Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 03
PARAGNOST PETER
PARAGNOST PETER
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOST PETER

We leven in een maatschappij met veel prikkels en een haastig bestaan. Een bestaan wat meestal in balans is met de richting die we opgaan. Wanneer het allemaal niet loopt zoals we graag willen, raken we uit balans, wat consequenties kan hebben voor ons dagelijks welzijn.

Door vanuit het hart naar de verandering van uw balans te kijken en te luisteren, komen we snel tot de kern. 

Bij mij kunt u rekenen op een liefdevolle, maar duidelijke en nuchtere aanpak. Zo help ik u met werken aan het terugbrengen van uw rust.

Met vriendelijke groet,
Peter

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

 

  • Fransien de vries schreef op 13-12-2017 :
  • Lieve Peter Ik had graag langer met je gepraat, maar wegens geldgebrek moest ik toch afbreken, Ik vond het gesprek heel duidelijk, je kwam steeds met duidelijke antwoorden en die waren treffend. Ik voelde ook dat het waar, oprecht en liefdevol was, Voel me rustiger en gekoesterd, Dank je wel Peter!!!!! warme groet Fransien de Vries
  • anoniem schreef op 28-06-2015 :
  • Machtige Peter Ik heb je kort geleden leren kennen. Jeetje, wat een uitzonderlijk krachtig en zuiver paragnost ben je! Zonder iets te zeggen kan je duidelijk een situatie omschrijven en invoelen op alle betrokken personen. Je hoort een naam en al heel snel komt spontaan alle info uit je. Ik heb in het verleden al naar andere paragnosten gebeld, maar jij bent echt onwijs sterk in je gaven. Je beperkt je niet enkel tot invoelen en toekomst bekijken, maar zonder ik erom vraag, geef je ook iedere keer de voor mij meest gepaste tools mee om een situatie aan te pak ken of aan te kunnen. Op korte tijd heb je me al veel belangrijke lessen meegegeven. U bent een kostbare ontdekking! Dank u wel voor alles!! Ik hoor u binnenkort terug voor meer tips ;-). Veel liefs
  • Anoniem schreef op 28-06-2015 :
  • Peter, wat heb ik zojuist een fijn gesprek met jou gehad! De rust en helderheid die jij me hebt gegeven is echt zalig. Ik kan echt weer even verder en zal jou zeker nog eens bellen! Super bedankt voor je mooie waarnemingen! In Spirit!
  • wilma schreef op 13-11-2014 :
  • Hallo Peter, Dank je, voor je steeds "Waardevolle" bevestigingen en feedback. Je weet me iedere keer, weer een stukje dichter bij me zelf te brengen. De symbolische verwoording van "de zandloper"....... Een belangrijk inzicht / gevoelsverschuiving heeft plaats mogen vinden. Tis net of ik nu in de 8 baan zit. Maar voel dat ik er met humor naar kan kijken. Zit ik hier, in m'n eentje, te glimlachen. Ooit is me gezegd, dat "Humor" mijn grootste kracht was. Iets wat ik nooit begrepen heb. Vanavond is dat kwartje gevallen. Geweldig om die "Kracht" weer te kunnen ervaren. Namasté.
Real Time Web Analytics