Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 48
PARAGNOSTE ESRA
PARAGNOSTE ESRA
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOSTE ESRA

Ik ben Esra.Werk met inzichten die ik via helderhoren, heldervoelen of kaarten binnen krijg, ook kunt u terecht voor een luisterend oor. met krachtige healings kan ik u helpen op afstand, HSP Hoog gevoeligheid kan ook soms moeilijk zijn om mee om te gaan ook hier kan ik u ondersteunen en vragen over spirituele ontwikkeling.Mijn doel is u altijd op een liefdevolle manier te helpen.

 
Warme groet Esra

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

  • Mario schreef op 12-02-2017 :
  • Esra, ik heb u tweemaal gebeld en ga zeker vaker bellen u voelde de dingen goed aan wat er op mijn werk speelde na het gesprek voelde ik mij zeker beter ik ga op mijzelf vertrouwen dat mijn dromen uit gaan komen. . groetjes M
  • Ed Verhoeven schreef op 13-11-2016 :
  • Vanavond met Esra gesproken, hele lieve spontane, eerlijke en vrolijke jonge dame met gevoel voor humor. Ze had een hoop dingen goed en ben blij haar stem gehoord te hebben. Zo krijg ik ook een indruk van haar. Had graag nog wat met je verder gebabbeld, je bent ook positief en dat had ik gewoon weer eens even nodig. Dank je wel meisje! en misschien tot horens?. Als het licht liefde is zet ik jou in de zon (op het strand met je voetjes in de zee) en ik haal wat te drinken voor ons om te proosten op "de liefde en het positieve". Groetjes Ed.
Real Time Web Analytics