekker draaiend kunt krijgen.

Het is heel simpel, zegt het medium van Qmediums. Draai met je hand voor je keel rondjes, daarmee activeer je je keelchakra weer. Dit gaat niet na een keer goed draaien. Je zult de oefening een paar keer moeten herhalen.

Je zult direct het effect er van merken. Het schrapen van je keel wordt minder. Je keel zit niet meer dicht en je voelt je direct meer in je kracht staan. Die kracht gaat er voor zorgen dat je makkelijker durft te gaan zeggen, wat je denkt.

Zie je chakra’s als lampjes, een elektriciteitsnet. Als ergens een draadje vastzit, kunnen zomaar een aantal lampjes niet meer branden. Ze zijn dan of doorgebrand, of ze hebben even een slinger nodig. Zo kun je dus ook je chakra’s weer aan de gang krijgen.

Je zult het direct merken als een van je chakra’s niet goed draait. Stel voor dat je constateert vaak rond te lopen met hoofdpijn. Dat kan diverse redenen hebben, te weinig water drinken, te veel piekeren en zorgen maken. Maar het kan ook betekenen dat je belangrijkste chakra, Het derde oog vastzit..

Dit is het center van de chakra’s, dus van belang dat je deze goed draaiend blijft houden. Balans in je chakra’s, is balans in je energie en is balans in je levenskracht. We kunnen zoveel meer als we denken. Als we maar weten, zegt een paragnost van Qmediums hoe we als mens in elkaar steken.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.