Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Tweelingziel

Een ontmoeting met jouw tweelingziel is altijd een bijzondere ervaring. Het voelt alsof je thuiskomt bij jezelf. Een tweelingziel is namelijk je weerspiegeling op aarde. Het is de andere helft van jouw ziel die in een ander lichaam is gehuisvest. Een ontmoeting met je tweelingziel is vaak heftig en emotioneel. Het kan zijn dat je elkaar aantrekt of juist afstoot. Je weet dan namelijk instinctief wat de ander voelt. Een ontmoeting met je tweelingziel is een kans om jezelf beter te leren kennen. Je leert namelijk door de ander wie je werkelijk bent.

Tweelingziel

Wat is een tweelingziel?

Over een tweelingziel wordt gezegd dat dit de andere helft is van jou, het is een persoon met wie jij een intense verbinding aangaat. Het is een opgesplitste ziel, dat eerst afzonderlijk leeft om je eigen processen en uitdagingen aan te gaan, dit zodat je jezelf kunt ontwikkelen. Uiteindelijk komen deze zielen dan samen.

Als jij jouw tweelingziel bent tegengekomen dan merk je dat je in de kern heel erg op elkaar lijkt. Tweelingzielen voelen hetzelfde, denken hetzelfde, hebben dezelfde ideeën en reageren hetzelfde op spontane impulsen.

Voor het ontmoeten van jouw tweelingziel is het zo dat dit pas gebeurt als je hier allebei klaar voor bent. Dit is belangrijk zodat jullie beide jullie eigen groeiproces hebben doorstaan en hierdoor weten hoe je de verbinding met elkaar aan kan gaan tijdens de ontmoeting.

De ontmoeting met jouw tweelingziel

Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Dit kan voelen als thuiskomen, maar het is ook mogelijk dat er een hele sterke emotie bij deze ontmoeting komt kijken. Het kan ook ingewikkeld zijn om te herkennen of jij je tweelingziel ontmoet hebt of niet. Dit komt omdat je dit soort ontmoetingen niet met je verstand beleeft, maar met je gevoel. Wanneer jij denkt dat je tweelingziel hebt ontmoet, is het belangrijk dat je even stil staat bij de volgende vragen:

 • Voel je een sterke aantrekkingskracht?
 • Voel je een diepe verbondenheid?
 • Zijn er veel overeenkomsten?
 • Hebben jullie dezelfde interesses?
 • Hebben jullie dezelfde waarden?
 • Voel je je veilig bij de ander?

Als je hier ‘ja’ op gaat antwoorden, dan is de kans groot dat je je tweelingziel hebt ontmoet. Het is echter niet zo dat dit altijd het geval hoeft te zijn. Jouw tweelingziel kan ook iemand zijn die je al kent, bijvoorbeeld een familielid of vriend(in). Daarbij zijn er ook kenmerken die je kunt herkennen bij een tweelingziel relatie, dit zijn de volgende kenmerken:

 • Een sterke aantrekkingskracht: je voelt je meteen tot elkaar aangetrokken en hebt een diepe verbinding.
 • Veel overeenkomsten: jullie denken hetzelfde, voelen hetzelfde en hebben dezelfde interesses.
 • Een spiegel: je leert door de ander wie je werkelijk bent. Je ziet in de ander jouw eigen kwaliteiten en valkuilen.
 • Een uitdaging: je tweelingziel is een uitdaging omdat je elkaar soms aantrekt en afstoot. Het is belangrijk dat je hiermee omgaat.

Een ontmoeting met je tweelingziel is een kans om jezelf beter te leren kennen.Tweelingzielen zijn voor elkaar gemaakt, hierdoor voelen ze elkaar aan en weten ze wat de ander voelt. Door de zal je jezelf beter leren kennen. Dit is een kans die je moet grijpen, want door de ander leer je wie je werkelijk bent.

Wat gebeurt er als je je tweelingziel ontmoet?

Er komen veel (onverwerkte) emoties los bij de ontmoeting van jouw tweelingziel. Dit kan een heel bijzonder maar ingrijpende belevenis zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uit vorige levens herinneringen zijn die naar boven komen. Er kan uit jouw vorig leven bijvoorbeeld angst zijn om liefde toe te laten, hier wordt je dan op dit moment opnieuw aan herinnert.

Ook kunnen er lichamelijke gevolgen zijn. Als je in contact komt met jouw tweelingziel dan kan dit van grote invloed zijn op jouw emoties. Je vormt samen weer de bubbel die jullie waren, wat er voor kan zorgen dat je je fitter gaat voelen. Hierdoor ontstaat er een hogere frequentie op energetisch niveau, dit kan invloed hebben op jouw hormonenbalans. Je kunt hierdoor ook last krijgen van hartkloppingen, slecht slapen of je moe voelen.

Herkennen van een tweelingziel relatie

Het is vaak zo dat je je tweelingziel ontmoet op een onverwachts moment, op een speciale dag. De herkenning voor jouw tweelingziel is er vaak direct waarbij er verschillende emoties naar boven kunnen komen. Bij deze ontmoeting is het zo dat er een proces in gang wordt gezet, waarbij het verwerken van onverwerkte emoties centraal staat. De ongeheelde wonden moeten worden geheeld, wat kan zorgen voor aantrek- of afstootgedrag.

Aantrekken en afstoten van diepe liefde

Hoeveel de tweelingzielen in eerste instantie erg veel op elkaar lijken, zijn er ook verschillen wat kan zorgen voor verwarring. Deze verschillen hebben te maken met persoonlijke ontwikkelingen en eigen lessen.

Vaak spiegelen tweelingzielen elkaar, door deze spiegel wat betreft de verschillen kunnen er heftige botsingen ontstaan. Het kan namelijk zo zijn dat de eigen ontwikkeling elkaar in de weg staat, hierdoor zullen tweelingzielen elkaar tijdelijk loslaten. Maar de magnetische aantrekkingskracht zorgt er ook weer voor dat de tweelingzielen juist weer naar elkaar toe worden getrokken.

Het afstoten en aantrekken van elkaar is belangrijk. Op deze manier leer je hoe de relatie met jouw tweelingziel zit, ga de groei met elkaar aan en ontwikkel een fijne relatie.

Overeenkomsten met jouw tweelingziel

Je kunt tijdens het ontmoeten van jouw tweelingziel ook merken dat je heel veel gelijkenissen hebt met iemand wat zorgt voor de verbinding. Het kan zo zijn dat jullie dezelfde dingen hebben meegemaakt of dat jullie juist vele praktische zaken gemeen hebben. Dit kan gaan over de geboortedatum, beroepen, naam of interesses. Ook bijvoorbeeld het wonen in dezelfde buurt of dat jullie altijd bij elkaar op school hebben gezeten.

Het zien van tekens bij de ontmoeting

Het is ook mogelijk dat jij en je tweelingziel op elkaars pad komen, waarbij je aanwijzingen krijgt van de kosmos. Dit is een teken dat jij je tweelingziel gaat ontmoeten. Dit kan zijn het zien van dubbele getallen, het tegenkomen van een naam of het horen van liedjes met een bepaalde boodschap. Tekens krijgen van de kosmos wil dus zeggen dat jij je tweelingziel hebt ontmoet.

Kenmerken van een tweelingziel relatie en de onvoorwaardelijke liefde

Niemand kan vooraf zeggen wat de relatie met jouw tweelingziel in jouw leven zal betekenen. De liefde tussen tweelingzielen hoest niet altij in romantische zin te zijn, dit hangt natuurlijk af van wat je afspreekt met je tweelingziel.

Het kan zijn dat jij een hele diepe liefde hebt voor jouw tweelingziel, maar in een relatie zit. Dan kun je alsnog trouw blijven aan je partner en een andere vorm van relatie met je tweelingziel hebben.

Het kan ook zijn dat jullie zo met elkaar verbonden zijn, dat jullie wel de liefdesrelatie aan gaan met elkaar. Jullie bepalen binnen de relaties natuurlijk zelf in hoeverre deze liefde gaat, dit is voor iedereen anders.

Het kan zo zijn dat jij en jouw tweelingziel een zwaar leven hebben gehad, maar bij de ontmoeting kun je dit loslaten. Dit omdat jullie beide het verdriet, de boosheid en de angst delen. Maar samen het vertrouwen krijgen en de behoefte om met elkaar te verbinden.

Wat biedt een relatie met jouw tweelingziel jou?

De onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen zorgt ervoor dat je meer en meer gaat leven vanuit jouw hart. Het bewustzijn over liefde wordt groter, je wordt je er van bewust dat jij de liefde bent. Je benadert hierdoor de wereld meer vanuit onvoorwaardelijke liefde, er is dan in jouw hele leven meer ruimte voor liefde en compassie. Dit doet iedereen op zijn of haar eigen manier.

Geef je relatie met je tweelingziel de tijd

Het is belangrijk dat jij weet wat de bedoeling is van de ontmoeting met jouw tweelingziel, je moet goed uitzoeken wat jullie met elkaar verbind. Met andere woorden wil dat zeggen dat je moet uitzoeken hoe de onvoorwaardelijke liefde tussen jullie werkt, waar jullie grenzen liggen en wat de behoefte is van elkaar. Op deze manier kunnen jullie aan de relatie werken en elkaar loslaten en vasthouden.

Als jij jouw tweelingziel een keer ontmoet, dan kan dit zorgen voor heftige emoties, verdriet en angst. Toch is het belangrijk dat je weet dat dit allemaal tijdelijk is en dat je niet alles meteen moet verwerken. Geef de ontmoeting de tijd, laat alles op je in komen en uitzoeken wat er nu eigenlijk gebeurd.

Neem ook de tijd voor jezelf en zorg dat je het heilig huwelijk met jezelf sluit. Je bent met iemand verbonden die heel veel liefde en energie met zich meebrengt maar je moet ook voor jezelf kiezen. Het hebben van een tweelingziel kan vermoeiend zijn, zorg daarom dat je ook genoeg rust en ontspanning krijgt. Doe dingen waar jij je goed bij voelt, zorg dat je lekker in je vel zit.

Wil jij praten over jouw tweelingziel en de intense verbinding?

Het ontmoeten van jouw tweelingziel kan heel intens zijn, het is daarom fijn om hier over te kunnen praten met iemand. Wij helpen je hier graag bij, onze tweelingziel experts helpen je met al jouw vragen en paragnostenhulp bieden. Wij zijn er voor je en willen samen met jou kijken naar de ontmoeting met jouw tweelingziel.

Online kun je een consult aanvragen met een medium of paragnost zodat jij kan praten over jouw tweelingziel.

Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Linda
Linda
000306
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Ricardo
Ricardo
000379
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.