Wil jij een medium spreken? Open een medium chat!

Iedereen heeft wel eens vragen over het leven na de dood, of over hun geliefden die al overleden zijn. Een medium kan contact maken met de andere wereld en je vragen beantwoorden.

In een medium chat kun je anoniem met een medium praten. Je hoeft je dus niet te identificeren en je kunt ook vragen stellen die je misschien niet durft te vragen aan iemand in je omgeving.

Kies je voor een chatroom of één-op-één?

Een medium chat is ook een goede manier om een medium te leren kennen. Als je besluit om met een medium in contact te treden, is het fijn om alvast een beetje bekend te zijn met hun werkwijze en stijl. In een chat kun je rustig alles vragen wat je wilt weten, zonder druk.

Medium chats zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn chatrooms waar je met meerdere mensen tegelijk kunt praten, maar er zijn ook privé-chats waarbij je één-op-één met een medium kunt praten.

Een medium kiezen

Het medium dat je kiest, is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Er zijn veel verschillende soorten mediums, dus er is altijd wel een medium chat die bij je past. Met een medium chat kun je altijd en overal mediums en paragnosten bereiken.

Chatroom

Als je een chatroom wilt joinen, hoef je alleen maar een nicknaam in te vullen en de chatroom te selecteren. In sommige chatrooms moet je je naam en e-mailadres invoeren voordat je kunt beginnen met chatten.

Prive chat

In een privé medium chat kun je anoniem blijven of je naam en e-mailadres invoeren. Dit is afhankelijk van de chatroom waarin je bent. Als je besluit om je gegevens in te vullen, moet je er wel rekening mee houden dat dit gegevens zijn die openbaar kunnen worden gemaakt.

Chatten met een medium

Als je wilt chatten met een bepaald medium, kun je ook altijd een privé-chat aanvragen. In sommige chatrooms kun je een verzoek doen om met een bepaald medium te mogen chatten. Dit is een goede manier om zeker te weten dat je met het medium van je keuze gaat praten.

Wil je liever met een bepaald medium praten? Zoek dan eens op internet naar ‘medium chat’ + de naam van het medium. Veel mediums hebben namelijk hun eigen chatroom, waar je altijd terecht kunt met je vragen. In sommige gevallen is zelfs een email consult mogelijk.

Welke vragen kan je stellen aan in een medium chat?

De vragen die je aan een medium kunt stellen, zijn eigenlijk onbeperkt. Het enige wat je moet bedenken is dat het medium geen toekomst kan voorspellen. Wel kunnen ze contact maken met overledenen en je vragen beantwoorden over het leven na de dood.

Veelgestelde vragen in een medium chat zijn bijvoorbeeld:

– Kan ik contact maken met mijn overleden geliefde?

– Hoe is het om dood te zijn?

– Is er een leven na de dood?

– Wat is mijn levensopdracht?

– Welke kant moet ik op in mijn leven?

Een spiritueel coach die helderziend is

In een medium chat bij Qmediums kan jij in contact komen met een medium/paragnost die helderziend is. Als een spiritueel coach helderziend is dan is hij of zij in staat om dingen te zien wat jij niet kan zien. Dingen die in het verleden zijn gebeurd, maar ook dingen die in de toekomst gaan gebeuren. Er is een kans dat je vragen krijgt beantwoord die je nog niet eens wist dat je had.

Visioenen

De visioenen kunnen niet altijd even duidelijk zijn en het is dan ook aan de spiritueel coach om deze beelden zo helder en duidelijk mogelijk over te brengen. Wanneer een spiritueel coach de beelden laat zien is het belangrijk dat je de beelden niet te letterlijk opvat. De beelden moet je dan zien als een soort begeleiding.

Mediums helpen

De spirituele coach met jarenlange ervaring is er om je te helpen met het vinden van antwoorden, maar het is aan jou hoe je deze antwoorden gaat gebruiken in je leven. Een medium kan ook helderziend en helder voelend medium zijn. Ik dat geval zijn zij niet alleen in staat om beelden te zien, maar ook gevoelens van iemand te waarnemen. Dit kan interessant zijn als je een vraag hebt over relaties of over mensen in je omgeving.

Een heldervoelend, helderwetend medium

Indien een medium contact legt met overleden dierbaren kunnen zij jou helpen met vragen. Vragen wat jij hebt over personen die niet meer in je leven aanwezig zijn. Dit kan erg prettig zijn, want het heldervoelend medium geeft jou de kans om afscheid te nemen en om vragen te stellen.

Relatie vragen

Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je een vraag hebt over bijvoorbeeld een relatie waarin je zit of waarin je hebt gezeten. In sommige gevallen is er sprake van helderwetendheid. Dit houdt in dat het medium jou kan helpen met het beantwoorden van vragen die je nog niet eens wist dat je had. Wil je niet bellen? Open een medium chat en er zal altijd online mediums voor jou klaar staan bij Qmediums.

Een relatie coach die heldervoelend medium is

Een heldervoelend medium kan emoties, gevoelens en energiën van andere mensen voelen. Dit kan als erg prettig worden ervaren als je vragen hebt over relaties, omdat een heldervoelend medium jou kan helpen met inzichten krijgen. Ze kunnen ook antwoorden geven op de vragen die je hebt. Het helder voelend medium is er om jou te helpen, maar het is aan jou hoe je met de inzichten omgaat.

Heldervoelend helderwetend medium

Een medium kan ook helder voelend helderwetend zijn. Wanneer een medium helder voelend en helderwetend is kunnen zij dingen voelen en weten wat jij niet kan. Dit kan prettig zijn als je vragen over de liefde hebt. Deze mediums kunnen jou dan dus helpen met het zoeken naar een antwoord.

Vragen op relatie gebied

Een heldervoelend medium kan jou ook helpen met het voorspellen van de toekomst. Bijvoorbeeld vragen over de liefde en relaties. Je kan over liefde/relaties inzichten krijgen over de toekomst. Een heldervoelend medium kan jou helpen met vragen over de liefde, werk, relaties maar ook inzichten geven over de toekomst.

Zuiver medium

Omdat een zuiver medium en paragnost die helder voelend is gevoelens en energieën kan een ander kan voelen kan het fijn zijn om vragen over de liefde te beantwoorden. Een heldervoelend medium kan vragen over de liefde beantwoorden, omdat ze deze gevoelens kan aanvoelen en het kan fijn zijn om zo de situatie te gebruiken.

Een spiritueel coach die helderwetend medium is

Het is mogelijk om via een medium chat in contact te komen met een heldervoelend en helderwetend medium. Het online medium kan kan jou in veel situaties helpen. Een helderwetend medium kan ook contact maken met overleden dierbaren. Wanneer het helderwetend medium contact legt met de overleden dierbare kunnen er vragen gesteld worden.

Contact met overledenen

Het is mogelijk om de situatie te gebruiken en fijn kan zijn om zo afscheid te nemen en een helder inzicht in de dood te krijgen. Het helderwetend medium zal je helpen bij al jouw vragen over jouw overleden dierbare, maar ook over de mensen die nog in leven zijn.

Vragen over liefde, werk of relaties voor een medium

Een helderwetend medium kan jou helpen met het geven van inzichten en antwoorden op jouw vragen uit het verleden, heden en toekomst. Een helderwetend medium is erg vrij als je meerdere vragen over verschillende onderwerpen.

Een ervaren medium of spiritueel coach die helderhorend is

Er bestaan ook mediums en paragnosten die helderhorend zijn. Dit houd niet alleen in dat ze een luisterend oor bieden, maar het online medium kan het persoon helder horen.

Een ervaren medium die helderhorend is, kan jou helpen met de vragen die jij hebt. Dit kan je telefonisch doen of in de medium chat bij een online medium.

Gaven van een helderhorend medium

Een helderhorend medium hoort geluiden of stemmen die jou kunnen helpen bij jouw vragen. Als je vragen hebt over relaties, liefde, werk of je persoonlijke ontwikkeling kan je zeker bij een helderhorend medium terecht. De geluiden die een helderhorend medium binnenkrijgt zijn de boodschappen wat ontvangen wordt van entiteiten.

Een luisterend oor van een medium/paragnost

Bij mediums en paragnosten in een medium chat kan jij terecht als jij toe bent aan een luisterend oor. Je kan er terecht als je toe bent aan een luisterend oor, omdat je wilt praten over liefde, persoonlijke ontwikkeling, relatie, werk of misschien over andere dingen wat jou bezig houdt.

Het kan erg fijn zijn om met een spiritueel coach gesprekken te voeren over de dingen wat jou bezig houdt. Dit kan positief of negatief zijn. Dankzij het luisterend ook van ervaren medium bij een medium chat kan jij nieuwe inzichten krijgen.

Altijd paragnosten beschikbaar

Als jij het gevoel hebt dat je vast zit in een narcistische relatie en je hebt behoefte aan een luisterend oor kan jij terecht bij een online medium in de medium chat. De spirituele gidsen zullen er alles aan doen om jou een luisterend oor te bieden.

medium chat

Geen gratis reading

Helaas is het geen gratis medium chat. Echter, vaak kan je de eerste 3 minuten gratis chatten met een online medium bij de medium chat. Er staat altijd een ervaren paragnost voor jou klaar om jou een luisterend oor te bieden.

Een Reiki Master bij de medium chat

Healing op afstand is ook mogelijk en kan worden uitgevoerd met behulp van de medium chat. Een reiki master kan jou beter laten voelen door een healing op afstand via een medium chat. Een healing door een Reiki Master is erg fijn als je erg veel stress ervaart of bijvoorbeeld een burn-out hebt. Je kan ook voor andere klachten terecht bij de Reiki Master voor een healing in de medium chat.

Je kan ook voor fysieke klachten terecht bij een Reiki Master. Een healing op afstand in de medium chat is namelijk net zo effectief als wanneer je fysiek naar een praktijk gaat.

Ruime levenservaring

Een Reiki Master is een mental coach wat gespecialiseerd is in het toepassen van helende krachten. Een Reiki master op de medium chat kan jou helpen met het weghalen van de blokkas die in jouw leven zijn. Een Reiki Master kan met zijn jarenlange ervaring jou ook helpen met het in balans brengen van jouw chakra’s.

Kaarten leggen tijdens de medium chat

Een kaartlegster kan ook in een medium chat kaarten voor jou leggen. Dit is er prettig als je vragen hebt over relatie, persoonlijke ontwikkeling, liefde, geld of andere onderwerpen. Je kan bij een online medium in een medium chat een kaartlegging doen. De kaarten die je krijg in de medium chat kunnen antwoord geven op bijvoorbeeld liefde gerelateerde vragen.

Als je tarot kaarten laat leggen bij een medium/paragnost, worden de tarot kaarten op een bepaalde manier gelegd. Dit hangt af van de vragen wat je een medium kaartlegger stelt. De tarot kaarten kunnen namelijk gelegd worden in een cirkel of driehoek

Kaartlegging bij jouw gekozen medium

Als je een kaartlegging laat doen bij een medium kaartlegger op de medium chat kan je er voor kiezen om tarot kaarten te laten leggen. Tarot kaarten zijn erg fijn als je vragen hebt over bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling. De ervaren paragnost zal jou helpen met het vinden van antwoorden en heldere inzichten.

Chatten met mediums en paragnosten

Een van de diverse kaartleggingen is Lenormand kaarten. In een medium chat kan je ook een lenormand kaartlegging ontvangen. Lenormand kaarten zijn erg prettig als je vragen over je persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, werk, liefde of andere vragen hebt. Lenormand kaarten zijn een soort engelen kaarten/orakelkaarten en kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden.

Compleet consult met Lenormand kaarten

Lenormand kaarten kunnen jou helpen bij het nemen van beslissingen in het leven. Deze engelen kaarten worden gelegd door een spiritueel coach in de medium chat. Helaas is dit geen gratis consult en kan je niet gratis chatten. Indien je vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling kan je terecht bij verschillende consulenten.

In de medium chat staat altijd een spiritueel coach, relatie coach of Nederlandse mediums voor jou klaar om een luisterend oor te bieden of voor kaarten leggen. Je kan kiezen voor een privé consult als je wilt chatten met mediums, maar dit is geen gratis chat. Bij Qmediums moet je eerst credits kopen voordat je een medium chat kan openen met een top medium.

Een reading tijdens de medium chat

Tijdens een reading in de medium chat maakt de spirituele coach gebruik van helderzienheid, heldervoelendheid en helderhorendheid. Zij kunnen dan in contact komen met je hogere zelf, spirituele gidsen of contact met overledenen maken.

Een reading in medium chat kan er prettig zijn tijdens een rouwproces. Je kan tijdens een reading in de medium chat contact met overledenen maken. Tijdens het contact met overledenen kan je vragen stellen en krijg jij antwoord op vragen wat jou bezig houdt.

Een reading in de medium chat met online mediums is erg fijn. Vooral als je veel vragen hebt over verschillende vlakken. De online mediums zijn helder wetend, helder voelend, helderhorend of helderziend. Een helderwetend paragnost kan jou helpen met het beantwoorden van jouw vragen.

Start de chat met een medium/paragnoste voor je spirituele ontwikkeling

Voor alle vragen over werk, liefde relatie of voor een luisterend oor. Een relatie coach kan jou advies geven over jouw relatie. Een spiritueel coach kan contact met overleden dierbaren maken. Als je vragen hebt over jouw persoonlijke ontwikkeling kan je ook terecht bij een spiritueel coach.

Vragen over chakra’s, werk of geld? Een online mediums beschikken vaak over verschillende gaven. Een online paragnost is vaak helderziend, maar kan ook een andere gave hebben, zoals;

  • Helderweten
  • Heldervoelendheid
  • Helderhorendheid

Wanneer je contact met overledenen wilt maken of wanneer je vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling, kan je terecht bij een online medium. Wanneer je meer wilt weten over werk of geld, kan je contact opnemen met de online paragnost.

Een heldervoelend helderwetend kaartlegster kan jou helpen met nieuwe inzichten op basis van kaartleggingen met bijvoorbeeld Lenormand kaarten.

Wat je te wachten staat bij een Reiki Master

Een healing op afstand doe je met een Reiki Master of door een medium kaartlegger met lenormand kaarten. Een luisterend oor en praten over de liefde kan je chatten met mediums of online paragnosten. Deze spirituele coaches kunnen jou helpen waar jij het nodig hebt. Voor je spirituele ontwikkeling kan je het beste terecht bij een spirituele coach.

Een consult ontvangen bij top mediums

In de medium chat bij Qmediums staan de hele dag online mediums bijvoorbeeld een spiritueel coach, mental coach of relatie coach voor jou klaar. Je kan dag en nacht terrecht bij een van vele mediums en paragnosten. Het is helaas geen gratis medium chat, maar je kan eenvoudig credit online kopen waarmee je het medium chat kun betalen.

Een reading met Lenormand kaarten

Een reading in de online medium chat met een online paragnost of lenormand kaartlegger is heel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk contact maken en vragen stellen. In sommige gevallen zal je moeten wachten op een reading, maar dit is een medium chat en helderziendheid werkt niet op afroep. Je kan wel een paragnost inhuren voor een prive consult, maar dan ben je duurder uit.

Een reading in de online medium chat met online mediums of lenormand kaartlegger is heel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk contact maken en vragen stellen. In sommige gevallen zal je moeten wachten op een reading, maar dit is een medium chat en helderziendheid werkt niet op afroep. Je kan wel een paragnost inhuren voor een prive consult, maar dan ben je duurder uit.

Toekomst voorspellen met Lenormand kaarten

Bij een reading met lenormand kaarten word er gekeken naar de toekomst. De kaartlegger zal de vragen beantwoorden op basis van wat zij zien in de toekomst. Dit is niet altijd even makkelijk, want de toekomst is niet altijd even duidelijk. Er kunnen dus ook vragen zijn waarop geen antwoord kan worden gegeven.

Een reading met lenormand kaarten is echter wel heel fijn, want je krijgt in ieder geval inzicht in wat er gaat komen. Je kan de reading met lenormand kaarten dus gebruiken om je voor te bereiden op toekomstige gebeurtenissen. Bij Qmediums staan altijd mediums en paragnosten met jarenlange ervaring klaar om een consult te geven. De mediums helpen jou graag.

Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Desiree
Desiree
000212
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Bob
Bob
000238
   
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Marga
Paragnost Marga
000148
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Ik ben paragnost trsncemedium en doe healing  Ik ben heldervoelend , helderhorend, helderziend,  . Ik doe ook kaartleggen en pendelen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Eline
Eline
000267
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost. Vragen over Liefde, werk, familie, relatieproblemen of toekomst daar zou ik je graag bij willen helpen.....
Rosali
Rosali
000188
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Enya
Enya
000266
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen ik ben helderziend,helderwetend,heldervoelend medium met aangebore gave overgerfd van mijn overgroot moeder uit india. ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van transformatieprocessen,begeleiding coaching in het bedrijfsleven en liefdesgebied met ook uitzondering in tweelingzielprocessen en traumaverwerking met narsistische relaties.
Laura
Laura
000214
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Mandy
Mandy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Test Box
Test Box
000203
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.