Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Helderhorend

helderhorend

Als iemand boodschappen ontvangt die niet uit zichzelf komen maar dingen kan horen die een ander niet kan horen. Dit kan door stemmen horen, gedachten horen, geluiden als melodieën of muziek. Geluiden die niet afkomstig zijn van de fysieke wereld maar andere entiteiten. Dan wil dat zeggen dat iemand helderhorend is. Een helderhorend medium heeft een paranormale ervaring en kan duidelijke boodschappen horen. Een helderhorend medium kan deze boodschap aan jou vertellen met woorden. Dit kan bijvoorbeeld duidelijke inzichten geven in gevoelens van een ander maar ook over overledenen.

Naast helderhorend kan een medium ook andere spirituele gaves hebben. Zo zijn er ook mediums die juist dingen kunnen zien, voelen of weten. Dan is er sprake van een helderwetend paragnost, een heldervoelend medium of een helderziende. Ook zij ontvangen boodschappen van andere entiteiten waarmee zij kunnen communiceren. Mediums en paragnosten kunnen dus dingen waarnemen met hun zogenoemde zesde zintuigen.

Een helderhorend medium die kan stemmen horen waarmee ze jou tot bepaalde inzichten kunnen laten komen.

Wat kan een helderhorend medium horen?

Helderhorendheid behoort tot de paranormale gaves waarover mensen kunnen beschikken. Iemand die helderhorend is kan stemmen horen naast hun eigen stem.

Een helderhorend medium die kan communiceren met dingen of mensen die niet (meer) fysiek aanwezig zijn. Zo kan het zijn dat een helderhorend medium stemmen hoort dan een overledenen. Dit kan door de ziel die de overledene behoudt, maar ook door de stem van de ziel. Om dit goed te beheersen en te ontwikkelen is veel inspanning nodig. Om contact te hebben met een overleden persoon kun je dus een helderhorend medium inschakelen.

Ook kan een consulent die hulp bied in de psychologische of spirituele sfeer. Vanuit verschillende situaties bijvoorbeeld als het om een rouwbegeleider gaat, maar ook wanneer iemand last heeft van angst of depressie. In beide situaties kan de consulent helpen om helderhorende boodschappen te versturen of ontvangen. Ook kunnen deze boodschappen duidelijkheid geven waarover het gaat en hoe de andere persoon ermee omgaan.

Er is ook een andere manier waarmee een helderhorend persoon iets in zijn hoofd horen kan. Dat is door muziek. Deze muziek wordt dan alleen in de eigen gedachten gehoord en niet in de fysieke wereld. Deze muziek kunnen de helderhorende consulenten duidelijk horen. Soms lijkt het ook alsof deze muziek zich in een andere ruimte afspeelt.

Daarnaast kan een helderhorend medium ook geluid horen die uit het verleden komen. Diegene hoort dan bijvoorbeeld dingen uit de oorlog.

Helderhorendheid kan ook nog een stapje verder gaan. Dan hoor je je eigen stem, of een andere stem in je hoofd die tegen jou praat. Je kent vast wel dat ene stemmetje in je hoofd. Als je deze stem horen kan dan geeft dat je bijvoorbeeld vertrouwen, maar ook kan het zijn dat deze stem je waarschuwt. Het kan bijvoorbeeld ook duidelijkheid geven over de toekomst.

Mediums die dingen in hun hoofd horen

Je zou kunnen zeggen dat het gewoon een stem is die je hoort, maar dan welke andere persoon niet kan horen. Het verschil tussen deze stem en de geestenstem is dat deze stem erg zacht is. Als je kijkt naar het gedrag van iemand die helderhorende boodschappen ontvang is dit ook duidelijk te herkennen. Je ervaart dat alles wat je ziet, hoort en voelt te maken heeft met spirituele zaken. Je kunt dus helderhorendheid onderverdelen in verschillende categorieën.

Als iemand helder horend is kan hij of zij verschillende soorten stemmen in zijn hoofd horen. Het kan gaan om een menselijke of geestelijke stem, maar ook overstappen op muziek en melodieën.

De helderhorende consulent kan de boodschappen van de geestelijke stem laten horen. Dit is dan ook zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.

Helderhorendheid wordt niet altijd meteen zichtbaar geboren, maar kan ook met de jaren komen. Dit kan door te leren luisteren naar wijsheden van binnenuit en zich hieraan te houden. De meeste helderhorende consulenten moeten ook wantrouwig zijn en openstaan voor nieuwe mogelijkheden. Het kan dus zijn dat door de persoonlijke ontwikkeling de helderhorendheid bij een helderhorend medium versterkt wordt.

Helderziend medium

Naast helderhorend zijn kan een medium ook een helderziend vermogen hebben. Daarbij kan iemand die helderziend is visuele beelden zien. Dit wil zeggen dat de persoon beelden ziet die hij of zij alleen nog maar in het hoofd heeft. Deze beelden komen dan ook uit het hoofd en niet uit het fysieke object in de omgeving.

Bij een helderziende consulent kan men dus klachten herkennen aan bijvoorbeeld meteen beelden. Er is dan geen sprake van woorden. Je kijkt alleen naar beelden of symbolen. De helderziende consulent kan je hier meer over vertellen, maar ook duidelijkheid geven over de onderliggende betekenis.

Er zijn verschillende soorten helderzienden die ieder op hun eigen manier de beelden duidelijk kunnen maken. Er is bijvoorbeeld de innerlijke helderziende consulent, maar ook zijn er andere helderziende consulenten voor in het leven.

Een ander voorbeeld is de helderziende consulent die via de fysieke wereld kijkt. Daarbij kan hij of zij beelden zien, maar ook met echte objecten werken. Het gaat dan niet alleen om symbolen, maar ook om de klank of de geur.

Helderziendheid is een ontwikkeling die het onderbewuste versterkt. Hierdoor wordt dit vermogen steeds duidelijker en zichtbaarder voor de persoon. Door middel van beelden krijgt een helderziend medium dus boodschappen door. Dit is dus anders dan bij een helderhorend medium die de duidelijke boodschappen krijgt door stemmen horen.

Naast helderziend en helder horen kan een medium ook helderweten. In dit geval heeft de paranormale ervaring betrekking op het weten van dingen. Zo’n medium kun je ook telepatisch noemen. Mensen die deze gave hebben zijn in staat te praten over dingen die gewoon zo zijn.

Een heldervoelend medium/heldervoelend lichtwerker

Naast deze gaves kun je ook een gesprek aan gaan met een medium of paragnost die heldervoelend is. Iemand die kan heldervoelen is in staat om een verhaal in woorden duidelijk te maken doordat zij dingen aanvoelen. Dit heeft niks te maken met het horen van stemmen in hun hun hoofd. Maar door zich te ontwikkelen op hun intuïtie.

Wanneer je zelf heldervoelend bent dan is het belangrijk om goed op te letten wat jij aanvoelt. Dit gaat vaak over een emotie of gevoel. Als je niet weet waar dit vandaan komt, dan kun je dit gesprek met een heldervoelend medium/lichtwerker opnemen.

Een allround medium

Mediums en paragnosten maken soms gebruik van kaartlegging tijdens een consult. Een heldervoelend kaartlegster kan tijdens een gesprek door de gene zijde en bijvoorbeeld tarot kaarten een toekomst voorspelling doen. Hierdoor krijg je een helder beeld van een bepaalde situatie die in het verleden plaats zal gaan vinden. Dit zodat je weet wat je te wachten staan en je met deze gedachte alvast kan omgaan. Dit kan bijvoorbeeld gaan over jouw persoonlijkheid, een verhaal of je relatie.

Heb jij een periode waarin jij heel veel nare dingen hebt meegemaakt, en ben jij nu in staat om hier opheldering over te krijgen. Dan kun je jouw gedachte wisselen met iemand die helderhorend, heldervoelend of helderziend is. Tijdens een consult kun jij met mensen praten met deze gaves, en luister dan goed.. Door te luisteren kun je tot nieuwe inzichten komen waardoor jij weer nieuwe positieve energie krijgt.

Kom in contact met een helderhorend medium

Helder horend zijn gaat verder dan alleen de intuïtie waar vaak aan wordt gedacht. Een heldervoelend medium zal de stem of boodschap ook niet verwarren met de echte wereld, omdat de door de vele paranormale ervaren een medium sterk weet wat hij hoort.

Je kunt via de e mail in contact komen met een helderhorend medium. Maar ook kun je een consult aanvragen die via de chat plaats zal vinden. Bij een medium of paragnost waarbij jij vertrouwen voelt kun je waarschijnlijk makkelijker praten. Volg dan jouw eigen stem en gedachte bij het vinden van de geschikte medium die helderhorend is.

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.