Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Medium

medium

Een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een helderhorend medium een helderruikend medium of een helderziend medium. Voor spirituele coaching moet je bij een van hen zijn. Zij beschikken over paranormale gaven waarmee zij jou zuivere antwoorden en heldere inzichten kunnen geven. Sessies met een van deze mensen zijn erg waardevol, omdat zij je kunnen helpen om bepaalde problemen in je leven op te lossen.

Een medium is een persoon die contact kan maken met spirituele wereld. Er zijn verschillende soorten betrouwbare mediums, zoals helderzienden, helderhorenden en heldervoelenden. Zij gebruiken hun gave om anderen te helpen inzicht te krijgen in hun leven en problemen op te lossen.

Een sessie met een medium kan erg waardevol zijn, omdat het je in contact brengt met jouw innerlijke wijsheid. Een medium is in staat om boodschappen door te geven vanuit de spirituele wereld, waardoor je inzicht krijgt in bepaalde situaties in je leven. Het is belangrijk om een betrouwbaar medium te vinden waarmee je een goede band hebt, zodat je de boodschappen die je ontvangt kunt vertrouwen.

Met betrouwbare mediums van QMediums kun je op verschillende manieren contact maken. Zo kun je met het communiceren via de e-mail telefonisch of via de chat. Dit kan zijn omdat je een luisterend oor nodig hebt over bepaalde onderwerpen, omdat je met onze mediums wilt praten over een overleden dierbare of wil je je toekomst laten voorspellen? Betrouwbare mediums kunnen dit allemaal!

Als je een paranormaal begaafd medium zoekt, ben je bij QMediums aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van ervaren en betrouwbare mediums die jou graag verder helpen. Spirituele coaching met een van onze mediums is erg waardevol.

Een trance medium

Een trance medium is een medium dat in trance raakt tijdens een sessie. Dit kan zijn omdat het channelen van hogere energieën veel energie kost. Een trance medium is daarom vaak moe en uitgeput na een sessie. Het is belangrijk om een trance medium rust te geven en tijd te laten herstellen.

Tijdens een consult met een trance medium word je in contact gebracht met jouw hogere zelf, jouw gidsen en engelen. Zij kunnen je heldere antwoorden geven op vragen die je hebt over bepaalde situaties in je leven. Een trance medium is erg waardevol, omdat zij in contact kunnen staan met hogere energieën die jou kunnen helpen bij het oplossen van problemen.

Een direct medium

Een direct medium is een medium dat niet in trance raakt tijdens een sessie. Dit betekent dat zij direct contact kunnen maken met de geesten van overledenen en met jouw gidsen en engelen. Een direct medium is erg waardevol, omdat zij je heldere antwoorden kunnen geven op vragen die je hebt.

Een direct medium is in staat om boodschappen door te geven vanuit de spirituele wereld, waardoor je inzicht krijgt in bepaalde situaties in je leven. Het is belangrijk om een betrouwbaar direct medium te vinden waarmee je een goede band hebt, zodat je de boodschappen die je ontvangt kunt vertrouwen.

Wat is een heldervoelend medium?

Een van de paranormale gaven is een heldervoelende gave. Een heldervoelend medium die met zijn of haar gevoelens werkt, is erg sensitief. Dit type medium voelt letterlijk alles aan. Het heldervoelende medium voelt de energie van een ander en kan hierdoor makkelijk in contact komen met jouw situatie. Een heldervoelend medium is erg gevoelig en kan dingen voelen die anderen niet kunnen voelen.

Een heldervoelend medium die kan contact maken met de spirituele wereld, kan informatie doorgeven die voor jou erg waardevol is. Tijdens een consult met een heldervoelend medium kun jij vragen stellen over bepaalde onderwerpen in je leven. Er kan bijvoorbeeld gesproken worden over liefde, relaties, werk of geldzaken. Een heldervoelend medium is in staat om jou de antwoorden te geven die je nodig hebt.

Wat is een helderziend medium?

Een andere paranormale gave is de helderziende gave. Een helderziend medium beschikt over de gave om in de toekomst te kunnen kijken. Dit type medium kan door middel van zijn of haar innerlijke oog de toekomst zien. Een helderziend medium is niet afhankelijk van tijd en ruimte, waardoor hij of zij in staat is om overal in te kijken.

Een helderziend medium is in staat om de toekomst te voorspellen. Een helderziende kan bijvoorbeeld jouw toekomstige partner voorspellen of welke werkgever je gaat krijgen. Een helderziend medium is ook in staat om te zien hoe een bepaalde situatie in je leven zich gaat ontwikkelen.

Wat is een helderhorend medium?

Een andere paranormale gave die een medium kan hebben, is de helderhorende gave. Een helderhorend medium is iemand die met zijn of haar oren energie kan opvangen. Dit type medium is in staat om met zijn of haar oren de energie van een ander te horen. Een helderhorend medium kan bijvoorbeeld stemmen horen die anderen niet kunnen horen.

Een helderhorend medium is in staat om contact te maken met de geesten van overledenen. Een helderhorend medium kan ook contact maken met de engelen en gidsen van een ander. Tijdens een consult met een top medium die kan helderhoren is het zo dat je duidelijk antwoorden kan krijgen op verschillende levensvragen.

Wat is een helderwetend medium?

Een van de andere paranormale gaven is het helderwetend. Wanneer een top medium helderhorend is dan is hij of zij in staat contact te maken met een ander. Een helderwetend medium is iemand die over een groot verstand beschikt. Dit type medium is erg intelligent en heeft veel kennis. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld veel over een bepaald onderwerp weten.

Een helderwetend medium is in staat om contact te maken met jouw gidsen en engelen. Een helderwetend medium kan ook contact maken met de geesten van overledenen. Tijdens een consult met een top medium die helderwetend is kan je vragen stellen over verschillende onderwerpen in je leven. Er kan bijvoorbeeld gesproken worden over liefde, relaties of werk. Het is zo dat een helderwetend medium dingen weet door de sterke intuïtie, zonder dat hier verdere aanleiding voor is.

Wat is een helderruikend medium?

Ook is het mogelijk dat iemand paranormale vermogens heeft en daarmee helderruikend is. Helderruikend zijn wil zeggen dat iemand met zijn neus energie kan ruiken. Een helderruikend medium is in staat om de energie van een ander te ruiken. Dit type medium is dus erg gevoelig voor geuren.

Een helderruikend medium kan daardoor bijvoorbeeld ziektes ruiken bij andere mensen.

medium bellen

Betrouwbare mediums die over meerdere paranormale gaven beschikt

Een spiritueel coach heeft de paranormale gaven al vanaf jonge leeftijd, hoe deze ontwikkelen hangt er vanaf of iemand ook daadwerkelijk open staat voor deze gaven. Dit heeft er dan mee te maken of iemand ook daadwerkelijk positieve of negatieve energie kan voelen.

Het kan ook zijn dat iemand over meerdere paranormale gaven beschikt. Zo kan het dus zijn dat een ervaren medium helderziend en heldervoelend is. Wanneer iemand verschillende gaven heeft dan is het mogelijk om nog beter contact te maken met de andere wereld. Een ervaren medium die over meerdere gaven beschikt is erg waardevol, hierdoor kan er namelijk heel wat meer informatie losgelaten worden aan een cliënt.

Als jij eerlijk antwoord wilt op vragen, wil je je toekomst voorspellen of wil je praten over liefde, werk of emoties? Dan kan een betrouwbaar medium een luisterend oor bieden. Het hebben van een luisterend oor van een ervaren medium zal heel waardevol zijn. Dit komt omdat zij over bepaalde dingen meer weten.

Een ervaren medium voor een luisterend oor

Je kunt gerust bellen met iemand met paranormale vermogens als je behoefte hebt aan een luisterend oor. Een betrouwbaar medium die over helderziendheid of andere paranormale gaven beschikt is erg waardevol. Dit komt doordat je dan een bepaald probleem kan bespreken en er eventueel antwoord kan gegeven worden op vragen die je hebt. Een helderziend of een ander type medium is vaak erg wijs en heeft dan ook heel wat meer kennis dan een doorsnee persoon. Dit maakt het mogelijk dat er eventueel advies gegeven kan worden op een bepaald probleem.

Een betrouwbaar medium is erg belangrijk, er zijn namelijk heel wat mensen die willen profiteren van een ander. Door iemand te bellen met paranormale vermogens weet je dat je bij een betrouwbare persoon terecht komt. Een echte medium zal er namelijk voor zorgen dat je anoniem blijft en je privacy gewaarborgd is. Dit houdt in dat ze jouw telefoonnummer of andere persoonlijke gegevens niet zullen doorgeven aan een ander.

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor is het dus erg belangrijk dat je iemand belt die betrouwbaar is en die over paranormale gaven beschikt. Dit kan je helpen met het verwerken van een probleem of om advies in te winnen op een bepaald vlak in je leven. Goede mediums staan voor je klaar!

Praten over tweelingzielen

Een gesprek met een medium kan ook heel waardevol zijn als je graag wilt spreken over het ontmoeten van jouw tweelingziel. Dit is iemand met wie je een klik hebt, alsof je elkaar al heel lang kent. Het kan zijn dat jullie elkaar net hebben ontmoet of dat er al langer contact is. Een gesprek met een betrouwbaar medium die over dit onderwerp kan praten zal heel waardevol zijn. Dit komt omdat je dan eventueel advies in kan winnen of er kan gekeken worden naar wat de volgende stap is.

Het ontmoeten van jouw tweelingziel kan confronterend zijn omdat er heel wat veranderingen in je leven kunnen plaatsvinden. Je kan er dan ook voor kiezen om te praten met een betrouwbaar medium die over dit onderwerp kan praten.

Contact met een overleden dierbare

Een consult kan ook helpen wanneer een medium contact maakt met een overleden dierbare. Dit kan heel verdrietig zijn, maar het kan ook heel fijn zijn om weer even contact te hebben. Een gesprek met een betrouwbaar medium die over dit onderwerp kan praten zal heel waardevol zijn. Dit komt omdat je dan eventueel advies in kan winnen of er kan gekeken worden naar wat de volgende stap is.

Het contact met een overleden dierbare kan heel verdrietig zijn, maar het kan ook heel fijn zijn om weer even contact te hebben. Een gesprek met een betrouwbaar medium die over dit onderwerp kan praten zal heel waardevol zijn. Dit komt omdat je dan eventueel advies in kan winnen of er kan gekeken worden naar wat de volgende stap is. Kom in contact met een medium overledenen.

Laat je over de liefde spiritueel adviseren

De toekomst voorspellen, het bieden van een luisterend oor.. Dan kan een medium of paragnost jou bieden! Daarbij kan een betrouwbaar medium met jou ook praten over de liefde en wat jou te wachten staat. Het is namelijk zo dat een heldervoelend of helderziend medium jou meer kan vertellen over de toekomst, zodat jij beter voorbereid bent wat er in de toekomst zal gebeuren.

Ook is het zo dat een heldervoelend medium juist goed kan praten over jouw relatie. Dit komt omdat zij de emoties van een ander kan voelen. Tijdens een relatie kan dit nog wel eens ingewikkeld zijn, maar door te praten met een medium hierover zullen ze jouw vragen beantwoorden en krijg jij meer inzicht in jouw relatie.

De duidelijke antwoorden die jij krijgt van een betrouwbaar medium kunnen jou helpen binnen jou relatie. Op deze manier is het namelijk mogelijk dat je de gedachten van andere mensen gaat gebruiken en wellicht meer begrip zal hebben uiteindelijk. De vele vragen die jij hebt over je relatie kun jij stellen aan een medium of paragnost. Zij kunnen jou door hun jaren lange ervaring helpen met wat er op jouw pad komt.

Een kaartlegging door een medium

Tijdens een gesprek met een medium hoeft niet alles in woorden te verlopen. Het kan ook zo zijn dat er een hulpmiddel wordt gebruikt door een top medium, het kan zijn dat een hulpmiddel een foto is. Hiermee kan fotoreading worden uitgevoerd zodat een medium tot meer inzichten komt doordat er meer boodschappen door komen.

Een van de andere hulpmiddelen die een medium kan gebruiken tijdens een gesprek zijn kaarten. Een medium kan een kaartlegging doen met lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn erg waardevol voor een medium omdat er meer inzicht kan komen tijdens het lezen van de kaarten. Een legging met lenormandkaarten wordt vaak gedaan wanneer er meer ruimte is voor onderzoek naar bepaalde situaties. Met lenormand kaarten kan een medium jou inzicht geven in bepaalde situaties en kan er meer verteld worden over wat jij kunt verwachten in de toekomst. Over het verleden, heden en de toekomst kun jij meer inzicht krijgen door lenormand kaarten. Tijdens een legging is het zo dat er meerdere kaarten gelegd worden, het is mogelijk dat er twaalf of meer lenormandkaarten gelegd worden. Dit hangt af van de situatie en welke vragen jij stelt tijdens een reading.

Naast lenormand kaarten is het ook mogelijk dat een medium gebruik maakt van tarot kaarten. Tarotkaarten zijn namelijk erg bekend en worden veelvuldig door een medium gebruikt. Tarotkaarten kunnen namelijk inzicht geven in de toekomst, maar ook het verleden of heden van een persoon. Dankzij tarot kaarten is het mogelijk dat een medium meer boodschappen door krijgt en hierdoor jou beter kan helpen. Tijdens een legging met tarotkaarten is het mogelijk dat er meerdere leggingen worden gedaan. Dit hangt af van de situatie en welke vragen jij stelt.

Ook engelen kaarten kunnen onderdeel zijn van een reading. Engelen kaarten kunnen namelijk rust geven en meer inzicht bieden. Dankzij engelen kaarten kan een medium makkelijker contact maken met jouw gids. Engelen kaarten kunnen helpend zijn wanneer je vragen hebt over bepaalde situaties. Engelen kaarten zijn namelijk erg krachtig en kunnen jou helpen bij het vinden van antwoorden.

Eén van de hulpmiddelen die eigenlijk niet mag ontbreken tijdens een reading is een pendel. Een pendel is namelijk erg krachtig en kan helpen bij het doorgeven van boodschappen. Dankzij een pendel is het mogelijk dat er contact wordt gemaakt met jouw gids of engel. De boodschappen die jij krijgt zullen dan ook eerlijk en waar zijn. Een pendel wordt veelvuldig door een medium gebruikt tijdens een reading.

Een reading is erg fijn wanneer je vragen hebt over bepaalde situaties. Dankzij een reading kan jij meer inzicht krijgen en weet je precies wat er speelt. Het is mogelijk dat je tijdens een reading meerdere leggingen krijgt.

medium chatten

Hoe ziet een reading met een medium er uit?

Een reading met een helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderruikend of helderwetend medium zal er altijd anders uitzien. Dit komt omdat ieder medium weer een andere methode hanteert. Zo zal een reading met een helderziend medium er anders aan toe gaan dan een reading met een heldervoelend medium.

Ieder medium heeft verschillende gaven en daarmee ook een andere methode tijdens een gesprek. Het ene medium kan beter communiceren met een overleden dierbare terwijl een ander jou juist meer kan vertellen over de toekomst. Een reading met een medium is er altijd maar net zoals jij het wilt.

Wanneer je bij een top medium komt voor een reading zal er altijd eerst gesproken worden over de reden waarom je naar een top medium toe bent gegaan. Het is mogelijk dat je vragen hebt over je werk, relatie of familie. Wanneer dit besproken is zal een top medium kijken welke methode het beste bij jouw situatie past.

Het is vooraf heel belangrijk dat jij je goed verdiept in de persoon met wie jij een gesprek wilt starten. Het is zo dat niet ieder medium tot hetzelfde in staat is, dit is afhankelijk van de gave die zij hebben. Als een medium over meerdere paranormale gaven beschikt dan kunnen zij uiteindelijk ook meer tijdens een reading aan jou doorgeven.

Kom in contact met een van onze mediums

Heb jij een medium nodig om eerlijk antwoord te krijgen op verschillende levensvragen, contact met overledenen via andere entiteiten of wil jij boodschappen ontvangen van een overleden dierbare? Dan kun jij een gesprek starten met een van onze mediums. Zij kunnen jou helpen met verschillende situaties en hebben daarvoor verschillende hulpmiddelen in huis. Start een mediums en paragnosten chat !

Onze mediums maken gebruik van helderziendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid, helderruikendheid en helderwetendheid. Zij beschikken dus over meerdere paranormale gaven en kunnen jou op verschillende manieren helpen.

Het mediumschap van onze mediums is iets moois. Betrouwbare mediums kunnen jou helpen met het verwerken van verdriet van een overleden dierbare, zij kunnen jou een luisterend oor bieden, zij kunnen levensvragen beantwoorden, boodschappen doorgeven en inzichten geven in het verleden, heden en de toekomst.

Voor een reading met een van onze mediums kun jij op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wanneer je bijvoorbeeld gebeld wilt worden door een van onze mediums dan kan dit. Een andere mogelijkheid is dat jij een reading op afstand wilt. Het is ook mogelijk om via de e-mail contact te hebben met een van onze mediums, op deze manier kun jij woord voor woord nog eens terug lezen wat er gezegd is. Een andere mogelijkheid is om te chatten met een medium.

Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!