Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 19
PARAGNOSTE MARILENA
PARAGNOSTE MARILENA
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOSTE MARILENA

Ik ben Paragnost, Helderwetend, Heldervoelend, Waarzeggend, Toekomstvoorspelend en ik heb een sterke energetische healingskracht, voor alle soorten blokkades en situaties.  In Roemenië liggen mijn roots en hier heb ik diverse cursussen gedaan, om mijn Gaven verder te laten ontwikkelen. Ik werk met verschillende Kaarten, waaronder de Engelenkaarten en ook met Runen.

Ik ben Paragnost, Heldervoelend, Helderwetend, sterke intuïtie. Liefde, zielsverwanten, persoonlijke vragen? Met al uw vragen kunt u bij mij terecht, maar ook voor een luisterend oor. Ik werk ook met :  vorige levens , Godinnen, Zeemeerminnen, Dolfijnen- en Elfen kaarten.

 

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

  • Anoniem schreef op 05-03-2018 :
  • Dag marilena, Dank voor je healing en je correcte waarnemingen. Heel veel is al uitgekomen. Nu mijn laatste wens nog. Ik wacht geduldig af. Dank je wel marilena voor alles.
  • katalin schreef op 25-02-2017 :
  • Lieve Marilena, Jij voelde mij situatie helder goed in. Bedankt voor de healing. Echt een aanrader! groetjes, kata
  • Astrid schreef op 17-02-2017 :
  • Lieve Marilena, Je zag 'alles' zo helder en duidelijk zonder dat ik eigenlijk veel zei kon jij de dingen goed 'zien'. Heel bijzonder, dank je wel Marilena voor je healing en gave om mij te helpen. Heel bijzonder consult. Liefs A.
  • Natasja schreef op 06-12-2016 :
  • Dag Marilena, op 5 december heb ik u mogen spreken. U wist mij haarfijn te vertellen wat mij te wachten stond op zakelijk en op liefdesvlak. Ik hoop dat uw waarnemingen uitkomen. U was overtuigend en alle waarnemingen kwamen vloeiend zonder nadenken kon u mij de boodschap over brengen. Ook heeft u me geleerd hoe ik mezelf van blokkades vrij kan maken. Zodra de waarnemingen uitkomen informeer ik u hierover. Ik geloof in u en uw boodschappers u heeft me weer hoop gegeven dat er eindelijk iets positiefs te gebeuren staat op alle vlakken. zoals u zei het wordt tijd. Zo ervaar ik het ook het is tijd voor positiviteit. Dank u wel wens u tevens ook heel veel geluk en warmte toe. heel veel liefs Natasja
Real Time Web Analytics