Wat is nou spiegelen?

Wat is nou spiegelenWat is nou spiegelen? Mediums en paragnosten gebruiken het vaak, tijdens een spiritueel consult. Zo ook de spiritueel consulenten van Qmediums. Spiegelen, maar wat is dat eigenlijk= Als je nog niet je echt hebt verdiept in het spirituele, zijn termen als spiegelen lastig te duiden.

Wij van Qmediums leggen het graag aan je uit. Je kunt er ook synoniemen voor gebruiken. Als Nadoen, weerkaatsen, weerspiegelen, reflecteren, overnemen zoals de ander doet of er uit ziet. Maar ook is terugkaatsen een synoniem voor spiegelen.

Spiegelen komt ook voor in de psychologie. De therapeut waar jij je verhaal bij doet, kaatst je verhaal terug. We nemen een voorbeeld. Jij geeft aan dat relaties in je leven nooit stand blijven houden, terwijl je toch zo ongelooflijk je best doet, lief bent, klaarstaat, eerlijk, te vertrouwen.

De psycholoog zegt dan. Dus jij vindt dat je lief bent, eerlijk, betrouwbaar? Die spiegelt dus datgene wat jij zegt en van jezelf vindt terug. Waarom doen psychologen dat? Zodat jij er bij stil gaat staan wat je zegt.

Of dit daadwerkelijk klopt wat je over jezelf zegt. Als dat gebeurt en jij gaat nadenken, geheid dat je er achter komt, dat je wellicht helemaal niet betrouwbaar bent, terwijl je daar zelf van overtuigd bent.

Er word je dus een spiegel voorgehouden, die zegt. Klopt het wel wat jij doet, zegt en denkt. Dat is dus spiegelen. Je bewust maken van je eigen gedrag. Dat gebeurt dus ook in relaties, maakt niet uit welke.

In die relaties zeggen we dingen, doen we dingen waarbij anderen zich niet goed kunnen voelen, of zich niet in terug kunnen vinden. Hierdoor kan ruzie ontstaan, een woordenwisseling. Kunnen we door recht tegen over elkaar komen te staan.

Al die situaties zijn als spiegels voor onszelf. Wat gebeurt er waardoor ik zo flip, zo boos wordt, zegt een medium van Qmediums. Maar ook, waarom reageert iemand op deze manier naar mij, begrijp er niets van. Ik doet toch niets verkeerd.

Toch zijn dit allemaal momenten dat ons een spiegel wordt voorgehouden. Een spiegel die ons iets wil duiden. Waarbij het eigenlijk niet eens gaat om de persoon die tegenover je staat. Wat wij zelf wel denken.

Dat is de eerste spiegel waar je tegenaan loopt. Het gaat niet om die persoon. Het gaat om jou. Door het gedrag van de ander te zien, wellicht te bekritiseren, zeg je daarmee iets over jezelf. Misschien leef je met verwachtingen.

Oordeel je veel, of beoordeel je een ander. Dat voelen anderen. Een spiegel is dus kijken naar je eigen gedrag, waarom dingen gebeuren en lopen zoals ze lopen. Dat heet spiegelen in de spirituele wereld.

Ons eigen gedrag onder de loep nemen, niet voor weglopen. Niet denken, ik heb gelijk, ik win. Jij bent fout. Jij moet je aanpassen. Als jij voor jezelf naar jezelf in de spiegel durft te kijken, dan leer je jezelf heel goed kennen.

Je leert hierdoor ook anderen goed te interpreteren. En je zult zien, het laat jouw bewustzijn groeien. Daarvoor spiegelen mensen elkaar constant. Om jezelf en de ander te laten groeien. Dat is dus ook weer een spiegel, die we niet kennen. Groeien in liefde voor zichzelf.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.