Kwaliteit mediums voor een goed advies

Mediumchat

mediumchat

Bij een mediumchat kan je chatten met een medium en hem of haar vragen stellen over allerlei onderwerpen. Je kan een mediumchat starten met veel verschillende soorten mediums. Met een medium chat kun je bijvoorbeeld chatten met een heldervoelend medium, een helderwetend paragnost of een heldervoelend lichtwerker.

Zo kan je bijvoorbeeld vragen stellen over een break up, relatie, liefde, werk of toekomst. Een mediumchat is er om een luisterend oor te bieden aan hen die dat nodig hebben. Je kan er vragen stellen en duidelijke antwoorden op terug krijgen. Een andere manier om consulten te krijgen is om een e-mail consult. Email consulten zijn ook een goede manier om op afstand vragen te stellen.

Wat is een medium?

Een medium is iemand die paranormale gaven bezit en deze inzet om anderen te helpen met het beantwoorden van vragen. Een medium kan bijvoorbeeld helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend zijn.

Helderziendheid houdt in dat het medium in staat is om beelden te zien die anderen niet kunnen zien. Beelden die betrekking hebben op de toekomst of heden van de persoon waarmee ze communiceren.

Helderhorendheid betekent dat het medium stemmen kan horen die anderen niet kunnen horen. Deze stemmen komen van overleden mensen en geesten die contact met het medium willen maken.

Heldervoelendheid is wanneer een medium aanvoelt wat er speelt bij de persoon waarmee hij of zij communiceert. Een medium dat heldervoelend is, is hoog gevoelig en heeft dus een sterke intuïtie. Dit kan een emotie, fysiek gevoel of energie zijn die het medium opvangt.

Helderwetendheid is wanneer het medium heldere kennis heeft over dingen die hij of zij niet weten kan. Dit gebeurt vaak bij kinderen en kan worden ingezet voor readings en voorspellingen.

Helderruikendheid is wanneer een medium sterke geuren ruikt in aanwezigheid van bepaalde mensen of situaties. Deze geuren kunnen verband houden met overleden mensen, plekken of gebeurtenissen.

Een medium chat met een heldervoelend medium

Een medium is iemand die contact kan maken met het andere leven. Zij kunnen je helpen om contact te maken met overleden geliefden of vrienden. Een medium is gevoelig voor energieën en trillingen en weet dus precies wanneer er iets aan de hand is of wanneer er een boodschap doorgegeven moet worden.

Een heldervoelend medium is er ook om je te helpen inzicht te krijgen in bepaalde situaties waar je zelf misschien moeilijk uitkomt of waar je niet goed raad mee weet. Een medium is een kanaal tussen jou en het andere leven en kan dus boodschappen doorgeven die voor jou heel belangrijk zijn.

Je hoeft niet perse een gesprek aan te gaan met een medium dat heldervoelend is, maar het kan ook zijn dat je een gesprek wilt met een allround medium of een online medium die je kan helpen met het verkrijgen van duidelijke inzichten op bepaalde situaties. Ook kunnen online mediums je helpen met je spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling.

Zoals je kan zien zijn er veel verschillende soorten mediums die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen of het geven van advies. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over welk type medium je wilt raadplegen en wat je precies wilt vragen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste persoon aan het woord laat en dat je de beste hulp krijgt die er mogelijk is.

mediumchat starten

Hulp bij je spirituele ontwikkeling door een spiritueel coach

Een spiritueel coach kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling. Spirituele coaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven en over wie je bent. Ook kunnen spirituele coaches je helpen bij het maken van keuzes die voor jou belangrijk zijn. Een spiritueel coach is er om je te helpen met alle aspecten van je leven, zowel persoonlijk als professioneel.

Een spiritueel coach kan je helpen met het achterhalen van je doel in het leven en wat jouw missie is. Ook kunnen ze je helpen met het ontdekken van je talenten en hoe je die kunt inzetten om je doel te bereiken. Spirituele coaches zijn er ook om je te helpen bij het verwerken van emoties en het loslaten van bagage uit het verleden.

Bij een spirituele coaching sessie zal de spirituele coach samen met jou kijken naar wat er op dit moment in je leven aan de hand is. Samen kunnen jullie dan kijken naar wat de oorzaak is van bepaalde situaties en wat je kunt doen om daar positief mee om te gaan. Spirituele coaching is er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven en over wie je bent.

Spirituele coaching is geschikt voor iedereen die graag meer inzicht wil krijgen in zijn of haar leven en die op zoek is naar antwoorden op vragen die hij of zij heeft. Ook is spirituele coaching geschikt voor mensen die vastzitten in een bepaalde situatie en die graag advies willen hebben over wat ze kunnen doen om daaruit te komen. Spirituele coaching is geschikt voor iedereen die meer wil weten over zichzelf en die op zoek is naar begeleiding bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Andere coaches die jou kunnen helpen

Naast een spiritueel coach zijn er ook andere soorten coaches waar je een mediumchat mee kan beginnen die je kunnen helpen met het verkrijgen van eerlijke antwoorden. Zo heb je bijvoorbeeld een mental coach, een life coach, een relatiecoach of een loopbaancoach. Elk van deze coaches heeft zijn of haar eigen specialiteit en kan je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Mental coach

Zo kan je een mediumchat beginnen met een mental coach. Mental coaches kunnen je helpen met het verkrijgen van meer zelfinzicht en met het achterhalen van je drijfveren. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van blokkades die je wellicht nog niet bewust bent. Mental coaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Life coach

Een mediumchat met life coaches die je kunnen helpen bij het maken van belangrijke keuzes in je leven. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van wat er toe doet in je leven en hoe je dat kunt bereiken. Life coaches zijn er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Relatie coach

Relatiecoaches kunnen je helpen met het verbeteren van je relaties, zowel persoonlijk als professioneel. Ook kunnen ze je helpen bij het achterhalen van blokkades die je wellicht nog niet bewust bent. Relatiecoaches kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Zij kunnen bijvoorbeeld advies geven over een narcistische relatie, relatieproblemen, over een break up of ze kunnen advies geven over de liefde.

Loopbaan coach

Loopbaancoaches kunnen je helpen met het maken van keuzes op het gebied van je carrière. Ook kunnen ze je helpen bij het ontdekken van je talenten en hoe je die kunt inzetten om je doel te bereiken. Loopbaancoaches zijn er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen met de vraag of je nieuwe baan de juiste baan is.

Als je op zoek bent naar meer inzicht in jezelf of naar eerlijke antwoorden op vragen die je hebt, dan is een coach iemand die je kan helpen. Een coach is er om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over bepaalde situaties in je leven. Neem dus gerust contact op met een coach als je meer wilt weten over jezelf of over bepaalde situaties in je leven.

Er zijn dus veel verschillende consulenten en coaches die je kunnen helpen op verschillende vlakken en een luisterend oor bieden waar dat nodig is.

mediumchat online

Met goede consulenten praten over een overleden dierbare

Een medium kan je ook helpen met het in contact komen met een overleden dierbare. Het is namelijk mogelijk dat je nog steeds vragen hebt over een dierbare die is overleden. Je wilt misschien weten hoe het met hem of haar gaat en wat hij of zij nu doet.

Ook kan het zijn dat je iets wilt doorgeven aan de overledene, bijvoorbeeld dat je van hem of haar houdt of dat je spijt hebt van bepaalde dingen. Het is fijn om te weten dat er iemand is die je kan helpen met het verkrijgen van antwoorden op vragen die je hebt over een overleden dierbare.

Hulpmiddelen van online mediums

Tijdens een medium chat kan het voorkomen dat een medium gebruik maakt van verschillende hulpmiddelen. Dit zorgt ervoor dat hun gaven worden versterkt en je dus een goed gesprek kan verwachten. Hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld Tarot kaarten, engelen kaarten en de Lenormand kaarten.

Een medium chat beginnen met een goed medium

Wanneer je een luisterend oor nodig hebt, dan kan je het beste een mediumchat beginnen met een medium. Maar hoe weet je nu welk medium de moeite waard is?

Het is erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een medium. Kijk bijvoorbeeld eerst naar het profiel van een medium en de beschrijving die erbij staat. Is dit een beschrijving dat je aanspreekt dan is dit een goed medium voor jou. Ook kan je bijvoorbeeld kijken naar reviews van anderen. Wanneer je een medium gevonden hebt, start direct de chat en je kan de vraag stellen die je hebt.

Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de specialisaties van het medium. Als je meer wilt weten of antwoorden wilt krijgen over her persoonlijke ontwikkeling of spirituele ontwikkeling, dan moet je een medium chat starten met een medium die hierin gespecialiseerd is.

Als je eenmaal weet welk type medium je wilt raadplegen, kan je een e-mail consult vragen of een medium chat starten. Een mediumchat is ideaal als je snel antwoord wilt op bepaalde vragen of als je niet veel tijd hebt. Tijdens een mediumchat kan je anoniem blijven en hoeft er dus niet perse iets te worden openbaar gemaakt wat jij liever niet deelt met anderen.

mediumchat online starten

Voordelen van een mediumchat

Een mediumchat heeft veel voordelen. Allereerst kan je rustig nadenken over de vraag die je wilt stellen. Je hebt alle tijd van de wereld om de vraag zo goed mogelijk te formuleren, zodat de consulent een zo goed mogelijk antwoord kan geven.

Een ander voordeel van chatten is dat je het kan doen vanuit je eigen veilige omgeving. Wanneer je dus bang bent om uit je comfortzone te stappen, kan je ervoor kiezen om te chatten met een medium vanuit je huis of een andere veilige omgeving.

Ook zorgt het chatten met een medium ervoor dat je geen hoge telefoonrekeningen hebt. Zo kan je gemakkelijk credits aanschaffen waar je een mediumchat mee betaald. Je hoeft niet gelijk antwoord te geven en kan dus rustig nadenken over het vervolg van het gesprek.

Je bent van harte welkom om een mediumchat te starten en vragen te stellen over liefde, werk of toekomst, maar ook over je spirituele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling!

Contact leggen met onze mediums

Een goed gesprek beginnen met een consulent kan je helpen met het vinden van een direct antwoord op je vraag. Chatten met een medium kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling of kan je nieuwe inzichten geven op een break up, de liefde of je relatie.

Wanneer je liever e-mail consult wilt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bij een e-mail consult ontvang je binnen enkele dagen een reactie van onze mediums en paragnosten.

Start dus een mediumchat, e-mail consult of bel met onze mediums en paragnosten voor specifieke vragen over allerlei onderwerpen.

Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.