Kwaliteit mediums voor een goed advies

Wil jij een medium spreken? Open een medium chat!

Iedereen heeft wel eens vragen over het leven na de dood, of over hun geliefden die al overleden zijn. Een medium kan contact maken met de andere wereld en je vragen beantwoorden.

In een medium chat kun je anoniem met een medium praten. Je hoeft je dus niet te identificeren en je kunt ook vragen stellen die je misschien niet durft te vragen aan iemand in je omgeving.

Kies je voor een chatroom of één-op-één?

Een medium chat is ook een goede manier om een medium te leren kennen. Als je besluit om met een medium in contact te treden, is het fijn om alvast een beetje bekend te zijn met hun werkwijze en stijl. In een chat kun je rustig alles vragen wat je wilt weten, zonder druk.

Medium chats zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn chatrooms waar je met meerdere mensen tegelijk kunt praten, maar er zijn ook privé-chats waarbij je één-op-één met een medium kunt praten.

Een medium kiezen

Het medium dat je kiest, is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Er zijn veel verschillende soorten mediums, dus er is altijd wel een medium chat die bij je past. Met een medium chat kun je altijd en overal mediums en paragnosten bereiken.

Chatroom

Als je een chatroom wilt joinen, hoef je alleen maar een nicknaam in te vullen en de chatroom te selecteren. In sommige chatrooms moet je je naam en e-mailadres invoeren voordat je kunt beginnen met chatten.

Prive chat

In een privé medium chat kun je anoniem blijven of je naam en e-mailadres invoeren. Dit is afhankelijk van de chatroom waarin je bent. Als je besluit om je gegevens in te vullen, moet je er wel rekening mee houden dat dit gegevens zijn die openbaar kunnen worden gemaakt.

Chatten met een medium

Als je wilt chatten met een bepaald medium, kun je ook altijd een privé-chat aanvragen. In sommige chatrooms kun je een verzoek doen om met een bepaald medium te mogen chatten. Dit is een goede manier om zeker te weten dat je met het medium van je keuze gaat praten.

Wil je liever met een bepaald medium praten? Zoek dan eens op internet naar ‘medium chat’ + de naam van het medium. Veel mediums hebben namelijk hun eigen chatroom, waar je altijd terecht kunt met je vragen. In sommige gevallen is zelfs een email consult mogelijk.

Welke vragen kan je stellen aan in een medium chat?

De vragen die je aan een medium kunt stellen, zijn eigenlijk onbeperkt. Het enige wat je moet bedenken is dat het medium geen toekomst kan voorspellen. Wel kunnen ze contact maken met overledenen en je vragen beantwoorden over het leven na de dood.

Veelgestelde vragen in een medium chat zijn bijvoorbeeld:

– Kan ik contact maken met mijn overleden geliefde?

– Hoe is het om dood te zijn?

– Is er een leven na de dood?

– Wat is mijn levensopdracht?

– Welke kant moet ik op in mijn leven?

Een spiritueel coach die helderziend is

In een medium chat bij Qmediums kan jij in contact komen met een medium/paragnost die helderziend is. Als een spiritueel coach helderziend is dan is hij of zij in staat om dingen te zien wat jij niet kan zien. Dingen die in het verleden zijn gebeurd, maar ook dingen die in de toekomst gaan gebeuren. Er is een kans dat je vragen krijgt beantwoord die je nog niet eens wist dat je had.

Visioenen

De visioenen kunnen niet altijd even duidelijk zijn en het is dan ook aan de spiritueel coach om deze beelden zo helder en duidelijk mogelijk over te brengen. Wanneer een spiritueel coach de beelden laat zien is het belangrijk dat je de beelden niet te letterlijk opvat. De beelden moet je dan zien als een soort begeleiding.

Mediums helpen

De spirituele coach met jarenlange ervaring is er om je te helpen met het vinden van antwoorden, maar het is aan jou hoe je deze antwoorden gaat gebruiken in je leven. Een medium kan ook helderziend en helder voelend medium zijn. Ik dat geval zijn zij niet alleen in staat om beelden te zien, maar ook gevoelens van iemand te waarnemen. Dit kan interessant zijn als je een vraag hebt over relaties of over mensen in je omgeving.

Een heldervoelend, helderwetend medium

Indien een medium contact legt met overleden dierbaren kunnen zij jou helpen met vragen. Vragen wat jij hebt over personen die niet meer in je leven aanwezig zijn. Dit kan erg prettig zijn, want het heldervoelend medium geeft jou de kans om afscheid te nemen en om vragen te stellen.

Relatie vragen

Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je een vraag hebt over bijvoorbeeld een relatie waarin je zit of waarin je hebt gezeten. In sommige gevallen is er sprake van helderwetendheid. Dit houdt in dat het medium jou kan helpen met het beantwoorden van vragen die je nog niet eens wist dat je had. Wil je niet bellen? Open een medium chat en er zal altijd online mediums voor jou klaar staan bij Qmediums.

Een relatie coach die heldervoelend medium is

Een heldervoelend medium kan emoties, gevoelens en energiën van andere mensen voelen. Dit kan als erg prettig worden ervaren als je vragen hebt over relaties, omdat een heldervoelend medium jou kan helpen met inzichten krijgen. Ze kunnen ook antwoorden geven op de vragen die je hebt. Het helder voelend medium is er om jou te helpen, maar het is aan jou hoe je met de inzichten omgaat.

Heldervoelend helderwetend medium

Een medium kan ook helder voelend helderwetend zijn. Wanneer een medium helder voelend en helderwetend is kunnen zij dingen voelen en weten wat jij niet kan. Dit kan prettig zijn als je vragen over de liefde hebt. Deze mediums kunnen jou dan dus helpen met het zoeken naar een antwoord.

Vragen op relatie gebied

Een heldervoelend medium kan jou ook helpen met het voorspellen van de toekomst. Bijvoorbeeld vragen over de liefde en relaties. Je kan over liefde/relaties inzichten krijgen over de toekomst. Een heldervoelend medium kan jou helpen met vragen over de liefde, werk, relaties maar ook inzichten geven over de toekomst.

Zuiver medium

Omdat een zuiver medium en paragnost die helder voelend is gevoelens en energieën kan een ander kan voelen kan het fijn zijn om vragen over de liefde te beantwoorden. Een heldervoelend medium kan vragen over de liefde beantwoorden, omdat ze deze gevoelens kan aanvoelen en het kan fijn zijn om zo de situatie te gebruiken.

Een spiritueel coach die helderwetend medium is

Het is mogelijk om via een medium chat in contact te komen met een heldervoelend en helderwetend medium. Het online medium kan kan jou in veel situaties helpen. Een helderwetend medium kan ook contact maken met overleden dierbaren. Wanneer het helderwetend medium contact legt met de overleden dierbare kunnen er vragen gesteld worden.

Contact met overledenen

Het is mogelijk om de situatie te gebruiken en fijn kan zijn om zo afscheid te nemen en een helder inzicht in de dood te krijgen. Het helderwetend medium zal je helpen bij al jouw vragen over jouw overleden dierbare, maar ook over de mensen die nog in leven zijn.

Vragen over liefde, werk of relaties voor een medium

Een helderwetend medium kan jou helpen met het geven van inzichten en antwoorden op jouw vragen uit het verleden, heden en toekomst. Een helderwetend medium is erg vrij als je meerdere vragen over verschillende onderwerpen.

Een ervaren medium of spiritueel coach die helderhorend is

Er bestaan ook mediums en paragnosten die helderhorend zijn. Dit houd niet alleen in dat ze een luisterend oor bieden, maar het online medium kan het persoon helder horen.

Een ervaren medium die helderhorend is, kan jou helpen met de vragen die jij hebt. Dit kan je telefonisch doen of in de medium chat bij een online medium.

Gaven van een helderhorend medium

Een helderhorend medium hoort geluiden of stemmen die jou kunnen helpen bij jouw vragen. Als je vragen hebt over relaties, liefde, werk of je persoonlijke ontwikkeling kan je zeker bij een helderhorend medium terecht. De geluiden die een helderhorend medium binnenkrijgt zijn de boodschappen wat ontvangen wordt van entiteiten.

Een luisterend oor van een medium/paragnost

Bij mediums en paragnosten in een medium chat kan jij terecht als jij toe bent aan een luisterend oor. Je kan er terecht als je toe bent aan een luisterend oor, omdat je wilt praten over liefde, persoonlijke ontwikkeling, relatie, werk of misschien over andere dingen wat jou bezig houdt.

Het kan erg fijn zijn om met een spiritueel coach gesprekken te voeren over de dingen wat jou bezig houdt. Dit kan positief of negatief zijn. Dankzij het luisterend ook van ervaren medium bij een medium chat kan jij nieuwe inzichten krijgen.

Altijd paragnosten beschikbaar

Als jij het gevoel hebt dat je vast zit in een narcistische relatie en je hebt behoefte aan een luisterend oor kan jij terecht bij een online medium in de medium chat. De spirituele gidsen zullen er alles aan doen om jou een luisterend oor te bieden.

medium chat

Geen gratis reading

Helaas is het geen gratis medium chat. Echter, vaak kan je de eerste 3 minuten gratis chatten met een online medium bij de medium chat. Er staat altijd een ervaren paragnost voor jou klaar om jou een luisterend oor te bieden.

Een Reiki Master bij de medium chat

Healing op afstand is ook mogelijk en kan worden uitgevoerd met behulp van de medium chat. Een reiki master kan jou beter laten voelen door een healing op afstand via een medium chat. Een healing door een Reiki Master is erg fijn als je erg veel stress ervaart of bijvoorbeeld een burn-out hebt. Je kan ook voor andere klachten terecht bij de Reiki Master voor een healing in de medium chat.

Je kan ook voor fysieke klachten terecht bij een Reiki Master. Een healing op afstand in de medium chat is namelijk net zo effectief als wanneer je fysiek naar een praktijk gaat.

Ruime levenservaring

Een Reiki Master is een mental coach wat gespecialiseerd is in het toepassen van helende krachten. Een Reiki master op de medium chat kan jou helpen met het weghalen van de blokkas die in jouw leven zijn. Een Reiki Master kan met zijn jarenlange ervaring jou ook helpen met het in balans brengen van jouw chakra’s.

Kaarten leggen tijdens de medium chat

Een kaartlegster kan ook in een medium chat kaarten voor jou leggen. Dit is er prettig als je vragen hebt over relatie, persoonlijke ontwikkeling, liefde, geld of andere onderwerpen. Je kan bij een online medium in een medium chat een kaartlegging doen. De kaarten die je krijg in de medium chat kunnen antwoord geven op bijvoorbeeld liefde gerelateerde vragen.

Als je tarot kaarten laat leggen bij een medium/paragnost, worden de tarot kaarten op een bepaalde manier gelegd. Dit hangt af van de vragen wat je een medium kaartlegger stelt. De tarot kaarten kunnen namelijk gelegd worden in een cirkel of driehoek

Kaartlegging bij jouw gekozen medium

Als je een kaartlegging laat doen bij een medium kaartlegger op de medium chat kan je er voor kiezen om tarot kaarten te laten leggen. Tarot kaarten zijn erg fijn als je vragen hebt over bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling. De ervaren paragnost zal jou helpen met het vinden van antwoorden en heldere inzichten.

Chatten met mediums en paragnosten

Een van de diverse kaartleggingen is Lenormand kaarten. In een medium chat kan je ook een lenormand kaartlegging ontvangen. Lenormand kaarten zijn erg prettig als je vragen over je persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, werk, liefde of andere vragen hebt. Lenormand kaarten zijn een soort engelen kaarten/orakelkaarten en kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden.

Compleet consult met Lenormand kaarten

Lenormand kaarten kunnen jou helpen bij het nemen van beslissingen in het leven. Deze engelen kaarten worden gelegd door een spiritueel coach in de medium chat. Helaas is dit geen gratis consult en kan je niet gratis chatten. Indien je vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling kan je terecht bij verschillende consulenten.

In de medium chat staat altijd een spiritueel coach, relatie coach of Nederlandse mediums voor jou klaar om een luisterend oor te bieden of voor kaarten leggen. Je kan kiezen voor een privé consult als je wilt chatten met mediums, maar dit is geen gratis chat. Bij Qmediums moet je eerst credits kopen voordat je een medium chat kan openen met een top medium.

Een reading tijdens de medium chat

Tijdens een reading in de medium chat maakt de spirituele coach gebruik van helderzienheid, heldervoelendheid en helderhorendheid. Zij kunnen dan in contact komen met je hogere zelf, spirituele gidsen of contact met overledenen maken.

Een reading in medium chat kan er prettig zijn tijdens een rouwproces. Je kan tijdens een reading in de medium chat contact met overledenen maken. Tijdens het contact met overledenen kan je vragen stellen en krijg jij antwoord op vragen wat jou bezig houdt.

Een reading in de medium chat met online mediums is erg fijn. Vooral als je veel vragen hebt over verschillende vlakken. De online mediums zijn helder wetend, helder voelend, helderhorend of helderziend. Een helderwetend paragnost kan jou helpen met het beantwoorden van jouw vragen.

Start de chat met een medium/paragnoste voor je spirituele ontwikkeling

Voor alle vragen over werk, liefde relatie of voor een luisterend oor. Een relatie coach kan jou advies geven over jouw relatie. Een spiritueel coach kan contact met overleden dierbaren maken. Als je vragen hebt over jouw persoonlijke ontwikkeling kan je ook terecht bij een spiritueel coach.

Vragen over chakra’s, werk of geld? Een online mediums beschikken vaak over verschillende gaven. Een online paragnost is vaak helderziend, maar kan ook een andere gave hebben, zoals;

  • Helderweten
  • Heldervoelendheid
  • Helderhorendheid

Wanneer je contact met overledenen wilt maken of wanneer je vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling, kan je terecht bij een online medium. Wanneer je meer wilt weten over werk of geld, kan je contact opnemen met de online paragnost.

Een heldervoelend helderwetend kaartlegster kan jou helpen met nieuwe inzichten op basis van kaartleggingen met bijvoorbeeld Lenormand kaarten.

Wat je te wachten staat bij een Reiki Master

Een healing op afstand doe je met een Reiki Master of door een medium kaartlegger met lenormand kaarten. Een luisterend oor en praten over de liefde kan je chatten met mediums of online paragnosten. Deze spirituele coaches kunnen jou helpen waar jij het nodig hebt. Voor je spirituele ontwikkeling kan je het beste terecht bij een spirituele coach.

Een consult ontvangen bij top mediums

In de medium chat bij Qmediums staan de hele dag online mediums bijvoorbeeld een spiritueel coach, mental coach of relatie coach voor jou klaar. Je kan dag en nacht terrecht bij een van vele mediums en paragnosten. Het is helaas geen gratis medium chat, maar je kan eenvoudig credit online kopen waarmee je het medium chat kun betalen.

Een reading met Lenormand kaarten

Een reading in de online medium chat met een online paragnost of lenormand kaartlegger is heel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk contact maken en vragen stellen. In sommige gevallen zal je moeten wachten op een reading, maar dit is een medium chat en helderziendheid werkt niet op afroep. Je kan wel een paragnost inhuren voor een prive consult, maar dan ben je duurder uit.

Een reading in de online medium chat met online mediums of lenormand kaartlegger is heel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk contact maken en vragen stellen. In sommige gevallen zal je moeten wachten op een reading, maar dit is een medium chat en helderziendheid werkt niet op afroep. Je kan wel een paragnost inhuren voor een prive consult, maar dan ben je duurder uit.

Toekomst voorspellen met Lenormand kaarten

Bij een reading met lenormand kaarten word er gekeken naar de toekomst. De kaartlegger zal de vragen beantwoorden op basis van wat zij zien in de toekomst. Dit is niet altijd even makkelijk, want de toekomst is niet altijd even duidelijk. Er kunnen dus ook vragen zijn waarop geen antwoord kan worden gegeven.

Een reading met lenormand kaarten is echter wel heel fijn, want je krijgt in ieder geval inzicht in wat er gaat komen. Je kan de reading met lenormand kaarten dus gebruiken om je voor te bereiden op toekomstige gebeurtenissen. Bij Qmediums staan altijd mediums en paragnosten met jarenlange ervaring klaar om een consult te geven. De mediums helpen jou graag.

Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min