Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 69
PARAGNOSTE ANGELA
PARAGNOSTE ANGELA
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOSTE ANGELA

Soms valt het niet mee beslissingen te moeten nemen op welk gebied dan ook. Wij zijn mensen en wij hebben het recht, om af en toe twijfelen, bang te zijn, moe te voelen, te stressen, even geen uitweg meer te zien. Maar ook met vragen over ouders & kinderen, miscommunicaties, liefdesverdriet,  een verloren iemand, het missen van iemand, kwijtgeraakte vertrouwen, partner verlaten e.d., kun je bij mij goed terecht.

Soms valt het mee, maar wij zijn mensen en wij hebben rechten om gelukkig te zijn. Wij willen graag bevestiging krijgen van een nieuwe liefde, bevestiging dat wij het goed doen, dat wij ons eigen pad veranderen in de goede richting. Wij willen de ware liefde ontmoeten! En ook kun je terecht bij mij met vragen over kinderen die gaan studeren, trouwen, nieuw werk, nieuw leven!!!!

Soms, kunnen wij in onze omgeving niet gemakkelijk dit soort vragen stellen...zij staan te dicht bij ons. om objectief antwoord te geven. Soms wij zijn bang om beoordeeld worden.

Het bellen met een Spirituele lijn is op zo'n moment de beste oplossing.


Door middel van mijn professionele tarot legging voor jou, ontvang je van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos, waar jij meteen mee verder kunt. De boodschappen krijg ik in beelden of in geluid aan wie het is bestemd.

Ik ben Angela, Medium en Paragnost met een aangeboren Gave.Je ontvangt van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos waar jij meteen mee verder kunt.

Mijn missie is het helpen van mensen. Altijd welkom voor alle vragen. Samen wij komen zeker uit!!!!
Ik wens allemaal kracht van Universum en sterke positieve gedachten !!!!
Het is de eerste stap voor succes en oplossing!!!

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

  • daisy schreef op 08-03-2017 :
  • Hoi Angela Vannochtend had ik even opheldering nodig en advies. Die heb jij mij duidelijk gegeven. Je bent een aanrader. Daisy
  • Antoine schreef op 09-03-2016 :
  • Hey Angela ben blij dat ik heb gesproken en ook dat het allemaal goed gaat komen tussen mijn en de deze persoon hij gaat ook steeds meer praten en word ook steeeds meer opener ik moet nog even wachten rond de zomer dan gaat het hard jij zegt dat er leuke kadootjes op me pad gaat komen ik ben zeer benieuwt en ik houd je op hoogte als ik je wat wil vragen zal ik weer met je spreken jij zegt dat het allemaal goed komt ik ben zeer positief ik ben zeer benieuwt hoe het nu allemaal gaat lopen nogmaals dank voor het fijne gesprek en het komt goed zeg je oke ik ben zeer opgelucht . spreek je gauw weer . groejes Antoine
  • Kimberlie schreef op 02-06-2015 :
  • Hoi Angela, Bedankt voor je consulent, je hebt me heel erg op weg geholpen. En alles wat je zei klopt, Ik ben heel blij dat ik deze site heb gevonden, en jou heb kunnen spreken. Want ik kan er nu weer helemaal tegen aan. Je bent een toppertje, en 1 van de zuiverste en vrolijkste mensen die ik ooit heb gesproken. tot snel op de lijn, Heel Veel Liefs Kimberlie.
Real Time Web Analytics