Mediumonline

Een mediumonline kan jou helpen met zuivere antwoorden en inzichten. Deze heldere gesprekken kunnen jou helpen om beslissingen te nemen, stappen te zetten of meer inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Soms is het prettig om een tweede, onafhankelijke mening te horen over wat er speelt. Een reading met een ervaren medium online geeft je de kans om vragen te stellen over alles wat er speelt in jouw leven. Het kan gaan over werk, relaties, (liefdes)problemen, financiën, maar ook over zaken die spelen in jouw leven.

Een online medium heeft paranormale gaven, door deze gaven kunnen zij jou een boodschap overbrengen vanuit het andere leven, maar ook kunnen zij contact leggen met je overleden dierbaren. Het is niet voor iedereen weggelegd om een reading te doen, soms kan het heel erg emotioneel zijn. Een reading is dan ook niet voor iedereen weggelegd, maar voor de mensen die er klaar voor zijn kan het heel erg verhelderend zijn.

De gaven van een medium online

Er zijn verschillende paranormale gaven dat een online medium kan hebben. Het is mogelijk dat een ervaren medium helderwetend, heldervoelend, helderziend of helderhorend is. Deze gaven zorgen ervoor dat zij waarnemingen kunnen doen die voor jou onzichtbaar en onhoorbaar zijn.

Verschillende online mediums

Het kan zijn dat een helderwetend medium ook een heldervoelend medium is. Het is mogelijk dat een spiritueel coach beschikt over meerdere paranormale gaven. Zo kunnen zij jou op basis van verschillende aspecten helpen met antwoorden en inzichten.

Het kan namelijk zo zijn dat een spiritueel adviseur gebruikt maakt van hulpmiddelen tijdens een consult om op deze manier jou te helpen. Dit kan zijn dat ze kaarten leggen voor een blik in de toekomst of dat er healing wordt uitgevoerd. Het kan ook zo zijn dat online mediums automatisch schrift gebruiken om jou te helpen met inzichten.

Vind een mediumonline die bij jou past

Het is heel erg belangrijk dat jij een online medium vindt die bij jou past! Want als jij wilt dat een spiritueel coach contact maakt met een overleden dierbare, dan moet je wel iemand vinden die dit ook daadwerkelijk kan doen.

Bij de online mediums staan altijd beschrijvingen met de gaven die zij hebben en wat zij precies kunnen. Op basis van deze informatie kun jij een online medium vinden met wie jij een consult kan starten. Deze informatie ziet er als volgt uit:

  • Hallo lieve mensen, ik doe lenormand kaartlegging om inzicht te geven in de toekomst waarbij ik mijn helderziende waarnemingen kan delen.
  • Hallo lieve mensen, ik ben een spiritueel leraar die jou kan helpen met de toekomst, dit doe ik door me te richten op het menselijk bewustzijn.
  • Hallo lieve mensen, ik ben medium met een heldervoelende gave en geef liefdevol inzichten.
  • Hallo lieve mensen, ik geef graag klaarheid en biedt professionele begeleiding bij verschillende situaties.
  • Hallo ik ben medium .. Ik kan jou met liefde spiritueel adviseren door..
  • Hallo ik ben medium .. Met mijn heldervoelendheid kijk ik voor jou in de toekomst en geef spiritueel advies over de toekomst.

Op basis van deze informatie kun jij een online medium kiezen met wie jij graag een consult zal willen starten. Voor antwoorden, spirituele inzichten of een luisterend oor.

Inzicht in de toekomst door een helderwetend mediumonline

Een hoogbewust medium, een helderwetend medium online kan jou helpen met inzichten in de toekomst. Een toekomst voorspelling is dan ook een mogelijke toevoeging aan een online consult. Een helderwetend medium kan namelijk jou helpen met het krijgen van antwoorden op vragen die je hebt over de toekomst. Deze inzichten zullen jou helpen bij het maken van keuzes in je leven.

Een toekomst voorspelling is een advies van de online mediums, welke is gebaseerd op hun eigen inzichten. Deze voorspellingen zijn dan ook niet altijd 100% juist, maar kunnen jou wel helpen met het krijgen van meer inzicht. Je hebt ook nog steeds altijd zelf de invloed over jouw toekomst, maar je weet zo wel beter hoe je op bepaalde situaties kunt reageren.

Online mediums voorspellen voor jou de kansen en mogelijkheden die zich voordoen in de toekomst, maar het is aan jou om hiermee verder te gaan. Wanneer je namelijk geen actie onderneemt, dan zullen de kansen en mogelijkheden die zich voordoen ook niet uitpakken zoals gepland. Een toekomst voorspelling is dus maar een kleine hulp in de grote keuzes die je moet maken in je leven.

Automatisch schrift door online mediums

Sommige online stermediums hebben de gave om gebruik te maken van het automatisch schrift. Automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij de hand van het online medium niet in beweging is. Dit komt doordat het online medium op een andere manier in contact staat met jou en de informatie doorgeeft.

Het automatisch schrift is een manier van communiceren die gebruikt wordt door online mediums. Het automatisch schrift werkt als volgt: het online medium zal in contact komen met jou en de informatie doorgeven die zij ontvangen. Dit kan in de vorm van een gesprek of schriftelijk. De online mediums die gebruik maken van het automatisch schrift, zijn in staat om sneller te reageren dan normaal. Dit komt doordat zij niet afgeleid worden door de bewegingen van hun handen.

Een consult met een mediumonline

Wil jij graag in contact komen met de online mediums met paranormale gaven? Dan kun jij dit op verschillende manieren doen. Het is mogelijk om in contact te komen met een betrouwbaar medium door te chatten. Via de chat kun jij vragen stellen aan een medium op het door jou gewenste moment. Maar bellen kan ook bij Qmediums.

Het is ook mogelijk om contact te leggen met een spiritueel leraar door middel van de e-mail. Je kunt hier jouw vraag stellen aan een medium of een verzoek doen voor een fotoreading bijvoorbeeld. Binnen enkele dagen ontvang jij een antwoord.

Ook kun je met een betrouwbaar mediumonline  telefonisch contact opnemen. Hier kun je vragen stellen aan een medium met bijvoorbeeld een heldervoelende gave en enorme levenservaring. Dit helpt jou om direct antwoorden te krijgen op jouw vragen.

Mediumonline van Qmediums staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen! Start daarom nu een consult en kom tot nieuwe antwoorden en inzichten over levensvragen, verleden, heden of de toekomst.

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Linda
Ingesprek
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.