Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 02
HELDERVOELEND HEALER JORINDE
HELDERVOELEND HEALER JORINDE
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Beschikbaar

HELDERVOELEND HEALER JORINDE

Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Jorinde en ik wil je graag helpen met je vragen. Als spiritueel counselor wil ik je graag in je kracht terugzetten. Hierbij maak ik gebruik van mijn heldervoelendheid en kaarten van de Psychic Tarot van John Holland en engelenkaarten. Als auteur van het boek "Uit het web" (een roman over narcisme) weet ik veel over destructieve relaties, maar ook hoe eruit te komen en gelukkig te zijn. Tevens ben ik reconnective healer en kan je op afstand healing sturen. Verandering begint bij jezelf. Laat mij je helpen om die verandering in gang te zetten.

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

 

  • Marlous schreef op 06-05-2018 :
  • Dank je wel Jorinde voor je heldere inzichten en adviezen. Wanneer ik het even niet meer zie brengt een gesprek met jou overzicht. Je laat me mijn weg vinden door te gidsen en te begeleiden, met veel geduld. Daar waar nodig en de ruimte er is confronteer je mij op een liefdevolle en duidelijke manier met mijn eigen gedrag. Ik voel me zekerder en gesteund in mijn groeiproces. Zeer waardevol de gesprekken met jou! Groeten en tot een volgend gesprek.
  • Wendy schreef op 05-05-2018 :
  • Beste Jorinde, dank je wel voor al de adviezen. Ik heb je al een paar x gesproken en je zet mij altijd weer op de juiste koers. Ik ben al dansend met mijn verjaardag begonnen. Heerlijk. Ik zie ook mijn verantwoording en waar ik nog zelf een stuk mag groeien. Het ligt zeker niet alleen aan hem. We hebben een goed gesprek gehad en een time-out. Voelt goed want dan krijgen we allebei ruimte voor onze eigen stuk. Groetjes, Wendy
Real Time Web Analytics