Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Wat een medium doet

paravisie, Wat een medium doet Wat een medium doet is voor het merendeel van de mensen overwegend helder.
Vanuit een hogere en zuivere belichting gezien, werken we voor één werkgever vanuit een geïnspireerde Goddelijke Bron. Het mediumschap is een ruim begrip en wordt, afhankelijk van het bewustzijnsniveau van een klant soms nog te vaak verengd tot wat het niet is.

Voor elke medewerker aan een spirituele advieslijn geldt één rode draad: verantwoordelijk en zorgvuldig omgaan met de vragen die worden gesteld en persoonlijke interpretaties ontstijgen. Antwoorden op vragen kunnen via vele manieren ontvangen worden en hierover oordelen dat de ene manier beter zou zijn dan een andere manier, is een onjuiste benadering.

Mensen vragen advies aan ons over werkelijk alles, niets is ons vreemd of te gek…alleen wil ik nu graag even een aantal zaken belichten vanuit het nieuwe mediumschap in de Nieuwe Tijd.

Sommigen voelen weerstand bij het woord ‘ medium ‘ en willen zich niet voegen bij ‘ mediums ‘ om heel diverse redenen, die wellicht met een persoonlijke perceptie te maken hebben
In Van Dale krijgen we diverse betekenissen van het woord MEDIUM
1. meervoud: media: hulpmiddel
2. meervoud: mediums: spiritisme: persoon door wie een geest zich uitspreekt
3. meervoud: media: al wat dient tot overdracht van informatie: de media hebben erover bericht, nieuwe media: nieuwe media digitale: massamedia

We zijn natuurlijk veel meer dan medium…de meesten hebben naast hun gaven een professionele psychologische achtergrond…de tijd van met een tulband op het hoofd, in de glazen bol kijkend, is voorgoed voorbij in de Nieuwe Tijd. De tijd van dit werk in het mysterieuze, verborgene te houden, als ware het prachtige werk enkel voor een bepaalde soort mensen voorbestemd is, is ook al lang voltooid verleden tijd.
De tijd dat mediums emotionele afhankelijkheid creëren, wat vaak wel het geval was voorheen, is eveneens voorgoed voorbij.
Hier en daar zullen er vast nog wel wat enkelingen rondlopen die nog niet in de Nieuwe tijd zijn geland, nog wel vanuit die positie werken…en ook hier zullen best mensen in gedijen: mensen die nog tijd nodig hebben om te groeien naar zelf bewust in het leven staan. Het zijn allemaal leerlessen en het is goed zoals het is.

Dat ons werk niet altijd van een leien dakje loopt heeft dan meer te maken met de soms onrealistische verwachtingen en onacceptabel grensoverschrijdend denigrerend gedrag.

Wat kan een klant van een medium verwachten van een consult?

• Klantvriendelijkheid is zoals in elk werk een belangrijke waarde…
• Professionele adviezen geven, doorverwijzen in het geval dit na verder onderzoek, nodig is, is vanuit ethisch standpunt bekeken noodzakelijk…
• In een reading of kaartlegging geen informatie vervormen ( verbloemen of negatiever voorstellen dan het eigenlijk is) of achterhouden
• Elke klant professioneel behandelen en benaderen en de nodige afstand kunnen houden, hetgeen ik dan als een nabijheid in distantie noem.
• Vragen beantwoorden dewelke de klant aanbelangen, de partner, kinderen…
• Boze klanten tot rust en kalmte brengen in het geval de klant zelf uit de bocht gaat…
• Zich onthouden van kritiek, roddels of kwaadsprekerij over collega’s in het geval een klant hierop aanstuurt
• Een consulent heeft eveneens het recht een contact te beëindigen in het geval de verbinding niet prettig voelt, in het geval een consult neigt naar een eindeloze discussie en er geen bereidheid is om informatie te laten bezinken.
• Een medium is geen ‘ tovenaar ‘ en ‘ allesweter ‘ en hiermee bedoel ik het volgende: een klant stelt een vraag, maar het medium krijgt op het moment dat de vraag wordt gesteld geen of weinig informatie door of de informatie kan ( nog) niet vrijgegeven worden ( en hier is altijd een reden voor). In dit geval geven wij dit eerlijk aan en zijn we niet verlegen om een klant naar een collega door te sturen die mogelijks wel iets kan of mag met een vraag. Dit soort gebeurtenissen heeft totaal niets te maken met de gaven van het medium. Het is aan de klant om zich misschien wat te verdiepen in het mediumschap eigenlijk inhoudt en het is ook aan ons om dit te kaderen, zonder afbreuk te doen aan collega’s.
• Een medium is geen arts en is niet gerechtigd medische uitspraken te doen. Een medium die heel sterk heldervoelend en -ziend is op medisch vlak kan blokkades zien /voelen of sluipende onregelmatigheden. In dit geval verwijst een medium een klant altijd door naar een arts ( een homeopaat, een Ayurvedisch arts volgens eigen keuze. )
• Een medium houdt zich niet bezig met rituelen die de vrije wil van mensen schaden: het gebeurt nogal eens dat de vraag gesteld wordt of een relatie tussen twee mensen verbroken of hersteld kan worden.
• Vanuit het vernieuwde mediumschap geven mediums als bewustzijnswerkers informatie rond de veranderingen in de Nieuwe Tijd ( Aquarius of Watermantijdperk) wat een meerwaarde is voor een klant die zich op spiritueel gebied verder wenst te ontwikkelen.

Mediums zijn geen goeroes maar gelijkwaardige gespreks ( en sparring) partner . Het Vissentijdperkbeeld van een medium is geleidelijk aan veranderd en blijft onderhevig aan verandering voor de komende tijd.
Het team van www.qmediums.nl beantwoordt volledig aan het beeld van het veranderende mediumschap als bezielde bewustzijnswerkers.

Van harte een warme welkom!

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.