Helderzienden

Helderzienden zijn mensen die een helderziend vermogen hebben. Dit betekent dat ze in staat zijn om dingen te zien die voor anderen onzichtbaar zijn. Helderzienden kunnen bijvoorbeeld een aantal dingen doen, zoals:

  • Een helderziende reading geven
  • Een poppetje of een foto lezen
  • In contact treden met overledenen
  • Voorspellingen doen over de toekomst

Er zijn veel verschillende soorten helderzienden, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze hebben een bijzonder vermogen om dingen te zien die anderen niet kunnen zien. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht.

Helderzienden

Hoe komt iemand aan een zesde zintuig?

Helderzienden hebben een zesde zintuig. Dit zesde zintuig zijn dus de paranormale gaven waarover de helderzienden beschikken. Een zesde zintuig heeft iemand alleen als hij of zij erfelijk belast is. Dat wil dus zeggen dat het niet iets is wat je kunt aanleren. Wel kun je ermee oefenen om je helderziendheid te vergroten.

Door middel van verschillende oefeningen kun je bijvoorbeeld leren om je helderziendheid te vergroten. Er zijn talloze boeken en online cursussen die je hierbij kunnen helpen.

Iemand met paranormale gaven wordt met dit zesde zintuig geboren. Het is mogelijk dat dit erfelijk is. Voor de uiting van de paranormale gaven is het belangrijk dat jij zelf open staat om hier mee om te gaan en weet hoe je hier op een verantwoorde manier mee om gaat.

Wanneer je er niet voor openstaat dan kunnen deze gaven soms uit zichzelf gaan werken, maar dan niet op de manier waarop jij dat wilt. Dit kan vervelende en angstaanjagende situaties opleveren. Het is dus belangrijk dat je weet wat je doet als je paranormale gaven hebt en hier ook verantwoordelijk mee om gaat.

Hoe kom je er achter of je zelf een van de helderzienden bent?

Als je denkt dat je misschien wel een helderziende bent, dan is het belangrijk om erachter te komen hoe je dit vermogen kunt ontwikkelen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen, maar een van de beste manieren is door middel van een mediumship reading.

Als je denkt dat je een helderziende bent, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat er mogelijk is, dan is een mediumship reading iets voor jou. Neem contact op met QMediums om te boeken. Wij hebben ervaren en getalenteerde mediums die je kunnen helpen om in contact te komen met je helderziend vermogen.

Als je denkt dat je paranormale gaven hebt, maar je weet niet zeker hoe je hier mee om moet gaan, dan kun je altijd contact opnemen met een medium. Zij kunnen je helpen bij het verder ontwikkelen van je helderziendheid en andere paranormale gaven.

Hoe kan ik mijn paranormale gaven verder ontwikkelen?

Je kunt je paranormale gaven verder ontwikkelen door verschillende oefeningen te doen. Er zijn veel boeken en online cursussen die je hierbij kunnen helpen. Een van de beste manieren om je paranormale gaven te ontwikkelen, is door middel van een mediumship reading.

Als je interesse hebt in het verder ontwikkelen van je paranormale gaven, neem dan contact op met QMediums. Wij hebben ervaren en getalenteerde mediums die je kunnen helpen om in contact te komen met je helderziend vermogen.

Wat is een helderziend medium?

Mediums kunnen beschikken over paranormale gaven. Helderziendheid is een van deze gaven. Bij helderzienden is het zo dat zij contact kunnen maken met werelden die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Je kunt hierbij denken aan de wereld van geesten en engelen, maar ook aan andere dimensies.

Een helderziend medium is dus iemand die contact kan maken met werelden die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht. Een helderziend medium kan bijvoorbeeld de toekomst voorspellen aan de hand van beelden die zij doorkrijgen.

Deze beleden krijgt een helderziend medium door door middel van een reading. Een reading is een sessie waarin een krachtig medium contact maakt met jouw energie. Dit kan door middel van gesprek, maar ook door middel van beelden of andere vormen van communicatie.

Een heldervoelend medium

Een medium hoeft niet perse een helderziend medium te zijn. Het is ook mogelijk dat een krachtig medium juist heldervoelend is. Een helder voelend medium is iemand die contact kan maken met jouw energie op een heldere manier. Dit betekent dat zij dingen voelt in plaats van ze te zien.

Een reading door een heldervoelend persoon is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium. Een reading door een heldervoelend medium is meer gericht op gevoelens en emoties dan op beelden of andere vormen van communicatie.

Een heldervoelend persoon zal dingen aanvoelen, maar kan ook beelden of gedachten doorgeven. Hoe dit eruit ziet is afhankelijk van een krachtig medium en van de situatie. Een heldervoelend medium kan dus dingen aanvoelen, ze worden daarom ook hoog gevoelig genoemd.

Een helderhorend medium

Je kan dus in gesprek komen met een helderziend medium of een heldervoelend medium. Het is daaraast ook mogelijk om een erkend medium te spreken die helderhorend is. Wanneer iemand helderhorend is dan is het zo dat zij stemmen of geluiden kunnen horen die niet voor iedereen hoorbaar zijn.

Dit kan erg bijzonder zijn, want het geeft je de mogelijkheid om contact te maken met werelden die normaal gesproken niet voor ons toegankelijk zijn. Een helderhorend medium kan bijvoorbeeld contact leggen met overleden dierbaren of engelen.

Een helderwetend medium

Een helder wetend medium is iemand die contact kan maken met werelden die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht. Een helderwetend paragnost/medium weet juist dingen die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

Een reading door een helderwetend paragnost/medium is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium of een heldervoelend medium. Een reading door een helderwetend paragnost/medium is meer gericht op wetenschap en kennis dan op gevoelens of emoties.

Een helder wetend medium, wordt ook wel een intuïtief medium of een intuïtief gesprekspartner genoemd. Wanneer jij op zoek bent naar een intuïtief gesprekspartner kun je dus terecht bij een medium die helder wetend is.

Een combinatie van verschillende gaven

Het kan dus zijn dat je bij een erkend medium een consult start die een helderziend medium/paragnost is. Je kan ook bij een krachtig medium/paragnost terecht die beschikt over meerdere paranormale gaven. Het is zo dat een krachtig medium/paragnost:

  • Heldervoelend helderwetend kan zijn
  • Helderziend heldervoelend kan zijn
  • Helderhorend helderziend kan zijn
  • Helderwetend helderhorend kan zijn

Een combinatie van de paranormale gaven van een krachtig medium/paragnost zorgt er voor dat zij sneller een eerlijk antwoord kunnen hebben op jouw vragen. Dit maakt een reading door een krachtig medium/paragnost met meerdere gaven uniek.

Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium of een heldervoelend medium. Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven is meer gericht op verschillende facetten van het leven dan op één specifiek onderwerp.

Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven kan dus ingewikkelder zijn, maar geeft je wel meer inzicht in verschillende facetten van het leven.

Hoe werkt een reading?

Tijdens een reading maakt een zuiver medium contact met jouw energie. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk het type ervaren medium. Helderzienden zullen bijvoorbeeld contact maken door middel van beelden of andere vormen van communicatie. Heldervoelenden zullen contact maken door middel van gevoelens en emoties.

Een reading kan plaatsvinden in een sessie waarin je met een zuiver medium praat, maar het is ook mogelijk dat een reading plaatsvindt via email of telefoon.

Tijdens een reading kan een sterk medium gebruik maken van automatisch schrift. Dit is een techniek waarbij een ervaren medium snel en gemakkelijk kan schrijven zonder dat zij er bewust bij stil hoeft te staan. Dit geeft een ervaren medium de mogelijkheid om sneller contact te maken met jouw energie en je vragen te beantwoorden.

Een reading kan ook plaatsvinden tijdens een sessie waarin je alleen aanwezig bent. In dit geval zal ene ervaren medium contact maken met jouw energie en jouw vragen beantwoorden zonder dat je aanwezig bent. Dit kan erg bijzonder zijn, want het geeft je de mogelijkheid om contact te maken met werelden die normaal gesproken niet voor ons toegankelijk zijn.

Wat kan er gebeuren tijdens een consult met een spiritueel coach?

Doordat een spiritueel coach kan beschikken over verschillende spirituele gaven, is het ook zo dat een consult met helderzienden, een heldervoelend lichtwerker, een ervaren paragnost/medium of iemand anders uit de goddelijke wereld er anders uit zal zien.

Wat er gebeurt tijdens een consult met een top medium hangt dus af van het soort gaven dat het top medium bezit. Het is mogelijk dat je bijvoorbeeld erg diep in meditatie gaat of contact maakt met een overleden dierbare.

Het is ook mogelijk dat je in contact komt met je hogere zelf of met een andere planeet. Dit is allemaal mogelijk tijdens een consult met een top medium. Het belangrijkste is dat je open staat voor het onbekende en je laat leiden door je gevoel.

Een kaartlegging door een heldervoelend kaartlegster

Een manier waarop helderzienden informatie krijgen tijdens een consult is door gebruik te maken van kaarten. Bij een kaartlegging krijgt een ervaren kaartlegster dingen verhelderd die helpen tijdens een consult.

Een kaartlegging door een helderziend kaartlegster kan voor het gebruik van tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een legging met tarot kaarten door een top medium is niet alleen erg interessant, maar kan ook heel erg helpend zijn. Tarot kaarten zijn gericht op verschillende facetten van het leven, zoals liefde, relaties, werk en financiën.

Een andere manier waarop een top medium informatie kan krijgen tijdens een consult is door middel van lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een andere manier van kaarten leggen die erg interessant kan zijn. Lenormand kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een legging met lenormand kaarten door een ervaren kaartlegster is niet alleen erg interessant, maar kan ook heel erg helpend zijn. Lenormand kaarten zijn gericht op alle daagse dingen van het leven.

Naast tarot kaarten en lenormand kaarten kan een heldervoelend kaartlegster ook gebruik maken van engelen kaarten. Engelen kaarten zijn gericht op hoe je je voelt en de energie die je uitstraalt. Een legging met engelen kaarten door een heldervoelend kaartlegster helpt jou in contact te komen met je gevoelens en emoties. Engelen kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Healing door helderzienden

Onder persoonlijke coaching kun je ook healing door helderzienden zien. Healing kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kun je denken aan het verwerken van het verlies van dierbaren. Zo kunnen helderzienden soms contact maken met dierbare overledenen om hen te helpen verwerken. Het contact met overledenen kan erg bijzonder zijn en heel erg helpend.

Naast het contact met overleden dierbaren kunnen helderzienden ook andere vormen van healing toepassen. Zo kan een spiritueel healer bijvoorbeeld een reading doen waarbij je in contact komt met je hogere zelf of met een andere planeet. Een Reiki Master bijvoorbeeld, zal tijdens een healing sessie energie doorgeven die helpt jou in contact te komen met je lichamelijke, emotionele en mentale krachten. Healing is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Een Reiki master

Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in de traditionele Usui methode van Reiki. Deze methode is een bepaalde vorm van energiehealing die gebaseerd is op het idee dat het lichaam zelf helend vermogen heeft. De Reiki Master geeft tijdens een healing sessie energie door die helpt jou in contact te komen met je lichamelijke, emotionele en mentale krachten.

Een energetisch healer kan tijdens een sessie continuïteit geven en je helpen om je emoties te uiten. Healing is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een andere manier waarop een healer kan helpen is door het geven van een aura reading. Tijdens een aura reading wordt er informatie doorgegeven over de energie die rondom je lichaam aanwezig is. Is er iets dat jou negatief bezighoudt op een aantal verschillende vlakken, dan kan een consult met een spiritueel coach of healer helpen om weer positieve energie in jouw lichaam te krijgen, zodat je weer gelukkiger kan leven.

Helderzienden als relatie coach

Heb jij bij relatie problemen ooit wel eens gedacht aan een relatie coach, maar dan juist een van de vele helderzienden? Helderzienden kunnen helpen bij relatie problemen omdat zij inzicht hebben in de werking van de liefde. De meeste helderzienden gaan er dan ook vanuit dat liefde een kracht is die alles kan overwinnen. Een relatie coach zal met jou in gesprek gaan over wat er aan de hand is in je relatie. Samen met de coach ga je kijken naar de problemen en wat jullie eraan kunnen doen.

Een relatie coach zal altijd proberen om eerst te kijken of er iets is dat jullie samen kunnen doen aan de problemen. Online helderzienden kunnen helpen bij relatieproblemen omdat zij inzicht hebben in de liefde. Helderzienden kunnen door hun blik in de toekomst kijken wat er op het gebied van de relatie problemen aan zal komen en hoe jullie hier het beste mee kunnen omgaan. Relatie coaching is een mooie manier om inzicht te krijgen in je relatie.

Een luisterend oor door helderzienden

Een spiritueel coach of een van de vele helderzienden kunnen jou ook helpen met het bieden van een luisterend oor. Als jij in jouw eigen omgeving niemand hebt bij wie jij met jouw liefde-, werk- of relatie problemen terecht kan. Dan kun je bij een paragnost/medium terecht voor een luisterend oor. Een paragnost of een top medium is er namelijk om jou te helpen inzicht te krijgen in wat er aan de hand is.

Een luisterend oor door helderzienden kan erg fijn zijn, want soms is het gewoon prettig om je verhaal kwijt te kunnen. Deze mensen hebben een gave en zijn hierdoor in staat om contact te leggen met andere werelden, jouw gidsen of je overleden dierbaren. Dit kan fijn zijn als jouw problemen hier mee te maken hebben en als dit jou helpt om inzicht te krijgen in de problemen.

Een toekomst voorspelling door helderzienden

Helderzienden met jarenlange ervaring kunnen naast het bieden van een luisterend oor en het beantwoorden van overige levensvragen ook een toekomst voorspelling doen. Een toekomst voorspelling is niet 100% zeker, maar kan wel inzicht geven in wat er mogelijk aan zal komen. Een toekomst voorspelling is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Bij een toekomst voorspelling van helderzienden kun jij over verschillende situaties inzicht krijgen. Een toekomst voorspelling van helderzienden kunnen gaan over bijvoorbeeld liefde, werk, persoonlijke ontwikkeling of familie. Helderzienden kunnen jou adviseren aan de hand van de toekomst voorspelling over situaties die in jouw toekomst gebeuren en hoe jij hier het beste mee om kan gaan.

Een toekomst voorspelling kan je helpen met het inzichtelijk krijgen van je leven en welke richting je op wilt gaan. Wanneer je iets meer inzicht wilt krijgen in bepaalde situaties, kan een toekomst voorspelling helpen.

Kom in contact met een spiritueel coach dat bij jou past!

Voordat je een consult start met een spiritueel coach, is het belangrijk dat jij goed voor ogen hebt om welke reden jij graag een consult wil. Is dat voor een toekomst voorspelling, een luisterend oor of juist omdat je contact met overledenen wil laten maken? Het is belangrijk dat jij jouw doel en overige levensvragen voor het consult duidelijk hebt.

Op basis van jouw eigen wensen van het consult is het belangrijk om een passende spiritueel coach te vinden die bij jou past! Het is daarbij sowieso belangrijk om jouw gezond verstand te gebruiken en een van de top paragnosten, mediums of helderzienden te kiezen bij wie jij je op je gemak voelt.

Naast jouw eigen gevoel is het belangrijk dat jij je goed inleest in de desbetreffende spiritueel coach, dit zodat diegene jou kan helpen waarmee jij wil. Je kan dan een keuze maken tussen een top medium die een sterke intuïtie heeft, iemand die helder voelend is, helderziend of helderhorend.

Op welke manieren kun je in contact komen met een medium paragnost?

Wanneer jij de perfecte spiritueel coach gevonden hebt, dan kun je de keuze maken op welke manier jij een consult zou willen hebben. Dit kan telefonisch, via de mail of door te chatten met een top medium/paragnost.

Bij een telefonisch consult is het belangrijk dat je credits aanschaft waarmee je het consult zal gaan betalen. Wanneer je gaat bellen moet je goed weten welk ‘box’ nummer een medium/paragnost heeft, dit is namelijk het specifieke nummer dat je moet bellen om in contact te komen met een top medium.

Helderzienden, een life coach, een luisterend oor, top paragnosten of een ervaren kaartlegster. Online is er ruime keuze wat betreft een consult met een spiritueel coach. Het is belangrijk dat je je zelf goed verdiept in diegene met wie jij een consult wil starten.

Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Desiree
Desiree
000212
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Rosali
Rosali
000188
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Bob
Bob
000238
   
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Laura
Laura
000214
  
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Test Box
Test Box
000203
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Enya
Enya
000266
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen ik ben helderziend,helderwetend,heldervoelend medium met aangebore gave overgerfd van mijn overgroot moeder uit india. ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van transformatieprocessen,begeleiding coaching in het bedrijfsleven en liefdesgebied met ook uitzondering in tweelingzielprocessen en traumaverwerking met narsistische relaties.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Mandy
Mandy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Paragnost Marga
Paragnost Marga
000148
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Ik ben paragnost trsncemedium en doe healing  Ik ben heldervoelend , helderhorend, helderziend,  . Ik doe ook kaartleggen en pendelen.
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Eline
Eline
000267
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost. Vragen over Liefde, werk, familie, relatieproblemen of toekomst daar zou ik je graag bij willen helpen.....
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.