Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Helderzienden

Helderzienden zijn mensen die een helderziend vermogen hebben. Dit betekent dat ze in staat zijn om dingen te zien die voor anderen onzichtbaar zijn. Helderzienden kunnen bijvoorbeeld een aantal dingen doen, zoals:

 • Een helderziende reading geven
 • Een poppetje of een foto lezen
 • In contact treden met overledenen
 • Voorspellingen doen over de toekomst

Er zijn veel verschillende soorten helderzienden, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze hebben een bijzonder vermogen om dingen te zien die anderen niet kunnen zien. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht.

Helderzienden

Hoe komt iemand aan een zesde zintuig?

Helderzienden hebben een zesde zintuig. Dit zesde zintuig zijn dus de paranormale gaven waarover de helderzienden beschikken. Een zesde zintuig heeft iemand alleen als hij of zij erfelijk belast is. Dat wil dus zeggen dat het niet iets is wat je kunt aanleren. Wel kun je ermee oefenen om je helderziendheid te vergroten.

Door middel van verschillende oefeningen kun je bijvoorbeeld leren om je helderziendheid te vergroten. Er zijn talloze boeken en online cursussen die je hierbij kunnen helpen.

Iemand met paranormale gaven wordt met dit zesde zintuig geboren. Het is mogelijk dat dit erfelijk is. Voor de uiting van de paranormale gaven is het belangrijk dat jij zelf open staat om hier mee om te gaan en weet hoe je hier op een verantwoorde manier mee om gaat.

Wanneer je er niet voor openstaat dan kunnen deze gaven soms uit zichzelf gaan werken, maar dan niet op de manier waarop jij dat wilt. Dit kan vervelende en angstaanjagende situaties opleveren. Het is dus belangrijk dat je weet wat je doet als je paranormale gaven hebt en hier ook verantwoordelijk mee om gaat.

Hoe kom je er achter of je zelf een van de helderzienden bent?

Als je denkt dat je misschien wel een helderziende bent, dan is het belangrijk om erachter te komen hoe je dit vermogen kunt ontwikkelen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen, maar een van de beste manieren is door middel van een mediumship reading.

Als je denkt dat je een helderziende bent, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat er mogelijk is, dan is een mediumship reading iets voor jou. Neem contact op met QMediums om te boeken. Wij hebben ervaren en getalenteerde mediums die je kunnen helpen om in contact te komen met je helderziend vermogen.

Als je denkt dat je paranormale gaven hebt, maar je weet niet zeker hoe je hier mee om moet gaan, dan kun je altijd contact opnemen met een medium. Zij kunnen je helpen bij het verder ontwikkelen van je helderziendheid en andere paranormale gaven.

Hoe kan ik mijn paranormale gaven verder ontwikkelen?

Je kunt je paranormale gaven verder ontwikkelen door verschillende oefeningen te doen. Er zijn veel boeken en online cursussen die je hierbij kunnen helpen. Een van de beste manieren om je paranormale gaven te ontwikkelen, is door middel van een mediumship reading.

Als je interesse hebt in het verder ontwikkelen van je paranormale gaven, neem dan contact op met QMediums. Wij hebben ervaren en getalenteerde mediums die je kunnen helpen om in contact te komen met je helderziend vermogen.

Wat is een helderziend medium?

Mediums kunnen beschikken over paranormale gaven. Helderziendheid is een van deze gaven. Bij helderzienden is het zo dat zij contact kunnen maken met werelden die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Je kunt hierbij denken aan de wereld van geesten en engelen, maar ook aan andere dimensies.

Een helderziend medium is dus iemand die contact kan maken met werelden die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht. Een helderziend medium kan bijvoorbeeld de toekomst voorspellen aan de hand van beelden die zij doorkrijgen.

Deze beleden krijgt een helderziend medium door door middel van een reading. Een reading is een sessie waarin een krachtig medium contact maakt met jouw energie. Dit kan door middel van gesprek, maar ook door middel van beelden of andere vormen van communicatie.

Een heldervoelend medium

Een medium hoeft niet perse een helderziend medium te zijn. Het is ook mogelijk dat een krachtig medium juist heldervoelend is. Een helder voelend medium is iemand die contact kan maken met jouw energie op een heldere manier. Dit betekent dat zij dingen voelt in plaats van ze te zien.

Een reading door een heldervoelend persoon is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium. Een reading door een heldervoelend medium is meer gericht op gevoelens en emoties dan op beelden of andere vormen van communicatie.

Een heldervoelend persoon zal dingen aanvoelen, maar kan ook beelden of gedachten doorgeven. Hoe dit eruit ziet is afhankelijk van een krachtig medium en van de situatie. Een heldervoelend medium kan dus dingen aanvoelen, ze worden daarom ook hoog gevoelig genoemd.

Een helderhorend medium

Je kan dus in gesprek komen met een helderziend medium of een heldervoelend medium. Het is daaraast ook mogelijk om een erkend medium te spreken die helderhorend is. Wanneer iemand helderhorend is dan is het zo dat zij stemmen of geluiden kunnen horen die niet voor iedereen hoorbaar zijn.

Dit kan erg bijzonder zijn, want het geeft je de mogelijkheid om contact te maken met werelden die normaal gesproken niet voor ons toegankelijk zijn. Een helderhorend medium kan bijvoorbeeld contact leggen met overleden dierbaren of engelen.

Een helderwetend medium

Een helder wetend medium is iemand die contact kan maken met werelden die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit maakt hen uniek en geeft hen een speciale kracht. Een helderwetend paragnost/medium weet juist dingen die voor ons normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

Een reading door een helderwetend paragnost/medium is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium of een heldervoelend medium. Een reading door een helderwetend paragnost/medium is meer gericht op wetenschap en kennis dan op gevoelens of emoties.

Een helder wetend medium, wordt ook wel een intuïtief medium of een intuïtief gesprekspartner genoemd. Wanneer jij op zoek bent naar een intuïtief gesprekspartner kun je dus terecht bij een medium die helder wetend is.

Een combinatie van verschillende gaven

Het kan dus zijn dat je bij een erkend medium een consult start die een helderziend medium/paragnost is. Je kan ook bij een krachtig medium/paragnost terecht die beschikt over meerdere paranormale gaven. Het is zo dat een krachtig medium/paragnost:

 • Heldervoelend helderwetend kan zijn
 • Helderziend heldervoelend kan zijn
 • Helderhorend helderziend kan zijn
 • Helderwetend helderhorend kan zijn

Een combinatie van de paranormale gaven van een krachtig medium/paragnost zorgt er voor dat zij sneller een eerlijk antwoord kunnen hebben op jouw vragen. Dit maakt een reading door een krachtig medium/paragnost met meerdere gaven uniek.

Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven is daarom ook anders dan een reading door een helderziend medium of een heldervoelend medium. Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven is meer gericht op verschillende facetten van het leven dan op één specifiek onderwerp.

Een reading door een zuiver medium/paragnost met meerdere gaven kan dus ingewikkelder zijn, maar geeft je wel meer inzicht in verschillende facetten van het leven.

Hoe werkt een reading?

Tijdens een reading maakt een zuiver medium contact met jouw energie. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk het type ervaren medium. Helderzienden zullen bijvoorbeeld contact maken door middel van beelden of andere vormen van communicatie. Heldervoelenden zullen contact maken door middel van gevoelens en emoties.

Een reading kan plaatsvinden in een sessie waarin je met een zuiver medium praat, maar het is ook mogelijk dat een reading plaatsvindt via email of telefoon.

Tijdens een reading kan een sterk medium gebruik maken van automatisch schrift. Dit is een techniek waarbij een ervaren medium snel en gemakkelijk kan schrijven zonder dat zij er bewust bij stil hoeft te staan. Dit geeft een ervaren medium de mogelijkheid om sneller contact te maken met jouw energie en je vragen te beantwoorden.

Een reading kan ook plaatsvinden tijdens een sessie waarin je alleen aanwezig bent. In dit geval zal ene ervaren medium contact maken met jouw energie en jouw vragen beantwoorden zonder dat je aanwezig bent. Dit kan erg bijzonder zijn, want het geeft je de mogelijkheid om contact te maken met werelden die normaal gesproken niet voor ons toegankelijk zijn.

Wat kan er gebeuren tijdens een consult met een spiritueel coach?

Doordat een spiritueel coach kan beschikken over verschillende spirituele gaven, is het ook zo dat een consult met helderzienden, een heldervoelend lichtwerker, een ervaren paragnost/medium of iemand anders uit de goddelijke wereld er anders uit zal zien.

Wat er gebeurt tijdens een consult met een top medium hangt dus af van het soort gaven dat het top medium bezit. Het is mogelijk dat je bijvoorbeeld erg diep in meditatie gaat of contact maakt met een overleden dierbare.

Het is ook mogelijk dat je in contact komt met je hogere zelf of met een andere planeet. Dit is allemaal mogelijk tijdens een consult met een top medium. Het belangrijkste is dat je open staat voor het onbekende en je laat leiden door je gevoel.

Een kaartlegging door een heldervoelend kaartlegster

Een manier waarop helderzienden informatie krijgen tijdens een consult is door gebruik te maken van kaarten. Bij een kaartlegging krijgt een ervaren kaartlegster dingen verhelderd die helpen tijdens een consult.

Een kaartlegging door een helderziend kaartlegster kan voor het gebruik van tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een legging met tarot kaarten door een top medium is niet alleen erg interessant, maar kan ook heel erg helpend zijn. Tarot kaarten zijn gericht op verschillende facetten van het leven, zoals liefde, relaties, werk en financiën.

Een andere manier waarop een top medium informatie kan krijgen tijdens een consult is door middel van lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een andere manier van kaarten leggen die erg interessant kan zijn. Lenormand kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een legging met lenormand kaarten door een ervaren kaartlegster is niet alleen erg interessant, maar kan ook heel erg helpend zijn. Lenormand kaarten zijn gericht op alle daagse dingen van het leven.

Naast tarot kaarten en lenormand kaarten kan een heldervoelend kaartlegster ook gebruik maken van engelen kaarten. Engelen kaarten zijn gericht op hoe je je voelt en de energie die je uitstraalt. Een legging met engelen kaarten door een heldervoelend kaartlegster helpt jou in contact te komen met je gevoelens en emoties. Engelen kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Healing door helderzienden

Onder persoonlijke coaching kun je ook healing door helderzienden zien. Healing kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kun je denken aan het verwerken van het verlies van dierbaren. Zo kunnen helderzienden soms contact maken met dierbare overledenen om hen te helpen verwerken. Het contact met overledenen kan erg bijzonder zijn en heel erg helpend.

Naast het contact met overleden dierbaren kunnen helderzienden ook andere vormen van healing toepassen. Zo kan een spiritueel healer bijvoorbeeld een reading doen waarbij je in contact komt met je hogere zelf of met een andere planeet. Een Reiki Master bijvoorbeeld, zal tijdens een healing sessie energie doorgeven die helpt jou in contact te komen met je lichamelijke, emotionele en mentale krachten. Healing is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Een Reiki master

Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in de traditionele Usui methode van Reiki. Deze methode is een bepaalde vorm van energiehealing die gebaseerd is op het idee dat het lichaam zelf helend vermogen heeft. De Reiki Master geeft tijdens een healing sessie energie door die helpt jou in contact te komen met je lichamelijke, emotionele en mentale krachten.

Een energetisch healer kan tijdens een sessie continuïteit geven en je helpen om je emoties te uiten. Healing is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven. Een andere manier waarop een healer kan helpen is door het geven van een aura reading. Tijdens een aura reading wordt er informatie doorgegeven over de energie die rondom je lichaam aanwezig is. Is er iets dat jou negatief bezighoudt op een aantal verschillende vlakken, dan kan een consult met een spiritueel coach of healer helpen om weer positieve energie in jouw lichaam te krijgen, zodat je weer gelukkiger kan leven.

Helderzienden als relatie coach

Heb jij bij relatie problemen ooit wel eens gedacht aan een relatie coach, maar dan juist een van de vele helderzienden? Helderzienden kunnen helpen bij relatie problemen omdat zij inzicht hebben in de werking van de liefde. De meeste helderzienden gaan er dan ook vanuit dat liefde een kracht is die alles kan overwinnen. Een relatie coach zal met jou in gesprek gaan over wat er aan de hand is in je relatie. Samen met de coach ga je kijken naar de problemen en wat jullie eraan kunnen doen.

Een relatie coach zal altijd proberen om eerst te kijken of er iets is dat jullie samen kunnen doen aan de problemen. Online helderzienden kunnen helpen bij relatieproblemen omdat zij inzicht hebben in de liefde. Helderzienden kunnen door hun blik in de toekomst kijken wat er op het gebied van de relatie problemen aan zal komen en hoe jullie hier het beste mee kunnen omgaan. Relatie coaching is een mooie manier om inzicht te krijgen in je relatie.

Een luisterend oor door helderzienden

Een spiritueel coach of een van de vele helderzienden kunnen jou ook helpen met het bieden van een luisterend oor. Als jij in jouw eigen omgeving niemand hebt bij wie jij met jouw liefde-, werk- of relatie problemen terecht kan. Dan kun je bij een paragnost/medium terecht voor een luisterend oor. Een paragnost of een top medium is er namelijk om jou te helpen inzicht te krijgen in wat er aan de hand is.

Een luisterend oor door helderzienden kan erg fijn zijn, want soms is het gewoon prettig om je verhaal kwijt te kunnen. Deze mensen hebben een gave en zijn hierdoor in staat om contact te leggen met andere werelden, jouw gidsen of je overleden dierbaren. Dit kan fijn zijn als jouw problemen hier mee te maken hebben en als dit jou helpt om inzicht te krijgen in de problemen.

Een toekomst voorspelling door helderzienden

Helderzienden met jarenlange ervaring kunnen naast het bieden van een luisterend oor en het beantwoorden van overige levensvragen ook een toekomst voorspelling doen. Een toekomst voorspelling is niet 100% zeker, maar kan wel inzicht geven in wat er mogelijk aan zal komen. Een toekomst voorspelling is een mooie manier om inzicht te krijgen in je leven.

Bij een toekomst voorspelling van helderzienden kun jij over verschillende situaties inzicht krijgen. Een toekomst voorspelling van helderzienden kunnen gaan over bijvoorbeeld liefde, werk, persoonlijke ontwikkeling of familie. Helderzienden kunnen jou adviseren aan de hand van de toekomst voorspelling over situaties die in jouw toekomst gebeuren en hoe jij hier het beste mee om kan gaan.

Een toekomst voorspelling kan je helpen met het inzichtelijk krijgen van je leven en welke richting je op wilt gaan. Wanneer je iets meer inzicht wilt krijgen in bepaalde situaties, kan een toekomst voorspelling helpen.

Kom in contact met een spiritueel coach dat bij jou past!

Voordat je een consult start met een spiritueel coach, is het belangrijk dat jij goed voor ogen hebt om welke reden jij graag een consult wil. Is dat voor een toekomst voorspelling, een luisterend oor of juist omdat je contact met overledenen wil laten maken? Het is belangrijk dat jij jouw doel en overige levensvragen voor het consult duidelijk hebt.

Op basis van jouw eigen wensen van het consult is het belangrijk om een passende spiritueel coach te vinden die bij jou past! Het is daarbij sowieso belangrijk om jouw gezond verstand te gebruiken en een van de top paragnosten, mediums of helderzienden te kiezen bij wie jij je op je gemak voelt.

Naast jouw eigen gevoel is het belangrijk dat jij je goed inleest in de desbetreffende spiritueel coach, dit zodat diegene jou kan helpen waarmee jij wil. Je kan dan een keuze maken tussen een top medium die een sterke intuïtie heeft, iemand die helder voelend is, helderziend of helderhorend.

Op welke manieren kun je in contact komen met een medium paragnost?

Wanneer jij de perfecte spiritueel coach gevonden hebt, dan kun je de keuze maken op welke manier jij een consult zou willen hebben. Dit kan telefonisch, via de mail of door te chatten met een top medium/paragnost.

Bij een telefonisch consult is het belangrijk dat je credits aanschaft waarmee je het consult zal gaan betalen. Wanneer je gaat bellen moet je goed weten welk ‘box’ nummer een medium/paragnost heeft, dit is namelijk het specifieke nummer dat je moet bellen om in contact te komen met een top medium.

Helderzienden, een life coach, een luisterend oor, top paragnosten of een ervaren kaartlegster. Online is er ruime keuze wat betreft een consult met een spiritueel coach. Het is belangrijk dat je je zelf goed verdiept in diegene met wie jij een consult wil starten.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.