Mediumhemel

De mediumhemel. Een medium is een persoon die contact kan leggen met de geestenwereld en hierdoor boodschappen door kan geven. Er zijn veel verschillende soorten mediums en iedere medium heeft zijn of haar eigen unieke manier van werken.

Bij mediums met jarenlange ervaring kun jij terecht voor persoonlijke problemen, inzicht in moeilijke situaties of voor duidelijkheid over de toekomst. Een consult met een ervaren medium kan jou helpen om weer verder te kunnen met je leven.

De mediums bij QMediums helpen jou graag om in contact te komen met je dierbare overledenen en de juiste antwoorden te krijgen op verschillende levensvragen.

Mediumhemel

Wat zijn buitenzintuiglijke waarnemingen?

Spirituele coaching is mogelijk omdat mediums of paragnosten beschikken over paranormale gaven. Door deze gaven is het mogelijk om waarnemingen te doen die je zonder deze gaven niet kan doen, dit is zo omdat zij zich concentreren op een bepaalde energie die ze bovennatuurlijk waarnemen. Dit kan plaatsvinden door middel van het voelen, ruiken, horen of zien van deze energie. Dit wordt ook een zesde zintuig genoemd.

Een ervaren medium heeft deze gaven vaak doorgekregen vanuit het paranormale, maar er zijn ook mensen die deze gaven hebben ontwikkeld door middel van training en hard werken. Mediums worden geboren met deze gaven, soms komen deze niet direct tot uiting omdat iemand niet open staat voor deze vaardigheden. Wanneer een medium of paragnost wel open staat voor de spiritualiteit, dan is het mogelijk om iemand ander te helpen met nieuwe inzichten en antwoorden.

Een ervaren medium is eigenlijk een overdrager van boodschappen. Hij of zij weet hierdoor ook hoe ze deze boodschappen op een rustige en duidelijke manier over kunnen dragen. Wanneer je voor een consult gaat bij mediums, is het belangrijk om te weten welke methode het medium gebruikt. Dit kan namelijk per medium verschillend zijn. Een methode die vaak wordt gebruikt is channelling, hierbij maakt het medium contact met een bepaalde energie of geest.

Een heldervoelend medium kan jouw vragen beantwoorden

Door de spirituele gaven van een heldervoelend medium zijn zij in staat om bepaalde dingen aan te voelen, bijvoorbeeld wat er gaat gebeuren. Ook is het mogelijk dat iemand die heldervoelend is gevoelens van anderen kan voelen. Dit gebeurt vaak onbewust, maar het is mogelijk om dit bewust te maken door er meer aandacht aan te besteden.

Mediums kunnen een waarneming doen in de vorm van een beeld, geluid of gevoel. Het is mogelijk dat het medium deze beelden en geluiden niet meteen goed kan interpreteren, maar dit komt met de ervaring wel steeds beter. Een medium zal jou vragen stellen en op deze manier proberen om een beeld of geluid beter te interpreteren.

Doordat mediums op verschillende manieren spiritueel aangelegd zijn, is het zo dat zij tijdens een consult jou op verschillende manieren kan helpen. Dit alles om jouw op het juiste pad te helpen, om jou rust te geven, negatieve energie te verminderen of om juist te zorgen dat jij vertrouwen krijgt in situaties.

Waarmee kan een ervaren medium jou helpen?

Mediums kunnen jou op vele verschillende manieren een helder inzicht geven. Het is mogelijk door diverse soorten kaarten om antwoorden te krijgen op levensvragen. Zo kunnen mediums tarot kaarten leggen zodat er meer inzicht komt. Dit is een methode die vaak gebruikt wordt door mensen met ervaring. Tarot kaarten helpen door je vragen te stellen, maar kan ook inzicht geven in bepaalde situaties. Tarot kaarten focussen vooral op het verleden, heden en toekomst.

Lenormand kaarten

Ook lenormand kaarten kunnen gebruikt worden door mediums om jouw levens loopbaan, relatie of andere levensragen inzichtelijk te maken. Dit is een methode die iets meer in detail werkt dan tarot kaarten. Dit komt omdat lenormand kaarten meer gebaseerd zijn op het alledaagse leven. Hierdoor kunnen de kaarten meer toepasselijk zijn op dagelijkse dingen die spelen in jouw leven. Kaartleggers kunnen jou helpen met vele vragen, dit kan zorgen voor een samenhangender beeld van de situatie.

Helderziendheid

Een andere manier waarop een medium kan helpen is door middel van helderziendheid. Tijdens een consult kunnen zij jou dingen laten zien die in de toekomst gaan spelen. Dit kan door een beeld, geluid of een gevoel. Ook is het mogelijk dat je tijdens een consult de stem van een overledene hoort, dit noemen we ook wel bereikbaarheid. Toekomstvoorspellingen van mediums bieden geen 100% garantie voor wat er gaat gebeuren, dit is meer een advies van mediums over wat jij het beste kan doen in bepaalde situaties. Sterke voorspellingen kunnen jou helpen om je voor te bereiden op situaties.

Een relatiecoach

Ook bij relatieproblemen is het zo dat een relatie coach jou kan helpen. Relaties zijn leuk, maar dit brengt ook verschillende emoties met zich mee. Dit kan vervelende situaties opleveren die niet makkelijk op te lossen zijn. Wanneer je last hebt problemen bij relaties, is het belangrijk om hier iets aan te doen. Een relatie coach helpt jou door er samen met jou naar te kijken en je advies te geven. Dit doen zij door gebruik te maken van verschillende soorten technieken zoals communicatievaardigheden, assertiviteitstraining of relatietherapie.

Een levenscoach

Levenscoaches helpen jou door advies te geven over bepaalde situaties in je leven. Dit doen zij door naar je te luisteren, maar ook door technieken zoals communicatievaardigheden en assertiviteitstraining toe te passen. Een levenscoach kan je helpen met keuzes maken in het leven, maar ook met problemen in relaties of werk. Het is belangrijk dat je een levenscoach kiest die bij jou past. Dit kan door ervaringen van anderen te lezen of door verschillende soorten coaches te vergelijken.

Een fotoreading

Bij een fotoreading door een medium is het zo dat zij jou helpen door middel van een foto. Dit kan door de energie die vanuit de foto komt naar boven te halen. Dit is een methode die vaak gebruikt wordt om inzicht te krijgen in relaties of een overleden dierbare. Een fotoreading is een manier om meer inzicht te krijgen, dit kan in een persoon of een situatie.

Een reading met een pendel

Een reading met een pendel is een methode waarbij het medium jou helpt door middel van een pendel. Dit is een klein object dat aan een draad hangt en dat door het medium bewogen wordt. Dit is een manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of vragen. Een reading met een pendel kan jou helpen door verschillende soorten antwoorden te krijgen op levensvragen.

Een reading met een runeset

Een reading met een runeset is een methode waarbij het medium jou helpt door middel van stenen met symbolen erop. Dit zijn oude symbolen die gebruikt werden door Germaanse stammen.

Healing door mediums

Naast te weten komen wat de toekomst jou gaat brengen is het ook mogelijk dat mediums healingen uitvoeren. Een Reiki master kan bijvoorbeeld chakra-healingen uitvoeren. Wanneer je chakra’s niet in balans zijn, kan dit allerlei klachten opleveren. Je kan dan denken aan slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn of keelpijn. Wanneer je last hebt van deze klachten, is het mogelijk dat jouw chakra’s niet in balans zijn.

Een andere vorm van healing die een medium kan toepassen is engelachtige heling. Engelachtige heling is een methode die gebaseerd is op het werk van de engelen. Engelen zijn essentieel voor ons welzijn en geluk. Wanneer we niet in balans zijn, kunnen de engelen ons helpen door middel van engelachtige heling.

Bij zwarte magie is het zo dat er negatieve energie vrij komt. Dit is een soort van boosheid of haat die jij uitstoot naar een ander. Wanneer iemand last heeft van deze negatieve energie (zwarte magie), is het mogelijk dat een medium dit kan genezen. Dit doen zij door de negatieve energie te veranderen in positieve energie (witte magie). Dit is een krachtige manier om negatieve energie te verminderen en rust te creëren in je leven.

Een goed luisterend oor van een medium

Mediums kunnen jou ook een luisterend oor bieden, deze begeleiding van een medium is erg fijn. Dat komt omdat je zo jouw gedachten kan laten gaan en kan spreken over alles wat je dwars zit. Dit doen zij door jou te laten uitspreken en door vragen te stellen die helpen om helderheid te krijgen over wat er speelt. Ook kunnen zij door middel van een reading of kaartlegging inzichtelijk maken waar de problemen liggen en jou adviseren over hoe je hiermee kan omgaan.

Een medium is dus iemand die jou kan helpen met allerlei soorten levensvragen of problemen. Dit doen zij door middel van verschillende technieken zoals een reading, kaartlegging of engelachtige heling. Wanneer je last hebt van (relatie) problemen, welke antwoorden er zijn op jouw levensvragen of wil je meer weten over jouw toekomst? Dan is het aan te raden om een consult te starten met een medium. Dit kan helpen om rust en balans terug te krijgen in je leven.

Waarop kan jij een eerlijk antwoord verwachten?

Een professionele mediums kun jij allerlei soorten vragen stellen. Dit kan gaan over financiën, werk, liefde of bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling. Een top medium zal jouw vragen beantwoorden op basis van de boodschappen die zij doorkrijgen van andere entiteiten. Vragen die je aan mediums kan stellen zijn:

 • Hoe gaat het met mijn geliefde?
 • Wanneer vind ik een nieuwe baan?
 • Wordt er een kindje geboren?
 • Is dit de juiste partner voor mij?
 • Wat kan ik verwachten in de toekomst?

Mediums zijn echter geen helderziende en het is niet mogelijk om alles te weten. Soms is het zo dat het antwoord op jouw vraag niet meteen duidelijk is, maar het is wel mogelijk om hier rustig over na te denken. Wanneer het antwoord niet meteen duidelijk is, dan kan dit komen doordat jij er nog niet klaar voor bent. Het is mogelijk dat het antwoord pas later duidelijk wordt, wanneer jij er klaar voor bent.

Je kan aan een top medium vragen stellen die toekomst gericht zijn, medische vragen, vragen over financiële problemen of vragen over de liefde. Zij zullen jou in alle eerlijkheid vertellen welke antwoorden zij voor jou hebben. Soms is de waarheid hard, maar een top medium zal jou deze antwoorden wel geven, dit met de juiste begeleiding.

Begeleiding door een top medium

Begeleiding van iemand met een spirituele instelling kan fijn zijn omdat zij je kunnen helpen met het verwerken van bepaalde dingen. Zij zullen jou nooit vertellen wat je moet doen, maar wel laten zien wat de mogelijkheden zijn. Door de begeleiding ben je in staat om bewuster te worden en kan je zelf een beslissing nemen. Mediums zullen jou met liefde en aandacht de begeleiding bieden die je nodig hebt, hierdoor voel je je veilig en vertrouwd.

Een top medium is iemand die:

 • Eerlijk is
 • Betrouwbaar is
 • Je rustig laat nadenken over de antwoorden
 • Goed kan luisteren
 • Empathisch is
 • Helderziendheid in zich heeft

Wil jij de begeleiding van een medium omdat jij met onzekerheden zit, omdat je relatie problemen hebt, omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor of voor andere levensvragen en situaties? Neem dan contact op met een medium bij de spirituele hulplijn!

Hoe kun je spirituele coaching starten?

Bij de spirituele hulplijn kun jij de begeleiding verwachten die jij in een bepaalde situatie nodig hebt. Je kan deze begeleiding starten op verschillende manieren. Zo kun je een medium spreken door naar de spirituele hulplijn te bellen. Via telefonisch contact kun jij praten met mediums en het hebben over allerlei zaken.

Je kan ook een online medium benaderen door middel van de spirituele chat. Hier kun jij levensvragen stellen aan mediums over bijvoorbeeld familie problemen of de juiste antwoorden op andere vragen. Ook kun je de mediums bereiken door contact op te nemen via de e-mail. Dit kan bijvoorbeeld door een fotoreading door een van de mediums.

Zoek jij iemand met de levenservaring die jouw toekomstige leven bepalen kan? Wil jij antwoorden op de vragen over jouw relatie/liefde of een verklaring van emoties? Een medium kan jou helpen met allerlei levensvragen. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om naar je te luisteren en jou de begeleiding te bieden die jij nodig hebt!

Medium Benny
Medium Benny
000139
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Desiree
Desiree
000212
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Bob
Bob
000238
   
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Laura
Laura
000214
  
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Rosali
Rosali
000188
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Enya
Enya
000266
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen ik ben helderziend,helderwetend,heldervoelend medium met aangebore gave overgerfd van mijn overgroot moeder uit india. ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van transformatieprocessen,begeleiding coaching in het bedrijfsleven en liefdesgebied met ook uitzondering in tweelingzielprocessen en traumaverwerking met narsistische relaties.
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Eline
Eline
000267
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost. Vragen over Liefde, werk, familie, relatieproblemen of toekomst daar zou ik je graag bij willen helpen.....
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Mandy
Mandy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Paragnost Marga
Paragnost Marga
000148
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Ik ben paragnost trsncemedium en doe healing  Ik ben heldervoelend , helderhorend, helderziend,  . Ik doe ook kaartleggen en pendelen.
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Test Box
Test Box
000203
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.