Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Consulenten, medium Eddie en mediums

Wil jij graag weten wat jouw stem over jou zegt?

Medium Eddie is ook vocoloog en kan op basis van jouw stem, toonhoogte, klank, vibratie, dialect en andere kenmerken, niet alleen bepalen wat jouw gevoel is, maar kan hier nog meer uithalen. Je kan het vergelijken met een handlezing, maar dan met de stemband.

Erkend medium Eddie is ook bekend als paragnost Eddie en is onder andere een helder voelend-, heldervoelend medium, spiritueel coach of relatie coach. Hij heeft een bijzondere gave en maakt gebruik van Lenormand kaarten voor kaart leggingen.

Specialisaties van een kaartlegster:

 • Toekomst gerichte vragen
 • Liefde
 • Hulp bij narcistische relaties
 • Financiën
 • Levensloop

Wat is een medium?

Een medium heeft vaak in zijn/haar leven een zwaar pad afgelegd betreft eigen levenslessen. De ziel is zich gaan ontwikkelen en open gaan staan voor signalen. Een derde oog wordt ontwikkeld en er worden helderziende en heldervoelende gaven ontstaan om een reading te geven.

Een erkend medium kan in een reading met bijvoorbeeld een fotoreading in contact komen met overleden dierbaren of engelen en boodschappen overbrengen naar jou als nabestaande. De boodschappen zijn vaak symbolisch zoals gevoelens, woorden, zinnen of beelden wat de top paragnosten binnen krijgen.

Wat is een reading?

Reading is een verzamelnaam voor verschillende activiteiten, waarbij paragnost(e) contact probeert te maken met het andere sentience. Zoals het contact maken met de dierbaren overledenen, met engelen of met gidsen.

Men kan contact maken via verschillende wegen zoals het gebruik van tarotkaarten, lenormand kaarten, pendelen, helderziendheid of heldervoelendheid. Hierdoor kunnen verschillende reading technieken tot stand komen.

Wanneer ga je naar een reading?

Je kunt voor alles bij een reading terecht. Van een algemeen advies tot specifieke vragen over liefde, werk of geld. Een reading is er voor iedereen!

Zoek je bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen:

 • Word ik ooit gelukkig in de liefde?
 • Hoe kan ik mijn relatie verbeteren?
 • Vind ik een baan die bij me past?
 • Wat gaat er gebeuren in mijn toekomst?

Welke gaven zijn er?

Alle top paragnosten zijn voorzien van bijzondere gaven en dienen als doorgeefluik. Elk paragnoste geeft inzicht, kan contact leggen met het hiernamaals en bied een luisterend oor. Vaak hebben de paragnosten een eigen praktijk. Wij zullen een kleine greep geven van de gaven en de soort readings wat je kan krijgen.

Heldervoelend medium

Dit medium is een medium die overweg kan met energie. Deze energie is voelbaar en soms ook zichtbaar. Een heldervoelend medium ‘voelt’ de aanwezigheid van anderen, leest lichaamstaal, voelt energieblokkades op en ziet auras.

Helderziend medium

Een helderziend medium ‘ziet’ beelden van anderen. Dit kan in de vorm van een filmpje, een foto of een droom zijn. Een helderziende gaat er dan ook vanuit dat alles wat je ziet ook echt is. Voorbeelden van helderziendheid zijn: wichelroede, precognitie en postcognitie

Trance medium

Dit medium gaat in een soort trance waarin het lichaam ‘los’ komt van de ziel. In deze trance is het mogelijk om contact te leggen met anderen en kan er informatie doorgegeven worden in de vorm van woorden, zinnen, beelden of gevoelens.

Kaartlegging

Een kaartlegging is een reading waarbij gebruik gemaakt wordt van tarot- of lenormandkaarten. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van het soort kaarten dat je gebruikt. Er zijn ook speciale leggingen voor bepaalde situaties, zoals een liefdeslegging of een werklegging.

Intuïtief gesprekspartner

Dit meidum is iemand die je helpt om inzicht te krijgen in bepaalde situaties en keuzes die je wilt maken. Dit kan door vragen te stellen, maar ook door gevoelens, woorden of beelden door te geven. Intuïtie is een innerlijke stem die ons kan helpen bij het nemen van beslissingen.

Spiritueel coach

Een spiritueel coach is iemand die je helpt om je leven op een bepaalde manier in te richten, zodat je meer in balans komt. Dit kan door middel van advies, maar ook door het stellen van vragen en het doorgeven van boodschappen.

Reiki master

Reiki is een Japanse healingtechniek waarbij energie doorgegeven wordt aan iemand die dat nodig heeft. Reiki wordt gebruikt voor ontspanning, maar ook om bepaalde klachten te verminderen of te genezen. Reiki wordt ook vaak gebruikt in combinatie met andere vormen van healing, zoals massage of acupunctuur.

Kamp je met relatie problemen?

Relatie problemen kan je leven flink verstoren. Je kunt niet slapen, eetlust verminderen en je concentratie gaat achteruit. Het is belangrijk om hier wat aan te doen, zodat het niet alleen maar erger wordt.

Een reading kan je helpen om inzicht te krijgen in de situatie en wat je eraan kunt doen. Ook kunnen de kaarten of een ander medium contact legt met je overleden partner, zodat je afscheid kunt nemen en verder kunt met je leven.

Kaartleggingen

Kaart leggingen zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn speciale liefdesleggingen, maar ook leggingen die je helpen om meer inzicht te krijgen in je werk of je toekomst. Een reading met kaarten is een goede manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties en keuzes die je moet maken. Kaart leggingen worden gedaan met Lenormand kaarten of tarot kaarten.

Lenormand kaarten

Een reading met de Lenormand kaarten is een goede manier om inzicht te krijgen in relatie problemen. Deze kaarten geven namelijk veel informatie over liefde en relaties. Lenormand kaarten kunnen ook helpen bij persoonlijke blokkades. Als je in gesprek gaat met de kaartlegster zal zij er alles aan doen om het een prettig gesprek van te maken.

Tarotkaarten

Een consult met de tarot kaarten is een goede manier om meer inzicht te krijgen in werk en toekomst. Tarot kaarten geven namelijk veel informatie over veranderingen en keuzes die je moet maken.

Tevens leg een kaartlegster medium tarot kaarten om levensvragen te beantwoorden. Het medium heeft zelf ook het nodige levenservaring en kan al jouw vraagstukken in vertrouwen stellen.

medium Eddie

Huizen reinigen

Heb je het idee dat er paranormale activiteiten plaatsvinden in jouw huis? Vaak kan een medium jouw huis energetisch reinigen en kan met zijn of haar mediumschap ervoor zorgen dat jouw huis weer schoon is. Op dat moment komt een ervaringsdeskundige gespecialiseerd in reinigingen om het huis te reinigen .

Soul healing

Een krachtig soul healer geeft een intense healing en massage geïnspireerd op de sjamanistische soul retrieval om zielsverlies te herstellen. Dit is een zeer bijzondere ervaring en kan diepgewortelde beperkingen herstellen. Door vele gebeurtenissen in het verleden kan er vele vormen van zielsverlies optreden

Je raakt een stukje van jezelf kwijt. Dit kunnen wij voelen als niet compleet voelen. Soul healing is een mooie manier van diep gewortelde problemen aan te pakken en voor je persoonlijke ontwikkeling. De healer kan hierbij helpen.

Helderruikend, helderhorend, heldervoelend of helderwetend medium

Een helderhorend medium, heldervoelend of helderwetend medium kan een beter inzicht geven in bepaalde situaties. Dit komt omdat zij met hun helderheid meer informatie ontvangen dan een normaal medium.

Een helderruikend medium ruikt bijvoorbeeld geuren die anderen niet ruiken, een helderhorend medium hoort stemmen of muziek die anderen niet horen en een heldervoelend medium voelt aanranding of aanrakingen die anderen niet voelen. Een helderwetend medium heeft overal inzicht in, dus ook in situaties waar andere mensen geen inzicht hebben. Dit kan duidelijk bijstaan in een verwerkingsproces

Een reading is een goede manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties en keuzes die je moet maken. Een reading met een medium kan je helpen om inzicht te krijgen in de situatie en wat je eraan kunt doen. Ook kunnen de kaarten of een ander medium contact legt met overledenen, zodat je afscheid kunt nemen en verder kunt met je leven.

Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.