Over ons Qmediums

Over ons QmediumsOver ons Qmediums. Leuk dat je terecht gekomen bent op Qmediums. Dat staat voor Kwaliteit mediums. Uiteraard zijn er ook paragnosten, kaartleggers, waarzeggers, coaches, counselors en toekomstvoorspellers aanwezig.

Alle spiritueel consulenten die je op Qmediums vindt, zijn op diverse punten gescreend. Hun spirituele gaven, als hedlerziendheid, helderwetendheid, heldervoelenheid en helderhorendheid. Indien ze aangeven toekomst te kunnen voorspellen, zijn daar vragen over gesteld tijdens de screening.

Kaartleggingen

Geven ze aan gebruik te maken van kaarten, als Tarot, Lenormand, Engelen kaarten, dan hebben ze een kaartlegging tijdens de screening moeten uitvoeren. Daarnaast is ook gekeken naar spreek- en schrijfvaardigheid.

Alles om jullie, de klanten van de website kwaliteitsmediums, de beste kwaliteit mee te kunnen geven. Weet dat elke consulent als ZZP-er werkzaam is. Dat de lijnhouder de lijn voor hun faciliteert. Maar elke spiritueel medewerker zijn eigen box, foto, tekst en wat die aanbiedt aan spirituele vaardigheden, zelf verantwoordelijk voor is.

Dit betekent tevens, dat als jij niet tevreden bent. Je zeker via het contactformulier daar een bericht over kunt sturen. Graag met de naam van de consulent, de datum en het tijdstip van het consult. De lijnhouder zet dit dan door naar de desbetreffende consulent.

Disciplines op Qmediums

Naast mediums en paragnosten, vind je op Qmediums nog heel veel andere disciplines. Je kunt hier namelijk ook terecht voor een lifcoachgesprek, een gesprek met een relatietherapeut. Een burn out coach of stress counselor. Maar ook toekomstvoorspellers zijn aanwezig. Alsmede pendelaars numerologen, sjamanen.

Qmediums is zijn tijd ver vooruit. Je kunt niet alleen met hetzelfde medium bellen, maar ook chatten en zelfs via webcam een gesprek voeren. Jij bepaalt. Ook kun je een email vraag stellen. Alleen hier blijft het niet bij.

Goedkoop bellen en chatten op Qmediums

Qmediums ook de goedkoopste spirituele lijn. Je hebt nl. de mogelijkheid via de computer te bellen. Daarvoor klik je het linkje ‘Oproep starten’ aan. Door via deze weg te bellen, gaat via internet, heb je geen enkele bijkomende kosten. Schaf credits aan en bellen, chatten, webcammen of mailen maar.

Voor een goed gesprek om je vragen te beantwoorden, hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je kunt vanuit huis, online, op allerlei manieren, snel en discreet en ook anoniem, een gesprek hebben met een discipline, die jij nodig hebt.

Dit zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Er is altijd een spiritueel consulent aanwezig, die jou in alle noodgevallen, maar ook bij persoonlijke groei, op het tijdstip, dat het jou uitkomt, of nodig hebt, te woord kan en zal staan.

Je ziet, Qmediums heeft het voor jullie makkelijk, eenvoudig en goedkoop gemaakt. Goede hulp hoeft niet duur te zijn. De consulenten op deze spirituele lijn zijn zich terdege bewust van mensen in nood.

Om die reden hebben ze er ook voor gekozen om op Qmediums hun werkzaamheden aan te bieden. Er voor jullie allemaal te zijn! We wensen jullie fijne gesprekken toe, vol met spirituele wijsheid!

Het team van Qmediums

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.