Qmediums ®

Master mediums

Master mediums

Heb jij bepaalde levensvragen die je aan een master medium wilt stellen? Wil jij in contact komen met een ervaren medium die contact kan leggen met de spirituele wereld en een overleden dierbare? Of wil je praten met een medium of paragnost die helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend is? Bij Qmediums kan je met mediums chatten, bellen of mailen.

Onze mediums en paragnosten helpen je graag met het doen van toekomst voorspellingen, heldere inzichten te geven op situaties als relatie problemen, liefdes problemen of andere moeilijke tijden. Er zijn veel mediums en paragnosten die jou kunnen helpen.

Qmediums is een online platform waar je mediums, paragnosten en andere spirituele adviseurs kunt vinden. We hebben een ruim aanbod van mensen met verschillende specialiteiten en we zijn er trots op dat we de juiste persoon voor jou kunnen helpen vinden.

Onze missie is om mensen te helpen contact te leggen met hun gidsen, engelen en overleden dierbaren. We willen ook mensen inspireren en motiveren om meer bewustzijn te krijgen over hun eigen spiritualiteit. Mediums zijn vaak mensen die gevoelig zijn voor energieën en die contact kunnen leggen met de geestelijke wereld.

Wat is een master medium?

Een medium of paragnost is iemand die contact kan legt met de geestelijke wereld en de boodschappen doorgeven aan de levende wereld. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van vragen of door diverse kaartleggingen. Een medium merkt aan de hand van zijn paranormale gaven allerlei tekens en boodschappen. Een medium of paragnost doet dit aan de hand van de 5 zintuigen en het zesde zintuig.

Soms is het nodig om een extra zintuig te gebruiken, dit noemen we het zevende zintuig. Dit is de energie die alle levende wezens uitstraalt. Een medium of paragnost kan hier op aanvoelen en boodschappen doorgeven.

Er zijn diverse master mediums, zoals een helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend. Elke erkend medium is dan ook uniek in zijn of haar paranormale gave.

Een top medium of paragnost heeft zijn of haar paranormale gaven al op jonge leeftijd gekregen of ontwikkeld. Ook kan het zijn dat dit is doorgegeven uit vorige levens. Door goede begeleiding en ervoor te zorgen dat ze het juiste pad bleven volgen, zijn ze nu betrouwbare mediums die een luisterend oor bieden en jou kunnen helpen met je huidige situatie.

Wanneer je een medium raadpleegt, hou er dan rekening mee dat elk medium zijn of haar eigen manier van werken heeft. Het is belangrijk om te weten welke methode het best bij je past. Zo kan je bijvoorbeeld een trance medium contacteren of een relatie medium. Ook kan je een gesprek aangaan met een spiritueel life coach, een engelen kaartlegster of een medium paragnost die zwarte magie verdrijft.

Een medium paragnost kan dus ook meerdere gaven bezitten. Hij kan zowel heldervoelend/helderwetend zijn of helderziend en helderhorend. Ze kunnen een ervaren kaartlegster zijn of een energetisch healer.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is iemand die contact kan leggen met de geestelijke wereld door aanvoeling. Een heldervoelend medium voelt de energie van de spirituele wereld en geeft hier boodschappen door aan mensen in de levende wereld. Een helder voelend medium heeft een sterke intuïtie en geeft inzicht op basis van gevoelens en emoties. Een bekende vorm van reading is foto reading, waarbij de persoon in kwestie een foto meeneemt en aan de hand van deze foto een foto reading wordt uitgevoerd. Het medium of de paragnost voelt dan aan de hand van de foto dingen aan vanuit de andere wereld.

Een helderhorend medium

Een helderhorend medium is iemand die contact kan leggen met de geestelijke wereld door het horen van stemmen of geluiden. Een helderhorend medium hoort stemmen of geluiden van overleden personen of engelen. Deze stemmen of geluiden kunnen duidelijk zijn of soms ook onduidelijk. Een helderhorend medium is in staat deze stemmen of geluiden te interpreteren en weer door te geven aan de levende wereld.

Een heldervoelend/helderwetend medium

Een heldervoelend/helderwetend medium is iemand die contact kan leggen met de geestelijke wereld door middel van gevoelens of wetenschap. Een heldervoelend/helderwetend medium voelt of weet dingen die niet uit de levende wereld komen. Deze informatie wordt doorgegeven aan de levende wereld. Een helder wetend medium maakt gebruik van een sterke intuïtie om met engelen contact te maken.

Een helderziend medium

Een helderziend medium is iemand die contact kan leggen met de geestelijke wereld door middel van het zien van beelden. Een helderziend medium ziet beelden van overledene personen of engelen. Deze beelden kunnen duidelijk zijn of soms ook onduidelijk. Een helderziend medium is in staat deze beelden te interpreteren en weer door te geven aan de levende wereld.

Trance medium

Een trance medium is iemand die onder invloed van trance berichten doorgeeft aan overleden entiteiten. Een trance medium werd vroeger orakel genoemd. Het lichaam van het medium wordt gebruikt om personen boodschappen van de andere wereld door te geven.

Reiki master

Een reiki master is iemand die op een alternatieve geneeswijze het zelfhelend vermogen stimuleert. Een reiki master geeft aan de hand van handoplegging universele energie door wat ervoor zorgt dat mensen heling krijgen. Een reiki master geeft energie. Deze energie wordt uit de kosmos gehaald en gebracht naar plekken in het lichaam waar de klachten vandaan komen.

Een reiki master kan dit op verschillende niveaus toepassen. Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Een reiki master kan dus ook fungeren als relatie coach, spiritueel coach of als spiritueel life coach bij je persoonlijke ontwikkeling.

Een medium of paragnost werkt met ook met verschillende hulpmiddelen

Mediums en paragnosten kunnen naast hun gaven ook beroep doen op verschillende hulpmiddelen. Zo kan een helderziende bijvoorbeeld beroep doen op de glazenbol. Vaak wordt er gebruik gemaakt van verschillende kaartleggingen. Hierin zijn de lenormand kaarten en de tarot kaarten een van de bekende kaartleggingen.

Deze kaartleggingen kunnen tijdens een reading extra informatie verschaffen over bijvoorbeeld relaties, relatie, liefde, toekomst, familie of overige vragen die een persoon kan hebben.

Lenormand kaarten

De lenormand kaarten zijn een oude Duitse versie van de tarotkaarten. Deze kaarten worden gebruikt voor het leggen van de toekomst. Er zijn 36 verschillende lenormand kaarten die stuk voor stuk een bepaalde betekenis hebben. De lenormand kaarten zijn een populair kaartendeck die door top mediums en top paragnosten gebruikt worden.

Lenormand kaarten hebben betrekking op gebeurtenissen uit het verleden en het verloop van de nabije toekomst. De kaarten zijn makkelijk af te lezen. Een zuiver medium kan dus deze kaarten gebruiken om te vertellen wat je te wachten staat, wat er gaat gebeuren, wanneer je gaat verhuizen of hoe het gaat met een relatie/liefde.

Een betrouwbaar medium contacteren

Wil jij nu meet een heldervoelend medium, ervaren medium, betrouwbaar medium, relatie coach, spiritueel coach of een spiritueel life coach in contact komen, maar heb je geen idee hoe je dat moet doen? Met mediums chatten, bellen en mailen is erg simpel.

Je wilt natuurlijk een medium paragnost die je kan helpen met je liefdes problemen of andere vragen. Daarom is het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij het medium of paragnost. Maar hoe weet je welk heldervoelend medium, relatie coach of ervaren medium bij jou past?

Allereerst is het handig om het profiel van het medium of paragnost te bekijken. Je moet er immers een goed gevoel bij hebben. Kijk op het profiel van een heldervoelend medium, ervaren medium, energetisch healer of erkend medium naar de specificaties. Een heldervoelend medium kan andere dingen voor je betekenen dan een helderziende. Een heldervoelend/ helderwetend medium kan andere dingen doen dan een helderhorend medium die gespecialiseerd is in foto reading of het contact leggen met een overleden dierbare.

Ten tweede geeft een betrouwbaar medium en ervaren medium altijd eerlijk antwoord wanneer een reading niet lukt. Een medium paragnost niet te overtuigd van zijn of haar diensten. Wanneer het dus niet lukt tijdens een reading, dan zal een ervaren medium, ervaren paragnost en erkend medium eerlijk antwoord geven en geen antwoorden verzinnen.

Een paragnost werkt niet alleen voor geld maar voor het mensen helpen met het overbrengen van boodschappen, het aanbieden van een luisterend oor en het beantwoorden van vragen.

Met master mediums chatten

Mediums en paragnosten van Qmediums kunnen een luisterend oor bieden een eerlijk inzicht geven op levensvragen over relatie, liefde, werk of je huidige situatie. Een ervaren medium helpt je graag verder met je persoonlijke ontwikkeling en een ervaren paragnost kan je innerlijke rust geven. Benieuwd wat er in je leven gaat gebeuren in de nabije toekomst?

Kom gerust in contact met onze betrouwbare mediums. Een medium paragnost die helder wetend of helder voelend is, die zwarte magie kan verdrijven of boodschappen kan overbrengen? Maak gebruik van onze mediums en paragnosten. Ze staan voor je klaar en bieden je graag help aan.