Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Mediumhemel

De mediumhemel. Een medium is een persoon die contact kan leggen met de geestenwereld en hierdoor boodschappen door kan geven. Er zijn veel verschillende soorten mediums en iedere medium heeft zijn of haar eigen unieke manier van werken.

Bij mediums met jarenlange ervaring kun jij terecht voor persoonlijke problemen, inzicht in moeilijke situaties of voor duidelijkheid over de toekomst. Een consult met een ervaren medium kan jou helpen om weer verder te kunnen met je leven.

De mediums bij QMediums helpen jou graag om in contact te komen met je dierbare overledenen en de juiste antwoorden te krijgen op verschillende levensvragen.

Mediumhemel

Wat zijn buitenzintuiglijke waarnemingen?

Spirituele coaching is mogelijk omdat mediums of paragnosten beschikken over paranormale gaven. Door deze gaven is het mogelijk om waarnemingen te doen die je zonder deze gaven niet kan doen, dit is zo omdat zij zich concentreren op een bepaalde energie die ze bovennatuurlijk waarnemen. Dit kan plaatsvinden door middel van het voelen, ruiken, horen of zien van deze energie. Dit wordt ook een zesde zintuig genoemd.

Een ervaren medium heeft deze gaven vaak doorgekregen vanuit het paranormale, maar er zijn ook mensen die deze gaven hebben ontwikkeld door middel van training en hard werken. Mediums worden geboren met deze gaven, soms komen deze niet direct tot uiting omdat iemand niet open staat voor deze vaardigheden. Wanneer een medium of paragnost wel open staat voor de spiritualiteit, dan is het mogelijk om iemand ander te helpen met nieuwe inzichten en antwoorden.

Een ervaren medium is eigenlijk een overdrager van boodschappen. Hij of zij weet hierdoor ook hoe ze deze boodschappen op een rustige en duidelijke manier over kunnen dragen. Wanneer je voor een consult gaat bij mediums, is het belangrijk om te weten welke methode het medium gebruikt. Dit kan namelijk per medium verschillend zijn. Een methode die vaak wordt gebruikt is channelling, hierbij maakt het medium contact met een bepaalde energie of geest.

Een heldervoelend medium kan jouw vragen beantwoorden

Door de spirituele gaven van een heldervoelend medium zijn zij in staat om bepaalde dingen aan te voelen, bijvoorbeeld wat er gaat gebeuren. Ook is het mogelijk dat iemand die heldervoelend is gevoelens van anderen kan voelen. Dit gebeurt vaak onbewust, maar het is mogelijk om dit bewust te maken door er meer aandacht aan te besteden.

Mediums kunnen een waarneming doen in de vorm van een beeld, geluid of gevoel. Het is mogelijk dat het medium deze beelden en geluiden niet meteen goed kan interpreteren, maar dit komt met de ervaring wel steeds beter. Een medium zal jou vragen stellen en op deze manier proberen om een beeld of geluid beter te interpreteren.

Doordat mediums op verschillende manieren spiritueel aangelegd zijn, is het zo dat zij tijdens een consult jou op verschillende manieren kan helpen. Dit alles om jouw op het juiste pad te helpen, om jou rust te geven, negatieve energie te verminderen of om juist te zorgen dat jij vertrouwen krijgt in situaties.

Waarmee kan een ervaren medium jou helpen?

Mediums kunnen jou op vele verschillende manieren een helder inzicht geven. Het is mogelijk door diverse soorten kaarten om antwoorden te krijgen op levensvragen. Zo kunnen mediums tarot kaarten leggen zodat er meer inzicht komt. Dit is een methode die vaak gebruikt wordt door mensen met ervaring. Tarot kaarten helpen door je vragen te stellen, maar kan ook inzicht geven in bepaalde situaties. Tarot kaarten focussen vooral op het verleden, heden en toekomst.

Lenormand kaarten

Ook lenormand kaarten kunnen gebruikt worden door mediums om jouw levens loopbaan, relatie of andere levensragen inzichtelijk te maken. Dit is een methode die iets meer in detail werkt dan tarot kaarten. Dit komt omdat lenormand kaarten meer gebaseerd zijn op het alledaagse leven. Hierdoor kunnen de kaarten meer toepasselijk zijn op dagelijkse dingen die spelen in jouw leven. Kaartleggers kunnen jou helpen met vele vragen, dit kan zorgen voor een samenhangender beeld van de situatie.

Helderziendheid

Een andere manier waarop een medium kan helpen is door middel van helderziendheid. Tijdens een consult kunnen zij jou dingen laten zien die in de toekomst gaan spelen. Dit kan door een beeld, geluid of een gevoel. Ook is het mogelijk dat je tijdens een consult de stem van een overledene hoort, dit noemen we ook wel bereikbaarheid. Toekomstvoorspellingen van mediums bieden geen 100% garantie voor wat er gaat gebeuren, dit is meer een advies van mediums over wat jij het beste kan doen in bepaalde situaties. Sterke voorspellingen kunnen jou helpen om je voor te bereiden op situaties.

Een relatiecoach

Ook bij relatieproblemen is het zo dat een relatie coach jou kan helpen. Relaties zijn leuk, maar dit brengt ook verschillende emoties met zich mee. Dit kan vervelende situaties opleveren die niet makkelijk op te lossen zijn. Wanneer je last hebt problemen bij relaties, is het belangrijk om hier iets aan te doen. Een relatie coach helpt jou door er samen met jou naar te kijken en je advies te geven. Dit doen zij door gebruik te maken van verschillende soorten technieken zoals communicatievaardigheden, assertiviteitstraining of relatietherapie.

Een levenscoach

Levenscoaches helpen jou door advies te geven over bepaalde situaties in je leven. Dit doen zij door naar je te luisteren, maar ook door technieken zoals communicatievaardigheden en assertiviteitstraining toe te passen. Een levenscoach kan je helpen met keuzes maken in het leven, maar ook met problemen in relaties of werk. Het is belangrijk dat je een levenscoach kiest die bij jou past. Dit kan door ervaringen van anderen te lezen of door verschillende soorten coaches te vergelijken.

Een fotoreading

Bij een fotoreading door een medium is het zo dat zij jou helpen door middel van een foto. Dit kan door de energie die vanuit de foto komt naar boven te halen. Dit is een methode die vaak gebruikt wordt om inzicht te krijgen in relaties of een overleden dierbare. Een fotoreading is een manier om meer inzicht te krijgen, dit kan in een persoon of een situatie.

Een reading met een pendel

Een reading met een pendel is een methode waarbij het medium jou helpt door middel van een pendel. Dit is een klein object dat aan een draad hangt en dat door het medium bewogen wordt. Dit is een manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of vragen. Een reading met een pendel kan jou helpen door verschillende soorten antwoorden te krijgen op levensvragen.

Een reading met een runeset

Een reading met een runeset is een methode waarbij het medium jou helpt door middel van stenen met symbolen erop. Dit zijn oude symbolen die gebruikt werden door Germaanse stammen.

Healing door mediums

Naast te weten komen wat de toekomst jou gaat brengen is het ook mogelijk dat mediums healingen uitvoeren. Een Reiki master kan bijvoorbeeld chakra-healingen uitvoeren. Wanneer je chakra’s niet in balans zijn, kan dit allerlei klachten opleveren. Je kan dan denken aan slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn of keelpijn. Wanneer je last hebt van deze klachten, is het mogelijk dat jouw chakra’s niet in balans zijn.

Een andere vorm van healing die een medium kan toepassen is engelachtige heling. Engelachtige heling is een methode die gebaseerd is op het werk van de engelen. Engelen zijn essentieel voor ons welzijn en geluk. Wanneer we niet in balans zijn, kunnen de engelen ons helpen door middel van engelachtige heling.

Bij zwarte magie is het zo dat er negatieve energie vrij komt. Dit is een soort van boosheid of haat die jij uitstoot naar een ander. Wanneer iemand last heeft van deze negatieve energie (zwarte magie), is het mogelijk dat een medium dit kan genezen. Dit doen zij door de negatieve energie te veranderen in positieve energie (witte magie). Dit is een krachtige manier om negatieve energie te verminderen en rust te creëren in je leven.

Een goed luisterend oor van een medium

Mediums kunnen jou ook een luisterend oor bieden, deze begeleiding van een medium is erg fijn. Dat komt omdat je zo jouw gedachten kan laten gaan en kan spreken over alles wat je dwars zit. Dit doen zij door jou te laten uitspreken en door vragen te stellen die helpen om helderheid te krijgen over wat er speelt. Ook kunnen zij door middel van een reading of kaartlegging inzichtelijk maken waar de problemen liggen en jou adviseren over hoe je hiermee kan omgaan.

Een medium is dus iemand die jou kan helpen met allerlei soorten levensvragen of problemen. Dit doen zij door middel van verschillende technieken zoals een reading, kaartlegging of engelachtige heling. Wanneer je last hebt van (relatie) problemen, welke antwoorden er zijn op jouw levensvragen of wil je meer weten over jouw toekomst? Dan is het aan te raden om een consult te starten met een medium. Dit kan helpen om rust en balans terug te krijgen in je leven.

Waarop kan jij een eerlijk antwoord verwachten?

Een professionele mediums kun jij allerlei soorten vragen stellen. Dit kan gaan over financiën, werk, liefde of bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling. Een top medium zal jouw vragen beantwoorden op basis van de boodschappen die zij doorkrijgen van andere entiteiten. Vragen die je aan mediums kan stellen zijn:

 • Hoe gaat het met mijn geliefde?
 • Wanneer vind ik een nieuwe baan?
 • Wordt er een kindje geboren?
 • Is dit de juiste partner voor mij?
 • Wat kan ik verwachten in de toekomst?

Mediums zijn echter geen helderziende en het is niet mogelijk om alles te weten. Soms is het zo dat het antwoord op jouw vraag niet meteen duidelijk is, maar het is wel mogelijk om hier rustig over na te denken. Wanneer het antwoord niet meteen duidelijk is, dan kan dit komen doordat jij er nog niet klaar voor bent. Het is mogelijk dat het antwoord pas later duidelijk wordt, wanneer jij er klaar voor bent.

Je kan aan een top medium vragen stellen die toekomst gericht zijn, medische vragen, vragen over financiële problemen of vragen over de liefde. Zij zullen jou in alle eerlijkheid vertellen welke antwoorden zij voor jou hebben. Soms is de waarheid hard, maar een top medium zal jou deze antwoorden wel geven, dit met de juiste begeleiding.

Begeleiding door een top medium

Begeleiding van iemand met een spirituele instelling kan fijn zijn omdat zij je kunnen helpen met het verwerken van bepaalde dingen. Zij zullen jou nooit vertellen wat je moet doen, maar wel laten zien wat de mogelijkheden zijn. Door de begeleiding ben je in staat om bewuster te worden en kan je zelf een beslissing nemen. Mediums zullen jou met liefde en aandacht de begeleiding bieden die je nodig hebt, hierdoor voel je je veilig en vertrouwd.

Een top medium is iemand die:

 • Eerlijk is
 • Betrouwbaar is
 • Je rustig laat nadenken over de antwoorden
 • Goed kan luisteren
 • Empathisch is
 • Helderziendheid in zich heeft

Wil jij de begeleiding van een medium omdat jij met onzekerheden zit, omdat je relatie problemen hebt, omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor of voor andere levensvragen en situaties? Neem dan contact op met een medium bij de spirituele hulplijn!

Hoe kun je spirituele coaching starten?

Bij de spirituele hulplijn kun jij de begeleiding verwachten die jij in een bepaalde situatie nodig hebt. Je kan deze begeleiding starten op verschillende manieren. Zo kun je een medium spreken door naar de spirituele hulplijn te bellen. Via telefonisch contact kun jij praten met mediums en het hebben over allerlei zaken.

Je kan ook een online medium benaderen door middel van de spirituele chat. Hier kun jij levensvragen stellen aan mediums over bijvoorbeeld familie problemen of de juiste antwoorden op andere vragen. Ook kun je de mediums bereiken door contact op te nemen via de e-mail. Dit kan bijvoorbeeld door een fotoreading door een van de mediums.

Zoek jij iemand met de levenservaring die jouw toekomstige leven bepalen kan? Wil jij antwoorden op de vragen over jouw relatie/liefde of een verklaring van emoties? Een medium kan jou helpen met allerlei levensvragen. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om naar je te luisteren en jou de begeleiding te bieden die jij nodig hebt!

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!