Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 40
PARAGNOST HEALER PETER
PARAGNOST HEALER PETER
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOST HEALER PETER

In deze jachtige wereld met al zijn prikkels lijkt echt luisteren steeds lastiger te worden met alle gevolgen van dien. Ik luister niet alleen naar wat men uitspreekt maar ook zeker naar wat er niet uitgesproken wordt. Onverwerkte emoties en frustraties worden vervolgens opgeslagen in het lichaam totdat het teveel wordt waardoor men allerlei ongemakken en gevoelens kan krijgen, van niet prettig voelen tot zwaar gefrustreerd zijn of zelfs niet meer kunnen functioneren.

Door ook naar deze onder stroom te luisteren ervaart men vrijwel altijd in een zeer korte tijd opluchting en rust, in zowel lichaam als in de gedachte. Dit luisteren en communiceren met deze onderstroom gebeurt via gidsen en liefdevolle energie uitwisseling, waardoor ik zowel met zeer kleine kinderen die nog niet kunnen praten als volwassenen via deze onderstroom kan communiceren.

U vind in mij een warm liefdevol persoon die vanuit het  hart oprecht meevoelt en meekijkt naar dat wat u belet om te zijn wie u wilt zijn.  

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

  • Alex schreef op 26-10-2017 :
  • Peter, bedankt! U heeft een zeer sterk inlevingsvermogen. De energie die ik kreeg om me te laten inzien en me te laten voelen welk pad ik bewandel is heel sterk. Dit voelt heel juist en heel goed. Bedankt om me de inzichten te geven, U bent een zeer warm persoon met ontzettend veel kennis en krachten, bedankt! Alex Paragnost – Healer Peter, box 40
Real Time Web Analytics