Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

7 kenmerken van de perfecte partner

7 kenmerken van de perfecte partnerIedereen om je heen was inmiddels verliefd, samenwonend of getrouwd. Er waren zelfs al vriendinnen die een kleine hadden. Je gunde het iedereen, alleen waarom wilde bij jou de liefde niet lukken. Je had inmiddels wel al wat mannen op je pad gekregen, maar allemaal waren ze het niet. Het maakte je wat angstig, je wilde niet alleen blijven. En toen was ineens daar die hele leuke man, waar je als een blok voor viel en hij voor jou.

Je liet hem nooit meer gaan, voor geen goud. Je wilde de perfecte partner voor hem zijn en deed alles voor hem. Je zorgde dat thuis alles op rolletjes liep. En niet alleen dat, je organiseerde filmavondjes, liet hem een restaurant zien waar je graag samen met hem wilde eten en hij zei overal ja op. Je was in de wolken, dit is het, dacht je bij jezelf. Je kon je geluk niet op. Alles is in jouw ogen perfect. Of het ook daadwerkelijk het perfecte plaatje is, of het zo voor de eeuwigheid zal blijven, daar stond ze niet bij stil.

Ze vond alles goed wat hij deed, ze wimpelde haar boosheid en irritaties vrolijk weg. Soms wilde ze wel eens ergens over beginnen, maar ach, ze was bang dat ze hem dan tegen het zere been zou stoten, hij boos kon worden en het kwijt zou raken. Dus deed ze wat ze in haar eigen vond dat ze moest doen. Doorgaan met hem in de watten te leggen en zorgen dat het hem aan niets ontbrak.

Langzaam aan sloop er een verwijdering in. Hij ging steeds meer zijn eigen gang. Ook de weekenden waren niet meer zoals vroeger. Ze zat alleen op de bank thuis, iemand moest er toch zijn voor de kinderen. Ze vond het niet erg zich hiervoor op te offeren, maar diep van binnen voelde ze zich wel eenzaam. Ze bleef de perfecte partner zijn, die alle ballen in de lucht hield. Zorgzaam naar de kinderen toe, haar partner, haar werk erbij deed en het huishouden.

En toen kwam hij met de onheilspellende boodschap. Hij was niet meer gelukkig en had een ander! Haar hele leven klapte in elkaar. Het enige wat ze kon uitbrengen was stamelen en huilen. Ze trok zich terug en gaf zichzelf er de schuld van. Ze was niet genoeg voor hem geweest, ze had hem niet gegeven wat hij nodig had. Dat waren haar gedachten en het was haar schuld, dat ze nu gingen scheiden.

De perfecte partner, helaas. Op deze manier de perfecte partner zijn, daarmee heeft nog niemand een relatie gered. Werkzaam als medium op Qmediums gaan de meeste vragen over de liefde en dan met name over verbroken relaties en het wachten of een partner weer terugkomt. En al deze gesprekken zijn in de kern zo triest en je zou iedereen die je spreekt zo graag willen helpen met inzichten.

Want hoe ben je nu echt de perfecte partner voor je partner?
1. Wees en blijf vooral je prachtige zelf. Blijf je eigen leven leiden en de dingen doen die jou gelukkig maken. Dan ben jij gelukkig en straal je dat uit.

2. Gelijk willen hebben, is geen geven en nemen. Ga uit van het principe dat jullie allebei verschillend zijn en om die reden verschillende meningen kunnen hebben. De ene keer gaan jullie voor de mening van de een, de andere keer gaan jullie voor de mening van een ander. Houd de strijd buiten de deur.

3. Welke versie van jou laat je zien aan je partner? De versie die je wilt dat je partner ziet, of zoals jij werkelijk bent? Alleen de laatste versie zal er voor zorgen dat jij de perfecte partner bent. En kan jouw partner niet omgaan met wie jij werkelijk bent, is de partner dan wel de juiste partner voor jou?

4. Heb elkaar echt lief. Ondanks dat de ander in jouw ogen niet altijd lief is, blijf elkaar wel lief vinden. Door naar elkaar aan te geven wat je pijn doet, wat je raakt, wat je graag anders zou willen zien. Zo waardeer je elkaar en laat je zien dat je open kunt staan voor opbouwende kritiek. Zo bouw je samen aan de relatie. Elkaar straffen en pijn doen is geen liefde. Dat is manipulatie. Leer elkaar door en door kennen en deel.

5. Laat humor je vriend zijn en dan heb ik het niet over galgenhumor. Bedenk dat woorden oprecht en eerlijk moeten zijn. Dat de ander recht heeft op de waarheid en als je die niet uit, je gevoelens verstopt, dan spreek je geen waarheid. Ontstaat er ruis en verwijdering.

6. Spreek in complimententaal. Kan niet moeilijk zijn, want je hebt de ander lief met heel je hart. Dat we het niet doen, is omdat we het niet gewend zijn. We geven liever aan wat de ander niet goed doet, dan dat die wel goed doet. Oefen hierin, maak het jezelf eigen, het geeft echt zoveel meerwaarde aan een relatie.

7. Weet dat beiden altijd onderdeel zijn van een geheel en dus ook beiden een aandeel hebben in een conflict, of in de vreugde. Kijk als er iets gebeurt dus ook naar jezelf en niet alleen naar de ander.

Clarissa

Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.