Helderhorend

Als iemand boodschappen ontvangt die niet uit zichzelf komen maar dingen kan horen die een ander niet kan horen. Dit kan door stemmen horen, gedachten horen, geluiden als melodieën of muziek. Geluiden die niet afkomstig zijn van de fysieke wereld maar andere entiteiten. Dan wil dat zeggen dat iemand helderhorend is. Een helderhorend medium heeft een paranormale ervaring en kan duidelijke boodschappen horen. Een helderhorend medium kan deze boodschap aan jou vertellen met woorden. Dit kan bijvoorbeeld duidelijke inzichten geven in gevoelens van een ander maar ook over overledenen.

Naast helderhorend kan een medium ook andere spirituele gaves hebben. Zo zijn er ook mediums die juist dingen kunnen zien, voelen of weten. Dan is er sprake van een helderwetend paragnost, een heldervoelend medium of een helderziende. Ook zij ontvangen boodschappen van andere entiteiten waarmee zij kunnen communiceren. Mediums en paragnosten kunnen dus dingen waarnemen met hun zogenoemde zesde zintuigen.

Een helderhorend medium die kan stemmen horen waarmee ze jou tot bepaalde inzichten kunnen laten komen.

Wat kan een helderhorend medium horen?

Helderhorendheid behoort tot de paranormale gaves waarover mensen kunnen beschikken. Iemand die helderhorend is kan stemmen horen naast hun eigen stem.

Een helderhorend medium die kan communiceren met dingen of mensen die niet (meer) fysiek aanwezig zijn. Zo kan het zijn dat een helderhorend medium stemmen hoort dan een overledenen. Dit kan door de ziel die de overledene behoudt, maar ook door de stem van de ziel. Om dit goed te beheersen en te ontwikkelen is veel inspanning nodig. Om contact te hebben met een overleden persoon kun je dus een helderhorend medium inschakelen.

Ook kan een consulent die hulp bied in de psychologische of spirituele sfeer. Vanuit verschillende situaties bijvoorbeeld als het om een rouwbegeleider gaat, maar ook wanneer iemand last heeft van angst of depressie. In beide situaties kan de consulent helpen om helderhorende boodschappen te versturen of ontvangen. Ook kunnen deze boodschappen duidelijkheid geven waarover het gaat en hoe de andere persoon ermee omgaan.

Muziek en helderhorend

Er is ook een andere manier waarmee een helderhorend persoon iets in zijn hoofd horen kan. Dat is door muziek. Deze muziek wordt dan alleen in de eigen gedachten gehoord en niet in de fysieke wereld. Deze muziek kunnen de helderhorende consulenten duidelijk horen. Soms lijkt het ook alsof deze muziek zich in een andere ruimte afspeelt.

Daarnaast kan een helderhorend medium ook geluid horen die uit het verleden komen. Diegene hoort dan bijvoorbeeld dingen uit de oorlog.

Helderhorendheid kan ook nog een stapje verder gaan. Dan hoor je je eigen stem, of een andere stem in je hoofd die tegen jou praat. Je kent vast wel dat ene stemmetje in je hoofd. Als je deze stem horen kan dan geeft dat je bijvoorbeeld vertrouwen, maar ook kan het zijn dat deze stem je waarschuwt. Het kan bijvoorbeeld ook duidelijkheid geven over de toekomst.

Mediums die dingen in hun hoofd horen

Je zou kunnen zeggen dat het gewoon een stem is die je hoort, maar dan welke andere persoon niet kan horen. Het verschil tussen deze stem en de geestenstem is dat deze stem erg zacht is. Als je kijkt naar het gedrag van iemand die helderhorende boodschappen ontvang is dit ook duidelijk te herkennen. Je ervaart dat alles wat je ziet, hoort en voelt te maken heeft met spirituele zaken. Je kunt dus helderhorendheid onderverdelen in verschillende categorieën.

Als iemand helder horend is kan hij of zij verschillende soorten stemmen in zijn hoofd horen. Het kan gaan om een menselijke of geestelijke stem, maar ook overstappen op muziek en melodieën.

De helderhorende consulent kan de boodschappen van de geestelijke stem laten horen. Dit is dan ook zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.

Helderhorendheid wordt niet altijd meteen zichtbaar geboren, maar kan ook met de jaren komen. Dit kan door te leren luisteren naar wijsheden van binnenuit en zich hieraan te houden. De meeste helderhorende consulenten moeten ook wantrouwig zijn en openstaan voor nieuwe mogelijkheden. Het kan dus zijn dat door de persoonlijke ontwikkeling de helderhorendheid bij een helderhorend medium versterkt wordt.

Helderziend medium

Naast helderhorend zijn kan een medium ook een helderziend vermogen hebben. Daarbij kan iemand die helderziend is visuele beelden zien. Dit wil zeggen dat de persoon beelden ziet die hij of zij alleen nog maar in het hoofd heeft. Deze beelden komen dan ook uit het hoofd en niet uit het fysieke object in de omgeving.

Bij een helderziende consulent kan men dus klachten herkennen aan bijvoorbeeld meteen beelden. Er is dan geen sprake van woorden. Je kijkt alleen naar beelden of symbolen. De helderziende consulent kan je hier meer over vertellen, maar ook duidelijkheid geven over de onderliggende betekenis.

Er zijn verschillende soorten helderzienden die ieder op hun eigen manier de beelden duidelijk kunnen maken. Er is bijvoorbeeld de innerlijke helderziende consulent, maar ook zijn er andere helderziende consulenten voor in het leven.

Een ander voorbeeld is de helderziende consulent die via de fysieke wereld kijkt. Daarbij kan hij of zij beelden zien, maar ook met echte objecten werken. Het gaat dan niet alleen om symbolen, maar ook om de klank of de geur.

Helderhorend ontwikkelen

Helderziendheid is een ontwikkeling die het onderbewuste versterkt. Hierdoor wordt dit vermogen steeds duidelijker en zichtbaarder voor de persoon. Door middel van beelden krijgt een helderziend medium dus boodschappen door. Dit is dus anders dan bij een helderhorend medium die de duidelijke boodschappen krijgt door stemmen horen.

Naast helderziend en helder horen kan een medium ook helderweten. In dit geval heeft de paranormale ervaring betrekking op het weten van dingen. Zo’n medium kun je ook telepathisch noemen. Mensen die deze gave hebben zijn in staat te praten over dingen die gewoon zo zijn.

Een heldervoelend medium/heldervoelend lichtwerker

Naast deze gaven kun je ook een gesprek aan gaan met een medium of paragnost die heldervoelend is. Iemand die kan heldervoelen is in staat om een verhaal in woorden duidelijk te maken doordat zij dingen aanvoelen. Dit heeft niks te maken met het horen van stemmen in hun hun hoofd. Maar door zich te ontwikkelen op hun intuïtie.

Wanneer je zelf heldervoelend bent dan is het belangrijk om goed op te letten wat jij aanvoelt. Dit gaat vaak over een emotie of gevoel. Als je niet weet waar dit vandaan komt, dan kun je dit gesprek met een heldervoelend medium/lichtwerker opnemen.

Kom in contact met een helderhorend medium

Helder horend zijn gaat verder dan alleen de intuïtie waar vaak aan wordt gedacht. Een heldervoelend medium zal de stem of boodschap ook niet verwarren met de echte wereld, omdat de door de vele paranormale ervaren een medium sterk weet wat hij hoort.

Je kunt via de e mail in contact komen met een helderhorend medium. Maar ook kun je een consult aanvragen die via de chat plaats zal vinden. Bij een medium of paragnost waarbij jij vertrouwen voelt kun je waarschijnlijk makkelijker praten. Volg dan jouw eigen stem en gedachte bij het vinden van de geschikte medium die helderhorend is.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Diana
Ingesprek
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Jeanette
Ingesprek
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.