Master mediums

Master mediums

Een erkend medium/paragnost heeft al vanaf jonge leeftijd paranormale gaven. Met paranormale gaven wordt iemand geboren, het is afhankelijk hoe deze ontwikkelen, dit heeft te maken met of iemand daar voor open staan. Wanneer iemand open staat voor de spirituele wereld en de persoonlijke ontwikkeling laat het toe, dan kan een medium/paragnost boodschappen doorgeven vanuit andere entiteiten. Zij krijgen boodschappen door door middel van geluiden, gevoelens, gedachten, geuren of beelden.

Een master medium kan verschillende gaven hebben waarmee zij jou tijdens een consult kunnen helpen met het krijgen van eerlijk antwoord, heldere inzichten of het bieden van een luisterend oor. Het is zo dat een zuiver medium ook toekomst voorspellingen voor jou kan doen zodat jij weet wat jou te wachten staat.

Je kan online met betrouwbare mediums chatten die verschillende gaven hebben. Zo kan een erkend medium heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderruikend of helderziend zijn. Door deze gaven kunnen mediums en paragnosten jou helpen. Je kan met ze chatten of bellen via paranormale hulplijn.

Wat is een reading met betrouwbare mediums?

Tijdens een reading met een betrouwbaar medium die een ervaren kaartlegster is, geeft je inzichten en adviezen vanuit het paranormale. Er wordt contact gemaakt met jou energie, aan de hand daarvan kan er een reading gegeven worden. Er zijn verschillende readings mogelijk zoals een kaartlegging, een foto reading, een engelen reading etc.

Een betrouwbare reading is afhankelijk van het medium en paragnoste die jij kiest. Door reviews te lezen van andere mensen kan je zien of deze als goed beoordeeld wordt. Wanneer een reading als goed beoordeeld is, kan je er vanuit gaan dat deze betrouwbaar is.

Zorg ervoor dat je zelf open staat tijdens een reading met een erkend medium of paragnoste en wees voorbereid op de informatie die je krijgt. Houdt er rekening mee dat een reading positief of negatief kan uitvallen, het is belangrijk om hier open voor te staan.

Een reading met een betrouwbaar medium of paragnoste is een reading die je bij zal blijven. Dit komt doordat er onder andere contact gemaakt wordt met jou energie (van alle levende wezens mogelijk) en deze energie uniek is voor iedereen. Daarnaast krijg je tijdens een reading inzichten die je helpt om verder te komen in het leven.

Neem contact op met een van onze erkende mediums of paragnosten voor een reading. Wij staan 24/7 voor je klaar en helpen je graag verder.

Een kaartlegging tijdens een consult

Tijdens een consult met een spiritueel life coach is het mogelijk dat zij gebruik maken van kaartleggingen. Een ervaren medium kan voor jou lenormand kaarten leggen. Lenormand kaarten zijn een unieke manier van kaartlegging. Door deze legging kunnen er boodschappen doorgegeven worden over het verleden, heden of toekomst.

Een lenormand kaartlegging is een uitgebreide reading waarbij er verschillende kaarten worden gelegd. Elke kaart heeft een betekenis die invloed kan hebben op de uiteindelijke reading. Door een legging met lenormand kaarten kunnen er accurate boodschappen doorgegeven worden.

Een legging met lenormand kaarten kan er als volgt uit zien. Er worden 9 kaarten gelegd in een driehoek. De middelste kaart is de centrale kaart en geeft aan wat er speelt in het leven van de persoon. De 8 overige kaarten staan voor verschillende aspecten van het leven.

 • 1e kaart: recent verleden
 • 2e kaart: nabije toekomst
 • 3e kaart: kracht en drijfveer
 • 4e kaart: valkuilen of belemmeringen
 • 5e kaart: jouw houding
 • 6e kaart: anderen in jou omgeving
 • 7e kaart: doel of wens
 • 8e kaart: overkoepelend advies
 • 9e kaart: uitkomst

Naast een legging met lenormand kaarten is het ook mogelijk om een tarot legging te doen. Tarot kaarten zijn net zoals lenormand kaarten een unieke manier van reading. Een tarot legging kan je helpen met het krijgen van inzichten, adviezen of antwoorden op vragen.

Ook met een engelen kaartlegster kun jij een reading doen. Bij engelen kaarten is het zo dat de kaarten die gelegd worden een boodschap overbrengen vanuit het engelenrijk. Deze reading is bedoeld om je inzichten te geven en kan je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt.

Foto reading door een master medium

Een foto reading is een andere manier om inzichten, adviezen of antwoorden op vragen te krijgen. Tijdens een foto reading wordt er gebruik gemaakt van een foto van de persoon waar de reading voor bedoeld is. Aan de hand van deze foto worden er inzichten, adviezen of antwoorden gegeven.

Een fotoreading kan op verschillende manieren gedaan worden. Een van de manieren is door middel van een telefonische reading. Tijdens een telefonische reading wordt er gebruik gemaakt van een foto die je opstuurt naar het ervaren medium of paragnoste. Dit kan per mail, sms of whatsapp. Zodra het ervaren medium of paragnoste de foto ontvangen heeft zal er contact met je opgenomen worden voor een afspraak.

Een andere manier waarop een foto reading gedaan kan worden is door middel van een skype reading. Tijdens een skype reading zal het ervaren medium/paragnost je foto bekijken en aan de hand hiervan een reading doen. Er wordt tijdens een skype reading gesproken met elkaar, dit kan via de telefoon of webcam.

Een foto reading is een unieke manier van reading die je kan helpen met het krijgen van inzichten, adviezen of antwoorden op vragen. Een fotoreading kan jou helpen met antwoorden krijgen omtrent een overleden dierbare.

Wat is een Reiki Master?

Betrouwbare mediums en paragnosten willen graag mensen helpen. Een top medium beschikt dus over verschillende paranormale gaven. Zoals eerder benoemd kan een ervaren paragnost of ervaren medium heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderruikend zijn. Het is ook zo dat een ervaren medium een energetisch healer kan zijn. Dit is iemand die chakra’s kan openen of blokkades kan opheffen.

Een andere term voor energetisch healer is een reiki master. Een reiki master is iemand die gespecialiseerd is in het geven van reiki behandelingen. Tijdens een reiki behandeling wordt er gebruik gemaakt van Universele Levensenergie. Deze energie wordt doorgegeven vanuit de handen van de reiki master naar het lichaam van de cliënt.

Reiki is een Japanse healing methode die ervoor zorgt dat het lichaam, geest en ziel in balans komen. Wanneer het lichaam, geest en ziel in balans zijn kan het lichaam beter herstellen van klachten en/of ziektes. Bij een reiki behandeling wordt er altijd eerst een intake gedaan. Dit is om te kijken of de cliënt geschikt is voor een reiki behandeling.

Een reiki behandeling kan helpen bij allerlei soorten klachten of ziektes. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • stress
 • depressie
 • migraine
 • slapeloosheid
 • burn out
 • emotionele problemen

master mediums bellen

Een heldervoelend medium voor jouw liefdes problemen

Een heldervoelend medium is iemand die over een bijzondere gave beschikt. Een heldervoelend medium is in staat om contact te maken met de andere wereld. Dit kan door middel van gebruikmaking van hun heldervoeling. Een heldervoelend medium is namelijk in staat om energieën waar te nemen die voor ons normaal niet waarneembaar zijn.

Een heldervoelend medium heeft dus contact met de andere wereld. Dit betekent dat een heldervoelend medium in contact kan staan met overleden dierbaren, engelen of andere spirituele wezens. Een heldervoelend medium is daardoor erg geschikt voor het doen van een reading.

Een reading is een manier om inzichten, adviezen of antwoorden op vragen te krijgen. Tijdens een reading wordt er gebruik gemaakt van de paranormale gave van het ervaren medium. Een reading met een helder voelend medium kan helpen om een eerlijk inzicht te krijgen bij relatie problemen. Het is namelijk zo dat als een relatie coach helder voelend is dat ze ook de energieën van de ander kan waarnemen. Dit geeft haar dus een eerlijk inzicht in wat er speelt en waar het probleem ligt.

Een relatie medium die helder voelend of helder wetend is kan jou daardoor helpen om een einde te maken aan ruzies of problemen. Het is namelijk zo dat het relatie coach weet wat er speelt en waar het probleem ligt. Zo hebben zij een beter inzicht in de gevoelens van anderen aanvoelen door de sterke intuïtie. In moeilijke tijden kan een consult met een relatie coach jou dus helpen.

Een medium/paragnost voor een luisterend oor

Een medium/paragnost kan jou een luisterend oor bieden. Als jij zit met problemen of vragen waar je niet uitkomt is het fijn om naar iemand toe te kunnen gaan. Een medium/paragnost is hiervoor een perfecte aanspreekpartner. Zij beschikken namelijk over de gave om contact te kunnen maken met de andere wereld. Dit betekent dat zij inzicht hebben in dingen die wij normaal niet weten of begrijpen.

Een medium/paragnost is iemand waar je terecht kan voor raad of advies. Omdat zij in contact staan met de andere wereld hebben zij een breder inzicht. Zij kunnen je dus helpen met problemen of vragen waar jij alleen maar tegen aan huilt.

Toekomst voorspellingen door een spiritueel coach

Een medium/paragnost kan jou vertellen wat er gaat gebeuren in jouw leven. Dit kan dus bijvoorbeeld door diverse kaartleggingen of door de gaven van het ervaren medium .

Een spiritueel life coach is gespecialiseerd in het voorspellen van de toekomst. Een spiritueel coach beschikt namelijk over een bijzondere gave. Een spiritueel life coach kan namelijk contact maken met jouw spirituele gids. Jouw spirituele gids is jouw beschermengel of overleden dierbare die altijd bij je is. Jouw spirituele gids weet alles van je verleden, heden en toekomst. Door middel van een reading kan een spiritueel coach jouw toekomst voorspellen.

Een reading met een spiritueel coach is erg fijn omdat je weet dat de informatie die je krijgt veilig is. Een reading met een spiritueel coach is namelijk afgestemd op jou als persoon. Dit houdt in dat de reading alleen maar informatie bevat die voor jou van toepassing is. De reading is dus niet bedoeld om je bang te maken of om je iets aan te praten. Door te weten wat er in de (nabije) toekomst gaat gebeuren, kun jij je jezelf hier goed op voorbereiden. zo weet je meer over of je gaat verhuizen, de toekomst, familie, vrienden of overige vragen die over jouw toekomst gaan.

Met top mediums chatten kan jou helpen om innerlijke rust te krijgen. Ook weet je zo of jij het juiste pad bewandelt, krijg je inzicht in de huidige situatie of juist in de toekomst. Als jij vragen hebt over jouw vorige levens, relatie, liefde, werk of andere levensvragen kun jij hiervoor terecht bij een medium/paragnost.

Wat is dan een trance medium?

Een trance medium geeft inzicht in het verleden, heden en/of de toekomst. Een medium is in staat contact te leggen met overleden dierbaren of engelen. Een trance medium zal tijdens een reading in een soort trance raken. Dit betekent dat het medium even niet bewust is van zijn/haar omgeving. Het medium is dan helemaal afgestemd op de energie van de ander. Tijdens een reading met een trance medium kun jij dus vragen stellen over het verleden, heden of de toekomst.

Een medium trance kan daardoor heel erg inzicht geven. Wanneer je last hebt van problemen in het huidige leven is een reading met een medium erg fijn. Tijdens een reading met een medium trance ben je namelijk even helemaal afgeleid van alle problemen in je leven. Zo kun je weer even met een frisse blik naar je problemen kijken. Een reading is dus heel erg fijn wanneer je last hebt van problemen in het huidige leven.

Hoe een paragnost werkt?

Iedere paragnoste heeft eigen gaven, waardoor de spirituele wereld erg divers is. Ieder medium en ervaren paragnost werkt daardoor ook op een andere manier. De ene maakt engelen contact, de ander is een reiki master, de ander kan jou helpen met liefdes problemen en de ander kan jou een luisterend oor bieden over relatie, liefde, werk.

Het is zo dat tijdens een reading ieder betrouwbaar medium op andere manieren de boodschappen zal doorgeven. De een zal boodschappen doorgeven die zij hebben gekregen als helderziende, terwijl een ander medium de boodschappen juist ziet.

Het is hiervoor belangrijk om een geschikt master medium voor jou te kiezen, die bij jou past, waarbij jij je vertrouwd voelt en die jou ook daadwerkelijk kan helpen met de vragen die jij hebt. Kijk online goed als je met mediums wilt chatten of zij jou ook daadwerkelijk kunnen helpen om teleurstelling te voorkomen.

Wil jij met mediums chatten?

Helder wetend, helder voelend, helderziende, helderhorend, gespecialiseerd in relatie, een sterke intuïtie, contact met overleden dierbaren of juist het doen van toekomst voorspellingen. Online zijn er veel mediums die jou hierbij kunnen helpen. Heb jij liever een luisterend oor omdat jij wilt praten over relaties, liefde of werk? Onze mediums en paragnosten staan voor jou klaar! Bij Qmediums kan je met mediums chatten, bellen of mailen.

Online kun jij credits aanschaffen waarmee jij een consult kan starten met een medium/paragnost. Er zijn verschillende manieren waarop jij met een medium in contact kan komen. Wil je dit liever via de e-mail, telefonisch of door te chatten? Bij Q Mediums is dit allemaal mogelijk.