Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Lieve vrouw,
Hoe zou het zijn als jij als vrouw echt voor jezelf gaat kiezen? Ik weet als geen ander dat daar de sleutel ligt naar geluk en voldoening. En als ik het kan, kun jij het ook!
 Dat jij jouw eigen leven echt gaat vormgeven naar jouw normen en waarden. En jouw eigen behoeftes vervuld in plaats van te doen hoe anderen het graag zouden willen. Wellicht ben je nu wel moe, voel jij je angstig, ervaar je emoties die je liever niet wil en voel jij je geblokkeerd. Diep van binnen voel je dat oude overtuigingen niet meer bij je passen.
Het kan te maken hebben met de familie waar je uitkomt, relaties die niet lukken of vrienden die niet bij je passen. Diep van binnen weet jij dat er iets niet klopt. Je hebt je eigen normen en waarden, maar vind het lastig om echt voor jezelf te kiezen.
Je bent misschien wel stiekem jaloers op andere vrouwen die vol vertrouwen zijn of soms denk je dat de ander beter dan jou is en ga je vergelijken, en dat wil je niet langer. Nee jij wil leven, in plaats van overleven.
Als je je bewust gaat worden van wat jij echt van binnen voelt is het makkelijker om te luisteren naar wat je lichaam je wil zeggen. Hoe meer je van jezelf gaat houden hoe meer je in je kracht komt te staan en hoe zelfverzekerder je je gaat voelen. Jezelf lief hebben, compassie hebben voor jezelf, invloed hebben op je emoties en je totale Body Mind And Soul.
Ik kan je echt helpen! Ik zorg ervoor dat jij die negatieve emoties (blokkades) die je zo in de weg zitten, kunt opruimen zodat je je niet langer belemmerd voelt. Zo kun je uiteindelijk een betere kant van jezelf laten zien. Je hoeft niet langer bang te zijn en je kunt trots zijn op wie je bent.
Als je na mijn coaching weer gelukkig bent met jezelf, straal je dat uit en kan er veel veranderen. Ik kan je ondersteunen om jezelf weer helemaal terug te vinden waardoor het contact met anderen ook verbetert!
Als je met mij samen gaat werken...
 • creëer je een leven dat echt bij jou past
 • kun je weer volop genieten van het leven en kijk je anders naar de wereld.
 • heb jij je emoties weer onder controle.
 • wordt je weer super aantrekkelijk voor je omgeving en je gaat jezelf mooier vinden.
 • ga je echt voor jezelf staan vanuit vrouwelijk leiderschap.
 • weet je precies wat jouw normen en waarden zijn en laat jij je niet meer beïnvloeden door de omgeving.
 • ben je gelukkig met jezelf ongeacht of je wel of niet een relatie hebt.
 • ervaar je een innerlijke staat van vrijheid.
 • durf weer op jezelf te vertrouwen.
Mijn levenswerk en visie hebben te maken met evenwicht, harmonie, intimiteit, seksualiteit en transparant zijn in de relatie. Het verbinden met mezelf en met mensen om het écht samen te doen. Ik hou van duurzaamheid en van resultaten op de lange termijn. Voldoening in mijn werk en op privé gebied is het allerbelangrijkste.
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien. Dat ze weer harmonie gaan krijgen in hun leven. En dat de balans gaat komen in hun privé en werk omgeving.
Ik werk therapeutisch, energetisch, Transformerend, intuïtief met schaduwwerk, dans, beweging, spiegeltechniek en af en waar nodig gebruik ik human design. Daarbij is het belangrijk om vanuit respons te werken. Mijn visie willen uitdragen voor het grotere geheel om zoveel mogelijk vrouwen te kunnen ondersteunen in hun proces.
Verlang jij naar:
 • Om rust en ruimte in jezelf en om je heen te creëren
 • Om je blokkades onder de loupe te nemen
 • Je als vrouw weer aantrekkelijk te gaan voelen
 • De verbinding en intimiteit wordt verbeterd
 • Dat je echt gaat genieten en liefdevoller gaat kijken naar jezelf
 • Dat jij als vrouw de regie weer in handen kunt nemen in plaats van je door iedereen te laten beïnvloeden
Resoneer jij met mijn profiel? Herken jij je in één of meer van deze punten? Neem dan contact op met mij.
Liefs,
Peggy