Qmediums – Uw Paranormale Hulplijn – BEL 0909-0119

Qmediums

Qmediums - Paranormale Hulplijn Nederland België Curacao Suriname AustraliëQmediums is één van de meest betrouwbare paranormale Spirituele Hulplijnen van Nederland. Het bestaat al sinds begin 2012 en is een heel kort tempo één van de bekendste lijnen van Nederland en België geworden en ook daarbuiten. Zo hebben wij klanten vanuit heel de wereld, omdat wij op een hele gemakkelijke manier via credits voor het nationale tarief te bereiken zijn, waar u ook bent!

Qmediums is misschien de allergrootste hulplijn die u kunt vinden, maar wel de meest professionele. Het uitgangspunt van Qmediums is ook niet de grootste te worden, maar wel de beste, als we dat al niet zijn.

Al onze consulenten worden altijd uitbundig gescreend, alvorens zij via Qmediums hun kwaliteiten beschikbaar mogen stellen. Zij zijn ook niet in dienst van Qmediums, maar werken als freelancer vanuit hun thuisomgeving of vaak ook uit hun paranormale, spirituele praktijk.

Onze consulenten bepalen zelf wanneer zij online kunnen en wensen te komen en zo kan het voorkomen dat u de ene consulent vaker ziet, dan de ander. Maar elke consulent is verplicht om minimaal 8 uur per week beschikbaar te zijn, zodat zij er voor u kunnen zijn.

Het fijne van onze Spirituele Hulplijn is dat een zeer grote diversiteit van paranomale consulenten kunt vinden. Zo zijn er professionele paragnosten bij ons aangesloten, maar ook online mediums en gescreende tarotisten, ook wel kaartleggers genoemd. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld droomuitleg, het laten lezen van een foto, HSP of voor de ontwikkeling van uw eigen paranormale, spirituele Gaven.

De meeste van onze consulenten werken al jaren in de paranormale branche. Zij zijn vanaf kleins af aan al opgegroeid met het fenomeen “paranomaal” zijn en hebben in de loop der jaren, hun Gaven verder en intenser kunnen ontwikkelen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoog kwalitatief correct gesprek.

 

Bent u benieuwd welke consulenten er nu online zijn? Kijkt u dan op onze homepage.

 

 

Qmediums is een handelsnaam van Online Moments
KvK 53380738 te Rotterdam

 

Real Time Web Analytics