Paniek, jezelf kwijt!

Paniek, jezelf kwijt!Paniek, jezelf kwijt! Hoe vind je jezelf weer terug. We maken het allemaal mee, er komt ineens zoveel op je af, dat je er van in de paniek kunt slaan en jezelf helemaal kwijt er van raakt. Dat dan de paniek toeslaat is helemaal niet zo gek. Maar het mooie is, je vindt altijd jezelf weer terug.

Zeker als je in een panieksituatie de telefoon pakt en of belt of chat met een van de kwaliteitsmediums van Qmediums. Die zijn bij uitstek geschikt, de rust te bewaken en jou dat gevoel van rust, na een telefoontje of een chat aan je mee te geven.

Jezelf verliezen, geeft niet alleen paniek, het geeft vaak ook stress en chaos. Hoe kun je er voor zorgen weer zo snel mogelijk het sein meester aan jezelf te kunnen geven. Blijf ademen, dat is een schot voor open goal en dat blijven we vaak ook gewoon doen. Zij het dat er sprake kan zijn van hyperventilatie.

Door dan je ene hand op je borst te leggen, de andere op je hart. Als het kan je hoofd even neerlegt en dan adem in en adem uit. Dan komt zuurstof goed binnen en krijgen al je organen een boost van. Voel met je handen waar je ademhaling zit.

Zit die in je buik of in je borststreek? Als je je borst voelt, zit je ademhaling te hoog, die hoort vanuit je buik te komen. Leg dan beide handen op je buik, sluit je ogen en voel of je ademhaling daardoor rustiger wordt.

De volgende stap bij een paniekaanval, waarbij je jezelf kwijtraakt is, je hoofd. Dat zal als een dolle te keer gaan. Nu je bezig bent, je ademhaling te reguleren, ga nu bewust naar je gedachten. Probeer deze te ordenen.

Zeg als eerste tegen jezelf. Ik ben er nog. Want weet je waar paniek door ontstaat? Door een hele grote angstgedachte en angst zegt eigenlijk, als ik maar niet dood ga. Als je hardop tegen jezelf zegt, geeft een medium van Qmediums aan. Ik bene r nog, zul je direct merken dat je brein een seintje krijgt. Dat zegt. Godzijdank.

Zo zul je merken dat de ergste paniek uit je lijf vloeit, het denken enigszins weer stabiliseert en je wat helderder van geest wordt. Dit alles word je bij ondersteund door een enorme powervolle kracht. De liefde.

Zodra we onszelf kwijt raken, gaat de liefde voor je aan de slag. Om rust te creëren, zuurstof te geven, stabiliseren, je lijf en geest weer in balans te krijgen. Ja, dit is ook een taak van de liefdeskracht, die we vaak niet kennen van de liefde zegt een paragnoste van Qmediums.

Van de ergste schrik bekomen kom je langzaam weer bij je positieven, zeggen we dan. Liefde is heel liefdevol met je aan de slag gegaan om je te helen. Om jezelf weer terug te kunnen vinden. Want hoe je het ook wendt of keert, bij dat punt kom je weer.

En dat wilden we je laten zien en voelen, de mediums en paragnosten van Qmediums. Dat er één is die niemand in de steek laat. De liefde. Ook al voel je je op dat moment nog zo alleen, zo verdrietig en is alles zo pijnlijk, liefde is er en begeleid je.

Door daar aan te denken dat je begeleidt wordt door een onnoemelijke kracht, zul je zien, herstel je weer van deze paniek en kun je weer verder op eigen kracht. En zo kom je er achter dat kracht die we als mens in ons voelen, dus liefde is. Wie had dat gedacht!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.