Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Wil jij een medium spreken? Open een medium chat!

Iedereen heeft wel eens vragen over het leven na de dood, of over hun geliefden die al overleden zijn. Een medium kan contact maken met de andere wereld en je vragen beantwoorden.

In een medium chat kun je anoniem met een medium praten. Je hoeft je dus niet te identificeren en je kunt ook vragen stellen die je misschien niet durft te vragen aan iemand in je omgeving.

Kies je voor een chatroom of één-op-één?

Een medium chat is ook een goede manier om een medium te leren kennen. Als je besluit om met een medium in contact te treden, is het fijn om alvast een beetje bekend te zijn met hun werkwijze en stijl. In een chat kun je rustig alles vragen wat je wilt weten, zonder druk.

Medium chats zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn chatrooms waar je met meerdere mensen tegelijk kunt praten, maar er zijn ook privé-chats waarbij je één-op-één met een medium kunt praten.

Een medium kiezen

Het medium dat je kiest, is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Er zijn veel verschillende soorten mediums, dus er is altijd wel een medium chat die bij je past. Met een medium chat kun je altijd en overal mediums en paragnosten bereiken.

Chatroom

Als je een chatroom wilt joinen, hoef je alleen maar een nicknaam in te vullen en de chatroom te selecteren. In sommige chatrooms moet je je naam en e-mailadres invoeren voordat je kunt beginnen met chatten.

Prive chat

In een privé medium chat kun je anoniem blijven of je naam en e-mailadres invoeren. Dit is afhankelijk van de chatroom waarin je bent. Als je besluit om je gegevens in te vullen, moet je er wel rekening mee houden dat dit gegevens zijn die openbaar kunnen worden gemaakt.

Chatten met een medium

Als je wilt chatten met een bepaald medium, kun je ook altijd een privé-chat aanvragen. In sommige chatrooms kun je een verzoek doen om met een bepaald medium te mogen chatten. Dit is een goede manier om zeker te weten dat je met het medium van je keuze gaat praten.

Wil je liever met een bepaald medium praten? Zoek dan eens op internet naar ‘medium chat’ + de naam van het medium. Veel mediums hebben namelijk hun eigen chatroom, waar je altijd terecht kunt met je vragen. In sommige gevallen is zelfs een email consult mogelijk.

Welke vragen kan je stellen aan in een medium chat?

De vragen die je aan een medium kunt stellen, zijn eigenlijk onbeperkt. Het enige wat je moet bedenken is dat het medium geen toekomst kan voorspellen. Wel kunnen ze contact maken met overledenen en je vragen beantwoorden over het leven na de dood.

Veelgestelde vragen in een medium chat zijn bijvoorbeeld:

– Kan ik contact maken met mijn overleden geliefde?

– Hoe is het om dood te zijn?

– Is er een leven na de dood?

– Wat is mijn levensopdracht?

– Welke kant moet ik op in mijn leven?

Een spiritueel coach die helderziend is

In een medium chat bij Qmediums kan jij in contact komen met een medium/paragnost die helderziend is. Als een spiritueel coach helderziend is dan is hij of zij in staat om dingen te zien wat jij niet kan zien. Dingen die in het verleden zijn gebeurd, maar ook dingen die in de toekomst gaan gebeuren. Er is een kans dat je vragen krijgt beantwoord die je nog niet eens wist dat je had.

Visioenen

De visioenen kunnen niet altijd even duidelijk zijn en het is dan ook aan de spiritueel coach om deze beelden zo helder en duidelijk mogelijk over te brengen. Wanneer een spiritueel coach de beelden laat zien is het belangrijk dat je de beelden niet te letterlijk opvat. De beelden moet je dan zien als een soort begeleiding.

Mediums helpen

De spirituele coach met jarenlange ervaring is er om je te helpen met het vinden van antwoorden, maar het is aan jou hoe je deze antwoorden gaat gebruiken in je leven. Een medium kan ook helderziend en helder voelend medium zijn. Ik dat geval zijn zij niet alleen in staat om beelden te zien, maar ook gevoelens van iemand te waarnemen. Dit kan interessant zijn als je een vraag hebt over relaties of over mensen in je omgeving.

Een heldervoelend, helderwetend medium

Indien een medium contact legt met overleden dierbaren kunnen zij jou helpen met vragen. Vragen wat jij hebt over personen die niet meer in je leven aanwezig zijn. Dit kan erg prettig zijn, want het heldervoelend medium geeft jou de kans om afscheid te nemen en om vragen te stellen.

Relatie vragen

Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je een vraag hebt over bijvoorbeeld een relatie waarin je zit of waarin je hebt gezeten. In sommige gevallen is er sprake van helderwetendheid. Dit houdt in dat het medium jou kan helpen met het beantwoorden van vragen die je nog niet eens wist dat je had. Wil je niet bellen? Open een medium chat en er zal altijd online mediums voor jou klaar staan bij Qmediums.

Een relatie coach die heldervoelend medium is

Een heldervoelend medium kan emoties, gevoelens en energiën van andere mensen voelen. Dit kan als erg prettig worden ervaren als je vragen hebt over relaties, omdat een heldervoelend medium jou kan helpen met inzichten krijgen. Ze kunnen ook antwoorden geven op de vragen die je hebt. Het helder voelend medium is er om jou te helpen, maar het is aan jou hoe je met de inzichten omgaat.

Heldervoelend helderwetend medium

Een medium kan ook helder voelend helderwetend zijn. Wanneer een medium helder voelend en helderwetend is kunnen zij dingen voelen en weten wat jij niet kan. Dit kan prettig zijn als je vragen over de liefde hebt. Deze mediums kunnen jou dan dus helpen met het zoeken naar een antwoord.

Vragen op relatie gebied

Een heldervoelend medium kan jou ook helpen met het voorspellen van de toekomst. Bijvoorbeeld vragen over de liefde en relaties. Je kan over liefde/relaties inzichten krijgen over de toekomst. Een heldervoelend medium kan jou helpen met vragen over de liefde, werk, relaties maar ook inzichten geven over de toekomst.

Zuiver medium

Omdat een zuiver medium en paragnost die helder voelend is gevoelens en energieën kan een ander kan voelen kan het fijn zijn om vragen over de liefde te beantwoorden. Een heldervoelend medium kan vragen over de liefde beantwoorden, omdat ze deze gevoelens kan aanvoelen en het kan fijn zijn om zo de situatie te gebruiken.

Een spiritueel coach die helderwetend medium is

Het is mogelijk om via een medium chat in contact te komen met een heldervoelend en helderwetend medium. Het online medium kan kan jou in veel situaties helpen. Een helderwetend medium kan ook contact maken met overleden dierbaren. Wanneer het helderwetend medium contact legt met de overleden dierbare kunnen er vragen gesteld worden.

Contact met overledenen

Het is mogelijk om de situatie te gebruiken en fijn kan zijn om zo afscheid te nemen en een helder inzicht in de dood te krijgen. Het helderwetend medium zal je helpen bij al jouw vragen over jouw overleden dierbare, maar ook over de mensen die nog in leven zijn.

Vragen over liefde, werk of relaties voor een medium

Een helderwetend medium kan jou helpen met het geven van inzichten en antwoorden op jouw vragen uit het verleden, heden en toekomst. Een helderwetend medium is erg vrij als je meerdere vragen over verschillende onderwerpen.

Een ervaren medium of spiritueel coach die helderhorend is

Er bestaan ook mediums en paragnosten die helderhorend zijn. Dit houd niet alleen in dat ze een luisterend oor bieden, maar het online medium kan het persoon helder horen.

Een ervaren medium die helderhorend is, kan jou helpen met de vragen die jij hebt. Dit kan je telefonisch doen of in de medium chat bij een online medium.

Gaven van een helderhorend medium

Een helderhorend medium hoort geluiden of stemmen die jou kunnen helpen bij jouw vragen. Als je vragen hebt over relaties, liefde, werk of je persoonlijke ontwikkeling kan je zeker bij een helderhorend medium terecht. De geluiden die een helderhorend medium binnenkrijgt zijn de boodschappen wat ontvangen wordt van entiteiten.

Een luisterend oor van een medium/paragnost

Bij mediums en paragnosten in een medium chat kan jij terecht als jij toe bent aan een luisterend oor. Je kan er terecht als je toe bent aan een luisterend oor, omdat je wilt praten over liefde, persoonlijke ontwikkeling, relatie, werk of misschien over andere dingen wat jou bezig houdt.

Het kan erg fijn zijn om met een spiritueel coach gesprekken te voeren over de dingen wat jou bezig houdt. Dit kan positief of negatief zijn. Dankzij het luisterend ook van ervaren medium bij een medium chat kan jij nieuwe inzichten krijgen.

Altijd paragnosten beschikbaar

Als jij het gevoel hebt dat je vast zit in een narcistische relatie en je hebt behoefte aan een luisterend oor kan jij terecht bij een online medium in de medium chat. De spirituele gidsen zullen er alles aan doen om jou een luisterend oor te bieden.

medium chat

Geen gratis reading

Helaas is het geen gratis medium chat. Echter, vaak kan je de eerste 3 minuten gratis chatten met een online medium bij de medium chat. Er staat altijd een ervaren paragnost voor jou klaar om jou een luisterend oor te bieden.

Een Reiki Master bij de medium chat

Healing op afstand is ook mogelijk en kan worden uitgevoerd met behulp van de medium chat. Een reiki master kan jou beter laten voelen door een healing op afstand via een medium chat. Een healing door een Reiki Master is erg fijn als je erg veel stress ervaart of bijvoorbeeld een burn-out hebt. Je kan ook voor andere klachten terecht bij de Reiki Master voor een healing in de medium chat.

Je kan ook voor fysieke klachten terecht bij een Reiki Master. Een healing op afstand in de medium chat is namelijk net zo effectief als wanneer je fysiek naar een praktijk gaat.

Ruime levenservaring

Een Reiki Master is een mental coach wat gespecialiseerd is in het toepassen van helende krachten. Een Reiki master op de medium chat kan jou helpen met het weghalen van de blokkas die in jouw leven zijn. Een Reiki Master kan met zijn jarenlange ervaring jou ook helpen met het in balans brengen van jouw chakra’s.

Kaarten leggen tijdens de medium chat

Een kaartlegster kan ook in een medium chat kaarten voor jou leggen. Dit is er prettig als je vragen hebt over relatie, persoonlijke ontwikkeling, liefde, geld of andere onderwerpen. Je kan bij een online medium in een medium chat een kaartlegging doen. De kaarten die je krijg in de medium chat kunnen antwoord geven op bijvoorbeeld liefde gerelateerde vragen.

Als je tarot kaarten laat leggen bij een medium/paragnost, worden de tarot kaarten op een bepaalde manier gelegd. Dit hangt af van de vragen wat je een medium kaartlegger stelt. De tarot kaarten kunnen namelijk gelegd worden in een cirkel of driehoek

Kaartlegging bij jouw gekozen medium

Als je een kaartlegging laat doen bij een medium kaartlegger op de medium chat kan je er voor kiezen om tarot kaarten te laten leggen. Tarot kaarten zijn erg fijn als je vragen hebt over bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling. De ervaren paragnost zal jou helpen met het vinden van antwoorden en heldere inzichten.

Chatten met mediums en paragnosten

Een van de diverse kaartleggingen is Lenormand kaarten. In een medium chat kan je ook een lenormand kaartlegging ontvangen. Lenormand kaarten zijn erg prettig als je vragen over je persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, werk, liefde of andere vragen hebt. Lenormand kaarten zijn een soort engelen kaarten/orakelkaarten en kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden.

Compleet consult met Lenormand kaarten

Lenormand kaarten kunnen jou helpen bij het nemen van beslissingen in het leven. Deze engelen kaarten worden gelegd door een spiritueel coach in de medium chat. Helaas is dit geen gratis consult en kan je niet gratis chatten. Indien je vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling kan je terecht bij verschillende consulenten.

In de medium chat staat altijd een spiritueel coach, relatie coach of Nederlandse mediums voor jou klaar om een luisterend oor te bieden of voor kaarten leggen. Je kan kiezen voor een privé consult als je wilt chatten met mediums, maar dit is geen gratis chat. Bij Qmediums moet je eerst credits kopen voordat je een medium chat kan openen met een top medium.

Een reading tijdens de medium chat

Tijdens een reading in de medium chat maakt de spirituele coach gebruik van helderzienheid, heldervoelendheid en helderhorendheid. Zij kunnen dan in contact komen met je hogere zelf, spirituele gidsen of contact met overledenen maken.

Een reading in medium chat kan er prettig zijn tijdens een rouwproces. Je kan tijdens een reading in de medium chat contact met overledenen maken. Tijdens het contact met overledenen kan je vragen stellen en krijg jij antwoord op vragen wat jou bezig houdt.

Een reading in de medium chat met online mediums is erg fijn. Vooral als je veel vragen hebt over verschillende vlakken. De online mediums zijn helder wetend, helder voelend, helderhorend of helderziend. Een helderwetend paragnost kan jou helpen met het beantwoorden van jouw vragen.

Start de chat met een medium/paragnoste voor je spirituele ontwikkeling

Voor alle vragen over werk, liefde relatie of voor een luisterend oor. Een relatie coach kan jou advies geven over jouw relatie. Een spiritueel coach kan contact met overleden dierbaren maken. Als je vragen hebt over jouw persoonlijke ontwikkeling kan je ook terecht bij een spiritueel coach.

Vragen over chakra’s, werk of geld? Een online mediums beschikken vaak over verschillende gaven. Een online paragnost is vaak helderziend, maar kan ook een andere gave hebben, zoals;

  • Helderweten
  • Heldervoelendheid
  • Helderhorendheid

Wanneer je contact met overledenen wilt maken of wanneer je vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling, kan je terecht bij een online medium. Wanneer je meer wilt weten over werk of geld, kan je contact opnemen met de online paragnost.

Een heldervoelend helderwetend kaartlegster kan jou helpen met nieuwe inzichten op basis van kaartleggingen met bijvoorbeeld Lenormand kaarten.

Wat je te wachten staat bij een Reiki Master

Een healing op afstand doe je met een Reiki Master of door een medium kaartlegger met lenormand kaarten. Een luisterend oor en praten over de liefde kan je chatten met mediums of online paragnosten. Deze spirituele coaches kunnen jou helpen waar jij het nodig hebt. Voor je spirituele ontwikkeling kan je het beste terecht bij een spirituele coach.

Een consult ontvangen bij top mediums

In de medium chat bij Qmediums staan de hele dag online mediums bijvoorbeeld een spiritueel coach, mental coach of relatie coach voor jou klaar. Je kan dag en nacht terrecht bij een van vele mediums en paragnosten. Het is helaas geen gratis medium chat, maar je kan eenvoudig credit online kopen waarmee je het medium chat kun betalen.

Een reading met Lenormand kaarten

Een reading in de online medium chat met een online paragnost of lenormand kaartlegger is heel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk contact maken en vragen stellen. In sommige gevallen zal je moeten wachten op een reading, maar dit is een medium chat en helderziendheid werkt niet op afroep. Je kan wel een paragnost inhuren voor een prive consult, maar dan ben je duurder uit.

Een reading in de online medium chat met online mediums of lenormand kaartlegger is heel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk contact maken en vragen stellen. In sommige gevallen zal je moeten wachten op een reading, maar dit is een medium chat en helderziendheid werkt niet op afroep. Je kan wel een paragnost inhuren voor een prive consult, maar dan ben je duurder uit.

Toekomst voorspellen met Lenormand kaarten

Bij een reading met lenormand kaarten word er gekeken naar de toekomst. De kaartlegger zal de vragen beantwoorden op basis van wat zij zien in de toekomst. Dit is niet altijd even makkelijk, want de toekomst is niet altijd even duidelijk. Er kunnen dus ook vragen zijn waarop geen antwoord kan worden gegeven.

Een reading met lenormand kaarten is echter wel heel fijn, want je krijgt in ieder geval inzicht in wat er gaat komen. Je kan de reading met lenormand kaarten dus gebruiken om je voor te bereiden op toekomstige gebeurtenissen. Bij Qmediums staan altijd mediums en paragnosten met jarenlange ervaring klaar om een consult te geven. De mediums helpen jou graag.

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart