E-consult

qmediums-e-consult

E-consult. Naast bellen met een spiritueel consulent van Qmediums, kun je ook via een emailconsult al je vragen stellen. Hier wordt vaak gebruik van gemaakt, omdat je dan de antwoorden op papier hebt staan en ze terug kunt lezen. Wanneer het jou uitkomt. Vaak vergeet je wat er door een medium of paragnost is gezegd, nu heb je dat probleem niet, als je kiest voor een E-consult.

Hoe kun je een E-consult aanvragen
  • Maak een account aan, zie boven rechts dit icoon Klant account Qmediums en klik er op
  • Kies voor betalen van 25,- credits
  • Kies een van de consulenten uit die dit aanbiedt
  • Klik op E-consult bij de door jouw uitgekozen consulent
  • Stel je vragen. Stuur eventueel gratis een foto mee
  • Binnen 2 dagen de antwoorden in je account
E-consult oftewel een email consult

Een Qmediums e-consult, die uit maximaal 2 vragen kan bestaan, kost 25,- Je krijgt een uitgebreid antwoord van de door jou uitgekozen spiritueel consulent.

Wat heeft de spiritueel consulent van jou nodig voor een E-consult

Als je een E-consult aanvraagt, geef daarbij altijd je naam en geboortedatum. Heb je een vraag over iemand anders, dan ook daar de naam en geboortedatum van. Een medium of paragnost werkt met energie. Deze energie kan worden opgevangen door naam en geboortedatum of leeftijd te hebben.

Weet daarbij ook dat elk spiritueel medewerker anders werkt. Ze hebben immers allemaal hun eigen speciale expertises. Stem goed voor jezelf af voor welke consulent je kiest. Kijk of die gespecialiseerd is in jouw vragen.

Je kunt gratis een foto meesturen bij je vragen. Wie weet wil je de foto door de consulent laten lezen. of heb je vragen over diegene die op de foto staat.

Beantwoording E-consult

Binnen maximaal 2 dagen ontvang je het antwoord in je account. Vaak is het veel eerder, maar de desbetreffende consulent kan even afwezig zijn, dus om die reden maximaal 2 dagen. Het kan zijn dat de lijnhouder je email doorzet naar een andere consulent.

De reden hiervoor is dat de door jou uitgekozen consulent aangeeft dat ze de door jou gestelde vragen, niet kan beantwoorden. Het kan ook zijn dat deze voor langere tijd afwezig is. Dit zijn uitzonderingsgevallen die we wel expliciet willen benoemen.

Je kunt al je vragen stellen, ook eventueel een toekomstvoorspelling. Ook een gratis foto meesturen behoort tot de mogelijkheden. Qmediums e-consult.

Toekomst voorspellende vragen Qmediums E-consult

Voor wat betreft toekomst voorspellen, zeggen we er wel bij. De toekomst bepaal en maak jij. Vanuit het hogere komen de antwoorden door en die geeft een medium of paragnost aan je door. Maar wat er kan gebeuren, is dat jij zelf een andere keuze maakt. Weet dat we als mens een prachtige ziel hebben.

Elke ziel wordt afzonderlijk door boven begeleid. Als jij dit in je achterhoofd houdt en je leven lekker leeft, zul je alles wat goed voor je is, op je pad krijgen. Dat kan in jouw ogen soms verdriet, leed en pijn geven.

Maar hoe vaak zeggen we niet achteraf, blij dat het zo is gelopen. Of wat heb ik het nodig gehad, heb er zoveel van geleerd. We hebben zelf ongelooflijk veel invloed op ons leven, niet alleen bij keuzes maken.

Mocht je naar aanleiding van de beantwoording van je emailvragen toch nog een consulent willen raadplegen, kan dat uiteraard altijd.

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.