Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119
BOX 09
TRANS-MEDIUM SHARITY
TRANS-MEDIUM SHARITY
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

TRANS-MEDIUM SHARITY

Hoi, welkom op mijn profiel.  Ik ben Trance-Medium en Paragnoste Sharity. Voor inzicht en antwoord op al uw levensvragen wat betreft het heden, het verleden of de toekomst sta ik u graag bij. Ik sta bekend om mijn korte, directe antwoorden.  Indien gewenst leg ik ook kaarten of lees ik de foto van de persoon in kwestie waar de vraag over gaat, of die betrekking op uw persoonlijke leven heeft. Ook voor een luisterend oor kunt u bij mij terecht.

Tot horens! Groetjes Sharity

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

  • Sabine schreef op 26-03-2018 :
  • Lieve Sharity, ik heb een heel leuk gesprek gevoerd met jou. Alles wat jij zei klopte gewoon, ik kon het meteen plaatsen. Jij hebt situaties en personen heel goed beschreven. Bedankt voor de adviezen en tips. Veel liefs. Sabine
  • D. schreef op 01-02-2018 :
  • Hoi Sharity, Ik spreek je al zo lang, dat het tijd word voor een leuk berichtje. Ik heb een moeilijke periode achter de rug, ik heb altijd bij je terecht gekund. Elke keer als ik je spreek ben je zo zuiver, duidelijk en oprecht , ik zou jou aan iedereen aanraden! Jou voorspellingen zijn heel vaak uitgekomen. echt een topper ben je! Gr. D.
  • Marenta schreef op 27-06-2017 :
  • Beste Sharity, Ik ben super blij dat ik met jou goede gesprekken kan hebben. Alles wat je heb gezegd klopte, en ik voel geen schaamte om iets aan jou te vertellen. Je geeft een warm gevoel waardoor het voor mij lijkt alsof ik tegen een vriendin spreek die ik al jaren ken. Doordat jij je open opsteld is het voor mij nog leuker om na elke situatie die je hebt voorspeld terug te bellen. Dit zal ik ook zeker blijven doen dus niet ineens verdwijnen ha !. super veel liefs M.
Real Time Web Analytics