Kwaliteit mediums voor een goed advies

Starmediums

Starmediums kunnen jou helpen met het bieden van hulp. Starmediums beschikken namelijk over paranormale gaven waardoor zij waarnemingen kunnen doen die je zonder deze gaven niet kan doen. Vaak ontwikkelen deze gaven zich al op jonge leeftijd, want met de gaven wordt je geboren. Het is afhankelijk van jezelf hoe deze gaven tot uiting komen, dit is namelijk afhankelijk van het feit of jij er voor open staat en hoe je hiermee omgaat.

Starmediums kunnen verschillende gaven hebben. Het is mogelijk dat starmediums helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend of helderruikend zijn. Op basis van deze gaven kunnen zij anderen helpen met iedere willekeurige vraag, antwoorden en inzichten. Onze consulenten hebben het beste met andere voor en willen daarom graag helpen!

Starmediums

Wat zijn professioneel begaafde mediums die helderziend zijn?

Paranormaal begaafde mediums kunnen helderziend zijn. Een helderziende is iemand die over de gave beschikt om dingen te zien die voor anderen onzichtbaar zijn. Dit kan betekenen dat deze persoon in staat is om informatie op te halen uit het verleden, heden of toekomst. Het is echter niet zo dat een helderziende alles ziet. Er is namelijk wel degelijk verschil in de mate waarin iemand over deze gave beschikt.

Een helderziende kan jou begeleiding bieden als je twijfelt over bepaalde keuzes in je leven of als je vragen hebt over bijvoorbeeld je relatie, werk of gezondheid. Een helderziende zal dan door middel van zijn of haar gave informatie opvragen bij het universum. Deze informatie is vaak een soort advies of inzicht dat jou kan helpen bij het maken van bepaalde keuzes of beslissingen.

Na een consult met een helderziende is het mogelijk dat jij je bewust wordt van dingen die je eerder niet doorhad. Dit kan ervoor zorgen dat je meer inzicht krijgt in bepaalde situaties en dat je meer begrip krijgt voor jezelf of voor anderen. Een consult met een helderziende is dus zeker de moeite waard als je op zoek bent naar inzicht, advies of begeleiding!

Wat is een heldervoelend paragnost?

Een heldervoelend paragnost kan waarnemen op basis van gevoel, emotie en energie. Dit betekent dat deze persoon niet alleen maar afgaat op wat hij of zij ziet, maar ook op wat hij of zij voelt. Een heldervoelend paragnost is dan ook vaak erg sensitief en kan snel overprikkeld raken. Deze gevoeligheid is echter wel degelijk een kracht, want door deze gevoeligheid kan de heldervoelende paragnost makkelijker contact leggen met het bovennatuurlijke.

Een heldervoelende paragnost zal jou kunnen helpen met iedere vraag of probleem waar je mee zit. Het maakt hierbij niet uit of de vraag of het probleem groot of klein is. De heldervoelende star mediums die wij aanbieden zullen je met alle liefde en aandacht helpen!

Wat is een helderhorend spiritueel coach?

Wanneer professioneel begaafde mediums helderhorend zijn dan kunnen zij op afstand stemmen horen. Dit kan betekenen dat deze personen stemmen horen uit het verleden, heden of toekomst. Het is echter niet zo dat een helderhorende alles hoort. Er is namelijk wel degelijk verschil in de mate waarin iemand over deze gave beschikt.

Een master medium die kan helderhoren kan hierdoor een goede spirituele coach zijn. Een helderhorende is namelijk in staat om advies te geven op basis van de informatie die hij of zij opvangt. Dit advies zal jou kunnen helpen met het maken van bepaalde keuzes of beslissingen.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium is iemand die over de gave beschikt om dingen te weten die voor anderen onbekend zijn. Dit kan betekenen dat deze persoon in staat is om informatie op te halen uit het verleden, heden of toekomst. Iemand kan dit vanwege een hele sterke intuïtie, maar het kan ook komen doordat deze persoon in contact staat met hogere machten. Het is echter niet zo dat een helderwetende alles weet.

Een helderwetend medium kan jou tijdens consulenten helpen met antwoorden op levensvragen maar ook juist met een voorspelling van de toekomst. Dit is helemaal afhankelijk van de vraag die jij stelt. Een helderwetend star medium zal er altijd alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen!

Wat zijn helderruikende professionele mediums?

Professionele mediums kunnen ook helderruikend zijn. Iemand die helderruikend is kan dingen ruiken die voor anderen niet ruikbaar zijn. Dit kan betekenen dat deze persoon in staat is om geesten te ruiken, maar het kan ook gewoon betekenen dat iemand een sterke intuïtie heeft.

Methodes die nl starmediums gebruiken

Naast het feit dat er verschillende spirituele gaven zijn die master mediums, paragnosten, astrologen en kaartleggers kunnen hebben is het ook zo dat zij op verschillende manieren kunnen begeleiden. Iedereen binnen het mediumschap heeft eigen kwaliteiten ontwikkeld waarmee zij jou kunnen helpen met duidelijkheid bij de paranormale hulp- en advieslijn.

Sommigen zullen zich met name richten op de toekomst, terwijl anderen bepaalde dingen als relaties en relatie problemen als specialiteit hebben. Ook kan het zijn dat star mediums een fotoreading kunnen uitvoeren of juist tijdens een reading gebruik maken van een kaartlegging. Dit alles om jou antwoorden te geven of te helpen met inzichten op jouw verdere pad.

Een kaartlegging met lenormandkaarten

Een master medium kan tijdens een gesprek voor jou lenormand kaarten leggen. Lenormand kaarten zijn een goede manier om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie, probleem of vraag. Iedere kaart die wordt gelegd staat namelijk symbool voor iets anders. Wanneer deze lenormandkaarten naast elkaar worden gelegd ontstaat er een bepaalde betekenis die voor jou relevant kan zijn. Dankzij deze betekenis kunnen wij je helpen met het vinden van antwoorden of inzichten tijdens het consult!

De lenormandkaarten bestaan uit 36 kaarten die allemaal een bepaalde betekenis hebben. Deze lenormandkaarten staan symbool voor verschillende situaties, problemen of vragen in het leven. Een kaartlegging met lenormandkaarten kan informatie geven over een vorig leven of toekomstige levens en gebeurtenissen. Het is vaak niet gemakkelijk om de lenormandkaarten te interpreteren. Daarom is het slim om dit te doen met een master medium of een ervaren kaartlegster. Zo kun je meer inzicht kijken in het verleden, heden en de toekomst.

Een kaartlegging met engelenkaarten

Naast lenormandkaarten is het ook mogelijk dat een kaartlegster gebruik maakt van engelenkaarten. Engelenkaarten kunnen net als lenormandkaarten een bepaalde betekenis hebben die voor jou relevant kan zijn. Je kunt engelenkaarten trekken en op deze manier een positieve boodschap ontvangen. Deze boodschap kan je helpen met een situatie waar je momenteel mee te maken hebt.

Bij de legging met engelenkaarten door een kaartlegster wordt er gekeken naar de betekenis van de kaarten. Op deze manier kunnen er inzichten of antwoorden gegeven worden op vragen die je hebt. De engelenkaarten zijn een goede manier om meer duidelijkheid te krijgen in een situatie.

Starmediums online

Een kaartlegging met tarotkaarten

Er zijn dus engelenkaarten, lenormandkaarten maar ook tarotkaarten. Tarotkaarten zijn ook spirituele kaarten, deze kaarten zijn meer gericht op het hier en nu. Je kunt tarotkaarten leggen om meer inzicht te krijgen in een bepaalde situatie in het dagelijks leven. Je krijgt door de tarotkaarten inzicht in bijvoorbeeld liefde, werk, bewustzijn of jouw eigen ontwikkeling. Kaartleggen door een kaartlegster met lenormandkaarten, engelenkaarten of tarotkaarten is slechts één methode die een master medium kan gebruiken tijden een consult.

Hulp bij relaties en relatie problemen

Professioneel begaafde mediums kunnen namelijk ook helpen bij relaties.Vooral wanneer een master medium heldervoelend is of gespecialiseerd is in liefdes zaken. Dit betekent dat zij een speciale gave hebben ontwikkeld voor het voelen en interpreteren van emoties. Dit kunnen emoties zijn die spelen in de relatie of juist tijdens relatie problemen.

Starmediums kunnen jou helpen om een situatie beter te begrijpen of inzicht te krijgen in relatieproblemen. Dankzij deze inzichten is het mogelijk dat je sneller tot een oplossing kan komen. Of misschien helpen de inzichten wel bij het maken van een moeilijke keuze. De liefde en een relatie is natuurlijk niet altijd eenvoudig. Wanneer je bepaalde problemen ondervindt in de relatie kan het fijn zijn om dit te bespreken met professioneel begaafde mediums. Op deze manier kun je meer rust en duidelijkheid krijgen in de relatie.

Een gesprek over tweelingzielen

Ook zijn er professioneel begaafde mediums die jou kunnen helpen als het gaat de liefde tussen tweelingzielen. Het ontmoeten en de verbinding met tweelingzielen kan erg verwarrend zijn. Er is namelijk sprake van een diepgaande emotionele en spirituele band.

Wanneer je met een professioneel begaafd medium over tweelingzielen praat kan dit helpen om meer inzicht te krijgen. Deze inzichten kunnen helpen bij het omgaan met de relatie of het contact met tweelingzielen. Tweelingziel relaties zijn niet altijd makkelijk, door een gesprek met een professioneel begaafd medium kan dit echter versoepeld worden. Het is dan mogelijk dat er meer rust en duidelijkheid komt in de relatie met je tweelingziel.

Antwoorden op levensvragen

Ook kunnen de professioneel begaafde mediums helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen. Als jij vragen hebt die betrekking hebben op jouw leven, werk, liefde of persoonlijke ontwikkeling dan kun je hier mee rondlopen, maar ook juist raad vragen bij professioneel begaafde mediums.

Professioneel begaafde mediums kunnen namelijk antwoord geven op levensvragen door middel van een kaartlegging, maar bijvoorbeeld ook door middel van een chakra reading of een aura reading. Wanneer je twijfelt over bepaalde keuzes in jouw leven dan is het fijn om deze te bespreken met een professioneel begaafd medium. Zij kunnen jou helpen om meer rust en duidelijkheid te krijgen in de keuzes die je maakt.

Een fotoreading door een master medium

Soms kan een spiritueel coach voor jou ook een fotoreading uitvoeren. Een spiritueel coach doet dit op basis van een foto die jij aanlevert. In de foto kunnen energieën of entiteiten vastgelegd zijn. Door middel van een fotoreading kan een spiritueel coach deze energieën of entiteiten interpreteren en hier een reading over uitvoeren. Deze reading geeft dan meer inzicht in de energieën of entiteiten die erop staan vastgelegd.

Fotoreadings kunnen erg waardevol zijn, vooral wanneer je meer inzicht wilt krijgen in bepaalde situaties of relaties. Een fotoreading kun je ook laten uitvoeren door een spiritueel coach als het gaat om een bepaalde plek. Dit kan gaan over bijvoorbeeld een woning of bedrijfspad. Want wanneer jij niet weet of een plek goed voelt, dan is het fijn om hier meer inzicht over te krijgen.

Een fotoreading van een spiritueel coach kan je helpen bij het maken van (levens)beslissingen. Wanneer je namelijk meer inzicht hebt in de energieën of entiteiten die aanwezig zijn, is het makkelijker om een keuze te maken.

Healing door star mediums

Sommige professioneel begaafde mediums zijn ook in staat om healing uit te voeren. Healing kan op verschillende manieren worden toegepast. Hierbij kun je denken aan chakra reinigen, een reiki master of het bestrijden van zwarte magie.

Chakra reinigen is een vorm van healing die erop gericht is om de chakra’s in balans te krijgen. Dit kan helpen bij het oplossen van fysieke of emotionele problemen. Een reiki master is iemand die energie kan overbrengen met zijn of haar handen. Deze energie kan helpen bij het helen van fysieke of emotionele klachten.

Ook kan een professioneel begaafd medium helpen bij het bestrijden van zwarte magie. Dit is een vorm van negatieve energie die vaak wordt toegepast door mensen met kwade bedoelingen. Zwarte magie kan erg vervelend zijn en het is dan ook fijn om hier iets aan te doen.

Star mediums kunnen helpen bij het herkennen en bestrijden van zwarte magie. Star mediums kunnen hierdoor voorkomen dat je negatieve energie opbouwt en je weerbaarder maakt tegen aanvallen van zwarte magie.

Kortom, een professioneel begaafd medium kan je op verschillende manieren helpen. Dit kan helpen bij het verwerken van emotionele of fysieke problemen. Ook kunnen ze helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen. Wanneer je twijfelt over bepaalde keuzes in jouw leven, of wanneer je meer inzicht wilt krijgen in bepaalde situaties kun je terecht bij de paranormale hulp- en advieslijn. Bij star mediums kun jij met al jouw vragen terecht!

Contact met overleden dierbaren

Er is ook een groep vakkundige starmediums die jou kunnen helpen met het in contact komen met overleden dierbaren. Dit kan erg waardevol zijn, vooral wanneer je verdrietig bent door het verlies van een dierbare.

Door middel van een reading kan een starmedium contact maken met de overledene en hierdoor jou helpen om afscheid te nemen en verder te kunnen gaan met je leven. Ook kan het contact met de overledene helpen bij het oplossen van ruzies of problemen die zich voordeden tijdens het leven. Wanneer je weet dat je er niet meer bent, kan dit soms helpen om rust te vinden.

Een reading met een starmedium die jou kan helpen met het contact maken met overleden dierbaren kan erg waardevol zijn. Het is dan ook fijn om te weten dat er iemand is die jou hierbij kan helpen.

Pendelen, channeling en automatisch schrift

Top paragnosten of professionele mediums kunnen ook gebruik maken van een pendel. Een spirituele pendel is een instrument dat door een paragnost of medium kan worden gebruikt om contact te maken met de andere wereld. Pendelen wordt vaak gebruikt door starmediums bij het uitvoeren van een reading.

Pendelen is echt een kunst die je moet leren, maar eenmaal onder de knie zal je zien dat het mogelijk is contact te maken met overleden dierbaren en andere geesten. Bij een pendel zullen professionele mediums een voorwerp gebruiken, zoals een ring of oorbellen, en dit voorwerp laten bungelen aan een draadje of koord. Door de beweging van het voorwerp zullen de mediums symbolen of woorden kunnen zien die ze vervolgens kunnen interpreteren.

Bij channeling door starmediums zal er een beroep worden gedaan op hun spirituele krachten. Channeling is eigenlijk niets anders dan het openstellen van je lichaam, geest en ziel voor de invloed van hogere machten. Wanneer starmediums zich hebben overgegeven aan een hogere macht, zullen ze in staat zijn om deze kracht door te geven aan jou. Dit kan erg waardevol zijn bij het oplossen van problemen of het verkrijgen van meer inzicht in bepaalde situaties.

Automatisch schrift is een andere methode die starmediums kunnen gebruiken bij het uitvoeren van een reading. Bij automatisch schrift zullen de mediums in trance gaan en hun hand laten bewegen op een vel papier. De beweging van de hand zal woorden of symbolen vormen die door het medium kunnen worden gelezen en geïnterpreteerd. Automatisch schrift is eigenlijk niets anders dan het channellen van energie door het lichaam van het medium.

Contact met astrologen

Er zijn ook starmediums die ook astrologen zijn. Astrologen houden zich bezig met de studie van de sterren en hun invloed op het leven van mensen. Astrologen kunnen jou helpen om meer inzicht te krijgen in bepaalde situaties en problemen die je ervaart. Ook kunnen astrologen voorspellingen doen over toekomstige gebeurtenissen.

Een reading met een astroloog zal erg waardevol kunnen zijn, vooral als je meer inzicht wilt krijgen in bepaalde situaties of problemen die je ervaart. Astrologen kunnen dit koppelen aan horoscopen, sterrenbeelden en planeten.

Internationale paranormale hulp bij QMediums

Ook voor internationale paranormale hulp kun je terecht bij de paranormale hulp- en advieslijn van QMediums. Er zijn namelijk starmediums die meerdere talen spreken en zo ook internationaal werkzaam zijn.

Door contact op te nemen met de paranormale hulp- en advieslijn van Qmediums, kom je in contact met een team van professionals die jou graag verder helpen. Van over heel de wereld kun je terecht bij de internationale paranormale hulp- en advieslijn van QMediums! Onze Starmediums staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met antwoorden, inzichten en adviezen!

Bij deze paranormale lijnen werken vakkundig, spiritueel en professioneel begaafde mediums/paragnosten. Zij hebben verschillende gaven en methoden waarmee zij jou kunnen helpen. Wil jij hulp van een master medium? Bel gerust naar de paranormale hulp- en advieslijn. Starmediums zullen je proberen raad, advies en hulp te geven over een situatie waarin jij dat nodig hebt.

Hoe kom je in contact met starmediums?

Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met starmediums. Het is mogelijk om te chatten met de starmediums. Een chat met starmediums kun je online heel eenvoudig starten. Je kunt bij deze chat de vragen stellen die jij hebt. Uiteindelijk zul jij de antwoorden krijgen die je nodig hebt vanuit een andere bron. Het is mogelijk om anoniem te chatten met de starmediums.

Ook kun je telefonisch contact opnemen met de starmediums. Tijdens een reading via de telefoon, is het mogelijk om vragen te stellen over bijvoorbeeld liefde, werk of geld. Veel mensen vinden het prettiger om telefonisch contact op te nemen, doordat er dan iemand aan de andere kant is die naar je luistert.

Het is ook mogelijk om met de starmediums te communiceren via de e-mail. Hier kun jij je vraag stellen maar ook vragen om een fotoreading. De manier waarop jij contact opneemt met de starmediums is geheel afhankelijk van jouw eigen voorkeuren.

Kies een van de starmediums die bij jou past!

Professioneel begaafde mediums, paragnosten, astrologen, NL starmediums, kaartleggers, astrologen of helderzienden. Online zijn er veel verschillende consulenten met wie jij in gesprek kan komen. Zij hebben allen andere gaven, specialisaties en methoden die gebruikt worden tijdens een consult.

Om deze reden is het heel belangrijk dat jij kiest voor een van de starmediums die bij jou past! Niet iedereen is in staat om engelen kaarten te leggen of een voorspelling te doen over de toekomst. Het is heel belangrijk om online goed te kijken welke gaven en specialisaties de starmediums hebben voordat jij een consult start.

Het is bij het kiezen van een van de starmediums ook erg belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de medium die jij kiest voor een consult. Volg hierbij altijd jouw eigen gevoel en zorg dat je je op je gemak voelt! Twijfel jij bij een van de starmediums? Kijk dan altijd even verder, je moet je namelijk op je gemak voelen tijdens een consult voor de beste resultaten.

Start een consult met een van de starmediums

Maak kennis met onze starmediums en ontvang antwoorden en inzichten. Bij Qmediums zijn wij gespecialiseerd in het beantwoorden van al jouw vragen. Wanneer je contact opneemt met een van onze starmediums, helpen zij jou verder met een deskundige reading.

Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.