Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Paragnost bellen

Wil jij graag een paragnost bellen omdat jij vragen hebt? Als jij dit doet kun je van een paragnost antwoorden en inzichten verwachten. Zij kunnen je vertellen wat er mogelijk gaat gebeuren in de toekomst. Door een paragnost te bellen kun je jezelf helpen met het maken van beslissingen en het nemen van stappen naar een beter leven.

Je kunt een online paragnost bellen voor inzichten, maar ook voor het ontvangen van boodschappen. Betrouwbare paragnosten hebben namelijk paranormale gaven waarmee zij jou kunnen helpen. Ze zijn bijvoorbeeld in staat contact te maken met overledenen. Dit is erg fijn voor mensen die verdrietig zijn en graag hun geliefden nog een keer willen spreken.

Je kunt een online paragnost bellen of een krachtig medium bellen met paranormale gaven. Deze gaven kunnen zijn dat iemand helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend of helderruikend is. Je kunt een online paragnost bellen die jou de hulp biedt die jij nodig hebt.

Paragnost bellen

Wat is een helderziend medium of paragnost?

Je kunt een online paragnost bellen die helderziend is. Helderziende paragnosten of helderzienden zijn mensen die niet alleen met hun ogen, maar met hun geest kunnen zien. Zij zijn in staat beelden te zien die anderen niet kunnen zien.

Dit kan bijvoorbeeld een beeld zijn van een toekomstige gebeurtenis. Helderzienden kunnen ook beelden van mensen en plaatsen zien die ze niet kennen. Beelden die in het verleden zijn gebeurd of die ergens anders op de wereld plaatsvinden.

Helderziende paragnosten kunnen jou helpen met vragen over de toekomst. Een helder ziend medium kan jou bijvoorbeeld vertellen wat er gaat gebeuren in je liefdesleven, werk of relatie. Helderziende paragnosten kunnen jou dan adviezen geven over wat je het beste kunt doen.

Een helderziend medium of online paragnost is dus iemand die met zijn geest kan zien en jou daarmee kan helpen.

Wat is een helderhorend paragnost?

Je kunt ook een online paragnost bellen die helderhorend is. Iemand die helder horend is, is iemand die met zijn geest kan horen. Hij of zij is in staat stemmen te horen die anderen niet kunnen horen.

Stemmen van overledenen bijvoorbeeld, maar ook stemmen van geesten of engelen. Een helderhorend paragnost kan jou helpen met vragen die je hebt over de toekomst of over dingen die je dwarszitten.

De geluiden die een helderhorend medium/paragnost hoort kunnen uit het verleden zijn maar ook uit de toekomst. Deze geluiden kunnen voor jou een boodschap zijn. Een erkend medium die kan helderhoren is dus iemand die je kan helpen met vragen over bijvoorbeeld je werk, liefde of relatie.

Wat is een helderwetend paragnost?

Je kunt ook een helder wetend paragnost bellen. Iemand die helder wetend is, is iemand die met zijn geest kan weten. Hij of zij is in staat informatie te krijgen over dingen die hij of zij niet weet. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over toekomstige gebeurtenissen of over mensen die hij of zij niet kent.

Een helder wetend paragnost kan jou helpen met alle vragen die je hebt. Hij of zij is namelijk in staat contact te maken met geesten, engelen en overledenen. Deze mensen kunnen jou helpen met alle vragen die je hebt over de toekomst of over dingen die je dwarszitten.

Een helder wetend paragnost is iemand die jou kan helpen met inzicht in de toekomst of met het oplossen van problemen. Hij of zij is er dus voor jou als je hulp nodig hebt.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium/paragnost is een hoogsensitief medium/paragnost, ook wel HSP coach genoemd. Een helder voelend medium/paragnost is in staat energieën van anderen waar te nemen. Een helder voelend medium/paragnost is ook een empathisch medium/paragnost, dit betekent dat hij of zij zich kan inleven in een ander.

Een heldervoelend medium/paragnost is dus iemand die in staat is om energieën van anderen waar te nemen en zich hierin kan verplaatsen. Hij of zij kan jou helpen met vragen over je relatie, werk of liefde.

Wat is een helderruikend paragnost?

Ook is er zo iemand als een helder ruikend paragnost, ook wel krachtig ruikend medium/paragnost genoemd. Een helder ruikend paragnost is in staat stoffige geuren op te merken die anderen niet kunnen ruiken. Deze stoffige geuren zijn vaak aanwezig in huizen of plekken waar spookachtige verschijningen zijn geweest.

Een helder ruikend paragnost kan jou helpen met het oplossen van problemen in je huis of op je werk. Hij of zij is er dus voor jou als je hulp nodig hebt en kan je helpen met het oplossen van een probleem.

Een ervaren medium met meerdere gaven

Je kunt ook met online paragnosten bellen die beschikken over meerdere gaven. Het is mogelijk dat iemand heldervoelend/helderwetend is. Dan kan een top medium/paragnost niet alleen de energieën van iemand aanvoelen, maar weten zij dit ook. De spirituele ontwikkeling die een ervaren medium dan heeft doorgaan zorgt voor extra krachtige antwoorden tijdens een oprecht consult.

Verschillende mediums hebben ook verschillende gaven. Het is daardoor ook zo dat zij op verschillende manieren mensen helpen. Een zuiver medium kan dus in een bepaalde situatie beter advies en inzicht geven dan een ander. Dit komt door de gaven die zij hebben, maar ook door de methoden die zij gebruiken tijdens een consult.

Een spiritueel coach die kaarten legt

Soms kan een spiritueel coach met jarenlange ervaring een kaartlegging doen. Een kaartlegging is een methode die gebruikt wordt door een ervaren paragnost/medium om inzicht te krijgen in een situatie. Een kaartlegging geeft namelijk meer duidelijkheid over de toekomst of het verleden.

Een spiritueel coach die jarenlange ervaring heeft en een goede methode beheerst, kan jou dus helpen met inzicht in een situatie. Hij of zij is er dan voor jou als je hulp nodig hebt.

Het leggen van lenormand kaarten

Je kunt een online paragnost bellen die voor jou lenormand kaarten gaat leggen. Lenormand kaarten zijn speciale kaarten die gebruikt worden door een ervaren paragnost/medium. Lenormand kaarten geven namelijk meer duidelijkheid over de toekomst of het verleden.

Een online paragnost/medium die voor jou lenormand kaarten gaat leggen, is er dus voor jou als je hulp nodig hebt. Hij of zij is er dan voor jou als je hulp nodig hebt met inzicht in een situatie.

Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten met symbolen die staan voor verschillende dingen. Deze kaarten kunnen jou helpen met inzicht in een situatie. Een online paragnost/medium die deze kaarten legt, is er dan ook voor jou als je hulp nodig hebt.

Tarot kaarten en een helderwetend kaartlegster

Naast de lenormand kaarten is het mogelijk dat een helderwetend kaartlegster tarot kaarten gaat leggen. Tarot kaarten zijn goed voor allerlei vragen over liefde, werk of geld.

Tarot kaarten bestaan uit 22 grote en 56 kleine arcana kaarten. Deze kaarten staan voor verschillende dingen in het leven. Een tarotkaartlegging geeft dan ook meer inzicht in een situatie. Als je hulp nodig hebt met in jouw leven dan kan dit helpen.

Een engelen kaartlegster kan ook met behulp van engelen kaarten eerlijk antwoord geven op jouw vragen. Engelen kaarten zijn een soort tarotkaarten die gebruikt worden door mensen met een helderwetende gave. Deze kaarten hebben symbolen die staan voor verschillende aspecten in het leven. Engelen zijn er altijd om ons te helpen met positieve boodschappen.

Een luisterend oor van een intuïtief gesprekspartner

Ook voor een luisterend oor kun je online paragnosten bellen. Een luisterend oor kan fijn zijn als je iemand nodig hebt om je verhaal kwijt te kunnen. Een intuïtief gesprekspartner is er dan voor jou. Hij of zij is er voor jou als je hulp nodig hebt of als je iemand wilt spreken die jou kan helpen met inzicht in een situatie.

Een luisterend oor van goede paragnosten kan jou helpen om een situatie vanuit een ander perspectief te zien of om rust te vinden in een situatie. Dit kan fijn zijn als je hulp nodig hebt.

Wanneer jij behoefte hebt aan een luisterend oor van een bekend medium/paragnost dan kun jij de helderziende paragnosten bellen. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen!

Een relatie coach voor relatie problemen

Een spiritueel coach kan voor jou ook een relatie coach zijn. Als jij behoefte hebt aan een empathisch persoon om te praten over de liefde of jouw relatie dan kan een ervaren medium helpen. Zij kunnen namelijk met hun gave inzicht geven in de ander en jou helpen je eigen gevoelens beter te begrijpen.

Een relatie coach is er voor als je hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen in je relatie. Zij kunnen jou helpen door middel van een reading of een kaartlegging. Dit kan fijn zijn als je hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen in je relatie.

Bij problemen in jouw relatie of in de liefde kunnen de goede paragnosten jou ook een luisterend oor bieden als jij die behoefte hebt.

Contact met dierbare overledenen

Het is ook mogelijk dat een ervaren medium voor jou contact maakt met een overleden dierbare. Dit kan jou helpen om rust te vinden of je verdriet te verwerken. Een reading met overleden dierbaren kan fijn zijn als je hulp nodig hebt bij het verwerken van rouw.

Als je een dierbare hebt verloren dan is het fijn om te weten dat je niet alleen bent. Een reading met overleden dierbaren kan jou helpen door middel van inzicht en rust. Zij kunnen jou laten zien dat je niet alleen bent en je helpen met het verwerken van verdriet.

Met behulp van hun gave kunnen online paragnosten jou helpen met contact te maken met een overledene. Zij kunnen dit doormiddel van een reading of een kaartlegging. Dit kan fijn zijn als je hulp nodig hebt bij het verwerken van rouw of contact met een overledene.

Healing door een spiritueel coach

Ervaar jij lichamelijke of geestelijke klachten? Een spiritueel coach is ook vaak in staat om healing uit te voeren. Healing is een manier waarbij je door middel van energie kan helen. Healing is niet altijd even makkelijk uit te leggen, maar het is wel heel erg fijn om te ervaren.

Healing kan worden uitgevoerd door een Reiki Master. Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in de Japanse healing methode Reiki. Dit is een manier van genezen door middel van energie.

Een Reiki Master kan op basis van aanrakingen of op afstand energie doorgeven. Dit kan helpen bij het helen van klachten. Healing door een Reiki Master is een fijne manier van genezen die voor iedereen toegankelijk is.

Het beantwoorden van vragen door een life coach

Wil jij zuivere antwoorden ontvangen van een ervaren medium? Ook dan kun je mediums of helderziende paragnosten bellen! Zij kunnen jouw vragen beantwoorden met bepaalde methodes die zij gebruiken. Deze vragen kunnen te maken hebben met liefde, relaties, carrière of overige levensvragen. Door eerlijk antwoord op bepaalde vragen kun jij de juiste beslissingen maken.

Een spiritueel coach zal altijd eerlijk advies en antwoord geven. Dit zodat jij de beste beslissingen kunt maken in je leven. Wil jij advies van een life coach ontvangen? Dan kun je de helderziende paragnosten bellen! Zij helpen je graag verder op weg naar een fijnere toekomst!

Wil jij dat een erkend medium/paragnost vragen over de liefde, werk of kinderen beantwoord? Neem dan contact op met een spiritueel coach! Betrouwbare paragnosten en mediums helpen jou graag met het beantwoorden van vragen. Zij zorgen voor minder negatieve energie en juist meer positieve energie!

De toekomst voorspellen door een medium/paragnost

Helderziende paragnosten kunnen voor jou de toekomst voorspellen. Zij hebben hier een gave voor en kunnen jou helpen met het inzien van je toekomst. Dit kan door middel van een reading of een kaartlegging. Een reading is een manier om de toekomst te voorspellen door middel van een reading. Een kaartlegging is een andere manier waarbij er tarotkaarten gebruikt worden om de toekomst te voorspellen.

Als je vragen hebt over de toekomst dan kun je online paragnost bellen. Zij helpen je graag verder!

Wil jij graag paragnosten bellen?

Wil jij graag met helderziende paragnosten bellen? Wil je dit voor een luisterend oor, om te praten over jouw spirituele ontwikkeling of voor eerlijk antwoord op levensvragen? Dan kun je dat online doen via QMediums!

Wanneer jij besluit om helderziende paragnosten te bellen dan is het heel belangrijk dat jij kiest voor een paragnost die bij jou past! Dit is belangrijk omdat je dan het beste advies kunt ontvangen en de juiste antwoorden kunt krijgen op jouw levensvragen.

Op QMediums vind je verschillende paragnosten met hun eigen specialiteit. Zo is er altijd wel een medium of paragnost die bij jou past! QMediums werkt met erkende en betrouwbare paragnosten. Wanneer je kiest voor QMediums weet je dus zeker dat je in goede handen bent!

Bel nu met een van de paragnosten

Het is heel eenvoudig om met een van de helderziende paragnosten te bellen. Alle verschillende mediums hebben een eigen boxnummer die jij kan bellen. Zorg er voor dat jij een medium of paragnost kiest die bij jou past zodat je het beste uit het gesprek kan halen.

Onze betrouwbare paragnosten en mediums helpen jou graag! Om deze redenen staan de goede paragnosten en mediums de hele dag door voor jou klaar om eerlijk antwoord te geven op de vragen die jij hebt.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart