Qmedium e-consult

Qmedium e consult

Qmedium e-consult. Naast bellen en chatten, of een gesprek voeren met de webcam, ook wel beeldbellen genoemd, met een spiritueel consulent van Qmediums, kun je ook via een emailconsult al je vragen stellen. Hier wordt vaak gebruik van gemaakt, omdat je dan de antwoorden op papier hebt staan en ze terug kunt lezen.

Vaak vergeet je wat er door een medium of paragnost is gezegd, nu heb je dat probleem niet, als je kiest voor een emailconsult.

E-consult oftewel een email consult

Een Qmedium e-consult, die uit maximaal 3 vragen kan bestaan, kost 25,- Je krijgt een uitgebreid antwoord van de door jou uitgekozen spiritueel consulent. Kijk wel, welke consulent deze mogelijkheid van in contact komen, aanbiedt.

Wat heeft de spiritueel consulent van jou nodig

Als je een emailconsult aanvraagt, geef daarbij altijd je naam en geboortedatum. Heb je een vraag over iemand anders, dan ook daar de naam en geboortedatum van. Een medium of paragnost werkt met energie. Deze energie kan worden opgevangen door naam en geboortedatum of leeftijd te hebben.

Weet daarbij ook dat elk spiritueel medewerker anders werkt. Ze hebben immers allemaal hun eigen speciale expertises. Stem goed voor jezelf af voor welke consulent je kiest. Kijk of die gespecialiseerd is in jouw vragen.

Beantwoording e-consult

Binnen maximaal 3 dagen ontvang je het antwoord in je emailbox. Vaak is het veel eerder, maar de desbetreffende consulent kan even afwezig zijn, dus om die reden maximaal 3 dagen. Het kan zijn dat de lijnhouder je email doorzet naar een andere consulent.

De reden hiervoor is dat de door jou uitgekozen consulent aangeeft dat ze de door jou gestelde vragen, niet kan beantwoorden. Het kan ook zijn dat deze voor langere tijd afwezig is. Dit zijn uitzonderingsgevallen die we wel expliciet willen benoemen.

Je kunt al je vragen stellen, ook eventueel een toekomstvoorspelling. Kijk wel of de door jou uitgekozen consulent dit in het profiel heeft staan. Ook een foto meesturen behoort tot de mogelijkheden. Qmedium e-consult.

Toekomst voorspellende vragen Qmedium emailconsult

Voor wat betreft toekomst voorspellen, zeggen we er wel bij. De toekomst bepaal en maak jij. Vanuit het hogere komen de antwoorden door en die geeft een medium of paragnost aan je door. Maar wat er kan gebeuren, is dat jij zelf een andere keuze maakt. Weet dat we als mens een prachtige ziel hebben.

Elke ziel afzonderlijk door boven wordt begeleid. Als jij dit in je achterhoofd houdt en je leven lekker leeft, zul je alles wat goed voor je is, op je pad krijgen. Dat kan in jouw ogen soms verdriet, leed en pijn geven.

Maar hoe vaak zeggen we niet achteraf, blij dat het zo is gelopen. Of wat heb ik het nodig gehad, heb er zoveel van geleerd. We hebben zelf ongelooflijk veel invloed op ons leven, niet alleen bij keuzes maken.

Mocht je naar aanleiding van de beantwoording van je emailvragen toch nog de consulent willen raadplegen, kan dat uiteraard altijd.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.