Over ons Qmediums

Qmediums Over ons

Over ons Qmediums. Leuk dat je terecht gekomen bent op Qmediums. Dat staat voor Kwaliteit mediums. Uiteraard zijn er ook paragnosten, kaartleggers, waarzeggers, coaches, counselors en toekomstvoorspellers aanwezig.

Alle spiritueel consulenten die je op Qmediums vindt, zijn op diverse punten gescreend. Hun spirituele gaven, als helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelenheid en helderhorendheid. Indien ze aangeven toekomst te kunnen voorspellen, zijn daar vragen over gesteld tijdens de screening.

Kaartleggingen

Geven ze aan gebruik te maken van kaarten, als Tarot, Lenormand, Engelen kaarten, dan hebben ze een kaartlegging tijdens de screening moeten uitvoeren. Daarnaast is ook gekeken naar spreek- en schrijfvaardigheid.

Alles om jullie, de klanten van de website kwaliteitsmediums, de beste kwaliteit mee te kunnen geven. Weet dat elke consulent als ZZP-er werkzaam is. Dat de lijnhouder de lijn voor hun faciliteert. Maar elke spiritueel medewerker zijn eigen box, foto, tekst en wat die aanbiedt aan spirituele vaardigheden, zelf verantwoordelijk voor is.

Dit betekent tevens, dat als jij niet tevreden bent. Je zeker via het contactformulier daar een bericht over kunt sturen. Graag met de naam van de consulent, de datum en het tijdstip van het consult. De lijnhouder zet dit dan door naar de desbetreffende consulent.

Disciplines op Qmediums

Naast mediums en paragnosten, vind je op Qmediums nog heel veel andere disciplines. Je kunt hier namelijk ook terecht voor een lifecoach gesprek, een gesprek met een relatietherapeut. Een burn out coach, stress counselor, spiritueel coach, healer, toekomstvoorspeller. Alsmede pendelaars, numerologen, sjamanen.

Qmediums is zijn tijd ver vooruit. Je kunt met mediums en paragnosten bellen, chatten en ook een email-consult aanvragen. Dit alles voor een hele goedkope manier.

Goedkoop bellen en chatten op Qmediums

Qmediums is de goedkoopste spirituele lijn. Wij bieden credits aan. Die schaf je vooraf aan.  Al vanaf € 0,90 cpm! Zo zijn er op geen enkele manier extra kosten verbonden aan een gesprek met een medium of paragnost. Voor een goed gesprek om je vragen te beantwoorden, hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je kunt vanuit huis, online, op allerlei manieren, snel en discreet en ook anoniem, een gesprek hebben met een discipline, die jij nodig hebt.

Dit zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Er is altijd een spiritueel consulent aanwezig, die jou in alle noodgevallen, maar ook bij persoonlijke groei, op het tijdstip, dat het jou uitkomt, of nodig hebt, te woord kan en zal staan.

Je ziet, Qmediums heeft het voor jullie makkelijk, eenvoudig en goedkoop gemaakt. Goede hulp hoeft niet duur te zijn. De consulenten op deze spirituele lijn zijn zich terdege bewust van mensen in nood.

Om die reden hebben ze er ook voor gekozen om op Qmediums hun werkzaamheden aan te bieden. Er voor jullie allemaal te zijn! We wensen jullie fijne gesprekken toe, vol met spirituele wijsheid!

Door een gesprek aan te gaan met een van de spiritueel consulenten, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Kijk op de pagina “Hoe het werkt” op welke manieren je allemaal in contact kunt komen met een Qmedium en hoe dat in zijn werk gaat. Bij elke consulent staat dit icoontje Hier kun je van een consulent meer lezen wat die jou allemaal te bieden heeft. Zodat jij de juiste consulent te spreken krijgt, om al jouw vragen adequaat te kunnen beantwoorden.

Bedankje voor de consulent

Laat je na een gesprek met een Qmedium een bedankje achter. Zijn de consulenten heel blij mee.

Het team van Qmediums