Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 07
MEDIUM-PARAGNOSTE DIDI
MEDIUM-PARAGNOSTE DIDI
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

MEDIUM-PARAGNOSTE DIDI

Lieve mensen, ik werk met Liefde en Licht naar jullie. Ben een topper in relatie en coaching. Graag help ik de mens om op hun eigen ik te vertrouwen en om door te kunnen stromen naar eigen keuze..!!! Zo mooi als je jezelf in het witte licht zet, vreugde geluk en voldoening voor jou als mens!!

Liefs,
Didi

 

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

  • R uit Breda schreef op 03-01-2018 :
  • Lieve Didi, Je helpt mij al een tijdje. Jij bent zo kundig warm, lief en zelf zo ervaren. Wil je graag een goed gesprek met adviezen waar je ook echt mee verder kan komen? Didi voelt alles super goed aan en kan je zo goed helpen! Topper! Dank voor alles lieve Didi. Liefs R uit Breda
  • Ilona schreef op 24-07-2017 :
  • Net met Didi gesproken en lang ook, Ben werkelijk diep onder de indruk van haar vermogen en kwaliteit. Haar feedback is zuiver en dat brengt zo veel helderheid Erg dankbaar ben ik dat zulke gesprekken kunnen bestaan.
  • Daphne schreef op 21-07-2017 :
  • Net gesproken met Didi. Meer dan een uur. Ik ben omvergeblazen door haar gave. Zij weet alles! Je verleden, je heden, wat je moet doen. Ik hoefde niets te vertellen, zij kwam zelf met alles aanzetten. Dingen die ik was vergeten, die ik diep had weggestopt. Precies die dingen waar ik steeds onbewust tegenaan liep maar waar ik zelf niet meer zag waarom en wat ik moest doen. Dingen die zij niet kon weten en toch wist, over mijn jeugd, mijn ouders. Het hield niet op. Zij kan iedereen zien. Ze vertelt je wat je nodig hebt om te healen. Ze weet wie jij bent en wat je moet doen. Didi handelt vanuit een puur hart. Ik heb ontzettend veel informatie van haar mogen ontvangen. Geen lege praatjes maar pure essentie vanuit pure alwetende helderziendheid. Ik ben Didi ENORM dankbaar voor haar hulp. Zij heeft mij enorm op weg geholpen en mij de inzichten en het gereedschap gegeven om zelfs de meest moeilijk dilemma's op te lossen. Als je bent vastgelopen en je weet dat je aan jezelf moet werken maar je weet niet meer hoe. Bel Didi! Zij zal je hand pakken en het samen met je doen. Een gesprek waar ik haar mijn leven lang dankbaar voor zal zijn, een gesprek dat ik nooit meer zal vergeten. Ik ga haar zeker nog regelmatig bellen om mij op mijn pad te helpen. Didi je bent een topvrouw!
Real Time Web Analytics