Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Medium en paragnosten

medium en paragnosten

Medium en paragnosten. Wil jij meer informatie omtrent een medium en een paragnost? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We zullen hier namelijk uitgebreid stil staan bij mediums, paragnosten en helderzienden. Hierdoor krijg jij een goed beeld over dit beroep en sta je achteraf niet voor verrassingen. Heb je vragen over bijvoorbeeld liefde, relatie of werk? Of toch meer over het verleden, heden en toekomst? Dan is een consult met een van de mediums paragnosten zeer geschikt.

Mocht je nog vragen hebben over een helderziend heldervoelend medium of ben jij benieuwd wat overeenkomsten zijn tussen paragnosten en helderzienden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij geven je graag alle informatie over een medium!

Wat is een medium paragnost?

Als we kijken naar het woord medium wordt hieronder voornamelijk verstaan een overdragen of een drager. Deze drager of overdragers zijn mensen die door middel van een paranormale gave in staat zijn om boodschappen over te dragen en te ontvangen van niet materiële entiteiten. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld geesten en engelen. Vaak hebben mediums en paragnosten deze gaven al van jongs af aan. Deze gaven zijn bijvoorbeeld helderziend, helderwetend, heldervoelend of aan de hand van hulpmiddelen als foto reading, foto lezen of Lenormand kaarten.

Er zijn enorm veel mediums actief en iedereen hanteert een eigen werkwijze. Dit geldt tevens ook voor paragnosten en helderzienden die net als een medium een eigen werkwijze hanteren.

Om een beter beeld te schetsen van de verschillende mediums met de daarbij behorende technieken zullen we op deze pagina stil staan bij mediums in het algemeen. Als we kijken naar de technieken hebben we het over de gaven die de mediums beschikken. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben over een medium, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Soorten paranormale gaven

Als we kijken naar de verschillende soorten paranormale gaven zijn er enorm veel mogelijkheden. Als we bepaalde tradities moeten geloven, worden de gaven doorgegeven van generatie op generatie terwijl het volgens een andere traditie weer mogelijk is om een gave te leren.

Maar om welke paranormale gaven hebben we het hier dan? En welke paranormale gaven van een medium past het beste bij jou? Een medium en paragnost kan verschillende gaven bezitten. Maar ze kunnen ook deze gaven combineren met andere gaven. Zo heb je bijvoorbeeld:

  • Een helderwetend heldervoelend medium
  • Een heldervoelend helderhorend medium
  • Een heldervoelend en helderhorend medium
  • Een helderwetend en heldervoelend medium
  • Een heldervoelend helderziend medium

En zo zijn er nog veel meer combinaties mogelijk. Er zijn dus veel verschillende mediums die jou kunnen helpen met je vraag.

Helderhorend zijn

Een van de veel voorkomende paranormale gaven van een medium is een helderhorend medium. Deze medium hoort boodschappen van Engelen, geesten en/of demonen. Hij is een luisterend oor omdat hij of zij de boodschap kan overdragen van de entiteiten aan de cliënten. Een helderziend helderhorend persoon kan dus ook vragen over liefde beantwoorden. Overigens zijn zij zeer ervaren en kunnen zij een lijn tussen het verleden heden en toekomst vastleggen.

Heldervoelend helderwetend zijn

Een ander paranormale gaven van een medium kan heldervoelendheid zijn. Hierbij krijgt het medium heldervoelend boodschappen door middels gevoelens. Bij deze paranormale gaven worden voornamelijk voorwerpen gebruikt van de overledenen personen.

Heldervoelend helderwetend medium is een vorm dat steeds vaker voorkomt. Gevoelens van personen staan hierbij centraal. Neem gerust contact op met een heldervoelend medium.

Helderziend zijn

Een van de meest voorkomende paranormale gaven bij mediums is helderziendheid. Een helderziend medium ontvangt namelijk boodschappen in de vorm van beelden. Een vrouw met een glazen bol is dan ook typerend als een medium die helderziend is. De glazen bol wordt dagelijks nog gebruikt door de helderziende medium paragnost, maar er komen steeds meer voorwerpen tegenwoordig aan de orde. Een helderziend medium kan dus zorgen om meer inzichten te krijgen op het gebied van liefde.

Vaak heeft een helderziend medium zich ook gespecialiseerd in andere gaven. Zo kan hij helderziend, helderwetend, heldervoelend zijn

Telepathisch zijn

Een zuiver medium die telepathisch is, kan gedachten van andere voelen en lezen. Niet veel mensen geloven in de paranormale gave van telepathie. Tegenwoordig wordt telepathie voornamelijk gebruikt als overkoepelend begrip voor alle paranormale gaven in totaliteit.

Mocht je toch een medium tegenkomen die aangeeft gespecialiseerd te zijn in telepathie, dan geeft het medium aan dat het mogelijk is om gedachten van de cliënt door te nemen. Het is echt een luisterend oor.

Reiki

Reiki is een Japanse techniek waarbij het beheersen van de stress centraal staat. Deze methode wordt voornamelijk toegepast door handopleggingen, maar het kan ook van afstand gegeven worden. Elk persoon heeft een andere energiestroom en daarom voelt een Reiki behandeling ook voor iedereen anders aan.

Tijdens een dergelijke medium paragnost sessie worden lichte tintelingen en trillingen ervaren. Dit komt omdat het lichaam bepaalde blokkades in het lichaam heeft die omzeild worden. Reiki is een universele levensenergie waar alles uit opgebouwd is.

Door het toepassen van Reiki wordt de energie hersteld die uit evenwicht is. Hierdoor zul je opnieuw in balans komen waardoor mensen weer harmonie met zichzelf krijgen. Heb jij angst, stress, pijn of andere problemen? Dan kan een Reiki behandeling van een specialist medium en paragnost je zeker helpen.

Astrologie

Een andere methode die een medium kan toepassen is astrologie. Astrologie is een instrument dat erg oud is en goed is om inzicht te krijgen in persoonlijke eigenschappen. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de zon, sterren en de maan.

Als je geboren wordt, heb je namelijk persoonlijke eigenschappen. Jouw zonneteken ontstaat op het moment dat je geboren wordt. Dit wordt in volksmond ook wel jouw sterrenbeeld genoemd. Door een medium te vragen aan hulp voor astrologie, zul je persoonlijk inzicht krijgen op het moment wat er met jouw leven speelt.

Het is met astrologie ook mogelijk om een beeld van de toekomst te krijgen. Wil jij een consulent van medium paragnosten en helderzienden? Dan zul je gebruik moeten maken van een astro consult. Het voordeel van Astrologie is dat er mogelijkheden en oplossingen worden geboden hoe je jouw leven succesvol kunt maken. Zo kan je Astrologie toepassen op het gebied van werk, maar ook zeker op het gebied van leven of op het gebied van liefde.

Numerologie

Numerologie is een studie waarbij getallen de basis vormt. Het is goed om te weten dat het universum bestaat uit trillingen. Als we kijken naar de eeuwenoude wetenschap binnen de getallenleer wordt er enorm veel informatie verschaft via deze methode.

Om deze reden kan een ervaren numeroloog de energie goed interpreteren. Zo kan er op basis van een naam inclusief een geboortedatum veel informatie verschaft worden over van alles.

Numerologie kan op alle gebieden in het leven worden toegepast. Alle processen beginnen namelijk altijd met een begin en een eind waardoor een nieuw begin ingezet wordt. Hierdoor worden bepaalde cycli berekent.

Ben jij benieuwd hoe numerologie precies in zijn werking gaat? Dan is het goed om eens te kijken naar een medium die hierin gespecialiseerd is met als eigenschap een luisterend oor. Liefde werk is dan ook een kernpunt van het medium. Doordat een medium met liefde werk verricht zal je antwoorden krijgen waar je naar op zoek bent.

Laatste, healing

Tot slot is er ook nog mogelijk om healing toe te passen als het gaat om een paranormale gaven. Deze mediums paragnosten worden een reiki master genoemd. Een reiki master is in dit geval in staat om andere te genezen door bijvoorbeeld handleggingen. Deze medium verschilt vergeleken met andere mediums.

Waar andere mediums voornamelijk vragen stellen, zal een reiki master gespecialiseerd in healing gebruik maken van de energieën met als doel verlichting of genezing in het leven te roepen. Heb jij bijvoorbeeld relatie problemen, dan zal healing of healing op afstand de pijn doen verzachten.

Een echte top medium dus! Ben jij benieuwd hoe dit medium jou kan helpen? Neem dan direct contact op met een medium die zich specialiseert in healing of healing op afstand. Hierdoor zul jij merken dat de paragnosten en helderzienden direct de pijn kunnen verzachten.

De middelen van een medium

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er verschillende soorten paranormale gaven te typeren. Het is daarbij nog goed om te benoemen dat het mogelijk is dat een medium meerdere gaven tegelijkertijd kan bezitten. Bijvoorbeeld dat een medium heldervoelend helderwetend kan zijn. Een medium kan deze hulpmiddelen gebruiken om het contact met overleden personen te verbeteren (mens en dier) of andere antwoorden en inzichten te krijgen op het gebied van liefde, werk of relatie.

Voor het ontvangen van bepaalde signalen worden echter in de praktijk veel middelen gebruikt. Hierbij zie je steeds vaker dat er kaarten worden gebruikt, voornamelijk de kaarten van tarot/lenormand zijn zeer bekend. Naast kaarten zie je ook af en toe dat een kristallen bol, foto lezen of sterren wordt gebruikt als middel.

Maar welke middelen zijn er nog meer die gebruikt worden door een medium en paragnost? Hieronder hebben we de belangrijkste middelen van de helderziend heldervoelend medium benoemd. Daarnaast komen de meeste voorwerpen ook voor bij paragnosten en helderzienden.

Middel 1: Kaarten

De meest gebruikte middelen die een paragnost medium gebruikt zijn toch wel kaartendecks. Hierbij kun je denken aan zigeunerkaarten, inzichtkaarten, tarotkaarten, medicijnkaarten, engelen orakel, orakel van de liefde en moeder aarde kaarten.

Aan de hand van de kaarten die worden gelegd, zal een medium antwoord geven op vragen van de cliënten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om contact met overledenen te hebben. Dit geeft een heldervoelend en helderwetend gevoel.

Als we kijken naar kaarten wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van Tarot kaarten. Als je dus op zoek bent naar antwoorden en inzichten dan ben je bij tarot kaartlegging aan het juiste adres. Hierbij worden voornamelijk drie kaarten getrokken.

Kaart 1 geeft aan hoe je iets het beste kunt aanpakken. Kaart 2 geeft verduidelijking over hoe iets zich gaat ontwikkelen. Tot slot zal de 3de kaart voor een resultaat staan, namelijk je toekomst.

Echter, zie je ook steeds vaker dat de engelen kaarten worden gebruikt door een medium, paragnosten en helderzienden. Als een medium deze type kaarten gebruikt, zal dit verschillen op een aantal punten. Zo hebben engelenkaarten een kernwaarden.

Hierbij is het ook goed om te benoemen dat een medium engelen kaarten voornamelijk gebruikt bij wat er nu afspeelt.

Middel 2: Sterren

Zoals reeds beschreven is het mogelijk dat door middel van sterrenkunde bepaalde boodschappen doorgekregen wordt over een persoon. In de praktijk zie je steeds vaker dat de astroloog bepaalde kwesties ontcijfert of de cliënt die de cliënt zelf nog niet wist.

De sterren als middel is een veel voorkomend middel bij een paragnost medium. Ben jij benieuwd hoe een medium deze middelen in de praktijk toepast? Plan vrijblijvend een consult in bij een medium gespecialiseerd in de sterrenkunde.

Middel 3: Dromen

Een paragnost medium kan ook door middel van het bestuderen van dromen informatie krijgen. Het medium krijgt hierdoor alle informatie die nodig is. In veel gevallen zal het medium de klant ook de opdracht meegeven om in een droomdagboek alle informatie bij te houden.

Op basis van dit droomdagboek zal het medium op zoek gaan naar patronen en motieven voor bepaalde gedragingen. Deze medium wint steeds meer populariteit en is zeker een aanrader!

Middel 4: Persoonlijke voorwerpen

Als het gaat om een heldervoelend helderwetend medium, dan worden in de praktijk voornamelijk energieën opgevangen door voorwerpen uit het verleden. Het medium vraagt dan om voorwerpen van de persoon mee te nemen zodat het medium hier nader onderzoek naar kan verzoeken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in contact met overledenen te komen door erfvoorwerpen mee te nemen. Heldervoelend helderwetend zijn deze mediums paragnosten zeker. Heb jij altijd nog vragen over personen of bepaalde situaties hoe dit in de toekomst gaat?

Dan is het aan te raden om hierover in contact te komen met een medium die zich specialiseert met persoonlijke voorwerpen en in Nederland actief is.

De verschillende soorten boodschappen

Nu weten we dus wat de paranormale gaven zijn inclusief de daarbij behorende middelen, is het nu goed om stil te staan bij de verschillende boodschappers. Met wie legt een medium contact? Hieronder zullen we kort stilstaan bij vier mogelijke boodschappers waar een medium contact mee legt.

Boodschapper 1: Engelen

Een medium heeft de mogelijkheid om contact te maken met engelen. Engelen zijn in de visie van mediums beschermers. De engelen waken en volgen de mensen. Hierdoor weten engelen precies wat er speelt, wat we nodig hebben of bepaalde zaken die we moeten weten.

Zo zal een medium contact proberen te leggen met een engel om meer informatie te krijgen over bepaalde vragen. Wil jij bijvoorbeeld weten hoe de liefde werkt? Dan wordt er geprobeerd om bij de engelen antwoorden te krijgen.

Boodschapper 2: Geesten

Een medium paragnost die contact met overledenen wil leggen, zal voornamelijk proberen contact te leggen met geesten van overledenen. Dit gebeurt veelal op aanvraag van de nabestaanden. In veel gevallen zullen de nabestaande namelijk nog met vragen zitten waarop het medium op zoek gaat naar vragen.

De heldervoelend en helderwetend medium paragnost zal op zijn beurt weer inzicht krijgen in alle vragen die ze nodig hebben om de vragen van de cliënt inzichtelijk te krijgen. De cliënt is hierin een luisterend oor.

Boodschapper 3: De kosmos

Als een medium niet in staat is om bij engelen of geesten informatie te verschaffen over bepaalde situaties, dan zal er voornamelijk een beroep gedaan worden op de kosmos. Hierbij wordt voornamelijk bedoeld de esoterische of astrale omgeving.

Hierbij doet het medium in kwestie een beroep op lagen die over onze fysieke wereld liggen. We kunnen hierbij dus concluderen dat deze medium een beroep doet op energieën van de parallelle werelden rondom die van ons om hier antwoorden op vragen te krijgen.

medium en paragnosten chatten

Soort mediumschap

Naast de verschillende paranormale gaven, boodschappers en middelen zijn er ook verschillende mediumschappen waar een medium een beroep op kan doen. Welke soort mediumschap een medium kiest, zal voornamelijk bepaald worden door de gave in combinatie met de afhankelijke overtuiging van het medium. Hieronder hebben we een aantal van deze mediumschap nader toegelicht:

Helend & Mentaal

Als we kijken naar het helende gedeelte, houdt het medium zich niet bezig met de boodschap, maar vooral met de energie en het welzijn van zijn of haar cliënt. Deze type mediumschap is een minder voorkomend mediumschap dan andere.

Als we kijken naar een mentaal medium wordt deze type mediumschap voornamelijk gebruikt voor het ontvangen van boodschappen. In de praktijk zien we dat er nauwelijks gebruik gemaakt wordt van geesten of entiteiten, maar het kan wel toegepast worden op energieën van de kosmos. Telepathie is een veel voorkomend paranormale gave dat wordt gebruikt.

Fysiek & Theoretisch

Kijkend naar een fysiek medium, zal dit over het algemeen een helend medium zijn. Hierbij wordt voornamelijk door middel van het geestenrijk, de kosmos of een ander parallel universum gebruik van gemaakt. Bij een fysiek medium moet er gedacht worden door het bewegen van een afbeelding tijdens fotoreading. Deze type mediumschap is erg beperkt en komt nauwelijks voor.

Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om aanspraak te doen op een theoretisch medium. Een theoretisch medium maakt gebruik van numerologie, astrologie en andere theorieën. Ook deze type mediumschap komt niet vaak voor.

Vind de juiste mediumschap voor jou

Zoals je hierboven kunt lezen zijn er enorm veel verschillende factoren die uitmaken wat een medium precies doet en op welke methode dit gebeurt. Het advies is altijd om voordat je een medium raadpleegt eerst goed in te lezen over de persoonlijke werkwijze.

Over het algemeen kun je op de persoonlijke pagina van het betreffende medium een beschrijving van hem of haar lezen. Hierdoor krijg je direct een goed beeld over het medium en hoe het medium te werk gaat. Ook krijg je inzicht over de gaven die het medium bezit. Is het een helderwetend heldervoelend medium of is het medium heldervoelend helderhorend?

Concluderend uit bovenstaande is het dus duidelijk dat er verschillende soorten medium schappen bestaan. Hierbij valt te denken aan spiritueel, channel, helend, fysiek, mentaal en nog een paar. Daarnaast zijn er verschillende middelen die een medium gebruikt en tot slot zijn er ook verschillende gaven ter beschikking.

Ben jij dus op zoek naar een medium die echt bij je past? Dan is het aan te raden om hier eerst in gesprek te gaan met het betreffende medium. Hierdoor weet je zeker dat je geen informatie over het hoofd ziet. Je wilt immers niet persoonlijke informatie delen met een medium die je niet kan helpen.

Heb jij nog tips nodig voor het vinden van een goede medium paragnost die een luisterend oor is? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om het vinden van een goed medium. Overigens hebben wij een ervaren medium paragnoste in Nederland klaar staan die jou graag helpen willen.

Tips, hoe vind je een betrouwbaar medium

Zoals je hierboven kunt lezen is de zoektocht naar een betrouwbaar medium lastig. Het aanbod aan mediums is enorm en vaak is dit groter en complexer dan het zoeken naar een beschikbare dokter. Daarnaast is het ook zo dat je bij een goed medium terecht komt en deze wilt aanspreken en niet een oplichter.

Je wilt passend advies en je wilt niet opgelicht worden door een charlatan die erop uit is om elke cent van je portemonnee leeg te trekken. Maar waar moet je dan op letten? Hieronder hebben we een aantal tips hoe jij een betrouwbaar medium kunt vinden om voldoende inzichten te krijgen.

Door het toepassen van deze tips weet je zeker dat je een top medium zult vinden.

Tip 1: Je vertrouwen in combinatie met gevoel

Als eerst is het goed om naar je buikgevoel te luisteren als het aankomt op het kiezen van een geschikt medium. Een medium waar je jezelf niet op je gemak voelt, is geen goed medium.

Ga jij voor het eerst bij een medium op gesprek, maar weet jij jezelf geen gemakkelijke houding aan te nemen? Heb jij niet het gevoel dat er daadwerkelijk naar je geluisterd wordt of vind je het storend dat het medium bepaalde uitspraken doet? Dan is dit niet het medium die jij nodig hebt.

Het is dan aan te raden om een afspraak te maken met een ander medium om te kijken of je hier wel dat gevoel bij kunt krijgen.

Daarnaast is het ook goed om research te doen voordat je besluit om naar een medium te gaan. Op het internet kun je namelijk vaak reviews en blogs van het betreffende medium vinden. Hierdoor heb jij voor de afspraak direct inzichtelijk hoe de persoon in kwestie te werk gaat.

Tip 2: Overdreven? Dat klopt niet!

Het contact met overledenen leggen, is lastig. Medium die beweren moeiteloos contact met overledenen leggen, die de toekomst kunnen voorspellen zonder fouten of die aangeven met een blik direct je volledig te kunnen doorgronden zijn over het algemeen geen mediums die betrouwbaar zijn.

Het is daarom aan te raden om op zoek te gaan naar een zeer ervaren medium die toegeeft wat de beperkingen van het medium zijn. Mediums zijn mensen die een natuurlijke aanleg hebben om contact met overledenen te maken, maar niemand is perfect.

Tip 3: Let op de prijzen

Als we kijken naar een medium is het ook niet aan te raden om voor iemand te kiezen die schrikwekkende bedragen vraagt voor de diensten. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat een goed medium niet zal gaan voor een hoger tarief. Een goed medium vindt het namelijk belangrijk dat een bepaalde doelstelling wordt behaald.

Om deze reden is het aan te raden om een medium met integriteit te zoeken. De prioriteit van het medium moet liggen bij het helpen van andere ongeacht de financiële inkomsten die erbij gepaard gaan.

Natuurlijk zal het medium paragnost een bepaalde vergoeding vragen, maar je zult direct merken als ze uit zijn op geld. Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je te maken met een betrouwbaar medium en dat is precies wat je wilt! Deze lieve mensen kunnen een healing op afstand verrichten en alle vragen beantwoorden. Een ervaren medium weet immers goed hoe dat helderziend heldervoelend helderwetend gecombineerd kan worden.

Tip 4: Voor het eerst? Check de online mogelijkheden

Als je op zoek gaat naar een medium is het zeker aan te raden om te kijken naar de online mogelijkheden. Als je namelijk online op zoek gaat naar een medium kan je over het algemeen chatten met een medium naar keuze. Hierbij staat ook vaak de paranormale gaven weergegeven met de daarbij behorende talenten.

Het grote voordeel van het online vinden van een online medium is dat je niet direct een hoop geld hoeft te investeren om erachter te komen of het medium bij je past. Hierdoor kun je door de chat eenvoudig erachter komen of een medium bij je past.

Heb jij een vlot gesprek met het medium in kwestie? Dan kun je een afspraak maken met het betreffende medium voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier weet je zeker dat je een goed medium zult inschakelen.

Tip 5: Vraag het mensen met ervaring

Heb jij iemand in je directe omgeving die al eerder een medium heeft bezocht? Dan is het een goed idee om hierover te praten. Vraag hierbij naar dingen die belangrijk zijn. Probeer hierbij te kijken naar de setting van het gesprek en hoe je een dergelijke sessie het beste kunt beginnen of afsluiten.

Mocht jij een persoon kennen die al eerder met een medium heeft gewerkt, dan kan de persoon in kwestie jou een betrouwbaar medium aanraden. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden om te denken dat de persoon in kwestie er een goed gevoel bij had.

Was dit het geval? Dan moet je zelf ook een goed gevoel erbij hebben, want anders werkt het natuurlijk niet. Een heldervoelend medium of top paragnost zal met liefde jouw antwoord geven. Met name op het gebied van liefde is dit mogelijk, maar ook werk gerelateerd. Stel dus alle levensvragen die jij beantwoord wilt hebben.

Tip 6: Ga niet voor een angstaanjagende paragnost, kies voor een luisterend oor

Als we kijken naar een aantal paragnosten zijn er een aantal gehecht om een vleugje drama te verkondigen. Ze vinden het leuk om aan te kondigen dat er een vreselijke voorspelling zal plaatsvinden of dat er binnenkort een ongeluk aankomt.

Dit type medium is eerder op zoek naar sensatie dan het echt bewerkstelligen van resultaten. Heb jij een medium die jou een vervloekt of verdoemd gevoel geeft? Dan is het aan te raden om een nieuw medium te zoeken.

Hierbij weet je zeker dat je een goede keuze zult maken als het gaat om het switchen van medium. Want liefde werk moet het grootste motief zijn van een paragnost. Zij maken niet alleen contact met overleden personen, maar geven ook antwoorden en inzichten.

Tip 7: Geen oplossing? Niet erg!

Als je besluit om op zoek te gaan naar een medium, zul je merken dat je ook met mediums in contact komt die beweren alles op te kunnen lossen. Is dat het geval, dan heb je vaak te maken met een onbetrouwbaar medium. Een medium moet natuurlijk wel jouw gids zijn voor het bepalen van het levenspad, maar het is geen specialist die in een handomdraai de pijn kan laten verdwijnen.

Als je op zoek gaat naar een goed medium weet die persoon dat er pijn is en dat er veel te leren valt. Pijn en verdriet zijn in veel gevallen noodzakelijk om het optimale in het leven te verkrijgen. Een betrouwbaar medium zal er dan ook alles aan doen om je dit in te laten zien.

Het onderdrukken van deze gevoelens zal alleen maar leiden tot meer pijn. Probeer daarom altijd met een medium bepaalde emoties zoals verdriet en pijn te delen. Want samen komen we er altijd sterker uit! Ga dus op zoek naar een betrouwbaar spiritueel coach die jou met liefde helpt.

Een medium online

Het is ook mogelijk om een medium online te raadplegen. Een medium online, is een medium die online te bereiken is. Zo is het mogelijk om online of via de telefoon mensen te helpen door geestelijke afstemming te hebben.

Een online medium is een persoon die met paranormale gaven contact met entiteiten. Hierbij wordt vaak contact gemaakt tussen het aardse wereld en de buitenaardse wereld aan de andere kant.

Het medium is de persoon die hierbij over een of meerdere paranormale gaven beschikt. In tegenstelling tot een paragnost is het bij een medium niet mogelijk om dit te leren. Je bent een geboren medium of je bent het niet.

Als je een medium online wilt raadplegen is het medium in staat om de boodschap eerst te ontvangen, het is dus een goed luisterend oor. Vervolgens kunnen ze die vragen omzetten naar antwoorden die de mensen echt nodig hebben. Dit wordt ook wel spiritueel mediumschap genoemd.

Het is goed om te weten dat ook een online medium in de toekomst kan kijken en de toekomst kan voorspellen. Contact met overledenen is dus ook via een online weg mogelijk. Heb jij een brandende vraag over je relatie liefde? Neem dan direct contact op met een medium gespecialiseerd in relatie liefde en kom direct achter alle antwoorden op jouw relatie liefde vragen.

Communicatie met overledenen

Een medium paragnost is in staat om heldervoelend helderwetend contact te maken met overleden personen. Een medium is als het ware een doorgeefluik tussen het aardse leven en gene zijde. Het medium is hierdoor in staat om een boodschap van overledenen door te geven aan klanten en visa versa.

Het is wel goed om te benoemen dat je hiervoor sterk in je schoenen moet staan. Het contact maken met overleden is enorm belangrijk en daarom is het goed om hier extra aandacht aan te besteden. Heb jij nog vragen over iemand die recent is overleden?

Neem dan direct contact op met een medium. Communicatie met overleden is echt mogelijk en daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden. Zowel mens en dier hebben een ziel en kunnen gehoord worden door een paragnost.

Wat is een kaartlezer?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er mediums die gebruik maken kaarten als middel om hun paranormale gaven te benutten. Er zijn veel verschillende kaarten met verschillende manieren om deze te leggen. Tarot en Engelenkaarten zijn wel de bekendste kaarten als het gaat om kaartleggen.

De Tarot kaarten zijn hulpmiddelen voor de lezer. Als je te maken hebt met een ervaren kaartlezer, wordt er een eigen methode gebruikt. Heb jij dezelfde kaarten bij een ander medium? Dan zul je merken dat elke kaartlezer dit anders beleefd en vertaald.

Een ervaren kaartlegster weet bij elke kaart wat er precies gedaan moet worden en daarom zijn kaarten slechts een hulpmiddel. Zo hebben zij vaak lenormand kaarten of tarot lenormand die ingezet kunnen worden.

Als kaarten als hulpmiddel worden gebruikt, vertellen de kaarten een verhaal. Het is echter aan de kaartlezer om dit verhaal in een duidelijke vorm te vertellen. Zo komt het vaak voor dat kaartlezers een verhaal vertellen met dezelfde uitkomst.

Hierbij is het ook nog goed om te weten dat een kaartlezer ook informatie doorkrijgt door de paranormale gave zoals helder horen, zien voelen en ruiken. Hierdoor is het mogelijk dat je ene consulent bepaalde informatie krijgt en bij een ander consulent weer andere informatie.

Naast de informatie verschaffen zul je ook merken dat de kaartleggers een luisterend oor hebben. Een medium heldervoelend luistert met liefde naar jouw vragen over liefde of over het werk. Daarnaast komen we graag tot de kern op het gebied van relaties liefde.

Wie of wat is een paragnost?

Je hoort het vaker, mensen besluiten om met een paragnost te bellen, maar wat kan een paragnost mij eigenlijk vertellen? Het antwoord hierop is erg lastig want niet iedere medium paragnost is hetzelfde en niet ieder consult loopt via dezelfde lijn.

Maar waar kun je een beroep op doen als je met een paragnost aan de telefoon zit? Om hier een antwoord op te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten op dit gebied. Hierdoor heb je een globale indruk over wat een paragnost nu precies doet.

Een paragnost moet daarom in staat zijn om allerlei informatie te kunnen verhalen uit het verleden, het heden en de toekomst. Hierdoor krijgt een paragnost inzicht in het leven waardoor er ondersteuning geboden kan worden aan mensen die dit nodig hebben.

We kunnen dus concluderen dat een paragnost helpend werkt. Doordat de paragnosten over het algemeen een zwaar leven hebben gehad, hebben de betreffende personen enorm veel levenservaring opgedaan. Om deze reden is het goed om over bepaalde levensvragen in gesprek te gaan met de specialist.

Ook hebben paragnosten veel inlevingsvermogen. Het is namelijk van groot belang dat de specialisten goed gevoelens kunnen herkennen.

Heb jij een bepaalde vraag en sta jij op het punt om een paragnost te bellen? Dan is het vaak zo dat de paragnost een bepaald gevoel krijgt. De mediums paragnosten zullen op dat moment de gevoelens omzetten naar concrete actiepunten.

Ook is het mogelijk om bij een medium paragnost toekomstvoorspellingen te doen en om inzicht te vergaren in hetgeen wat je wilt weten. Bij de paranormale hulplijn zitten veel paragnosten die je kunnen helpen bij al deze levensvragen.

Heb jij bijvoorbeeld vragen over jouw liefdesleven, gezondheid, kinderen werk of andere vraagstukken voor in de toekomst? Bel dan direct met een paragnost en kom achter de bijzondere antwoorden!

Geen vraag is namelijk te gek voor een paragnost. Wellicht loop jij al jaren rond met een vraag waar je een antwoord op wilt. Je kunt deze vraag gerust stellen aan een paragnost. De paragnost die beschikbaar is zal je helpen ook met al je problemen en biedt tevens een luisterend oor als je dat nodig hebt.

Voorbeeld 1: Het verleden en de toekomst

Als je in gesprek komt met een paragnost wordt er voornamelijk informatie gegeven over het heden, verleden en de toekomst. Hierbij willen de mensen die de paragnosten bellen over het algemeen weten hoe hun toekomst eruit komt te zien en of hun verleden impact heeft op het heden.

Vragen die hierbij beantwoord kunnen worden zijn bijvoorbeeld: Krijg ik relatie problemen? Wat zijn de antwoorden op de vragen over relatie?

Voorbeeld 2: Meer spirituele vragen aan medium en paragnosten

Paragnosten zijn over het algemeen goed in het oppikken van spirituele wijsheden. Als jij contact hebt met een paragnost worden de woorden en gevoelens verklaard. Dit komt omdat het medium paragnost gebruik maakt van een aantal uiteenlopende methodes die overeenkomen met een medium.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het medium paragnost kaartlegster. Een medium en paragnost gebruiken beide deze technieken om ervoor te zorgen dat er antwoorden komen op vragen waar jij mee zit. Zo zal een paragnost kaartlegster een healing op afstand kunnen verrichten.

medium en paragnosten bellen

In welke situaties is het goed om een medium te contacten?

Heb jij geen idee in welke situaties het aan te raden is om een paragnost te benaderen? Hieronder zullen we een aantal situaties uitlichten zodat je precies weet welk medium je moet benaderen om antwoorden te krijgen op de vragen die er bij jou spelen.

Hierdoor weet je zeker dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt.

Situatie 1: Relatieproblemen bij medium en paragnosten

Als je vragen hebt omtrent relatieproblemen, dan kan een medium gespecialiseerd in relatieproblemen ergere relatieproblemen voorkomen of juist relatieproblemen oplossen zodat je weer met een gerust hart verder kunt werken aan jouw relatie.

Heb jij bijvoorbeeld twijfel of verdriet in een relatie? Of heb je continue het gevoel dat je tegen dezelfde problemen aanloopt? Dan is het zeker aan te raden om in contact te komen met een medium.

Een medium kan je namelijk helpen om inzicht te vergaren wat je op dat moment nodig hebt. Wil jij dat jouw problemen stoppen? Dan is het goed om een van de mediums te benaderen. Veel van de mediums die gespecialiseerd zijn in relatieproblemen maken gebruik van Tarot kaarten.

Hierbij worden bepaalde zaken zoals verlatingsangst, overspel, bindingsangst, agressie, vreemdgaan en nog veel meer onderwerpen besproken. Daarnaast geeft het medium direct inzicht of je de relatie moet herstellen of je de relatie moet redden.

Heb jij dus relatieproblemen? Dan is het zeker aan te raden om in contact te komen met een goed medium zodat je alle antwoorden krijgt op de vragen die je hebt.

Situatie 2: Bindingsangst

In het verlengde van voorgaande is het natuurlijk mogelijk dat je een persoon tegenkomt waar je verliefd op raakt. Het kan echter voorkomen dat je dan bindingsangst hebt en hiervoor advies wilt. Waarschijnlijk vraag je jezelf af, hoe kan ik de bindingsangst overwinnen?

Je herkent het wel, je hebt een date gehad en het contact met iemand is erg leuk. Echter, blijft het contact minimaal en blijft het zich beperken tot berichtjes via de telefoon. Dit is natuurlijk zonde, want hiermee is de kans groot dat jij of zij te maken heeft met bindingsangst.

Deze problematiek komt de laatste jaren steeds vaker voor. De mensen zijn namelijk bang om zichzelf te binden en dat is natuurlijk niet fijn. Want de onzekerheid die bindingsangst met zich meebrengt kan emotioneel afbrekend zijn.

Situatie 3: Contact met iemand die overleden is

Waarschijnlijk komt het je bekend voor. Je hebt nog de behoefte om nog contact te hebben met een dierbare die recent is overleden. Wellicht heb je een aantal vragen die nog niet duidelijk zijn of wellicht wil je alleen nog even bevestiging over een bepaalde zaak.

Als je besluit contact op te nemen met een medium, dan weet je zeker dat het allemaal mogelijk is. Een betrouwbaar medium kan namelijk contact leggen met overledenen waardoor je alsnog antwoorden kan krijgen op een aantal vragen waar jij mee zit.

Heb jij dus behoefte om contact te hebben met een recent overleden dierbare? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met een medium. Het medium is namelijk iemand die je echt verder kan helpen bij het krijgen van antwoorden op jouw vragen.

Situatie 4: Vragen over de toekomst

Heb jij nog vragen over de toekomst? Ben jij bijvoorbeeld benieuwd hoeveel kinderen je zult krijgen? Of ben jij benieuwd wat jouw carrière je zal brengen? Dan is het goed om hier aandacht aan te besteden. Een helderziend helderwetend medium kan je hierbij als de beste bij helpen.

Er zijn mediums die zich specialiseren in verschillende aspecten zodat je zeker weet dat je een medium zuil inschakelen die antwoorden kan geven op jouw vragen. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd wat er allemaal op jouw pad komt als het aankomt op werken? Schakel dan een heldervoelend en helderhorend medium in of een helderwetend en heldervoelend paragnost.

Dan is het goed om hierover contact te hebben met een medium die zich specialiseert op het werkgebied. Deze medium zal over het algemeen kaarten gebruiken om de toekomst te voorspellen. Hierdoor krijg je direct inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en dat is wel zo prettig.

Ben jij bijvoorbeeld benieuwd of je kinderen zult krijgen met de liefde van je leven? Ook hiervoor kun je een beroep doen op een heldervoelend en helderhorend medium. Een medium kan namelijk de toekomst voorspellen. Hierbij is het wel van belang dat je een aanspraak doet op een medium die zich hierin specialiseert.

Hierdoor weet je zeker dat je een helderwetend en heldervoelend medium hebt die je echt kan helpen. Het is daarom altijd goed om te kijken naar het profiel van het betreffende medium om er zeker van te zijn dat het aansluit bij jouw verwachtingen.

Korte vraag? Boek een online consult

Als je een dringende vraag hebt en je wilt er direct antwoord op, dan is het aan te raden om online een medium te vinden. Een online medium kun je direct bellen voor een consult. Hierdoor kun je direct een heldervoelend helderwetend medium inschakelen met een luisterend oor.

Als je vragen hebt, wil je natuurlijk direct aan mediums paragnosten jouw vragen stellen om zodoende een antwoord te krijgen op hetgeen wat je wilt weten. Een medium heeft liefde werk en kan daarom direct antwoorden geven. Heb jij een vraag over de toekomst?

Een medium paragnost kaartlegster kan door middel van kaarten direct inzicht geven in de toekomst.

Let op, als een online consult zegt: “Je kunt bij mij terecht voor alle vragen, want ik jaar ervaring met alles” dan is dat niet het geval! Sommige mediums zullen het namelijk verkeerd hebben en dat is niet erg, dus trap niet in een verkeerd medium dat alleen op geld uit is!

Een dierenmedium

Natuurlijk kan het voorkomen dat je nog bepaalde vragen hebt die niets te maken hebben met mensen, maar wel met dieren. Een dierenmedium is een medium die kan communiceren met dieren. Een dierenmedium kan invoelen waarmee een dier mee worstelt, wat de problemen zijn en waarom een dier op een bepaalde manier gedraagt.

Daarnaast is het ook mogelijk dat een medium gespecialiseerd in dieren tips kan geven op de manier hoe jij het beste om kunt gaan met dieren. Hierdoor kun jij de band met jouw dier verbeteren. Vaak na een consult met een medium in dieren zul je meer en meer te weten komen over de gedragingen van dieren.

Heeft jouw hond bijvoorbeeld problemen? Dan zul je direct inzichtelijk krijgen wat deze problemen zijn en kan je jezelf hierop aanpassen.

Waarschuwing: Contact met overledenen doe het niet zelf!

Heb jij nog een aantal vragen aan personen die zijn overleden? Dan is het goed om hier voor een medium in te schakelen die heldervoelend en helderwetend is. Hierdoor weet je zeker dat je over alle informatie beschikt die nodig is om ervoor te zorgen dat je de juiste antwoorden krijgt.

Veel mensen besluiten om geen medium in te schakelen wegens het financiële plaatje, maar dat is zonde. Want een goed medium heeft liefde werk en kan je als de beste helpen.

Wil je toch zelf achter antwoorden komen, dan is het niet aan te raden om dit zelf te doen. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld een Ouija bord. Een dergelijk bord is niet aan te raden omdat je zelf geesten oproept en dat kan zorgen voor een slechte invloed van geesten.

Dit wil je absoluut voorkomen. Waarom wil je dit voorkomen? Het kan voorkomen dat je slechte geesten oproept die je inzicht vergaren in bepaalde situaties dat je niet wilt.

Laat daarom altijd een medium met overledenen praten. Ja, een medium inschakelen kost geld, maar dan weet je zeker dat alles goed gebeurt en dat is wel zo prettig.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!