Mediumchat

mediumchat

Bij een mediumchat kan je chatten met een medium en hem of haar vragen stellen over allerlei onderwerpen. Je kan een mediumchat starten met veel verschillende soorten mediums. Met een medium chat kun je bijvoorbeeld chatten met een heldervoelend medium, een helderwetend paragnost of een heldervoelend lichtwerker.

Zo kan je bijvoorbeeld vragen stellen over een break up, relatie, liefde, werk of toekomst. Een mediumchat is er om een luisterend oor te bieden aan hen die dat nodig hebben. Je kan er vragen stellen en duidelijke antwoorden op terug krijgen. Een andere manier om consulten te krijgen is om een e-mail consult. Email consulten zijn ook een goede manier om op afstand vragen te stellen.

Wat is een medium?

Een medium is iemand die paranormale gaven bezit en deze inzet om anderen te helpen met het beantwoorden van vragen. Een medium kan bijvoorbeeld helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend zijn.

Helderziendheid houdt in dat het medium in staat is om beelden te zien die anderen niet kunnen zien. Beelden die betrekking hebben op de toekomst of heden van de persoon waarmee ze communiceren.

Helderhorendheid betekent dat het medium stemmen kan horen die anderen niet kunnen horen. Deze stemmen komen van overleden mensen en geesten die contact met het medium willen maken.

Heldervoelendheid is wanneer een medium aanvoelt wat er speelt bij de persoon waarmee hij of zij communiceert. Een medium dat heldervoelend is, is hoog gevoelig en heeft dus een sterke intuïtie. Dit kan een emotie, fysiek gevoel of energie zijn die het medium opvangt.

Helderwetendheid is wanneer het medium heldere kennis heeft over dingen die hij of zij niet weten kan. Dit gebeurt vaak bij kinderen en kan worden ingezet voor readings en voorspellingen.

Helderruikendheid is wanneer een medium sterke geuren ruikt in aanwezigheid van bepaalde mensen of situaties. Deze geuren kunnen verband houden met overleden mensen, plekken of gebeurtenissen.

Een medium chat met een heldervoelend medium

Een medium is iemand die contact kan maken met het andere leven. Zij kunnen je helpen om contact te maken met overleden geliefden of vrienden. Een medium is gevoelig voor energieën en trillingen en weet dus precies wanneer er iets aan de hand is of wanneer er een boodschap doorgegeven moet worden.

Een heldervoelend medium is er ook om je te helpen inzicht te krijgen in bepaalde situaties waar je zelf misschien moeilijk uitkomt of waar je niet goed raad mee weet. Een medium is een kanaal tussen jou en het andere leven en kan dus boodschappen doorgeven die voor jou heel belangrijk zijn.

Je hoeft niet perse een gesprek aan te gaan met een medium dat heldervoelend is, maar het kan ook zijn dat je een gesprek wilt met een allround medium of een online medium die je kan helpen met het verkrijgen van duidelijke inzichten op bepaalde situaties. Ook kunnen online mediums je helpen met je spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling.

Zoals je kan zien zijn er veel verschillende soorten mediums die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen of het geven van advies. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over welk type medium je wilt raadplegen en wat je precies wilt vragen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste persoon aan het woord laat en dat je de beste hulp krijgt die er mogelijk is.

mediumchat starten

Hulp bij je spirituele ontwikkeling door een spiritueel coach

Een spiritueel coach kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling. Spirituele coaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven en over wie je bent. Ook kunnen spirituele coaches je helpen bij het maken van keuzes die voor jou belangrijk zijn. Een spiritueel coach is er om je te helpen met alle aspecten van je leven, zowel persoonlijk als professioneel.

Een spiritueel coach kan je helpen met het achterhalen van je doel in het leven en wat jouw missie is. Ook kunnen ze je helpen met het ontdekken van je talenten en hoe je die kunt inzetten om je doel te bereiken. Spirituele coaches zijn er ook om je te helpen bij het verwerken van emoties en het loslaten van bagage uit het verleden.

Bij een spirituele coaching sessie zal de spirituele coach samen met jou kijken naar wat er op dit moment in je leven aan de hand is. Samen kunnen jullie dan kijken naar wat de oorzaak is van bepaalde situaties en wat je kunt doen om daar positief mee om te gaan. Spirituele coaching is er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven en over wie je bent.

Spirituele coaching is geschikt voor iedereen die graag meer inzicht wil krijgen in zijn of haar leven en die op zoek is naar antwoorden op vragen die hij of zij heeft. Ook is spirituele coaching geschikt voor mensen die vastzitten in een bepaalde situatie en die graag advies willen hebben over wat ze kunnen doen om daaruit te komen. Spirituele coaching is geschikt voor iedereen die meer wil weten over zichzelf en die op zoek is naar begeleiding bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Andere coaches die jou kunnen helpen

Naast een spiritueel coach zijn er ook andere soorten coaches waar je een mediumchat mee kan beginnen die je kunnen helpen met het verkrijgen van eerlijke antwoorden. Zo heb je bijvoorbeeld een mental coach, een life coach, een relatiecoach of een loopbaancoach. Elk van deze coaches heeft zijn of haar eigen specialiteit en kan je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Mental coach

Zo kan je een mediumchat beginnen met een mental coach. Mental coaches kunnen je helpen met het verkrijgen van meer zelfinzicht en met het achterhalen van je drijfveren. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van blokkades die je wellicht nog niet bewust bent. Mental coaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Life coach

Een mediumchat met life coaches die je kunnen helpen bij het maken van belangrijke keuzes in je leven. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van wat er toe doet in je leven en hoe je dat kunt bereiken. Life coaches zijn er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Relatie coach

Relatiecoaches kunnen je helpen met het verbeteren van je relaties, zowel persoonlijk als professioneel. Ook kunnen ze je helpen bij het achterhalen van blokkades die je wellicht nog niet bewust bent. Relatiecoaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Zij kunnen bijvoorbeeld advies geven over een narcistische relatie, relatieproblemen, over een break up of ze kunnen advies geven over de liefde.

Loopbaan coach

Loopbaancoaches kunnen je helpen met het maken van keuzes op het gebied van je carrière. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van je talenten en hoe je die kunt inzetten om je doel te bereiken. Loopbaancoaches zijn er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen met de vraag of je nieuwe baan de juiste baan is.

Als je op zoek bent naar meer inzicht in jezelf of naar eerlijke antwoorden op vragen die je hebt, dan is een coach iemand die je kan helpen. Een coach is er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven. Neem dus gerust contact op met een coach als je meer wilt weten over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Er zijn dus veel verschillende consulenten en coaches die je kunnen helpen op verschillende vlakken en een luisterend oor bieden waar dat nodig is.

mediumchat online

Met goede consulenten praten over een overleden dierbare

Een medium kan je ook helpen met het in contact komen met een overleden dierbare. Het is namelijk mogelijk dat je nog steeds vragen hebt over een dierbare die is overleden. Je wilt misschien weten hoe het met hem of haar gaat en wat hij of zij nu doet.

Ook kan het zijn dat je iets wilt doorgeven aan de overledene, bijvoorbeeld dat je van hem of haar houdt of dat je spijt hebt van bepaalde dingen. Het is fijn om te weten dat er iemand is die je kan helpen met het verkrijgen van antwoorden op vragen die je hebt over een overleden dierbare.

Hulpmiddelen van online mediums

Tijdens een medium chat kan het voorkomen dat een medium gebruik maakt van verschillende hulpmiddelen. Dit zorgt ervoor dat hun gaven worden versterkt en je dus een goed gesprek kan verwachten. Hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld Tarot kaarten, engelen kaarten en de Lenormand kaarten.

Een medium chat beginnen met een goed medium

Wanneer je een luisterend oor nodig hebt, dan kan je het beste een mediumchat beginnen met een medium. Maar hoe weet je nu welk medium de moeite waard is?

Het is erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een medium. Kijk bijvoorbeeld eerst naar het profiel van een medium en de beschrijving die erbij staat. Is dit een beschrijving dat je aanspreekt dan is dit een goed medium voor jou. Ook kan je bijvoorbeeld kijken naar reviews van anderen. Wanneer je een medium gevonden hebt, start direct de chat en je kan de vraag stellen die je hebt.

Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de specialisaties van het medium. Als je meer wilt weten of antwoorden wilt krijgen over her persoonlijke ontwikkeling of spirituele ontwikkeling, dan moet je een medium chat starten met een medium die hierin gespecialiseerd is.

Als je eenmaal weet welk type medium je wilt raadplegen, kan je een e-mail consult vragen of een medium chat starten. Een mediumchat is ideaal als je snel antwoord wilt op bepaalde vragen of als je niet veel tijd hebt. Tijdens een mediumchat kan je anoniem blijven en hoeft er dus niet perse iets te worden openbaar gemaakt wat jij liever niet deelt met anderen.

mediumchat online starten

Voordelen van een mediumchat

Een mediumchat heeft veel voordelen. Allereerst kan je rustig nadenken over de vraag die je wilt stellen. Je hebt alle tijd van de wereld om de vraag zo goed mogelijk te formuleren, zodat de consulent een zo goed mogelijk antwoord kan geven.

Een ander voordeel van chatten is dat je het kan doen vanuit je eigen veilige omgeving. Wanneer je dus bang bent om uit je comfortzone te stappen, kan je ervoor kiezen om te chatten met een medium vanuit je huis of een andere veilige omgeving.

Ook zorgt het chatten met een medium ervoor dat je geen hoge telefoonrekeningen hebt. Zo kan je gemakkelijk credits aanschaffen waar je een mediumchat mee betaald. Je hoeft niet gelijk antwoord te geven en kan dus rustig nadenken over het vervolg van het gesprek.

Je bent van harte welkom om een mediumchat te starten en vragen te stellen over liefde, werk of toekomst, maar ook over je spirituele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling!

Contact leggen met onze mediums

Een goed gesprek beginnen met een consulent kan je helpen met het vinden van een direct antwoord op je vraag. Chatten met een medium kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling of kan je nieuwe inzichten geven op een break up, de liefde of je relatie.

Wanneer je liever e-mail consult wilt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bij een e-mail consult ontvang je binnen enkele dagen een reactie van onze mediums en paragnosten.

Start dus een mediumchat, e-mail consult of bel met onze mediums en paragnosten voor specifieke vragen over allerlei onderwerpen.

Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Desiree
Desiree
000212
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Bob
Bob
000238
   
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Test Box
Test Box
000203
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Laura
Laura
000214
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Mandy
Mandy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Enya
Enya
000266
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen ik ben helderziend,helderwetend,heldervoelend medium met aangebore gave overgerfd van mijn overgroot moeder uit india. ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van transformatieprocessen,begeleiding coaching in het bedrijfsleven en liefdesgebied met ook uitzondering in tweelingzielprocessen en traumaverwerking met narsistische relaties.
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Eline
Eline
000267
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost. Vragen over Liefde, werk, familie, relatieproblemen of toekomst daar zou ik je graag bij willen helpen.....
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Paragnost Marga
Paragnost Marga
000148
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Ik ben paragnost trsncemedium en doe healing  Ik ben heldervoelend , helderhorend, helderziend,  . Ik doe ook kaartleggen en pendelen.
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Rosali
Rosali
000188
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen