Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Er is veel aan de gang in het Universum

Als je niet weet wat er zich afspeelt in het universum en je hier op de aarde met de aardse dingen geconfronteerd wordt dan kun je nogal eens met je neus op de feiten worden gedrukt.Er is veel aan de gang in het Universum. Als je niet weet wat er zich afspeelt in het universum en je hier op de aarde met de aardse dingen geconfronteerd wordt dan kun je nogal eens met je neus op de feiten worden gedrukt.
Er is ongeduld onder de mensen en vooral liefdes(relaties) zijn erg verwarrend omdat er geen balans is momenteel.
Je zou zeggen er is nooit balans want alles blijft maar in beweging en daardoor is er zoveel onrust, maar het is nu een tikkeltje anders.
Gedachten zijn superbepalend nu en vooral de gedachten aan een tijd waarin je tot je kern kan komen en de kracht terug kan vinden bij jezelf.
De maanden die eraan komen zijn maanden die een beetje de rem erop hebben.
Alles kan vertraging oplopen en niets lijkt meer hetzelfde te zijn. Herken je het dat je het gevoel hebt dat niets mee lijkt te werken?
Wel dat is momenteel ook zo en daardoor kun je het gevoel hebben dat er tegenwerking is, en zo hoor ik vele vrouwen momenteel klagen dat hun vriend/relatie geen antwoord wil geven of dat ze maar aan het wachten zijn op een bericht wat niet komt.

Ook heeft dit te maken met de stilte na het samen zijn, als je intiem contact hebt gehad met iemand.
Vreemd? Nee hoor, het heeft te maken met je innerlijke stem . En uiteraard hebben mannen die stem ook en willen ze daar blijkbaar ook gehoor aan geven.
Heb je het gevoel dat je een leuke potentiele partner hebt ontmoet en ben je daar al intiem mee geweest en laat deze persoon dan vervolgens niets meer horen dan is het ook zo dat die persoon de situatie aan het evolueren is.
Gezien er nogal wat relaties in het slop zitten en men dan de behoefte heeft om zich met een ander te verbinden zonder de huidige relatie te verbreken kun je terecht komen in de illusie dat er wel snel een keuze gemaakt gaat worden door de oh zo leuke man of vrouw die je hebt ontmoet.
Niets is minder waar, omdat diegene nog vast zit in een relatie worden zij juist geconfronteerd met zichzelf. Alles wat de relatie hen wil zeggen komt dan pas aan het licht. Het begint juist op het moment dat het contact er al is geweest tussen twee mensen . Daarna begint het terug trekken al.

Oeps wat heb ik gedaan, ik vind hem /haar wel leuk maar ja ik heb ook nog gevoelens voor de ander. Wat nu?
Jij daarentegen vindt het maar raar. ‘’Hij/zij was zo lief en nu hoor ik opeens niets meer’’, ‘’ik voel mij gebruikt nu’’.
Daar moet ik even een kanttekening bij maken, want meestal weet je heel goed dat er nog een derde in het spel zit en daardoor heb je altijd de keuze om niet intiem te worden met iemand die eigenlijk gewoon bezet is.
Je roept daarmee over jezelf af dat je in een situatie terecht komt die nog niet zuiver is en niet is geheeld.
Dus zit je met de brokken en begint de narigheid pas goed.
Het touwtrekken aan de ander en de onzekerheid doordat je nog niets kan verwachten gaat nu pas beginnen .
En dat de ander zich terugtrekt om het een en ander te laten bezinken is ook eigenlijk niet zo heel raar gezien de situatie waar hij/zij inzit.
Het beste is dus om geen enkele verwachting te hebben van iemand die nog niet de volledige keuze heeft gemaakt om de relatie te beëindigen. Bekijk dit heel realistisch dan ben je voor jezelf op de goede weg.

Er is veel aan de gang op de aarde omdat het Universum ons laat zien dat dingen anders kunnen en mogen.
Kiezen we voor hetgeen we kennen of stappen we uit de kar en gaan we een weg in die we niet kennen.
Daar lieve mensen mag je dan de gevolgen van kennen. Geduld is de schoonste zaak maar niet voor iedereen weggelegd.

Wel we worden de aankomende maanden flink op de proef gesteld want geduld mag je leren ontwikkelen.
In deze hele zomer en nog daarna zal het zo zijn dat de rem erop staat.
Dit alles is aan de gang en ‘’zeer voelbaar’’ zodat we komaf kunnen maken met oude achterhaalde gedachten en normen en waarden, daar heb ik het al eerder over gehad. Alles is en blijft in beweging en dat is maar goed ook.
We gaan mee met de stroom of we blijven zitten waar we zitten.
En je hebt allemaal de keuze, niet?
Als het goed voor jou voelt waar je inzit en je hebt een super gelukkig leven dan is dit prima blijf dan vooral doen waar je altijd in hebt geloofd.
Maar als je voelt dat je klaar bent met je huidige leven bezin dan eens hoe het anders kan.
Kijk dan vooral hoe je leven er nu uitziet en wat je erbij voelt en hoe je je leven wilt veranderen. Dit is geen gemakkelijke keuze maar doe het weloverwogen dan heb je de beste kans van slagen.

Alles wat je tot nu toe hebt weggestopt kan even hard weer terug op je bord komen dat heb ik ook al eerder aangegeven, maar dit is echt wel een tendens die zich vooral de aankomende periode laat zien. Je kan het beste zo eerlijk mogelijk naar jezelf en naar je leven kijken en de gevolgen daaruit trekken.
Dat het allemaal heel verwarrend kan aanvoelen dat is een ding wat zeker is maar neem vooral de tijd. Mediteer of doe Yoga om tot jezelf te komen.
In jezelf liggen meestal al de antwoorden, maar je mag er ook voor leren openstaan om ze binnen te laten komen via je hoger zelf.

Neem je tijd ,neem je rust want het is goed voelbaar vooral als je zelf in een fase van verandering zit.
De nodige dingen waardoor je jezelf wat meer in je kracht kan houden zijn:
Drink genoeg water, eet genoeg fruit en groenten, ga de natuur in, en neem vooral veel rust en verbind je met positief ingestelde mensen zodat je samen kan groeien in verbinding.

Heb je het gevoel dat jezelf ergens inzit, maar je weet niet goed hoe je hier uit kan komen dan wil ik of een van mijn collega’s hier graag in bijstaan.

Hartegroet,
Lis

Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.