Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Medium Eddie

In de spirituele wereld is paragnost Eddie erg bekend. Medium Eddie, of paragnost Eddie is iemand die je bij de spirituele hulplijn vindt. Hij is een van de paragnosten die beschikken over paranormale gaven en jou daardoor kan helpen met een dringende vraag of spiritueel inzicht.

Paragnost Eddie en de vele andere consulenten met paranormale gaven bieden een breed scala aan spirituele diensten, waaronder tarotreading, liefdesadvies, paranormaal inzicht en geestelijke begeleiding. Paragnost Eddie kan je helpen om antwoord te krijgen op de meest complexe levensvragen. Door zijn grote kennis en intuïtie kan hij je antwoorden geven die je verder helpen bij het maken van een juiste beslissing.

Medium Eddie

Wat zijn mediums en paragnosten?

Mediums en paragnosten zijn personen die in staat zijn om verborgen informatie te verkrijgen. Hierdoor kunnen ze de geestelijke wereld beter begrijpen en helpen bij het oplossen van levensvragen. Medium Eddie is een van die mensen. Door zijn paranormale gaven weet hij meer dan de gemiddelde persoon, waardoor hij je kan helpen bij het maken van een goede beslissing of inzicht te krijgen in je situatie.

Mediums en paragnosten beschikken over paranormale gaven waarmee zij boodschappen van andere entiteiten kunnen krijgen en waarnemingen kunnen doen die je zonder deze gave niet kan doen. Het kan zijn dat de consulenten een derde oog hebben, ook wel helderziend genoemd. Dit betekent dat ze meer kunnen zien dan de gemiddelde persoon.

Ook kan het zo zijn dat een paragnost kan helderhoren, heldervoelen, helderruiken of helderweten. Sommigen hebben dus een sterk gevoel, krijgen beelden door, kunnen geluiden horen of ruiken een bepaalde geur. Deze gaven zorgen ervoor dat er waarnemingen kunnen worden gedaan die aan jou kunnen worden overgebracht.

Waarmee kan een medium of paragnost jou helpen?

Tijdens een gesprek kun je met verschillende situaties en vragen terecht bij mediums en paragnosten. Je kunt hulp vragen op gebieden als de liefde of werk. Maar ook kun je hier terecht voor inzichten in situaties in het leven of voor voorspellingen over jouw toekomst. Ieder medium of paragnost is gespecialiseerd in een bepaalde methode dat gebruikt kan worden tijdens een gesprek. Er zijn vele methodes die kunnen worden toegepast, zoals tarot, astrologie, spiritueel inzicht en nog veel meer.

Engelen-, tarot- en lenormand kaarten

Een medium of paragnost kan tijdens een consult voor jou een kaartlegging doen. Een kaartlegging bestaat uit een bepaald aantal kaarten waarmee de gesprekspartner jou kan helpen bij het krijgen van antwoorden op levensvragen. Er zijn verschillende soorten kaartleggingen, zoals engelenkaarten, Tarotkaarten en Lenormandkaarten.

De Engelenkaartlegging gebruikt de kracht van de engelen om je te helpen bij het vinden van antwoord op levensvragen. De kaartlegging is bedoeld om je te helpen bij het krijgen van inzicht in situaties of om je te begeleiden naar een spiritueel antwoord.

Met de Tarotkaartlegging kun je meer in detail terecht voor voorspellingen en antwoorden op levensvragen. De Lenormandkaartlegging gebruikt korte symbolische tekens om je bij het maken van een juiste beslissing te helpen. Dit alles kan een bevestiging voor jou zijn, maar ook biedt dit vele mensen inzicht in situaties.

Healing laten uitvoeren door mediums

Ook zijn er enkele consulenten die healing kunnen uitvoeren. Healing bestaat uit een aantal technieken waarmee je energetische blokkades op kunt heffen. Dit kan door middel van de energie die wordt uitgezonden. De consulent zend hierbij healingenergie naar jou toe, waarmee hij of zij je kan helpen bij het verminderen van stress, klachten en emotionele problemen.

Contact laten maken met overledenen

Ook kan het zijn dat een medium voor jou contact kan maken met een overleden dierbare. Contact met overledenen wil niet altijd, dus wees niet getreurd. Het kan zijn als er iemand onverwachts is overleden, terwijl jij nog iets wilde bespreken, dat je hierdoor niet goed met het verlies kan omgaan. Een medium kan jou helpen met behulp van gidsen en de ziel van een overledenen. Het kan zijn dat een medium de stem van iemand hoort, dit kan een woord zijn maar ook een volledig gesprek.

Zoals je ziet staat er veel meer te lezen over mediums en paragnosten, waaronder wat ze kunnen doen voor jou. Of het nu gaat om antwoorden op levensvragen of contact maken met overleden dierbaren, een medium of paragnost kan jou helpen bij het vinden van de juiste antwoorden.

Contact met iemand uit de spirituele wereld

Bij de spirituele hulplijn vindt je vele consulenten die jou kunnen helpen! Vragen uit het verleden, een reading over de toekomst of iets anders dat jij belangrijk vindt. Een helderziende, een medium, een paragnost of een helderhorende kan jou helpen met de vragen die jij hebt! Zorg ervoor dat jij een medium of paragnost vindt die bij jou past en waarbij jij je op je gemakt voelt.

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met een medium of paragnost. Zo is het mogelijk gemaakt om te bellen met een van de consulenten. Je kunt het bijbehorende ‘box nummer’ bellen en zo in contact komen. Wanneer jij liever gaat ch

Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ingrid
Ingrid
000277
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.