Bekende mediums

bekende mediums

In de wereld van mediums en paragnosten heb je ook veel bekende mediums en bekende paragnosten. Mediums en paragnosten bezitten verschillende gaven en met deze gaven bieden ze een luisterend oor. Zij zijn in staat boodschappen door te geven en te ontvangen van geesten, engelen, hogere wezens en andere entiteiten. Ze maken contact met de entiteiten en vertellen je vervolgens de boodschap die ze hebben. Deze boodschappen kunnen over van alles gaan. Zo kan het gaan over het verleden, heden en toekomst, maar ook over andere dingen als gevoelens, emoties, relatie en liefde.

Het doel van een medium en paragnost is om je te begeleiden in je spirituele ontwikkeling en te dienen als spiritueel coach. Je kan ze vragen stellen en zij geven vervolgens advies en duidelijkheid. Vraag advies van medium Rachel.

Paranormale gaven van mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten kunnen veel verschillende gaven hebben en kunnen bepaalde dingen beter dan andere dingen. Deze gaven gaan in combinatie met de zintuigen. Een medium of paragnost kan dus bijvoorbeeld helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend en helderruikend zijn.

En goed medium kan dus in contact komen met verschillende entiteiten uit de hogere wereld en de geestelijke wereld. Met een warme groet onthalen ze je en zorgen ze ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens het gesprek.

Helderziend medium of helderziend paragnost

Helderzienden krijgen boodschappen van geestelijke entiteiten door middel van beelden. Deze beelden vertalen ze dan om het wat duidelijker door te geven. Een goed voorbeeld van een helderziend medium of paragnost is een medium met een glazen bol. Dit is niet het enige hulpmiddel tegenwoordig, maar ze zijn er wel bekend om geworden.

Heldervoelend medium of heldervoelend paragnost

Heldervoelen doet een medium of paragnost aan de hand van gevoelens. Zij kunnen door middel van emoties en door bepaalde dingen aan te raken boodschappen krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is een voorwerp van de overleden persoon of de persoon in kwestie.

Helderwetend medium of helderwetend paragnost

Een helderwetend medium weet dingen voordat ze gebeuren. Ze hebben een hoog niveau en een sterke intuïtie. Een goed medium weet ook onderscheid te maken tussen eigen gevoelens en de boodschap van de andere kant.

Helderhorend medium of helderhorend paragnost

Een medium of paragnost dan helderhorend is, krijgt zijn boodschappen door middel van stemmen, geluiden of muziek. Ze horen de boodschappen van de gene zijde en vertalen deze dan.

Verschil tussen mediums en paragnosten

Bekende mediums en bekende paragnosten hebben veel met elkaar gemeen. Zo kunnen ze allebei verschillende gaven bezitten en deze gebruiken om vragen te beantwoorden. Maar er is 1 ding dat de beste mediums doen onderscheiden van de beste paragnosten. Mediums kunnen namelijk direct contact maken met overledenen. Zij kunnen dan boodschappen doorkrijgen van de overledenen en deze vervolgens doorgeven in de wereld van de levenden.

bekende mediums nederland

Bekende mediums en bekende paragnosten die verschillende programma’s gemaakt hebben

Mediums en paragnosten zijn dus begaafde mensen die in contact komen met de hogere wereld. Sommige paragnosten en mediums zijn beter in hun gaven dan andere mensen. Zo ook heb je een meer bekende paragnost dan een ander.

We hebben een aantal bekende mediums en paragnosten hieronder benoemd.

Een bekende paragnost uit de wereld van de paragnosten is de Amerikaanse Char Margolis. Zij is voornamelijk bekend van televisie. Ze had haar eigen televisie programma, maar deze wordt niet meer uitgezonden. Dit televisie programma werd uitgezonden tussen 2002 en 2010.

Door dit programma is zij bekend geworden op de Nederlandse televisie. Char stond onder andere bekend door haar warme persoonlijkheid. In haar programma konden gasten vragen stellen en legde zij contact met overledenen. In dit programma liepen de emoties dan ook erg hoog op, maar het was erg empathisch en mooi.

Een andere bekende paragnost is een medium uit Schotland genaamd Derek Ogilvie. Hij heeft verschillende programma’s gemaakt zoals The Ghost Whisperer. Onder andere door The Ghost Whisperer is hij bekend geworden op de Nederlandse televisie. In deze programma’s maakte Derek gebruik van zijn paranormale gaven om mensen te helpen.

Spirituele ontwikkeling met bekende mediums en bekende paragnosten

Een van de meest bekende paragnosten is John. Hij heeft een aantal hoge voorspellingen gedaan, waaronder een paar voor het koningshuis. Hij had een praktijk met een overzichtelijke website die volgens hem wat spiritualiteit miste. Daarom besloot hij een spirituele hulplijn op te zetten en te dienen als spiritueel coach.

In contact komen met mediums en paragnosten

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met mediums en paragnosten. Je kan ze vinden op paranormale beurzen, maar je vindt ze ook online. Zo ook bij Qmediums. Ga bijvoorbeeld een gesprek aan met medium Yvonne.

Consulenten bij Qmediums zijn al vele jaren actief en ze bieden consult tegen scherpe tarieven. Wil jij dus ook in contact komen met een medium of paragnost en om consult vragen? Neem dan contact op met onze consulenten.