Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 13
PARAGNOSTE ANGEL
PARAGNOSTE ANGEL
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOSTE ANGEL

Jarenlang leg ik de Lenormand kaartjes. Sta je op een kruispunt in je leven en weet je geen keuze te maken ? Neem dan contact met me op. Ik zal liefdevol u vragen proberen te antwoorden. Ook ben ik er voor een luisterend oor en geen enkele vraag is mij te gek.

Veel liefst en tot horens,
Angel

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

  • Jolanda Jak schreef op 31-05-2017 :
  • Wat een leuk en warm gesprek met Angel. Kreeg gelijk wat meer rust in me hoofd en wat kracht. Angel is erg goed en duidelijk en gaf mij toch weer wat bevestigingen van mijn gevoel. Ga zeker nog eens bellen!.
  • An schreef op 28-05-2017 :
  • Angel hartelijk bedankt voor het fijne gesprek! Ik heb weer hoop, moed en inzichten. Je bent een toppertje!!
  • Minerva schreef op 24-05-2017 :
  • Beste Angel Je doet je naam eer. Je bent heel inzichtelijk, recht door zee en gerust stellend. Ik wens je alle liefde en geluk want ik voel dat je dat ook van harte gunt aan een ander. Ik zal zeker spoedig contact met je opnemen over het verdere verloop van mijn verhaal. You are blessed!
  • rob schreef op 16-05-2017 :
  • Beste Angel, Ik heb je vanochtend voor het eerst gebeld. Ik had een relatieprobleem dat me allang onzeker en ongelukkig maakte. Jij luisterde met aandacht en ik voelde meteen dat jij mijn probleem en ongelukkigheid kon duiden. Je kon al heel snel doordringen tot de kern. Je kon me ook geruststellen en een warm gevoel geven. Je gaf raad om mijn relatie een nieuwe kans te geven. Je gaf me zoveel kracht dat ik je raad gewoon heb opgevolgd. En wat ik niet durfde dromen: er blijkt toch nog hoop te zijn voor mijn relatie met de vriendin die ik zo miste. Wel moeten we het voorzichtig weer opbouwen. En ook dat gaf jij aan. Kortom, een zinvol gesprek had ik met jou. Heel veel dank voor het broze geluk dat je voor mij mogelijk maakte. Ik volg je raad voor de nabije toekomst op. Maar het voelt nu al goed. Heel hartelijk dank, Angel, je bent een goed en lief medium. Ik bel je zeker nog eens.
Real Time Web Analytics