Verwachtingen van een reading

Verwachtingen van een readingWat kan je verwachten van een reading is dat een medium, paragnost op een eerlijke zuivere manier jouw vraag of vragen beantwoordt.

Een reading is een heel persoonlijke en intieme ervaring vanuit een onvoorwaardelijk vertrouwen tussen jou en het medium.
Het is een heel grote verantwoordelijkheid, omdat jij vertrouwen hebt in de woorden, de boodschappen van het medium en bovendien ook bereid bent de adviezen ter harte te nemen en op te volgen. Niet op een slaafse, ondoordachte manier. Adviezen zijn niet dwingend doch wel voor het allerhoogste welzijn van jou en anderen die betrokken zijn in jouw vraag/vragen.
Een reading geven over iemand anders zonder medeweten van die ander of zonder de toestemming vind ik persoonlijk niet ethisch. Hierin ben ik zelf heel terughoudend en leg ook uit waarom dit mijn manier van werken is. Ik herinner me een persoonlijke situatie van heel wat jaren terug. Mijn nichtje was op een spirituele beurs en wou heel graag een consult, meer uit nieuwsgierigheid. Mijn nichtje was nog heel jong en was nieuwsgierig over hetgeen het medium kon vertellen over ons. Het kind kwam naar mij met een heel verhaal waarvan ik helemaal perplex stond. Ik weet ook gelukkig wel dat tussen hetgeen gezegd wordt en hetgeen de ander begrijpt, behoorlijk uit elkaar kan liggen. Kwestie van interpretatie en herinterpretatie. Niettemin begreep ik de nieuwsgierigheid van mijn nichtje, maar begreep ik niet waarom een helderziende zich liet verleiden om in te gaan op de nieuwsgierigheid van een klant. Ik heb mijn visie vanuit de manier waarop ik werk nader verklaard aan mijn nichtje en ergens kon ze mijn visie deels begrijpen, want zij wilde toch het allerbeste voor ons.
Cliënten kunnen ook informatie te horen krijgen die ze niet willen horen, evenals antwoorden op vragen. Meer en meer stel ik de vraag aan een cliënt of ik in een gesprek heel openhartig mag zijn. Het gaat in dit werk tenslotte om het onder ogen willen zien en begrijpen van de informatie die langs aangereikt wordt. In die waarheid vinden we vrijheid.
Ik vind het belangrijk om boodschappen of informatie/inzichten op een positieve manier te brengen, zodat een cliënt de boodschap of informatie naar binnen kan laten komen op hartsniveau. Elk medium of paragnost werkt op een eigen unieke wijze en ik veronderstel dat de principes die ik onderschrijf herkenbaar zijn voor collega’s. Het team van www.qmediums.nl houdt de ethiek van het werk heel hoog en dat is het succes nl discretie en loyaliteit.
Een grote valkuil in het werk is het ego. Cliënten hebben vaak de neiging een medium/paragnost te behandelen alsof er op elk moment van de dag een directe connectie met de complete, universele wijsheid gemaakt kan worden. Werken vanuit het ego laat de verbinding eerder dichtslibben.
Van het moment dat de helderziende gaven gebruikt worden om het eigen ego te vergroten of macht/controle over anderen uit te oefenen, is het onmogelijk een zuivere boodschapper van de waarheid te zijn. Werken vanuit het ego trekt trouwens lagere krachten aan die het niet zo goed met ons voorhebben.
Ik kan maar schrijven dat ik nooit gelijk heb – Ik word geleid door Spirit en als engelenmedium verbind ik me in het onvoorwaardelijke vertrouwen dat de boodschappen en de informatie die ik in het moment van een vraag mag ontvangen, duidelijk zijn voor een cliënt. Niet alle antwoorden kunnen belicht worden en ook dat heeft redenen die enkel Spirit weet. Als collega verwijs ik liever naar een mede-collega die misschien wel verder kan helpen. Ik zeg oprecht en gemeend dat we niet alles weten, kunnen weten en het onnodig is om alles te willen weten. Alles ontvouwt zich op het juiste, kosmische moment. Altijd.
Lieve warme groet,

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.