Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Bekende mediums

bekende mediums

In de wereld van mediums en paragnosten heb je ook veel bekende mediums en bekende paragnosten. Mediums en paragnosten bezitten verschillende gaven en met deze gaven bieden ze een luisterend oor. Zij zijn in staat boodschappen door te geven en te ontvangen van geesten, engelen, hogere wezens en andere entiteiten. Ze maken contact met de entiteiten en vertellen je vervolgens de boodschap die ze hebben. Deze boodschappen kunnen over van alles gaan. Zo kan het gaan over het verleden, heden en toekomst, maar ook over andere dingen als gevoelens, emoties, relatie en liefde.

Het doel van een medium en paragnost is om je te begeleiden in je spirituele ontwikkeling en te dienen als spiritueel coach. Je kan ze vragen stellen en zij geven vervolgens advies en duidelijkheid. Vraag advies van medium Rachel.

Paranormale gaven van mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten kunnen veel verschillende gaven hebben en kunnen bepaalde dingen beter dan andere dingen. Deze gaven gaan in combinatie met de zintuigen. Een medium of paragnost kan dus bijvoorbeeld helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend en helderruikend zijn.

En goed medium kan dus in contact komen met verschillende entiteiten uit de hogere wereld en de geestelijke wereld. Met een warme groet onthalen ze je en zorgen ze ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens het gesprek.

Helderziend medium of helderziend paragnost

Helderzienden krijgen boodschappen van geestelijke entiteiten door middel van beelden. Deze beelden vertalen ze dan om het wat duidelijker door te geven. Een goed voorbeeld van een helderziend medium of paragnost is een medium met een glazen bol. Dit is niet het enige hulpmiddel tegenwoordig, maar ze zijn er wel bekend om geworden.

Heldervoelend medium of heldervoelend paragnost

Heldervoelen doet een medium of paragnost aan de hand van gevoelens. Zij kunnen door middel van emoties en door bepaalde dingen aan te raken boodschappen krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is een voorwerp van de overleden persoon of de persoon in kwestie.

Helderwetend medium of helderwetend paragnost

Een helderwetend medium weet dingen voordat ze gebeuren. Ze hebben een hoog niveau en een sterke intuïtie. Een goed medium weet ook onderscheid te maken tussen eigen gevoelens en de boodschap van de andere kant.

Helderhorend medium of helderhorend paragnost

Een medium of paragnost dan helderhorend is, krijgt zijn boodschappen door middel van stemmen, geluiden of muziek. Ze horen de boodschappen van de gene zijde en vertalen deze dan.

Verschil tussen mediums en paragnosten

Bekende mediums en bekende paragnosten hebben veel met elkaar gemeen. Zo kunnen ze allebei verschillende gaven bezitten en deze gebruiken om vragen te beantwoorden. Maar er is 1 ding dat de beste mediums doen onderscheiden van de beste paragnosten. Mediums kunnen namelijk direct contact maken met overledenen. Zij kunnen dan boodschappen doorkrijgen van de overledenen en deze vervolgens doorgeven in de wereld van de levenden.

bekende mediums nederland

Bekende mediums en bekende paragnosten die verschillende programma’s gemaakt hebben

Mediums en paragnosten zijn dus begaafde mensen die in contact komen met de hogere wereld. Sommige paragnosten en mediums zijn beter in hun gaven dan andere mensen. Zo ook heb je een meer bekende paragnost dan een ander.

We hebben een aantal bekende mediums en paragnosten hieronder benoemd.

Een bekende paragnost uit de wereld van de paragnosten is de Amerikaanse Char Margolis. Zij is voornamelijk bekend van televisie. Ze had haar eigen televisie programma, maar deze wordt niet meer uitgezonden. Dit televisie programma werd uitgezonden tussen 2002 en 2010.

Door dit programma is zij bekend geworden op de Nederlandse televisie. Char stond onder andere bekend door haar warme persoonlijkheid. In haar programma konden gasten vragen stellen en legde zij contact met overledenen. In dit programma liepen de emoties dan ook erg hoog op, maar het was erg empathisch en mooi.

Een andere bekende paragnost is een medium uit Schotland genaamd Derek Ogilvie. Hij heeft verschillende programma’s gemaakt zoals The Ghost Whisperer. Onder andere door The Ghost Whisperer is hij bekend geworden op de Nederlandse televisie. In deze programma’s maakte Derek gebruik van zijn paranormale gaven om mensen te helpen.

Spirituele ontwikkeling met bekende mediums en bekende paragnosten

Een van de meest bekende paragnosten is John. Hij heeft een aantal hoge voorspellingen gedaan, waaronder een paar voor het koningshuis. Hij had een praktijk met een overzichtelijke website die volgens hem wat spiritualiteit miste. Daarom besloot hij een spirituele hulplijn op te zetten en te dienen als spiritueel coach.

In contact komen met mediums en paragnosten

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met mediums en paragnosten. Je kan ze vinden op paranormale beurzen, maar je vindt ze ook online. Zo ook bij Qmediums. Ga bijvoorbeeld een gesprek aan met medium Yvonne.

Consulenten bij Qmediums zijn al vele jaren actief en ze bieden consult tegen scherpe tarieven. Wil jij dus ook in contact komen met een medium of paragnost en om consult vragen? Neem dan contact op met onze consulenten.

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.