Mediums chat: Chatten met een medium

mediums chat

Mediums chat beginnen? Chatten met een medium is de nieuwste manier om in contact te komen met een heldervoelend medium. Geef het eens een kans, je zult merken dat dit een compleet andere ervaring is dan bellen.

Leg via Whatsapp, Skype of Facebook Messenger je vraag uit en krijg direct antwoord van bijvoorbeeld een heldervoelend medium. Medium chat zorgt ervoor dat je prettig en gemakkelijk kan kletsen met een ervaren medium. Dit is erg prettig als je toe bent aan een luisterend oor.

Voordelen van de medium chat

Er is een interview geweest met klanten en zij hebben een aantal voordelen besproken. Vele klanten geven aan dat ze snel antwoorden krijgen op hun vragen. Een Medium Chat geeft de mogelijkheid om in een zeer korte vorm met een klant te communiceren. De klant kan gemakkelijk hun ervaringen en gevoelens delen.

Ook wordt er aangegeven dat het ideaal is, omdat het niet veel moeite kost om een Medium Chat te openen en een heldervoelend medium te spreken. Het enige wat nodig is, is je smartphone, laptop of tablet en je geeft je typt je vraag in Medium Chat. De ervaren medium zal al jouw vragen beantwoorden terwijl jij lekker op de bank ligt. Begin een medium chat met medium Mila.

Chatten met een heldervoelend medium

Is de drempel te hoog om naar een fysiek spiritueel coach te gaan? Ervaar het gemakt van een Medium Chat en doe een reading vanaf je luie bank. Er staat op elk moment van de dag een spiritueel coach, heldervoelend medium, helderwetend medium of een heldervoelend kaartlegster voor jou klaar om een luisterend oor te bieden en jouw vragen over de liefde te beantwoorden.

Het enige wat je hoeft te doen is naar de website te gaan en een Medium chat te openen. Je stelt een korte duidelijke vragen en de heldervoelend medium zal als een soort spiritueel coach dienen en dingen verhelderd krijgen voor je. Ook al zit je niet fysiek bij een spiritueel coach, er wordt toch een luisterend oor geboden.

24 uur per dag een spiritueel coach beschikbaar

Indien je onregelmatige diensten werkt is het lastig om een fysieke reading te boeken bij een spiritueel coach. Echter, bij Medium Chat is er altijd wel een online medium die jou wilt helpen met jouw liefde gerelateerde vragen. Heb je een chat geopend met een Lenormand kaartlegster, zal zij een reading geven op basis van diverse kaartleggingen. Een aantal voorbeelden zijn: engelen kaarten, tarot kaarten of Lenormand kaarten.

Maak kennis met het gemak van Medium chat en reken op een eerlijk antwoord vanuit het spirituele wereld. Heb je het idee dat jij spiritueel aangelegd bent? De online mediums zullen je helpen bij je spirituele ontwikkeling en je spirituele groei. Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer het eens uit!

Welke vragen kan je stellen aan een online medium?

Ondanks dat chatten met een medium anders is dan een fysieke reading, je kan altijd terecht als je een een luisterend oor nodig hebt. De vragen die je kan stellen zijn eindeloos! Een aantal voorbeelden zijn, liefde gerelateerde vragen, medische vragen of algemene vragen over de liefde.

Je zou ook vragen kunnen stellen over vrienden, financiën, welvaart, liefde of zelfs contact met overledenen krijgen. Wat jou ook positief of negatief bezighoudt, er staat altijd top medium voor jou klaar. Stel vragen aan medium Arlette.

Welke gaven zijn er?

Over het algemeen wordt een mediums en paragnosten vaak alleen een medium of paragnost genoemd. Echter, elk ervaren medium heeft zijn eigen gave. Lees vooraf altijd even wat hun gaven zijn zodat jij de perfecte medium paragnost kan vinden voor jouw consult. Wij zetten ze even op een rij voor je.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium is iemand die een sterke intuïtie heeft. Het woord helderwetend zegt het eigenlijk al: Je voelt en je weet dat iets zo is, ook al heb je hier geen rationele grond voor. Het gaat verder dan alleen een onderbuik gevoel hebben. Iemand die helderwetend paragnost is, heeft toegang tot meer kennis dan niet mediums en paragnosten. Dit komt omdat het weten diep en zuiver is.

Helderwetend medium zijn is letterlijk: “Het antwoord weten”. Iemand die helderwetend medium is krijgt de oplossing binnen. Ze krijgen een totaal gevoel van een persoon of voorval. Het is een combinatie van helderhorend, heldervoelend en helderziend zijn. De medium weet zeker dat het klopt, zonder dat hij/zij het kan verklaren.

Helderwetend paragnost zijn komt niet ergens vandaan. Het komt niet voort uit een sterke intuïtie of een gevoel, maar eerder uit het niets. Een helderwetend paragnost kan trillingen of energieën omzetten in beelden of woorden. Het komt niet vaak voor dat iemand helderwetend is.

Heldervoelend medium

Iemand die een heldervoelend medium is voelt fijngevoelige energieën. Dit kunnen verschillende soorten energieën zijn. Dit kunnen energieën zijn van de buurt waar je bent, maar ook gevoelend en sentimenten van de mensen.

Energieën die opgemerkt worden gaan als het ware rond zweven op de plek. Iedere woning heeft daardoor een andere ambiance en dit wordt bepaald door de bewoners van de woning. De energie kan lang blijven hangen als de bewoners verhuisd zijn en nieuwe mensen zijn ingetrokken. Veel mensen zijn heldervoelend, maar weten dit zelf niet.

Helderruikend medium

Dit spreekt best wel voor zich. Er zijn best veel manieren om te waarnemen dat iemand aan je denkt. Degene kan het geestelijk of lichamelijk voelen, maar ook simpel weg horen en zien via extra zintuigen. Ruiken is daar één van. Als je een geur ruikt die je aan iemand laat denken en dit komt vaak uit het niets. De ramen zijn gesloten en de geur is er maar even. Dit is een seintje voor jou!

Iedereen heeft een bepaalde geur. Bijvoorbeeld die ene vriendin waar het hele huis naar iets ruikt en zij heeft dezelfde geur altijd bij zich, zelfs in de auto. Wanneer zo’n persoon overlijdt en langskomt bij je, heb je een kans dat je haar geur ruikt. Dit gaat niet zo zeer alleen om parfumgeur, maar ook om sigaretten- of alcohol geuren.

Indien je denkt dat je deze gave hebt zou je in gesprek kunnen gaan met een spirituele coach en dit kan bijdragen aan jouw spirituele ontwikkeling. Wellicht kan jij aan het werk bij Medium chat als ervaren paragnost.

Helderhorend medium

Iemand die helderhorend is kan dingen horen die een ander niet hoort. Het zijn vaak geluiden vanuit een ander “niveau” of omdat er andere levens of tijdslijnen zijn waar contact mee wordt gemaakt. Het geluid wordt wel meestal via de oren ervaren. Echter, het kan ook zijn dat informatie doorkomt in de vorm van gedachte wat gehoord wordt. Meestal zijn het specifieke woorden en zinnen, maar het kan ook zijn dat er beelden doorkomen.

Hoe kan je jouw paranormale gaven ontwikkelen?

Heb jij het idee dat jij een gave hebt? Dan is het goed om dit te gaan ontwikkelen. Als je weet wat je gave is en hoe dit werkt, kan je hier meer op intunen! Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen die zeker zullen helpen bij jouw spirituele ontwikkeling:

Stap 1: Ga bij jezelf even na welke gaven bij jou het sterkst aanvoelen. Als je de gaven hierboven leest, bij welke gave herken jij jezelf?

Stap 2: Noteer welke ervaring jij opgedaan hebt. Je hebt vast wel iets gevoeld, gezien, geroken, gehoord of geweten wat je nog niet eerder hebt kunnen verklaren. Verzamel zo veel mogelijk voorbeelden van jouw ervaringen.

Stap 3: Probeer na te gaan hoe de ervaringen voelden en hoe ze zijn ontstaan. Wat heb je ervaren? Waar in je lichaam heb je de info ervaren?

Stap 4: Het is een goed idee om een lijst te maken met jouw gaven. Krijg je het warm? Of juist koud als je iets waarneemt? Beginnen je handen te tintelen of heb je ineens dat de stem in je hoofd ander klinkt? Noteer dit allemaal en je zult merken dat dit effect heeft op je spirituele ontwikkeling.

Stap 5: Ervaar je gaven in het leven. Nu dat je er bewust van bent zal het je opvallen wanneer er een boodschap of informatie binnen krijgt, zal het je gaan opvallen. Je zult meer horen, ziend, ruiken, voelen of weten. Hoe meer je er bewust van bent hoe vaker dit zal voorkomen. Het zal ook helpen om deze ervaringen op te schrijven.

Actief bezig zijn is goed voor je spirituele ontwikkeling! Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met een spiritueel coach. Deze zal een luisterend oor bieden en jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Vindt je het spannend om een afspraak te maken met een spiritueel coach? Je kan altijd chatten met een medium bij Medium chat en vragen om een goed gesprek. Soms is het zelfs mogelijk om een e-mail consult te krijgen.

mediums chat starten

Ga aan de slag met een spiritueel coach!

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem contact op met een spiritueel coach en hij/zij een luisterend oor bieden en zal jou helpen bij jouw spirituele ontwikkeling. Tijdens de sessie gaan ze kijken wat jij wilt bereiken en wellicht worden er meerdere spirituele coach erbij gehaald om samen te kijken hoe jouw doel behaald kan worden.

Een consult met een relatie coach

Zit je vast in een narcistische relatie en wil je weten hoe jij je er uit los kan maken? Een relatie coach biedt een luisterend oor wanneer je dat nodig hebt. Indien je het spannend vind om fysiek naar een relatie coach te gaan is het mogelijk om een Medium chat te openen. Zo kom je gemakkelijk en snel in contact met een spiritueel coach en bied hij/zij een luisterend oor.

Een heldervoelend kaartlegster kan op basis van lenormand kaarten een voorspelling doen. Dit kan goed uitpakken als je in een narcistische relatie vast zit. Ook dit kan eventueel bij een online medium in een medium chat. Er staat altijd een spiritueel coach voor jou klaar in de medium chat om jou te helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Een ervaren paragnost wordt ook vaak gezien als mental coach. Een mental coach helpt bij je persoonlijke ontwikkeling en helpt bij het veranderen van (negatieve) gedachtes. Dit wordt vaak 1 op 1 gedaan, net als bij een paragnost. Een mental coach helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling, onvoldoende focus, piekeren, hulp bij een narcistische relatie of stress.