Een medium spreken via mediumchat

Een medium spreken via mediumchat. Iedereen heeft wel eens vragen over het leven na de dood, of over hun geliefden die al overleden zijn. Een medium kan contact maken met de andere wereld en je vragen beantwoorden.

In een medium chat kun je anoniem met een medium praten. Je hoeft je dus niet te identificeren en je kunt ook vragen stellen die je misschien niet durft te vragen aan iemand in je omgeving.

Kies je voor een chatroom of één-op-één?

Een medium chat is ook een goede manier om een medium te leren kennen. Als je besluit om met een medium in contact te treden, is het fijn om alvast een beetje bekend te zijn met hun werkwijze en stijl. In een chat kun je rustig alles vragen wat je wilt weten, zonder druk.

Medium chats zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn chatrooms waar je met meerdere mensen tegelijk kunt praten, maar er zijn ook privé-chats waarbij je één-op-één met een medium kunt praten.

Een medium kiezen

Het medium dat je kiest, is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Er zijn veel verschillende soorten mediums, dus er is altijd wel een medium chat die bij je past. Met een medium chat kun je altijd en overal mediums en paragnosten bereiken.

Chatroom

Als je een chatroom wilt joinen, hoef je alleen maar een nicknaam in te vullen en de chatroom te selecteren. In sommige chatrooms moet je je naam en e-mailadres invoeren voordat je kunt beginnen met chatten.

Privé chat

In een privé medium chat kun je anoniem blijven of je naam en e-mailadres invoeren. Dit is afhankelijk van de chatroom waarin je bent. Als je besluit om je gegevens in te vullen, moet je er wel rekening mee houden dat dit gegevens zijn die openbaar kunnen worden gemaakt.

Chatten met een medium

Als je wilt chatten met een bepaald medium, kun je ook altijd een privé-chat aanvragen. In sommige chatrooms kun je een verzoek doen om met een bepaald medium te mogen chatten. Dit is een goede manier om zeker te weten dat je met het medium van je keuze gaat praten.

Wil je liever met een bepaald medium praten? Zoek dan eens op internet naar ‘medium chat’ + de naam van het medium. Veel mediums hebben namelijk hun eigen chatroom, waar je altijd terecht kunt met je vragen. In sommige gevallen is zelfs een email consult mogelijk. Een medium spreken via mediumchat kan dus op verschillende manieren bij Qmediums.

Welke vragen kan je stellen aan in een medium chat

De vragen die je aan een medium kunt stellen, zijn eigenlijk onbeperkt. Het enige wat je moet bedenken is dat het medium geen toekomst kan voorspellen. Wel kunnen ze contact maken met overledenen en je vragen beantwoorden over het leven na de dood.

 Veel gestelde vragen in een medium chat zijn bijvoorbeeld: Een medium spreken via mediumchat

– Kan ik contact maken met mijn overleden geliefde?

– Hoe is het om dood te zijn?

– Is er een leven na de dood?

– Wat is mijn levensopdracht?

– Welke kant moet ik op in mijn leven?

Een spiritueel coach die helderziend is

In een medium chat bij Qmediums kan jij in contact komen met een medium/paragnost die helderziend is. Als een spiritueel coach helderziend is dan is hij of zij in staat om dingen te zien wat jij niet kan zien. Dingen die in het verleden zijn gebeurd, maar ook dingen die in de toekomst gaan gebeuren. Er is een kans dat je vragen krijgt beantwoord die je nog niet eens wist dat je had.

Visioenen

De visioenen kunnen niet altijd even duidelijk zijn en het is dan ook aan de spiritueel coach om deze beelden zo helder en duidelijk mogelijk over te brengen. Wanneer een spiritueel coach de beelden laat zien is het belangrijk dat je de beelden niet te letterlijk opvat. De beelden moet je dan zien als een soort begeleiding.

Mediums helpen

De spirituele coach met jarenlange ervaring is er om je te helpen met het vinden van antwoorden, maar het is aan jou hoe je deze antwoorden gaat gebruiken in je leven. Een medium kan ook helderziend en helder voelend medium zijn. Ik dat geval zijn zij niet alleen in staat om beelden te zien, maar ook gevoelens van iemand te waarnemen. Dit kan interessant zijn als je een vraag hebt over relaties of over mensen in je omgeving.

Een heldervoelend, helderwetend medium

Indien een medium contact legt met overleden dierbaren kunnen zij jou helpen met vragen. Vragen wat jij hebt over personen die niet meer in je leven aanwezig zijn. Dit kan erg prettig zijn, want het heldervoelend medium geeft jou de kans om afscheid te nemen en om vragen te stellen.

Relatievragen

Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je een vraag hebt over bijvoorbeeld een relatie waarin je zit of waarin je hebt gezeten. In sommige gevallen is er sprake van helderwetendheid. Dit houdt in dat het medium jou kan helpen met het beantwoorden van vragen die je nog niet eens wist dat je had. Wil je niet bellen? Open een mediumchat en er zal altijd online mediums voor jou klaar staan bij Qmediums.

Een relatiecoach die heldervoelend medium is

Een heldervoelend medium kan emoties, gevoelens en energieën van andere mensen voelen. Dit kan als erg prettig worden ervaren als je vragen hebt over relaties, omdat een heldervoelend medium jou kan helpen met inzichten krijgen. Ze kunnen ook antwoorden geven op de vragen die je hebt. Het helder voelend medium is er om jou te helpen, maar het is aan jou hoe je met de inzichten omgaat.

Heldervoelend helderwetend medium

Een medium kan ook helder voelend helderwetend zijn. Wanneer een medium helder voelend en helderwetend is kunnen zij dingen voelen en weten wat jij niet kan. Dit kan prettig zijn als je vragen over de liefde hebt. Deze mediums kunnen jou dan dus helpen met het zoeken naar een antwoord.

Vragen op relatiegebied

Een heldervoelend medium kan jou ook helpen met het voorspellen van de toekomst. Bijvoorbeeld vragen over de liefde en relaties. Je kan over liefde/relaties inzichten krijgen over de toekomst. Een heldervoelend medium kan jou helpen met vragen over de liefde, werk, relaties maar ook inzichten geven over de toekomst.

Zuiver medium

Omdat een zuiver medium en paragnost die helder voelend is gevoelens en energieën kan een ander kan voelen kan het fijn zijn om vragen over de liefde te beantwoorden. Een heldervoelend medium kan vragen over de liefde beantwoorden, omdat ze deze gevoelens kan aanvoelen en het kan fijn zijn om zo de situatie te gebruiken.

Een spiritueel coach die helderwetend medium is

Ook is het mogelijk om via een mediumchat in contact te komen met een heldervoelend en helderwetend medium. Het online medium kan kan jou in veel situaties helpen. Een helderwetend medium kan ook contact maken met overleden dierbaren. Wanneer het helderwetend medium contact legt met de overleden dierbare kunnen er vragen gesteld worden.

Contact met overledenen

Het is mogelijk om de situatie te gebruiken en fijn kan zijn om zo afscheid te nemen en een helder inzicht in de dood te krijgen. Zo zal een helderwetend medium je helpen bij al jouw vragen over jouw overleden dierbare, maar ook over de mensen die nog in leven zijn.

Vragen over liefde, werk of relaties voor een medium

Een helderwetend medium kan jou helpen met het geven van inzichten en antwoorden op jouw vragen uit het verleden, heden en toekomst. Maar het stata je ook vrij als je meerdere vragen over verschillende onderwerpen wilt stellen.

Een ervaren medium of spiritueel coach die helderhorend is

Er bestaan ook mediums en paragnosten die helderhorend zijn. Dit houdt niet alleen in dat ze een luisterend oor bieden, maar het online medium kan het persoon helder horen.

Een ervaren medium die helderhorend is, kan jou helpen met de vragen die jij hebt. Dit kan je telefonisch doen of in de medium chat bij een online medium.

Gaven van een helderhorend medium

Een helderhorend medium hoort geluiden of stemmen die jou kunnen helpen bij jouw vragen. Als je vragen hebt over relaties, liefde, werk of je persoonlijke ontwikkeling kan je zeker bij een helderhorend medium terecht. De geluiden die een helderhorend medium binnenkrijgt zijn de boodschappen wat ontvangen wordt van entiteiten.

Een luisterend oor van een medium/paragnost

Bij mediums en paragnosten in een medium chat kan jij terecht als jij toe bent aan een luisterend oor. Je kan er terecht als je toe bent aan een luisterend oor, omdat je wilt praten over liefde, persoonlijke ontwikkeling, relatie, werk of misschien over andere dingen wat jou bezig houdt.

Het kan erg fijn zijn om met een spiritueel coach gesprekken te voeren over de dingen wat jou bezig houdt. Dit kan positief of negatief zijn. Dankzij het luisterend ook van ervaren medium bij een medium chat kan jij nieuwe inzichten krijgen.

Altijd paragnosten beschikbaar

Als jij het gevoel hebt dat je vast zit in een narcistische relatie en je hebt behoefte aan een luisterend oor kan jij terecht bij een online medium in de medium chat. De spirituele gidsen zullen er alles aan doen om jou een luisterend oor te bieden.

medium chat

Geen gratis reading

Helaas is het geen gratis medium chat. Echter, vaak kan je de eerste 3 minuten gratis chatten met een online medium bij de medium chat. Er staat altijd een ervaren paragnost voor jou klaar om jou een luisterend oor te bieden.

Een Reiki Master bij de medium chat

Healing op afstand is ook mogelijk en kan worden uitgevoerd met behulp van de medium chat. Een reiki master kan jou beter laten voelen door een healing op afstand via een medium chat. Een healing door een Reiki Master is erg fijn als je erg veel stress ervaart of bijvoorbeeld een burn-out hebt. Je kan ook voor andere klachten terecht bij de Reiki Master voor een healing in de medium chat.

Je kan ook voor fysieke klachten terecht bij een Reiki Master. Online healing op afstand in de medium chat is namelijk net zo effectief als wanneer je fysiek naar een praktijk gaat.

Ruime levenservaring

Een Reiki Master is een mental coach wat gespecialiseerd is in het toepassen van helende krachten. Ook vind je een Reiki master op de medium chat die jou kan helpen met het weghalen van de blokkas die in jouw leven zijn. Een Reiki Master kan met zijn jarenlange ervaring jou ook helpen met het in balans brengen van jouw chakra’s.

Kaarten leggen tijdens de mediumchat

Een kaartlegster kan ook in een medium chat kaarten voor jou leggen. Dit is er prettig als je vragen hebt over relatie, persoonlijke ontwikkeling, liefde, geld of andere onderwerpen. Je kan bij een online medium in een medium chat een kaartlegging doen. De kaarten die je krijg in de medium chat kunnen antwoord geven op bijvoorbeeld liefde gerelateerde vragen.

Als je tarot kaarten laat leggen bij een medium/paragnost, worden de tarot kaarten op een bepaalde manier gelegd. Dit hangt af van de vragen wat je een medium kaartlegger stelt. De tarot kaarten kunnen namelijk gelegd worden in een cirkel of driehoek. Een medium spreken via mediumchat.

Kaartlegging bij jouw gekozen medium

Als je een kaartlegging laat doen bij een medium kaartlegger op de medium chat kan je er voor kiezen om tarot kaarten te laten leggen. Tarot kaarten zijn erg fijn als je vragen hebt over bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling. De ervaren paragnost zal jou helpen met het vinden van antwoorden en heldere inzichten.

Chatten met mediums en paragnosten

Een van de diverse kaartleggingen is Lenormand kaarten. In een medium chat kan je ook een lenormand kaartlegging ontvangen. Lenormand kaarten zijn erg prettig als je vragen over je persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, werk, liefde of andere vragen hebt. Lenormand kaarten zijn een soort engelen kaarten/orakelkaarten en kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden. Een medium spreken via mediumchat.

Compleet consult met Lenormand kaarten

Lenormand kaarten kunnen jou helpen bij het nemen van beslissingen in het leven. Deze engelen kaarten worden gelegd door een spiritueel coach in de medium chat. Helaas is dit geen gratis consult en kan je niet gratis chatten. Indien je vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling kan je terecht bij verschillende consulenten.

In de medium chat staat altijd een spiritueel coach, relatie coach of Nederlandse mediums voor jou klaar om een luisterend oor te bieden of voor kaarten leggen. Je kan kiezen voor een privé consult als je wilt chatten met mediums, maar dit is geen gratis chat. Bij Qmediums moet je eerst credits kopen voordat je een mediumchat kan openen met een top medium.

Een reading tijdens de mediumchat

Tijdens een reading in de medium chat maakt de spirituele coach gebruik van helderzienheid, heldervoelendheid en helderhorendheid. Zij kunnen dan in contact komen met je hogere zelf, spirituele gidsen of contact met overledenen maken.

Een reading in medium chat kan er prettig zijn tijdens een rouwproces. Je kan tijdens een reading in de medium chat contact met overledenen maken. Tijdens het contact met overledenen kan je vragen stellen en krijg jij antwoord op vragen wat jou bezig houdt.

Een reading in de medium chat met online mediums is erg fijn. Vooral als je veel vragen hebt over verschillende vlakken. De online mediums zijn helder wetend, helder voelend, helderhorend of helderziend. Een helderwetend paragnost kan jou helpen met het beantwoorden van jouw vragen.

Start de chat met een medium/paragnoste voor je spirituele ontwikkeling

Voor alle vragen over werk, liefde relatie of voor een luisterend oor. Een relatie coach kan jou advies geven over jouw relatie. Een spiritueel coach kan contact met overleden dierbaren maken. Als je vragen hebt over jouw persoonlijke ontwikkeling kan je ook terecht bij een spiritueel coach. Oftewel, een medium spreken via mediumchat

Vragen over chakra’s, werk of geld? Een online mediums beschikken vaak over verschillende gaven. Een online paragnost is vaak helderziend, maar kan ook een andere gave hebben, zoals;

  • Helderwetend
  • Heldervoelendheid
  • Helderhorendheid

Wanneer je contact met overledenen wilt maken of wanneer je vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling, kan je terecht bij een online medium. Wanneer je meer wilt weten over werk of geld, kan je contact opnemen met de online paragnost.

Een heldervoelend helderwetend kaartlegster kan jou helpen met nieuwe inzichten op basis van kaartleggingen met bijvoorbeeld Lenormand kaarten. Een medium spreken via mediumchat.

Wat je te wachten staat bij een Reiki Master

Een healing op afstand doe je met een Reiki Master of door een medium kaartlegger met lenormand kaarten. Een luisterend oor en praten over de liefde kan je chatten met mediums of online paragnosten. Deze spirituele coaches kunnen jou helpen waar jij het nodig hebt. Voor je spirituele ontwikkeling kan je het beste terecht bij een spirituele coach. Een consult ontvangen bij top mediums

In de medium chat bij Qmediums staan de hele dag online mediums bijvoorbeeld een spiritueel coach, mental coach of relatie coach voor jou klaar. Je kan dag en nacht terrecht bij een van vele mediums en paragnosten. Het is helaas geen gratis medium chat, maar je kan eenvoudig credit online kopen waarmee je het medium chat kun betalen. Een medium spreken via mediumchat.

Een reading met Lenormand kaarten

Een reading in de online medium chat met een online paragnost of lenormand kaartlegger is heel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk contact maken en vragen stellen. In sommige gevallen zal je moeten wachten op een reading, maar dit is een medium chat en helderziendheid werkt niet op afroep. Je kan wel een paragnost inhuren voor een prive consult, maar dan ben je duurder uit.

Een reading in de online medium chat met online mediums of lenormand kaartlegger is heel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk contact maken en vragen stellen. In sommige gevallen zal je moeten wachten op een reading, maar dit is een medium chat en helderziendheid werkt niet op afroep. Je kan wel een paragnost inhuren voor een prive consult, maar dan ben je duurder uit.

Toekomst voorspellen met Lenormand kaarten

Bij een reading met lenormand kaarten word er gekeken naar de toekomst. De kaartlegger zal de vragen beantwoorden op basis van wat zij zien in de toekomst. Dit is niet altijd even makkelijk, want de toekomst is niet altijd even duidelijk. Er kunnen dus ook vragen zijn waarop geen antwoord kan worden gegeven.

Een reading met lenormand kaarten is echter wel heel fijn, want je krijgt in ieder geval inzicht in wat er gaat komen. Je kan de reading met lenormand kaarten dus gebruiken om je voor te bereiden op toekomstige gebeurtenissen. Bij Qmediums staan altijd mediums en paragnosten met jarenlange ervaring klaar om een consult te geven. Een medium spreken via mediumchat kan bij Qmediums elke dag.

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Leontine
Beschikbaar
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.