Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Mediumchat

mediumchat

Bij een mediumchat kan je chatten met een medium en hem of haar vragen stellen over allerlei onderwerpen. Je kan een mediumchat starten met veel verschillende soorten mediums. Met een medium chat kun je bijvoorbeeld chatten met een heldervoelend medium, een helderwetend paragnost of een heldervoelend lichtwerker.

Zo kan je bijvoorbeeld vragen stellen over een break up, relatie, liefde, werk of toekomst. Een mediumchat is er om een luisterend oor te bieden aan hen die dat nodig hebben. Je kan er vragen stellen en duidelijke antwoorden op terug krijgen. Een andere manier om consulten te krijgen is om een e-mail consult. Email consulten zijn ook een goede manier om op afstand vragen te stellen.

Wat is een medium?

Een medium is iemand die paranormale gaven bezit en deze inzet om anderen te helpen met het beantwoorden van vragen. Een medium kan bijvoorbeeld helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend zijn.

Helderziendheid houdt in dat het medium in staat is om beelden te zien die anderen niet kunnen zien. Beelden die betrekking hebben op de toekomst of heden van de persoon waarmee ze communiceren.

Helderhorendheid betekent dat het medium stemmen kan horen die anderen niet kunnen horen. Deze stemmen komen van overleden mensen en geesten die contact met het medium willen maken.

Heldervoelendheid is wanneer een medium aanvoelt wat er speelt bij de persoon waarmee hij of zij communiceert. Een medium dat heldervoelend is, is hoog gevoelig en heeft dus een sterke intuïtie. Dit kan een emotie, fysiek gevoel of energie zijn die het medium opvangt.

Helderwetendheid is wanneer het medium heldere kennis heeft over dingen die hij of zij niet weten kan. Dit gebeurt vaak bij kinderen en kan worden ingezet voor readings en voorspellingen.

Helderruikendheid is wanneer een medium sterke geuren ruikt in aanwezigheid van bepaalde mensen of situaties. Deze geuren kunnen verband houden met overleden mensen, plekken of gebeurtenissen.

Een medium chat met een heldervoelend medium

Een medium is iemand die contact kan maken met het andere leven. Zij kunnen je helpen om contact te maken met overleden geliefden of vrienden. Een medium is gevoelig voor energieën en trillingen en weet dus precies wanneer er iets aan de hand is of wanneer er een boodschap doorgegeven moet worden.

Een heldervoelend medium is er ook om je te helpen inzicht te krijgen in bepaalde situaties waar je zelf misschien moeilijk uitkomt of waar je niet goed raad mee weet. Een medium is een kanaal tussen jou en het andere leven en kan dus boodschappen doorgeven die voor jou heel belangrijk zijn.

Je hoeft niet perse een gesprek aan te gaan met een medium dat heldervoelend is, maar het kan ook zijn dat je een gesprek wilt met een allround medium of een online medium die je kan helpen met het verkrijgen van duidelijke inzichten op bepaalde situaties. Ook kunnen online mediums je helpen met je spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling.

Zoals je kan zien zijn er veel verschillende soorten mediums die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen of het geven van advies. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over welk type medium je wilt raadplegen en wat je precies wilt vragen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste persoon aan het woord laat en dat je de beste hulp krijgt die er mogelijk is.

mediumchat starten

Hulp bij je spirituele ontwikkeling door een spiritueel coach

Een spiritueel coach kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling. Spirituele coaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven en over wie je bent. Ook kunnen spirituele coaches je helpen bij het maken van keuzes die voor jou belangrijk zijn. Een spiritueel coach is er om je te helpen met alle aspecten van je leven, zowel persoonlijk als professioneel.

Een spiritueel coach kan je helpen met het achterhalen van je doel in het leven en wat jouw missie is. Ook kunnen ze je helpen met het ontdekken van je talenten en hoe je die kunt inzetten om je doel te bereiken. Spirituele coaches zijn er ook om je te helpen bij het verwerken van emoties en het loslaten van bagage uit het verleden.

Bij een spirituele coaching sessie zal de spirituele coach samen met jou kijken naar wat er op dit moment in je leven aan de hand is. Samen kunnen jullie dan kijken naar wat de oorzaak is van bepaalde situaties en wat je kunt doen om daar positief mee om te gaan. Spirituele coaching is er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven en over wie je bent.

Spirituele coaching is geschikt voor iedereen die graag meer inzicht wil krijgen in zijn of haar leven en die op zoek is naar antwoorden op vragen die hij of zij heeft. Ook is spirituele coaching geschikt voor mensen die vastzitten in een bepaalde situatie en die graag advies willen hebben over wat ze kunnen doen om daaruit te komen. Spirituele coaching is geschikt voor iedereen die meer wil weten over zichzelf en die op zoek is naar begeleiding bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Andere coaches die jou kunnen helpen

Naast een spiritueel coach zijn er ook andere soorten coaches waar je een mediumchat mee kan beginnen die je kunnen helpen met het verkrijgen van eerlijke antwoorden. Zo heb je bijvoorbeeld een mental coach, een life coach, een relatiecoach of een loopbaancoach. Elk van deze coaches heeft zijn of haar eigen specialiteit en kan je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Mental coach

Zo kan je een mediumchat beginnen met een mental coach. Mental coaches kunnen je helpen met het verkrijgen van meer zelfinzicht en met het achterhalen van je drijfveren. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van blokkades die je wellicht nog niet bewust bent. Mental coaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Life coach

Een mediumchat met life coaches die je kunnen helpen bij het maken van belangrijke keuzes in je leven. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van wat er toe doet in je leven en hoe je dat kunt bereiken. Life coaches zijn er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Relatie coach

Relatiecoaches kunnen je helpen met het verbeteren van je relaties, zowel persoonlijk als professioneel. Ook kunnen ze je helpen bij het achterhalen van blokkades die je wellicht nog niet bewust bent. Relatiecoaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Zij kunnen bijvoorbeeld advies geven over een narcistische relatie, relatieproblemen, over een break up of ze kunnen advies geven over de liefde.

Loopbaan coach

Loopbaancoaches kunnen je helpen met het maken van keuzes op het gebied van je carrière. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van je talenten en hoe je die kunt inzetten om je doel te bereiken. Loopbaancoaches zijn er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen met de vraag of je nieuwe baan de juiste baan is.

Als je op zoek bent naar meer inzicht in jezelf of naar eerlijke antwoorden op vragen die je hebt, dan is een coach iemand die je kan helpen. Een coach is er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven. Neem dus gerust contact op met een coach als je meer wilt weten over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Er zijn dus veel verschillende consulenten en coaches die je kunnen helpen op verschillende vlakken en een luisterend oor bieden waar dat nodig is.

mediumchat online

Met goede consulenten praten over een overleden dierbare

Een medium kan je ook helpen met het in contact komen met een overleden dierbare. Het is namelijk mogelijk dat je nog steeds vragen hebt over een dierbare die is overleden. Je wilt misschien weten hoe het met hem of haar gaat en wat hij of zij nu doet.

Ook kan het zijn dat je iets wilt doorgeven aan de overledene, bijvoorbeeld dat je van hem of haar houdt of dat je spijt hebt van bepaalde dingen. Het is fijn om te weten dat er iemand is die je kan helpen met het verkrijgen van antwoorden op vragen die je hebt over een overleden dierbare.

Hulpmiddelen van online mediums

Tijdens een medium chat kan het voorkomen dat een medium gebruik maakt van verschillende hulpmiddelen. Dit zorgt ervoor dat hun gaven worden versterkt en je dus een goed gesprek kan verwachten. Hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld Tarot kaarten, engelen kaarten en de Lenormand kaarten.

Een medium chat beginnen met een goed medium

Wanneer je een luisterend oor nodig hebt, dan kan je het beste een mediumchat beginnen met een medium. Maar hoe weet je nu welk medium de moeite waard is?

Het is erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een medium. Kijk bijvoorbeeld eerst naar het profiel van een medium en de beschrijving die erbij staat. Is dit een beschrijving dat je aanspreekt dan is dit een goed medium voor jou. Ook kan je bijvoorbeeld kijken naar reviews van anderen. Wanneer je een medium gevonden hebt, start direct de chat en je kan de vraag stellen die je hebt.

Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de specialisaties van het medium. Als je meer wilt weten of antwoorden wilt krijgen over her persoonlijke ontwikkeling of spirituele ontwikkeling, dan moet je een medium chat starten met een medium die hierin gespecialiseerd is.

Als je eenmaal weet welk type medium je wilt raadplegen, kan je een e-mail consult vragen of een medium chat starten. Een mediumchat is ideaal als je snel antwoord wilt op bepaalde vragen of als je niet veel tijd hebt. Tijdens een mediumchat kan je anoniem blijven en hoeft er dus niet perse iets te worden openbaar gemaakt wat jij liever niet deelt met anderen.

mediumchat online starten

Voordelen van een mediumchat

Een mediumchat heeft veel voordelen. Allereerst kan je rustig nadenken over de vraag die je wilt stellen. Je hebt alle tijd van de wereld om de vraag zo goed mogelijk te formuleren, zodat de consulent een zo goed mogelijk antwoord kan geven.

Een ander voordeel van chatten is dat je het kan doen vanuit je eigen veilige omgeving. Wanneer je dus bang bent om uit je comfortzone te stappen, kan je ervoor kiezen om te chatten met een medium vanuit je huis of een andere veilige omgeving.

Ook zorgt het chatten met een medium ervoor dat je geen hoge telefoonrekeningen hebt. Zo kan je gemakkelijk credits aanschaffen waar je een mediumchat mee betaald. Je hoeft niet gelijk antwoord te geven en kan dus rustig nadenken over het vervolg van het gesprek.

Je bent van harte welkom om een mediumchat te starten en vragen te stellen over liefde, werk of toekomst, maar ook over je spirituele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling!

Contact leggen met onze mediums

Een goed gesprek beginnen met een consulent kan je helpen met het vinden van een direct antwoord op je vraag. Chatten met een medium kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling of kan je nieuwe inzichten geven op een break up, de liefde of je relatie.

Wanneer je liever e-mail consult wilt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bij een e-mail consult ontvang je binnen enkele dagen een reactie van onze mediums en paragnosten.

Start dus een mediumchat, e-mail consult of bel met onze mediums en paragnosten voor specifieke vragen over allerlei onderwerpen.

Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.