Kwaliteit mediums voor een goed advies

Medium en paragnosten

medium en paragnosten

Medium en paragnosten. Wil jij meer informatie omtrent een medium en een paragnost? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We zullen hier namelijk uitgebreid stil staan bij mediums, paragnosten en helderzienden. Hierdoor krijg jij een goed beeld over dit beroep en sta je achteraf niet voor verrassingen. Heb je vragen over bijvoorbeeld liefde, relatie of werk? Of toch meer over het verleden, heden en toekomst? Dan is een consult met een van de mediums paragnosten zeer geschikt.

Mocht je nog vragen hebben over een helderziend heldervoelend medium of ben jij benieuwd wat overeenkomsten zijn tussen paragnosten en helderzienden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij geven je graag alle informatie over een medium!

Wat is een medium paragnost?

Als we kijken naar het woord medium wordt hieronder voornamelijk verstaan een overdragen of een drager. Deze drager of overdragers zijn mensen die door middel van een paranormale gave in staat zijn om boodschappen over te dragen en te ontvangen van niet materiële entiteiten. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld geesten en engelen. Vaak hebben mediums en paragnosten deze gaven al van jongs af aan. Deze gaven zijn bijvoorbeeld helderziend, helderwetend, heldervoelend of aan de hand van hulpmiddelen als foto reading, foto lezen of Lenormand kaarten.

Er zijn enorm veel mediums actief en iedereen hanteert een eigen werkwijze. Dit geldt tevens ook voor paragnosten en helderzienden die net als een medium een eigen werkwijze hanteren.

Om een beter beeld te schetsen van de verschillende mediums met de daarbij behorende technieken zullen we op deze pagina stil staan bij mediums in het algemeen. Als we kijken naar de technieken hebben we het over de gaven die de mediums beschikken. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben over een medium, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Soorten paranormale gaven

Als we kijken naar de verschillende soorten paranormale gaven zijn er enorm veel mogelijkheden. Als we bepaalde tradities moeten geloven, worden de gaven doorgegeven van generatie op generatie terwijl het volgens een andere traditie weer mogelijk is om een gave te leren.

Maar om welke paranormale gaven hebben we het hier dan? En welke paranormale gaven van een medium past het beste bij jou? Een medium en paragnost kan verschillende gaven bezitten. Maar ze kunnen ook deze gaven combineren met andere gaven. Zo heb je bijvoorbeeld:

  • Een helderwetend heldervoelend medium
  • Een heldervoelend helderhorend medium
  • Een heldervoelend en helderhorend medium
  • Een helderwetend en heldervoelend medium
  • Een heldervoelend helderziend medium

En zo zijn er nog veel meer combinaties mogelijk. Er zijn dus veel verschillende mediums die jou kunnen helpen met je vraag.

Helderhorend zijn

Een van de veel voorkomende paranormale gaven van een medium is een helderhorend medium. Deze medium hoort boodschappen van Engelen, geesten en/of demonen. Hij is een luisterend oor omdat hij of zij de boodschap kan overdragen van de entiteiten aan de cliënten. Een helderziend helderhorend persoon kan dus ook vragen over liefde beantwoorden. Overigens zijn zij zeer ervaren en kunnen zij een lijn tussen het verleden heden en toekomst vastleggen.

Heldervoelend helderwetend zijn

Een ander paranormale gaven van een medium kan heldervoelendheid zijn. Hierbij krijgt het medium heldervoelend boodschappen door middels gevoelens. Bij deze paranormale gaven worden voornamelijk voorwerpen gebruikt van de overledenen personen.

Heldervoelend helderwetend medium is een vorm dat steeds vaker voorkomt. Gevoelens van personen staan hierbij centraal. Neem gerust contact op met een heldervoelend medium.

Helderziend zijn

Een van de meest voorkomende paranormale gaven bij mediums is helderziendheid. Een helderziend medium ontvangt namelijk boodschappen in de vorm van beelden. Een vrouw met een glazen bol is dan ook typerend als een medium die helderziend is. De glazen bol wordt dagelijks nog gebruikt door de helderziende medium paragnost, maar er komen steeds meer voorwerpen tegenwoordig aan de orde. Een helderziend medium kan dus zorgen om meer inzichten te krijgen op het gebied van liefde.

Vaak heeft een helderziend medium zich ook gespecialiseerd in andere gaven. Zo kan hij helderziend, helderwetend, heldervoelend zijn

Telepathisch zijn

Een zuiver medium die telepathisch is, kan gedachten van andere voelen en lezen. Niet veel mensen geloven in de paranormale gave van telepathie. Tegenwoordig wordt telepathie voornamelijk gebruikt als overkoepelend begrip voor alle paranormale gaven in totaliteit.

Mocht je toch een medium tegenkomen die aangeeft gespecialiseerd te zijn in telepathie, dan geeft het medium aan dat het mogelijk is om gedachten van de cliënt door te nemen. Het is echt een luisterend oor.

Reiki

Reiki is een Japanse techniek waarbij het beheersen van de stress centraal staat. Deze methode wordt voornamelijk toegepast door handopleggingen, maar het kan ook van afstand gegeven worden. Elk persoon heeft een andere energiestroom en daarom voelt een Reiki behandeling ook voor iedereen anders aan.

Tijdens een dergelijke medium paragnost sessie worden lichte tintelingen en trillingen ervaren. Dit komt omdat het lichaam bepaalde blokkades in het lichaam heeft die omzeild worden. Reiki is een universele levensenergie waar alles uit opgebouwd is.

Door het toepassen van Reiki wordt de energie hersteld die uit evenwicht is. Hierdoor zul je opnieuw in balans komen waardoor mensen weer harmonie met zichzelf krijgen. Heb jij angst, stress, pijn of andere problemen? Dan kan een Reiki behandeling van een specialist medium en paragnost je zeker helpen.

Astrologie

Een andere methode die een medium kan toepassen is astrologie. Astrologie is een instrument dat erg oud is en goed is om inzicht te krijgen in persoonlijke eigenschappen. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de zon, sterren en de maan.

Als je geboren wordt, heb je namelijk persoonlijke eigenschappen. Jouw zonneteken ontstaat op het moment dat je geboren wordt. Dit wordt in volksmond ook wel jouw sterrenbeeld genoemd. Door een medium te vragen aan hulp voor astrologie, zul je persoonlijk inzicht krijgen op het moment wat er met jouw leven speelt.

Het is met astrologie ook mogelijk om een beeld van de toekomst te krijgen. Wil jij een consulent van medium paragnosten en helderzienden? Dan zul je gebruik moeten maken van een astro consult. Het voordeel van Astrologie is dat er mogelijkheden en oplossingen worden geboden hoe je jouw leven succesvol kunt maken. Zo kan je Astrologie toepassen op het gebied van werk, maar ook zeker op het gebied van leven of op het gebied van liefde.

Numerologie

Numerologie is een studie waarbij getallen de basis vormt. Het is goed om te weten dat het universum bestaat uit trillingen. Als we kijken naar de eeuwenoude wetenschap binnen de getallenleer wordt er enorm veel informatie verschaft via deze methode.

Om deze reden kan een ervaren numeroloog de energie goed interpreteren. Zo kan er op basis van een naam inclusief een geboortedatum veel informatie verschaft worden over van alles.

Numerologie kan op alle gebieden in het leven worden toegepast. Alle processen beginnen namelijk altijd met een begin en een eind waardoor een nieuw begin ingezet wordt. Hierdoor worden bepaalde cycli berekent.

Ben jij benieuwd hoe numerologie precies in zijn werking gaat? Dan is het goed om eens te kijken naar een medium die hierin gespecialiseerd is met als eigenschap een luisterend oor. Liefde werk is dan ook een kernpunt van het medium. Doordat een medium met liefde werk verricht zal je antwoorden krijgen waar je naar op zoek bent.

Laatste, healing

Tot slot is er ook nog mogelijk om healing toe te passen als het gaat om een paranormale gaven. Deze mediums paragnosten worden een reiki master genoemd. Een reiki master is in dit geval in staat om andere te genezen door bijvoorbeeld handleggingen. Deze medium verschilt vergeleken met andere mediums.

Waar andere mediums voornamelijk vragen stellen, zal een reiki master gespecialiseerd in healing gebruik maken van de energieën met als doel verlichting of genezing in het leven te roepen. Heb jij bijvoorbeeld relatie problemen, dan zal healing of healing op afstand de pijn doen verzachten.

Een echte top medium dus! Ben jij benieuwd hoe dit medium jou kan helpen? Neem dan direct contact op met een medium die zich specialiseert in healing of healing op afstand. Hierdoor zul jij merken dat de paragnosten en helderzienden direct de pijn kunnen verzachten.

De middelen van een medium

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er verschillende soorten paranormale gaven te typeren. Het is daarbij nog goed om te benoemen dat het mogelijk is dat een medium meerdere gaven tegelijkertijd kan bezitten. Bijvoorbeeld dat een medium heldervoelend helderwetend kan zijn. Een medium kan deze hulpmiddelen gebruiken om het contact met overleden personen te verbeteren (mens en dier) of andere antwoorden en inzichten te krijgen op het gebied van liefde, werk of relatie.

Voor het ontvangen van bepaalde signalen worden echter in de praktijk veel middelen gebruikt. Hierbij zie je steeds vaker dat er kaarten worden gebruikt, voornamelijk de kaarten van tarot/lenormand zijn zeer bekend. Naast kaarten zie je ook af en toe dat een kristallen bol, foto lezen of sterren wordt gebruikt als middel.

Maar welke middelen zijn er nog meer die gebruikt worden door een medium en paragnost? Hieronder hebben we de belangrijkste middelen van de helderziend heldervoelend medium benoemd. Daarnaast komen de meeste voorwerpen ook voor bij paragnosten en helderzienden.

Middel 1: Kaarten

De meest gebruikte middelen die een paragnost medium gebruikt zijn toch wel kaartendecks. Hierbij kun je denken aan zigeunerkaarten, inzichtkaarten, tarotkaarten, medicijnkaarten, engelen orakel, orakel van de liefde en moeder aarde kaarten.

Aan de hand van de kaarten die worden gelegd, zal een medium antwoord geven op vragen van de cliënten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om contact met overledenen te hebben. Dit geeft een heldervoelend en helderwetend gevoel.

Als we kijken naar kaarten wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van Tarot kaarten. Als je dus op zoek bent naar antwoorden en inzichten dan ben je bij tarot kaartlegging aan het juiste adres. Hierbij worden voornamelijk drie kaarten getrokken.

Kaart 1 geeft aan hoe je iets het beste kunt aanpakken. Kaart 2 geeft verduidelijking over hoe iets zich gaat ontwikkelen. Tot slot zal de 3de kaart voor een resultaat staan, namelijk je toekomst.

Echter, zie je ook steeds vaker dat de engelen kaarten worden gebruikt door een medium, paragnosten en helderzienden. Als een medium deze type kaarten gebruikt, zal dit verschillen op een aantal punten. Zo hebben engelenkaarten een kernwaarden.

Hierbij is het ook goed om te benoemen dat een medium engelen kaarten voornamelijk gebruikt bij wat er nu afspeelt.

Middel 2: Sterren

Zoals reeds beschreven is het mogelijk dat door middel van sterrenkunde bepaalde boodschappen doorgekregen wordt over een persoon. In de praktijk zie je steeds vaker dat de astroloog bepaalde kwesties ontcijfert of de cliënt die de cliënt zelf nog niet wist.

De sterren als middel is een veel voorkomend middel bij een paragnost medium. Ben jij benieuwd hoe een medium deze middelen in de praktijk toepast? Plan vrijblijvend een consult in bij een medium gespecialiseerd in de sterrenkunde.

Middel 3: Dromen

Een paragnost medium kan ook door middel van het bestuderen van dromen informatie krijgen. Het medium krijgt hierdoor alle informatie die nodig is. In veel gevallen zal het medium de klant ook de opdracht meegeven om in een droomdagboek alle informatie bij te houden.

Op basis van dit droomdagboek zal het medium op zoek gaan naar patronen en motieven voor bepaalde gedragingen. Deze medium wint steeds meer populariteit en is zeker een aanrader!

Middel 4: Persoonlijke voorwerpen

Als het gaat om een heldervoelend helderwetend medium, dan worden in de praktijk voornamelijk energieën opgevangen door voorwerpen uit het verleden. Het medium vraagt dan om voorwerpen van de persoon mee te nemen zodat het medium hier nader onderzoek naar kan verzoeken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in contact met overledenen te komen door erfvoorwerpen mee te nemen. Heldervoelend helderwetend zijn deze mediums paragnosten zeker. Heb jij altijd nog vragen over personen of bepaalde situaties hoe dit in de toekomst gaat?

Dan is het aan te raden om hierover in contact te komen met een medium die zich specialiseert met persoonlijke voorwerpen en in Nederland actief is.

De verschillende soorten boodschappen

Nu weten we dus wat de paranormale gaven zijn inclusief de daarbij behorende middelen, is het nu goed om stil te staan bij de verschillende boodschappers. Met wie legt een medium contact? Hieronder zullen we kort stilstaan bij vier mogelijke boodschappers waar een medium contact mee legt.

Boodschapper 1: Engelen

Een medium heeft de mogelijkheid om contact te maken met engelen. Engelen zijn in de visie van mediums beschermers. De engelen waken en volgen de mensen. Hierdoor weten engelen precies wat er speelt, wat we nodig hebben of bepaalde zaken die we moeten weten.

Zo zal een medium contact proberen te leggen met een engel om meer informatie te krijgen over bepaalde vragen. Wil jij bijvoorbeeld weten hoe de liefde werkt? Dan wordt er geprobeerd om bij de engelen antwoorden te krijgen.

Boodschapper 2: Geesten

Een medium paragnost die contact met overledenen wil leggen, zal voornamelijk proberen contact te leggen met geesten van overledenen. Dit gebeurt veelal op aanvraag van de nabestaanden. In veel gevallen zullen de nabestaande namelijk nog met vragen zitten waarop het medium op zoek gaat naar vragen.

De heldervoelend en helderwetend medium paragnost zal op zijn beurt weer inzicht krijgen in alle vragen die ze nodig hebben om de vragen van de cliënt inzichtelijk te krijgen. De cliënt is hierin een luisterend oor.

Boodschapper 3: De kosmos

Als een medium niet in staat is om bij engelen of geesten informatie te verschaffen over bepaalde situaties, dan zal er voornamelijk een beroep gedaan worden op de kosmos. Hierbij wordt voornamelijk bedoeld de esoterische of astrale omgeving.

Hierbij doet het medium in kwestie een beroep op lagen die over onze fysieke wereld liggen. We kunnen hierbij dus concluderen dat deze medium een beroep doet op energieën van de parallelle werelden rondom die van ons om hier antwoorden op vragen te krijgen.

medium en paragnosten chatten

Soort mediumschap

Naast de verschillende paranormale gaven, boodschappers en middelen zijn er ook verschillende mediumschappen waar een medium een beroep op kan doen. Welke soort mediumschap een medium kiest, zal voornamelijk bepaald worden door de gave in combinatie met de afhankelijke overtuiging van het medium. Hieronder hebben we een aantal van deze mediumschap nader toegelicht:

Helend & Mentaal

Als we kijken naar het helende gedeelte, houdt het medium zich niet bezig met de boodschap, maar vooral met de energie en het welzijn van zijn of haar cliënt. Deze type mediumschap is een minder voorkomend mediumschap dan andere.

Als we kijken naar een mentaal medium wordt deze type mediumschap voornamelijk gebruikt voor het ontvangen van boodschappen. In de praktijk zien we dat er nauwelijks gebruik gemaakt wordt van geesten of entiteiten, maar het kan wel toegepast worden op energieën van de kosmos. Telepathie is een veel voorkomend paranormale gave dat wordt gebruikt.

Fysiek & Theoretisch

Kijkend naar een fysiek medium, zal dit over het algemeen een helend medium zijn. Hierbij wordt voornamelijk door middel van het geestenrijk, de kosmos of een ander parallel universum gebruik van gemaakt. Bij een fysiek medium moet er gedacht worden door het bewegen van een afbeelding tijdens fotoreading. Deze type mediumschap is erg beperkt en komt nauwelijks voor.

Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om aanspraak te doen op een theoretisch medium. Een theoretisch medium maakt gebruik van numerologie, astrologie en andere theorieën. Ook deze type mediumschap komt niet vaak voor.

Vind de juiste mediumschap voor jou

Zoals je hierboven kunt lezen zijn er enorm veel verschillende factoren die uitmaken wat een medium precies doet en op welke methode dit gebeurt. Het advies is altijd om voordat je een medium raadpleegt eerst goed in te lezen over de persoonlijke werkwijze.

Over het algemeen kun je op de persoonlijke pagina van het betreffende medium een beschrijving van hem of haar lezen. Hierdoor krijg je direct een goed beeld over het medium en hoe het medium te werk gaat. Ook krijg je inzicht over de gaven die het medium bezit. Is het een helderwetend heldervoelend medium of is het medium heldervoelend helderhorend?

Concluderend uit bovenstaande is het dus duidelijk dat er verschillende soorten medium schappen bestaan. Hierbij valt te denken aan spiritueel, channel, helend, fysiek, mentaal en nog een paar. Daarnaast zijn er verschillende middelen die een medium gebruikt en tot slot zijn er ook verschillende gaven ter beschikking.

Ben jij dus op zoek naar een medium die echt bij je past? Dan is het aan te raden om hier eerst in gesprek te gaan met het betreffende medium. Hierdoor weet je zeker dat je geen informatie over het hoofd ziet. Je wilt immers niet persoonlijke informatie delen met een medium die je niet kan helpen.

Heb jij nog tips nodig voor het vinden van een goede medium paragnost die een luisterend oor is? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om het vinden van een goed medium. Overigens hebben wij een ervaren medium paragnoste in Nederland klaar staan die jou graag helpen willen.

Tips, hoe vind je een betrouwbaar medium

Zoals je hierboven kunt lezen is de zoektocht naar een betrouwbaar medium lastig. Het aanbod aan mediums is enorm en vaak is dit groter en complexer dan het zoeken naar een beschikbare dokter. Daarnaast is het ook zo dat je bij een goed medium terecht komt en deze wilt aanspreken en niet een oplichter.

Je wilt passend advies en je wilt niet opgelicht worden door een charlatan die erop uit is om elke cent van je portemonnee leeg te trekken. Maar waar moet je dan op letten? Hieronder hebben we een aantal tips hoe jij een betrouwbaar medium kunt vinden om voldoende inzichten te krijgen.

Door het toepassen van deze tips weet je zeker dat je een top medium zult vinden.

Tip 1: Je vertrouwen in combinatie met gevoel

Als eerst is het goed om naar je buikgevoel te luisteren als het aankomt op het kiezen van een geschikt medium. Een medium waar je jezelf niet op je gemak voelt, is geen goed medium.

Ga jij voor het eerst bij een medium op gesprek, maar weet jij jezelf geen gemakkelijke houding aan te nemen? Heb jij niet het gevoel dat er daadwerkelijk naar je geluisterd wordt of vind je het storend dat het medium bepaalde uitspraken doet? Dan is dit niet het medium die jij nodig hebt.

Het is dan aan te raden om een afspraak te maken met een ander medium om te kijken of je hier wel dat gevoel bij kunt krijgen.

Daarnaast is het ook goed om research te doen voordat je besluit om naar een medium te gaan. Op het internet kun je namelijk vaak reviews en blogs van het betreffende medium vinden. Hierdoor heb jij voor de afspraak direct inzichtelijk hoe de persoon in kwestie te werk gaat.

Tip 2: Overdreven? Dat klopt niet!

Het contact met overledenen leggen, is lastig. Medium die beweren moeiteloos contact met overledenen leggen, die de toekomst kunnen voorspellen zonder fouten of die aangeven met een blik direct je volledig te kunnen doorgronden zijn over het algemeen geen mediums die betrouwbaar zijn.

Het is daarom aan te raden om op zoek te gaan naar een zeer ervaren medium die toegeeft wat de beperkingen van het medium zijn. Mediums zijn mensen die een natuurlijke aanleg hebben om contact met overledenen te maken, maar niemand is perfect.

Tip 3: Let op de prijzen

Als we kijken naar een medium is het ook niet aan te raden om voor iemand te kiezen die schrikwekkende bedragen vraagt voor de diensten. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat een goed medium niet zal gaan voor een hoger tarief. Een goed medium vindt het namelijk belangrijk dat een bepaalde doelstelling wordt behaald.

Om deze reden is het aan te raden om een medium met integriteit te zoeken. De prioriteit van het medium moet liggen bij het helpen van andere ongeacht de financiële inkomsten die erbij gepaard gaan.

Natuurlijk zal het medium paragnost een bepaalde vergoeding vragen, maar je zult direct merken als ze uit zijn op geld. Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je te maken met een betrouwbaar medium en dat is precies wat je wilt! Deze lieve mensen kunnen een healing op afstand verrichten en alle vragen beantwoorden. Een ervaren medium weet immers goed hoe dat helderziend heldervoelend helderwetend gecombineerd kan worden.

Tip 4: Voor het eerst? Check de online mogelijkheden

Als je op zoek gaat naar een medium is het zeker aan te raden om te kijken naar de online mogelijkheden. Als je namelijk online op zoek gaat naar een medium kan je over het algemeen chatten met een medium naar keuze. Hierbij staat ook vaak de paranormale gaven weergegeven met de daarbij behorende talenten.

Het grote voordeel van het online vinden van een online medium is dat je niet direct een hoop geld hoeft te investeren om erachter te komen of het medium bij je past. Hierdoor kun je door de chat eenvoudig erachter komen of een medium bij je past.

Heb jij een vlot gesprek met het medium in kwestie? Dan kun je een afspraak maken met het betreffende medium voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier weet je zeker dat je een goed medium zult inschakelen.

Tip 5: Vraag het mensen met ervaring

Heb jij iemand in je directe omgeving die al eerder een medium heeft bezocht? Dan is het een goed idee om hierover te praten. Vraag hierbij naar dingen die belangrijk zijn. Probeer hierbij te kijken naar de setting van het gesprek en hoe je een dergelijke sessie het beste kunt beginnen of afsluiten.

Mocht jij een persoon kennen die al eerder met een medium heeft gewerkt, dan kan de persoon in kwestie jou een betrouwbaar medium aanraden. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden om te denken dat de persoon in kwestie er een goed gevoel bij had.

Was dit het geval? Dan moet je zelf ook een goed gevoel erbij hebben, want anders werkt het natuurlijk niet. Een heldervoelend medium of top paragnost zal met liefde jouw antwoord geven. Met name op het gebied van liefde is dit mogelijk, maar ook werk gerelateerd. Stel dus alle levensvragen die jij beantwoord wilt hebben.

Tip 6: Ga niet voor een angstaanjagende paragnost, kies voor een luisterend oor

Als we kijken naar een aantal paragnosten zijn er een aantal gehecht om een vleugje drama te verkondigen. Ze vinden het leuk om aan te kondigen dat er een vreselijke voorspelling zal plaatsvinden of dat er binnenkort een ongeluk aankomt.

Dit type medium is eerder op zoek naar sensatie dan het echt bewerkstelligen van resultaten. Heb jij een medium die jou een vervloekt of verdoemd gevoel geeft? Dan is het aan te raden om een nieuw medium te zoeken.

Hierbij weet je zeker dat je een goede keuze zult maken als het gaat om het switchen van medium. Want liefde werk moet het grootste motief zijn van een paragnost. Zij maken niet alleen contact met overleden personen, maar geven ook antwoorden en inzichten.

Tip 7: Geen oplossing? Niet erg!

Als je besluit om op zoek te gaan naar een medium, zul je merken dat je ook met mediums in contact komt die beweren alles op te kunnen lossen. Is dat het geval, dan heb je vaak te maken met een onbetrouwbaar medium. Een medium moet natuurlijk wel jouw gids zijn voor het bepalen van het levenspad, maar het is geen specialist die in een handomdraai de pijn kan laten verdwijnen.

Als je op zoek gaat naar een goed medium weet die persoon dat er pijn is en dat er veel te leren valt. Pijn en verdriet zijn in veel gevallen noodzakelijk om het optimale in het leven te verkrijgen. Een betrouwbaar medium zal er dan ook alles aan doen om je dit in te laten zien.

Het onderdrukken van deze gevoelens zal alleen maar leiden tot meer pijn. Probeer daarom altijd met een medium bepaalde emoties zoals verdriet en pijn te delen. Want samen komen we er altijd sterker uit! Ga dus op zoek naar een betrouwbaar spiritueel coach die jou met liefde helpt.

Een medium online

Het is ook mogelijk om een medium online te raadplegen. Een medium online, is een medium die online te bereiken is. Zo is het mogelijk om online of via de telefoon mensen te helpen door geestelijke afstemming te hebben.

Een online medium is een persoon die met paranormale gaven contact met entiteiten. Hierbij wordt vaak contact gemaakt tussen het aardse wereld en de buitenaardse wereld aan de andere kant.

Het medium is de persoon die hierbij over een of meerdere paranormale gaven beschikt. In tegenstelling tot een paragnost is het bij een medium niet mogelijk om dit te leren. Je bent een geboren medium of je bent het niet.

Als je een medium online wilt raadplegen is het medium in staat om de boodschap eerst te ontvangen, het is dus een goed luisterend oor. Vervolgens kunnen ze die vragen omzetten naar antwoorden die de mensen echt nodig hebben. Dit wordt ook wel spiritueel mediumschap genoemd.

Het is goed om te weten dat ook een online medium in de toekomst kan kijken en de toekomst kan voorspellen. Contact met overledenen is dus ook via een online weg mogelijk. Heb jij een brandende vraag over je relatie liefde? Neem dan direct contact op met een medium gespecialiseerd in relatie liefde en kom direct achter alle antwoorden op jouw relatie liefde vragen.

Communicatie met overledenen

Een medium paragnost is in staat om heldervoelend helderwetend contact te maken met overleden personen. Een medium is als het ware een doorgeefluik tussen het aardse leven en gene zijde. Het medium is hierdoor in staat om een boodschap van overledenen door te geven aan klanten en visa versa.

Het is wel goed om te benoemen dat je hiervoor sterk in je schoenen moet staan. Het contact maken met overleden is enorm belangrijk en daarom is het goed om hier extra aandacht aan te besteden. Heb jij nog vragen over iemand die recent is overleden?

Neem dan direct contact op met een medium. Communicatie met overleden is echt mogelijk en daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden. Zowel mens en dier hebben een ziel en kunnen gehoord worden door een paragnost.

Wat is een kaartlezer?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er mediums die gebruik maken kaarten als middel om hun paranormale gaven te benutten. Er zijn veel verschillende kaarten met verschillende manieren om deze te leggen. Tarot en Engelenkaarten zijn wel de bekendste kaarten als het gaat om kaartleggen.

De Tarot kaarten zijn hulpmiddelen voor de lezer. Als je te maken hebt met een ervaren kaartlezer, wordt er een eigen methode gebruikt. Heb jij dezelfde kaarten bij een ander medium? Dan zul je merken dat elke kaartlezer dit anders beleefd en vertaald.

Een ervaren kaartlegster weet bij elke kaart wat er precies gedaan moet worden en daarom zijn kaarten slechts een hulpmiddel. Zo hebben zij vaak lenormand kaarten of tarot lenormand die ingezet kunnen worden.

Als kaarten als hulpmiddel worden gebruikt, vertellen de kaarten een verhaal. Het is echter aan de kaartlezer om dit verhaal in een duidelijke vorm te vertellen. Zo komt het vaak voor dat kaartlezers een verhaal vertellen met dezelfde uitkomst.

Hierbij is het ook nog goed om te weten dat een kaartlezer ook informatie doorkrijgt door de paranormale gave zoals helder horen, zien voelen en ruiken. Hierdoor is het mogelijk dat je ene consulent bepaalde informatie krijgt en bij een ander consulent weer andere informatie.

Naast de informatie verschaffen zul je ook merken dat de kaartleggers een luisterend oor hebben. Een medium heldervoelend luistert met liefde naar jouw vragen over liefde of over het werk. Daarnaast komen we graag tot de kern op het gebied van relaties liefde.

Wie of wat is een paragnost?

Je hoort het vaker, mensen besluiten om met een paragnost te bellen, maar wat kan een paragnost mij eigenlijk vertellen? Het antwoord hierop is erg lastig want niet iedere medium paragnost is hetzelfde en niet ieder consult loopt via dezelfde lijn.

Maar waar kun je een beroep op doen als je met een paragnost aan de telefoon zit? Om hier een antwoord op te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten op dit gebied. Hierdoor heb je een globale indruk over wat een paragnost nu precies doet.

Een paragnost moet daarom in staat zijn om allerlei informatie te kunnen verhalen uit het verleden, het heden en de toekomst. Hierdoor krijgt een paragnost inzicht in het leven waardoor er ondersteuning geboden kan worden aan mensen die dit nodig hebben.

We kunnen dus concluderen dat een paragnost helpend werkt. Doordat de paragnosten over het algemeen een zwaar leven hebben gehad, hebben de betreffende personen enorm veel levenservaring opgedaan. Om deze reden is het goed om over bepaalde levensvragen in gesprek te gaan met de specialist.

Ook hebben paragnosten veel inlevingsvermogen. Het is namelijk van groot belang dat de specialisten goed gevoelens kunnen herkennen.

Heb jij een bepaalde vraag en sta jij op het punt om een paragnost te bellen? Dan is het vaak zo dat de paragnost een bepaald gevoel krijgt. De mediums paragnosten zullen op dat moment de gevoelens omzetten naar concrete actiepunten.

Ook is het mogelijk om bij een medium paragnost toekomstvoorspellingen te doen en om inzicht te vergaren in hetgeen wat je wilt weten. Bij de paranormale hulplijn zitten veel paragnosten die je kunnen helpen bij al deze levensvragen.

Heb jij bijvoorbeeld vragen over jouw liefdesleven, gezondheid, kinderen werk of andere vraagstukken voor in de toekomst? Bel dan direct met een paragnost en kom achter de bijzondere antwoorden!

Geen vraag is namelijk te gek voor een paragnost. Wellicht loop jij al jaren rond met een vraag waar je een antwoord op wilt. Je kunt deze vraag gerust stellen aan een paragnost. De paragnost die beschikbaar is zal je helpen ook met al je problemen en biedt tevens een luisterend oor als je dat nodig hebt.

Voorbeeld 1: Het verleden en de toekomst

Als je in gesprek komt met een paragnost wordt er voornamelijk informatie gegeven over het heden, verleden en de toekomst. Hierbij willen de mensen die de paragnosten bellen over het algemeen weten hoe hun toekomst eruit komt te zien en of hun verleden impact heeft op het heden.

Vragen die hierbij beantwoord kunnen worden zijn bijvoorbeeld: Krijg ik relatie problemen? Wat zijn de antwoorden op de vragen over relatie?

Voorbeeld 2: Meer spirituele vragen aan medium en paragnosten

Paragnosten zijn over het algemeen goed in het oppikken van spirituele wijsheden. Als jij contact hebt met een paragnost worden de woorden en gevoelens verklaard. Dit komt omdat het medium paragnost gebruik maakt van een aantal uiteenlopende methodes die overeenkomen met een medium.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het medium paragnost kaartlegster. Een medium en paragnost gebruiken beide deze technieken om ervoor te zorgen dat er antwoorden komen op vragen waar jij mee zit. Zo zal een paragnost kaartlegster een healing op afstand kunnen verrichten.

medium en paragnosten bellen

In welke situaties is het goed om een medium te contacten?

Heb jij geen idee in welke situaties het aan te raden is om een paragnost te benaderen? Hieronder zullen we een aantal situaties uitlichten zodat je precies weet welk medium je moet benaderen om antwoorden te krijgen op de vragen die er bij jou spelen.

Hierdoor weet je zeker dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt.

Situatie 1: Relatieproblemen bij medium en paragnosten

Als je vragen hebt omtrent relatieproblemen, dan kan een medium gespecialiseerd in relatieproblemen ergere relatieproblemen voorkomen of juist relatieproblemen oplossen zodat je weer met een gerust hart verder kunt werken aan jouw relatie.

Heb jij bijvoorbeeld twijfel of verdriet in een relatie? Of heb je continue het gevoel dat je tegen dezelfde problemen aanloopt? Dan is het zeker aan te raden om in contact te komen met een medium.

Een medium kan je namelijk helpen om inzicht te vergaren wat je op dat moment nodig hebt. Wil jij dat jouw problemen stoppen? Dan is het goed om een van de mediums te benaderen. Veel van de mediums die gespecialiseerd zijn in relatieproblemen maken gebruik van Tarot kaarten.

Hierbij worden bepaalde zaken zoals verlatingsangst, overspel, bindingsangst, agressie, vreemdgaan en nog veel meer onderwerpen besproken. Daarnaast geeft het medium direct inzicht of je de relatie moet herstellen of je de relatie moet redden.

Heb jij dus relatieproblemen? Dan is het zeker aan te raden om in contact te komen met een goed medium zodat je alle antwoorden krijgt op de vragen die je hebt.

Situatie 2: Bindingsangst

In het verlengde van voorgaande is het natuurlijk mogelijk dat je een persoon tegenkomt waar je verliefd op raakt. Het kan echter voorkomen dat je dan bindingsangst hebt en hiervoor advies wilt. Waarschijnlijk vraag je jezelf af, hoe kan ik de bindingsangst overwinnen?

Je herkent het wel, je hebt een date gehad en het contact met iemand is erg leuk. Echter, blijft het contact minimaal en blijft het zich beperken tot berichtjes via de telefoon. Dit is natuurlijk zonde, want hiermee is de kans groot dat jij of zij te maken heeft met bindingsangst.

Deze problematiek komt de laatste jaren steeds vaker voor. De mensen zijn namelijk bang om zichzelf te binden en dat is natuurlijk niet fijn. Want de onzekerheid die bindingsangst met zich meebrengt kan emotioneel afbrekend zijn.

Situatie 3: Contact met iemand die overleden is

Waarschijnlijk komt het je bekend voor. Je hebt nog de behoefte om nog contact te hebben met een dierbare die recent is overleden. Wellicht heb je een aantal vragen die nog niet duidelijk zijn of wellicht wil je alleen nog even bevestiging over een bepaalde zaak.

Als je besluit contact op te nemen met een medium, dan weet je zeker dat het allemaal mogelijk is. Een betrouwbaar medium kan namelijk contact leggen met overledenen waardoor je alsnog antwoorden kan krijgen op een aantal vragen waar jij mee zit.

Heb jij dus behoefte om contact te hebben met een recent overleden dierbare? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met een medium. Het medium is namelijk iemand die je echt verder kan helpen bij het krijgen van antwoorden op jouw vragen.

Situatie 4: Vragen over de toekomst

Heb jij nog vragen over de toekomst? Ben jij bijvoorbeeld benieuwd hoeveel kinderen je zult krijgen? Of ben jij benieuwd wat jouw carrière je zal brengen? Dan is het goed om hier aandacht aan te besteden. Een helderziend helderwetend medium kan je hierbij als de beste bij helpen.

Er zijn mediums die zich specialiseren in verschillende aspecten zodat je zeker weet dat je een medium zuil inschakelen die antwoorden kan geven op jouw vragen. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd wat er allemaal op jouw pad komt als het aankomt op werken? Schakel dan een heldervoelend en helderhorend medium in of een helderwetend en heldervoelend paragnost.

Dan is het goed om hierover contact te hebben met een medium die zich specialiseert op het werkgebied. Deze medium zal over het algemeen kaarten gebruiken om de toekomst te voorspellen. Hierdoor krijg je direct inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en dat is wel zo prettig.

Ben jij bijvoorbeeld benieuwd of je kinderen zult krijgen met de liefde van je leven? Ook hiervoor kun je een beroep doen op een heldervoelend en helderhorend medium. Een medium kan namelijk de toekomst voorspellen. Hierbij is het wel van belang dat je een aanspraak doet op een medium die zich hierin specialiseert.

Hierdoor weet je zeker dat je een helderwetend en heldervoelend medium hebt die je echt kan helpen. Het is daarom altijd goed om te kijken naar het profiel van het betreffende medium om er zeker van te zijn dat het aansluit bij jouw verwachtingen.

Korte vraag? Boek een online consult

Als je een dringende vraag hebt en je wilt er direct antwoord op, dan is het aan te raden om online een medium te vinden. Een online medium kun je direct bellen voor een consult. Hierdoor kun je direct een heldervoelend helderwetend medium inschakelen met een luisterend oor.

Als je vragen hebt, wil je natuurlijk direct aan mediums paragnosten jouw vragen stellen om zodoende een antwoord te krijgen op hetgeen wat je wilt weten. Een medium heeft liefde werk en kan daarom direct antwoorden geven. Heb jij een vraag over de toekomst?

Een medium paragnost kaartlegster kan door middel van kaarten direct inzicht geven in de toekomst.

Let op, als een online consult zegt: “Je kunt bij mij terecht voor alle vragen, want ik jaar ervaring met alles” dan is dat niet het geval! Sommige mediums zullen het namelijk verkeerd hebben en dat is niet erg, dus trap niet in een verkeerd medium dat alleen op geld uit is!

Een dierenmedium

Natuurlijk kan het voorkomen dat je nog bepaalde vragen hebt die niets te maken hebben met mensen, maar wel met dieren. Een dierenmedium is een medium die kan communiceren met dieren. Een dierenmedium kan invoelen waarmee een dier mee worstelt, wat de problemen zijn en waarom een dier op een bepaalde manier gedraagt.

Daarnaast is het ook mogelijk dat een medium gespecialiseerd in dieren tips kan geven op de manier hoe jij het beste om kunt gaan met dieren. Hierdoor kun jij de band met jouw dier verbeteren. Vaak na een consult met een medium in dieren zul je meer en meer te weten komen over de gedragingen van dieren.

Heeft jouw hond bijvoorbeeld problemen? Dan zul je direct inzichtelijk krijgen wat deze problemen zijn en kan je jezelf hierop aanpassen.

Waarschuwing: Contact met overledenen doe het niet zelf!

Heb jij nog een aantal vragen aan personen die zijn overleden? Dan is het goed om hier voor een medium in te schakelen die heldervoelend en helderwetend is. Hierdoor weet je zeker dat je over alle informatie beschikt die nodig is om ervoor te zorgen dat je de juiste antwoorden krijgt.

Veel mensen besluiten om geen medium in te schakelen wegens het financiële plaatje, maar dat is zonde. Want een goed medium heeft liefde werk en kan je als de beste helpen.

Wil je toch zelf achter antwoorden komen, dan is het niet aan te raden om dit zelf te doen. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld een Ouija bord. Een dergelijk bord is niet aan te raden omdat je zelf geesten oproept en dat kan zorgen voor een slechte invloed van geesten.

Dit wil je absoluut voorkomen. Waarom wil je dit voorkomen? Het kan voorkomen dat je slechte geesten oproept die je inzicht vergaren in bepaalde situaties dat je niet wilt.

Laat daarom altijd een medium met overledenen praten. Ja, een medium inschakelen kost geld, maar dan weet je zeker dat alles goed gebeurt en dat is wel zo prettig.

Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid