Kwaliteit mediums voor een goed advies

Mediumhemel

De mediumhemel. Een medium is een persoon die contact kan leggen met de geestenwereld en hierdoor boodschappen door kan geven. Er zijn veel verschillende soorten mediums en iedere medium heeft zijn of haar eigen unieke manier van werken.

Bij mediums met jarenlange ervaring kun jij terecht voor persoonlijke problemen, inzicht in moeilijke situaties of voor duidelijkheid over de toekomst. Een consult met een ervaren medium kan jou helpen om weer verder te kunnen met je leven.

De mediums bij QMediums helpen jou graag om in contact te komen met je dierbare overledenen en de juiste antwoorden te krijgen op verschillende levensvragen.

Mediumhemel

Wat zijn buitenzintuiglijke waarnemingen?

Spirituele coaching is mogelijk omdat mediums of paragnosten beschikken over paranormale gaven. Door deze gaven is het mogelijk om waarnemingen te doen die je zonder deze gaven niet kan doen, dit is zo omdat zij zich concentreren op een bepaalde energie die ze bovennatuurlijk waarnemen. Dit kan plaatsvinden door middel van het voelen, ruiken, horen of zien van deze energie. Dit wordt ook een zesde zintuig genoemd.

Een ervaren medium heeft deze gaven vaak doorgekregen vanuit het paranormale, maar er zijn ook mensen die deze gaven hebben ontwikkeld door middel van training en hard werken. Mediums worden geboren met deze gaven, soms komen deze niet direct tot uiting omdat iemand niet open staat voor deze vaardigheden. Wanneer een medium of paragnost wel open staat voor de spiritualiteit, dan is het mogelijk om iemand ander te helpen met nieuwe inzichten en antwoorden.

Een ervaren medium is eigenlijk een overdrager van boodschappen. Hij of zij weet hierdoor ook hoe ze deze boodschappen op een rustige en duidelijke manier over kunnen dragen. Wanneer je voor een consult gaat bij mediums, is het belangrijk om te weten welke methode het medium gebruikt. Dit kan namelijk per medium verschillend zijn. Een methode die vaak wordt gebruikt is channelling, hierbij maakt het medium contact met een bepaalde energie of geest.

Een heldervoelend medium kan jouw vragen beantwoorden

Door de spirituele gaven van een heldervoelend medium zijn zij in staat om bepaalde dingen aan te voelen, bijvoorbeeld wat er gaat gebeuren. Ook is het mogelijk dat iemand die heldervoelend is gevoelens van anderen kan voelen. Dit gebeurt vaak onbewust, maar het is mogelijk om dit bewust te maken door er meer aandacht aan te besteden.

Mediums kunnen een waarneming doen in de vorm van een beeld, geluid of gevoel. Het is mogelijk dat het medium deze beelden en geluiden niet meteen goed kan interpreteren, maar dit komt met de ervaring wel steeds beter. Een medium zal jou vragen stellen en op deze manier proberen om een beeld of geluid beter te interpreteren.

Doordat mediums op verschillende manieren spiritueel aangelegd zijn, is het zo dat zij tijdens een consult jou op verschillende manieren kan helpen. Dit alles om jouw op het juiste pad te helpen, om jou rust te geven, negatieve energie te verminderen of om juist te zorgen dat jij vertrouwen krijgt in situaties.

Waarmee kan een ervaren medium jou helpen?

Mediums kunnen jou op vele verschillende manieren een helder inzicht geven. Het is mogelijk door diverse soorten kaarten om antwoorden te krijgen op levensvragen. Zo kunnen mediums tarot kaarten leggen zodat er meer inzicht komt. Dit is een methode die vaak gebruikt wordt door mensen met ervaring. Tarot kaarten helpen door je vragen te stellen, maar kan ook inzicht geven in bepaalde situaties. Tarot kaarten focussen vooral op het verleden, heden en toekomst.

Lenormand kaarten

Ook lenormand kaarten kunnen gebruikt worden door mediums om jouw levens loopbaan, relatie of andere levensragen inzichtelijk te maken. Dit is een methode die iets meer in detail werkt dan tarot kaarten. Dit komt omdat lenormand kaarten meer gebaseerd zijn op het alledaagse leven. Hierdoor kunnen de kaarten meer toepasselijk zijn op dagelijkse dingen die spelen in jouw leven. Kaartleggers kunnen jou helpen met vele vragen, dit kan zorgen voor een samenhangender beeld van de situatie.

Helderziendheid

Een andere manier waarop een medium kan helpen is door middel van helderziendheid. Tijdens een consult kunnen zij jou dingen laten zien die in de toekomst gaan spelen. Dit kan door een beeld, geluid of een gevoel. Ook is het mogelijk dat je tijdens een consult de stem van een overledene hoort, dit noemen we ook wel bereikbaarheid. Toekomstvoorspellingen van mediums bieden geen 100% garantie voor wat er gaat gebeuren, dit is meer een advies van mediums over wat jij het beste kan doen in bepaalde situaties. Sterke voorspellingen kunnen jou helpen om je voor te bereiden op situaties.

Een relatiecoach

Ook bij relatieproblemen is het zo dat een relatie coach jou kan helpen. Relaties zijn leuk, maar dit brengt ook verschillende emoties met zich mee. Dit kan vervelende situaties opleveren die niet makkelijk op te lossen zijn. Wanneer je last hebt problemen bij relaties, is het belangrijk om hier iets aan te doen. Een relatie coach helpt jou door er samen met jou naar te kijken en je advies te geven. Dit doen zij door gebruik te maken van verschillende soorten technieken zoals communicatievaardigheden, assertiviteitstraining of relatietherapie.

Een levenscoach

Levenscoaches helpen jou door advies te geven over bepaalde situaties in je leven. Dit doen zij door naar je te luisteren, maar ook door technieken zoals communicatievaardigheden en assertiviteitstraining toe te passen. Een levenscoach kan je helpen met keuzes maken in het leven, maar ook met problemen in relaties of werk. Het is belangrijk dat je een levenscoach kiest die bij jou past. Dit kan door ervaringen van anderen te lezen of door verschillende soorten coaches te vergelijken.

Een fotoreading

Bij een fotoreading door een medium is het zo dat zij jou helpen door middel van een foto. Dit kan door de energie die vanuit de foto komt naar boven te halen. Dit is een methode die vaak gebruikt wordt om inzicht te krijgen in relaties of een overleden dierbare. Een fotoreading is een manier om meer inzicht te krijgen, dit kan in een persoon of een situatie.

Een reading met een pendel

Een reading met een pendel is een methode waarbij het medium jou helpt door middel van een pendel. Dit is een klein object dat aan een draad hangt en dat door het medium bewogen wordt. Dit is een manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of vragen. Een reading met een pendel kan jou helpen door verschillende soorten antwoorden te krijgen op levensvragen.

Een reading met een runeset

Een reading met een runeset is een methode waarbij het medium jou helpt door middel van stenen met symbolen erop. Dit zijn oude symbolen die gebruikt werden door Germaanse stammen.

Healing door mediums

Naast te weten komen wat de toekomst jou gaat brengen is het ook mogelijk dat mediums healingen uitvoeren. Een Reiki master kan bijvoorbeeld chakra-healingen uitvoeren. Wanneer je chakra’s niet in balans zijn, kan dit allerlei klachten opleveren. Je kan dan denken aan slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn of keelpijn. Wanneer je last hebt van deze klachten, is het mogelijk dat jouw chakra’s niet in balans zijn.

Een andere vorm van healing die een medium kan toepassen is engelachtige heling. Engelachtige heling is een methode die gebaseerd is op het werk van de engelen. Engelen zijn essentieel voor ons welzijn en geluk. Wanneer we niet in balans zijn, kunnen de engelen ons helpen door middel van engelachtige heling.

Bij zwarte magie is het zo dat er negatieve energie vrij komt. Dit is een soort van boosheid of haat die jij uitstoot naar een ander. Wanneer iemand last heeft van deze negatieve energie (zwarte magie), is het mogelijk dat een medium dit kan genezen. Dit doen zij door de negatieve energie te veranderen in positieve energie (witte magie). Dit is een krachtige manier om negatieve energie te verminderen en rust te creëren in je leven.

Een goed luisterend oor van een medium

Mediums kunnen jou ook een luisterend oor bieden, deze begeleiding van een medium is erg fijn. Dat komt omdat je zo jouw gedachten kan laten gaan en kan spreken over alles wat je dwars zit. Dit doen zij door jou te laten uitspreken en door vragen te stellen die helpen om helderheid te krijgen over wat er speelt. Ook kunnen zij door middel van een reading of kaartlegging inzichtelijk maken waar de problemen liggen en jou adviseren over hoe je hiermee kan omgaan.

Een medium is dus iemand die jou kan helpen met allerlei soorten levensvragen of problemen. Dit doen zij door middel van verschillende technieken zoals een reading, kaartlegging of engelachtige heling. Wanneer je last hebt van (relatie) problemen, welke antwoorden er zijn op jouw levensvragen of wil je meer weten over jouw toekomst? Dan is het aan te raden om een consult te starten met een medium. Dit kan helpen om rust en balans terug te krijgen in je leven.

Waarop kan jij een eerlijk antwoord verwachten?

Een professionele mediums kun jij allerlei soorten vragen stellen. Dit kan gaan over financiën, werk, liefde of bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling. Een top medium zal jouw vragen beantwoorden op basis van de boodschappen die zij doorkrijgen van andere entiteiten. Vragen die je aan mediums kan stellen zijn:

 • Hoe gaat het met mijn geliefde?
 • Wanneer vind ik een nieuwe baan?
 • Wordt er een kindje geboren?
 • Is dit de juiste partner voor mij?
 • Wat kan ik verwachten in de toekomst?

Mediums zijn echter geen helderziende en het is niet mogelijk om alles te weten. Soms is het zo dat het antwoord op jouw vraag niet meteen duidelijk is, maar het is wel mogelijk om hier rustig over na te denken. Wanneer het antwoord niet meteen duidelijk is, dan kan dit komen doordat jij er nog niet klaar voor bent. Het is mogelijk dat het antwoord pas later duidelijk wordt, wanneer jij er klaar voor bent.

Je kan aan een top medium vragen stellen die toekomst gericht zijn, medische vragen, vragen over financiële problemen of vragen over de liefde. Zij zullen jou in alle eerlijkheid vertellen welke antwoorden zij voor jou hebben. Soms is de waarheid hard, maar een top medium zal jou deze antwoorden wel geven, dit met de juiste begeleiding.

Begeleiding door een top medium

Begeleiding van iemand met een spirituele instelling kan fijn zijn omdat zij je kunnen helpen met het verwerken van bepaalde dingen. Zij zullen jou nooit vertellen wat je moet doen, maar wel laten zien wat de mogelijkheden zijn. Door de begeleiding ben je in staat om bewuster te worden en kan je zelf een beslissing nemen. Mediums zullen jou met liefde en aandacht de begeleiding bieden die je nodig hebt, hierdoor voel je je veilig en vertrouwd.

Een top medium is iemand die:

 • Eerlijk is
 • Betrouwbaar is
 • Je rustig laat nadenken over de antwoorden
 • Goed kan luisteren
 • Empathisch is
 • Helderziendheid in zich heeft

Wil jij de begeleiding van een medium omdat jij met onzekerheden zit, omdat je relatie problemen hebt, omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor of voor andere levensvragen en situaties? Neem dan contact op met een medium bij de spirituele hulplijn!

Hoe kun je spirituele coaching starten?

Bij de spirituele hulplijn kun jij de begeleiding verwachten die jij in een bepaalde situatie nodig hebt. Je kan deze begeleiding starten op verschillende manieren. Zo kun je een medium spreken door naar de spirituele hulplijn te bellen. Via telefonisch contact kun jij praten met mediums en het hebben over allerlei zaken.

Je kan ook een online medium benaderen door middel van de spirituele chat. Hier kun jij levensvragen stellen aan mediums over bijvoorbeeld familie problemen of de juiste antwoorden op andere vragen. Ook kun je de mediums bereiken door contact op te nemen via de e-mail. Dit kan bijvoorbeeld door een fotoreading door een van de mediums.

Zoek jij iemand met de levenservaring die jouw toekomstige leven bepalen kan? Wil jij antwoorden op de vragen over jouw relatie/liefde of een verklaring van emoties? Een medium kan jou helpen met allerlei levensvragen. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om naar je te luisteren en jou de begeleiding te bieden die jij nodig hebt!

Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen