Kwaliteit mediums voor een goed advies

Helderzienden

Helderzienden zijn mensen die een helderziend vermogen hebben. Dit betekent dat ze in staat zijn om dingen te zien die voor anderen onzichtbaar zijn. Helderzienden kunnen bijvoorbeeld een aantal dingen doen, zoals:

  • Een helderziende reading geven
  • Een poppetje of een foto lezen
  • In contact treden met overledenen
  • Voorspellingen doen over de toekomst

Er zijn veel verschillende soorten helderzienden, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze hebben een bijzonder vermogen om dingen te zien die anderen niet kunnen zien. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht.

Helderzienden

Hoe komt iemand aan een zesde zintuig?

Helderzienden hebben een zesde zintuig. Dit zesde zintuig zijn dus de paranormale gaven waarover de helderzienden beschikken. Een zesde zintuig heeft iemand alleen als hij of zij erfelijk belast is. Dat wil dus zeggen dat het niet iets is wat je kunt aanleren. Wel kun je ermee oefenen om je helderziendheid te vergroten.

Door middel van verschillende oefeningen kun je bijvoorbeeld leren om je helderziendheid te vergroten. Er zijn talloze boeken en online cursussen die je hierbij kunnen helpen.

Iemand met paranormale gaven wordt met dit zesde zintuig geboren. Het is mogelijk dat dit erfelijk is. Voor de uiting van de paranormale gaven is het belangrijk dat jij zelf open staat om hier mee om te gaan en weet hoe je hier op een verantwoorde manier mee om gaat.

Wanneer je er niet voor openstaat dan kunnen deze gaven soms uit zichzelf gaan werken, maar dan niet op de manier waarop jij dat wilt. Dit kan vervelende en angstaanjagende situaties opleveren. Het is dus belangrijk dat je weet wat je doet als je paranormale gaven hebt en hier ook verantwoordelijk mee om gaat.

Hoe kom je er achter of je zelf een van de helderzienden bent?

Als je denkt dat je misschien wel een helderziende bent, dan is het belangrijk om erachter te komen hoe je dit vermogen kunt ontwikkelen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen, maar een van de beste manieren is door middel van een mediumship reading.

Als je denkt dat je een helderziende bent, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat er mogelijk is, dan is een mediumship reading iets voor jou. Neem contact op met QMediums om te boeken. Wij hebben ervaren en getalenteerde mediums die je kunnen helpen om in contact te komen met je helderziend vermogen.

Als je denkt dat je paranormale gaven hebt, maar je weet niet zeker hoe je hier mee om moet gaan, dan kun je altijd contact opnemen met een medium. Zij kunnen je helpen bij het verder ontwikkelen van je helderziendheid en andere paranormale gaven.

Hoe kan ik mijn paranormale gaven verder ontwikkelen?

Je kunt je paranormale gaven verder ontwikkelen door verschillende oefeningen te doen. Er zijn veel boeken en online cursussen die je hierbij kunnen helpen. Een van de beste manieren om je paranormale gaven te ontwikkelen, is door middel van een mediumship reading.

Als je interesse hebt in het verder ontwikkelen van je paranormale gaven, neem dan contact op met QMediums. Wij hebben ervaren en getalenteerde mediums die je kunnen helpen om in contact te komen met je helderziend vermogen.

Wat is een helderziend medium?

Mediums kunnen beschikken over paranormale gaven. Helderziendheid is een van deze gaven. Bij helderzienden is het zo dat zij contact kunnen maken met werelden die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Je kunt hierbij denken aan de wereld van geesten en engelen, maar ook aan andere dimensies.

Een helderziend medium is dus iemand die contact kan maken met werelden die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht. Een helderziend medium kan bijvoorbeeld de toekomst voorspellen aan de hand van beelden die zij doorkrijgen.

Deze beleden krijgt een helderziend medium door door middel van een reading. Een reading is een sessie waarin een krachtig medium contact maakt met jouw energie. Dit kan door middel van gesprek, maar ook door middel van beelden of andere vormen van communicatie.

Een heldervoelend medium

Een medium hoeft niet perse een helderziend medium te zijn. Het is ook mogelijk dat een krachtig medium juist heldervoelend is. Een helder voelend medium is iemand die contact kan maken met jouw energie op een heldere manier. Dit betekent dat zij dingen voelt in plaats van ze te zien.

Een reading door een heldervoelend persoon is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium. Een reading door een heldervoelend medium is meer gericht op gevoelens en emoties dan op beelden of andere vormen van communicatie.

Een heldervoelend persoon zal dingen aanvoelen, maar kan ook beelden of gedachten doorgeven. Hoe dit eruit ziet is afhankelijk van een krachtig medium en van de situatie. Een heldervoelend medium kan dus dingen aanvoelen, ze worden daarom ook hoog gevoelig genoemd.

Een helderhorend medium

Je kan dus in gesprek komen met een helderziend medium of een heldervoelend medium. Het is daaraast ook mogelijk om een erkend medium te spreken die helderhorend is. Wanneer iemand helderhorend is dan is het zo dat zij stemmen of geluiden kunnen horen die niet voor iedereen hoorbaar zijn.

Dit kan erg bijzonder zijn, want het geeft je de mogelijkheid om contact te maken met werelden die normaal gesproken niet voor ons toegankelijk zijn. Een helderhorend medium kan bijvoorbeeld contact leggen met overleden dierbaren of engelen.

Een helderwetend medium

Een helder wetend medium is iemand die contact kan maken met werelden die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht. Een helderwetend paragnost/medium weet juist dingen die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

Een reading door een helderwetend paragnost/medium is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium of een heldervoelend medium. Een reading door een helderwetend paragnost/medium is meer gericht op wetenschap en kennis dan op gevoelens of emoties.

Een helder wetend medium, wordt ook wel een intuïtief medium of een intuïtief gesprekspartner genoemd. Wanneer jij op zoek bent naar een intuïtief gesprekspartner kun je dus terecht bij een medium die helder wetend is.

Een combinatie van verschillende gaven

Het kan dus zijn dat je bij een erkend medium een consult start die een helderziend medium/paragnost is. Je kan ook bij een krachtig medium/paragnost terecht die beschikt over meerdere paranormale gaven. Het is zo dat een krachtig medium/paragnost:

  • Heldervoelend helderwetend kan zijn
  • Helderziend heldervoelend kan zijn
  • Helderhorend helderziend kan zijn
  • Helderwetend helderhorend kan zijn

Een combinatie van de paranormale gaven van een krachtig medium/paragnost zorgt er voor dat zij sneller een eerlijk antwoord kunnen hebben op jouw vragen. Dit maakt een reading door een krachtig medium/paragnost met meerdere gaven uniek.

Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium of een heldervoelend medium. Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven is meer gericht op verschillende facetten van het leven dan op één specifiek onderwerp.

Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven kan dus ingewikkelder zijn, maar geeft je wel meer inzicht in verschillende facetten van het leven.

Hoe werkt een reading?

Tijdens een reading maakt een zuiver medium contact met jouw energie. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk het type ervaren medium. Helderzienden zullen bijvoorbeeld contact maken door middel van beelden of andere vormen van communicatie. Heldervoelenden zullen contact maken door middel van gevoelens en emoties.

Een reading kan plaatsvinden in een sessie waarin je met een zuiver medium praat, maar het is ook mogelijk dat een reading plaatsvindt via email of telefoon.

Tijdens een reading kan een sterk medium gebruik maken van automatisch schrift. Dit is een techniek waarbij een ervaren medium snel en gemakkelijk kan schrijven zonder dat zij er bewust bij stil hoeft te staan. Dit geeft een ervaren medium de mogelijkheid om sneller contact te maken met jouw energie en je vragen te beantwoorden.

Een reading kan ook plaatsvinden tijdens een sessie waarin je alleen aanwezig bent. In dit geval zal ene ervaren medium contact maken met jouw energie en jouw vragen beantwoorden zonder dat je aanwezig bent. Dit kan erg bijzonder zijn, want het geeft je de mogelijkheid om contact te maken met werelden die normaal gesproken niet voor ons toegankelijk zijn.

Wat kan er gebeuren tijdens een consult met een spiritueel coach?

Doordat een spiritueel coach kan beschikken over verschillende spirituele gaven, is het ook zo dat een consult met helderzienden, een heldervoelend lichtwerker, een ervaren paragnost/medium of iemand anders uit de goddelijke wereld er anders uit zal zien.

Wat er gebeurt tijdens een consult met een top medium hangt dus af van het soort gaven dat het top medium bezit. Het is mogelijk dat je bijvoorbeeld erg diep in meditatie gaat of contact maakt met een overleden dierbare.

Het is ook mogelijk dat je in contact komt met je hogere zelf of met een andere planeet. Dit is allemaal mogelijk tijdens een consult met een top medium. Het belangrijkste is dat je open staat voor het onbekende en je laat leiden door je gevoel.

Een kaartlegging door een heldervoelend kaartlegster

Een manier waarop helderzienden informatie krijgen tijdens een consult is door gebruik te maken van kaarten. Bij een kaartlegging krijgt een ervaren kaartlegster dingen verhelderd die helpen tijdens een consult.

Een kaartlegging door een helderziend kaartlegster kan voor het gebruik van tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een legging met tarot kaarten door een top medium is niet alleen erg interessant, maar kan ook heel erg helpend zijn. Tarot kaarten zijn gericht op verschillende facetten van het leven, zoals liefde, relaties, werk en financiën.

Een andere manier waarop een top medium informatie kan krijgen tijdens een consult is door middel van lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een andere manier van kaarten leggen die erg interessant kan zijn. Lenormand kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een legging met lenormand kaarten door een ervaren kaartlegster is niet alleen erg interessant, maar kan ook heel erg helpend zijn. Lenormand kaarten zijn gericht op alle daagse dingen van het leven.

Naast tarot kaarten en lenormand kaarten kan een heldervoelend kaartlegster ook gebruik maken van engelen kaarten. Engelen kaarten zijn gericht op hoe je je voelt en de energie die je uitstraalt. Een legging met engelen kaarten door een heldervoelend kaartlegster helpt jou in contact te komen met je gevoelens en emoties. Engelen kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Healing door helderzienden

Onder persoonlijke coaching kun je ook healing door helderzienden zien. Healing kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kun je denken aan het verwerken van het verlies van dierbaren. Zo kunnen helderzienden soms contact maken met dierbare overledenen om hen te helpen verwerken. Het contact met overledenen kan erg bijzonder zijn en heel erg helpend.

Naast het contact met overleden dierbaren kunnen helderzienden ook andere vormen van healing toepassen. Zo kan een spiritueel healer bijvoorbeeld een reading doen waarbij je in contact komt met je hogere zelf of met een andere planeet. Een Reiki Master bijvoorbeeld, zal tijdens een healing sessie energie doorgeven die helpt jou in contact te komen met je lichamelijke, emotionele en mentale krachten. Healing is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Een Reiki master

Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in de traditionele Usui methode van Reiki. Deze methode is een bepaalde vorm van energiehealing die gebaseerd is op het idee dat het lichaam zelf helend vermogen heeft. De Reiki Master geeft tijdens een healing sessie energie door die helpt jou in contact te komen met je lichamelijke, emotionele en mentale krachten.

Een energetisch healer kan tijdens een sessie continuïteit geven en je helpen om je emoties te uiten. Healing is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een andere manier waarop een healer kan helpen is door het geven van een aura reading. Tijdens een aura reading wordt er informatie doorgegeven over de energie die rondom je lichaam aanwezig is. Is er iets dat jou negatief bezighoudt op een aantal verschillende vlakken, dan kan een consult met een spiritueel coach of healer helpen om weer positieve energie in jouw lichaam te krijgen, zodat je weer gelukkiger kan leven.

Helderzienden als relatie coach

Heb jij bij relatie problemen ooit wel eens gedacht aan een relatie coach, maar dan juist een van de vele helderzienden? Helderzienden kunnen helpen bij relatie problemen omdat zij inzicht hebben in de werking van de liefde. De meeste helderzienden gaan er dan ook vanuit dat liefde een kracht is die alles kan overwinnen. Een relatie coach zal met jou in gesprek gaan over wat er aan de hand is in je relatie. Samen met de coach ga je kijken naar de problemen en wat jullie eraan kunnen doen.

Een relatie coach zal altijd proberen om eerst te kijken of er iets is dat jullie samen kunnen doen aan de problemen. Online helderzienden kunnen helpen bij relatieproblemen omdat zij inzicht hebben in de liefde. Helderzienden kunnen door hun blik in de toekomst kijken wat er op het gebied van de relatie problemen aan zal komen en hoe jullie hier het beste mee kunnen omgaan. Relatie coaching is een mooie manier om inzicht te krijgen in je relatie.

Een luisterend oor door helderzienden

Een spiritueel coach of een van de vele helderzienden kunnen jou ook helpen met het bieden van een luisterend oor. Als jij in jouw eigen omgeving niemand hebt bij wie jij met jouw liefde-, werk- of relatie problemen terecht kan. Dan kun je bij een paragnost/medium terecht voor een luisterend oor. Een paragnost of een top medium is er namelijk om jou te helpen inzicht te krijgen in wat er aan de hand is.

Een luisterend oor door helderzienden kan erg fijn zijn, want soms is het gewoon prettig om je verhaal kwijt te kunnen. Deze mensen hebben een gave en zijn hierdoor in staat om contact te leggen met andere werelden, jouw gidsen of je overleden dierbaren. Dit kan fijn zijn als jouw problemen hier mee te maken hebben en als dit jou helpt om inzicht te krijgen in de problemen.

Een toekomst voorspelling door helderzienden

Helderzienden met jarenlange ervaring kunnen naast het bieden van een luisterend oor en het beantwoorden van overige levensvragen ook een toekomst voorspelling doen. Een toekomst voorspelling is niet 100% zeker, maar kan wel inzicht geven in wat er mogelijk aan zal komen. Een toekomst voorspelling is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Bij een toekomst voorspelling van helderzienden kun jij over verschillende situaties inzicht krijgen. Een toekomst voorspelling van helderzienden kunnen gaan over bijvoorbeeld liefde, werk, persoonlijke ontwikkeling of familie. Helderzienden kunnen jou adviseren aan de hand van de toekomst voorspelling over situaties die in jouw toekomst gebeuren en hoe jij hier het beste mee om kan gaan.

Een toekomst voorspelling kan je helpen met het inzichtelijk krijgen van je leven en welke richting je op wilt gaan. Wanneer je iets meer inzicht wilt krijgen in bepaalde situaties, kan een toekomst voorspelling helpen.

Kom in contact met een spiritueel coach dat bij jou past!

Voordat je een consult start met een spiritueel coach, is het belangrijk dat jij goed voor ogen hebt om welke reden jij graag een consult wil. Is dat voor een toekomst voorspelling, een luisterend oor of juist omdat je contact met overledenen wil laten maken? Het is belangrijk dat jij jouw doel en overige levensvragen voor het consult duidelijk hebt.

Op basis van jouw eigen wensen van het consult is het belangrijk om een passende spiritueel coach te vinden die bij jou past! Het is daarbij sowieso belangrijk om jouw gezond verstand te gebruiken en een van de top paragnosten, mediums of helderzienden te kiezen bij wie jij je op je gemak voelt.

Naast jouw eigen gevoel is het belangrijk dat jij je goed inleest in de desbetreffende spiritueel coach, dit zodat diegene jou kan helpen waarmee jij wil. Je kan dan een keuze maken tussen een top medium die een sterke intuïtie heeft, iemand die helder voelend is, helderziend of helderhorend.

Op welke manieren kun je in contact komen met een medium paragnost?

Wanneer jij de perfecte spiritueel coach gevonden hebt, dan kun je de keuze maken op welke manier jij een consult zou willen hebben. Dit kan telefonisch, via de mail of door te chatten met een top medium/paragnost.

Bij een telefonisch consult is het belangrijk dat je credits aanschaft waarmee je het consult zal gaan betalen. Wanneer je gaat bellen moet je goed weten welk ‘box’ nummer een medium/paragnost heeft, dit is namelijk het specifieke nummer dat je moet bellen om in contact te komen met een top medium.

Helderzienden, een life coach, een luisterend oor, top paragnosten of een ervaren kaartlegster. Online is er ruime keuze wat betreft een consult met een spiritueel coach. Het is belangrijk dat je je zelf goed verdiept in diegene met wie jij een consult wil starten.

Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.