Kwaliteit mediums voor een goed advies

Mediumonline

Een mediumonline kan jou helpen met zuivere antwoorden en inzichten. Deze heldere gesprekken kunnen jou helpen om beslissingen te nemen, stappen te zetten of meer inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Soms is het prettig om een tweede, onafhankelijke mening te horen over wat er speelt. Een reading met een ervaren medium online geeft je de kans om vragen te stellen over alles wat er speelt in jouw leven. Het kan gaan over werk, relaties, (liefdes)problemen, financiën, maar ook over zaken die spelen in jouw leven.

Een online medium heeft paranormale gaven, door deze gaven kunnen zij jou een boodschap overbrengen vanuit het andere leven, maar ook kunnen zij contact leggen met je overleden dierbaren. Het is niet voor iedereen weggelegd om een reading te doen, soms kan het heel erg emotioneel zijn. Een reading is dan ook niet voor iedereen weggelegd, maar voor de mensen die er klaar voor zijn kan het heel erg verhelderend zijn.

Mediumonline

De gaven van online mediums

Er zijn verschillende paranormale gaven dat een online medium kan hebben. Het is mogelijk dat een ervaren medium helderwetend, heldervoelend, helderziend of helderhorend is. Deze gaven zorgen ervoor dat zij waarnemingen kunnen doen die voor jou onzichtbaar en onhoorbaar zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium heeft de gave waarmee zij dingen kan weten die zij niet op een normale manier had kunnen weten. Dit noemen wij ook wel helderwetendheid of helder knowing. Er zijn verschillende manieren waarop een ervaren medium helderwetendheid kan ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld door een innerlijke wetenschap, maar ook door een heldere ingeving of een beeld in hun hoofd.

Een helderwetend medium kan jou helpen met vragen over bijvoorbeeld je toekomst, maar ook over situaties in het hier en nu. Je kunt er dan ook voor kiezen om anoniem te blijven tijdens een reading, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er iets naar buiten komt wat je niet wilt delen. Een helderwetend medium wordt ook een hoogbewust medium online genoemd.

Iemand die helderwetend is, wordt ook wel telepathisch genoemd.

Wat is een intuitief hooggevoelig medium?

Een intuitief hooggevoelig medium, is een heldervoelend medium. Een heldervoelend medium beschikt over paranormale gaven waarmee zij gevoelens, emoties en energieën kan voelen die anderen niet kunnen voelen. Een heldervoelend medium online is dan ook heel erg gevoelig voor de energieën om hen heen.

Een heldervoelend medium kan voelen wat jij voelt, dit noemen wij ook wel empathie. Een heldervoelend medium kan ook voelen wat er speelt in een situatie, zonder dat zij hier direct bij betrokken hoeft te zijn. Een heldervoelend medium online is dan ook heel erg geschikt voor mensen die een luisterend oor nodig hebben. Een heldervoelend medium zal altijd met respect naar je luisteren en jou helpen waar zij kan met het invoelend vermogen dat zij hebben.

Deze heldervoelende gave kan jou helpen met liefde, werk of met je financiën. Zij kunnen antwoorden geven op levensvragen of juist helpen om een situatie beter te begrijpen. Ook kan het zo zijnd at de online mediums heldervoelend en helderziend zijn, op deze manier kunnen zij hun gaven combineren tijdens de heldere gesprekken.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziende medium is een medium dat de gave heeft waarmee zij paranormale beelden kan zien. Dit noemen wij ook wel helderzien of clairvoyance. Een helderziend medium online kan beelden zien van bijvoorbeeld een situatie, maar ook van mensen of plaatsen. Een helderziend medium kan de beelden die zij ziet vervolgens aan jou uitleggen, zodat jij er meer inzicht in krijgt.

Een helderziende medium is ook heel erg geschikt voor mensen die een second opinion willen hebben over een bepaalde situatie. Een helderziend medium kan namelijk inzicht geven in situaties waar jij misschien niet goed uit komt.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend medium online kan juist weer andere dingen waarnemen dan een helderziend medium. Een helderhorend medium heeft de gave om paranormale geluiden te horen, dit noemen wij ook wel clairaudience. Deze geluiden kunnen stemmen zijn, maar ook andere vormen van geluid. Een helderhorend medium kan deze geluiden vervolgens aan jou uitleggen, zodat je er meer inzicht in krijgt. Op deze manier brengt een helderhorend medium online aan jou een boodschap over.

Een helderhorend medium is heel erg geschikt voor mensen die advies nodig hebben over een bepaalde situatie. Zij kunnen namelijk in contact komen met jouw spiritueel gids of overleden dierbaren, die jou dan advies kunnen geven.

De verschillende online mediums

Het kan zijn dat een helderwetend medium ook een heldervoelend medium is. Het is mogelijk dat een spiritueel coach beschikt over meerdere paranormale gaven. Zo kunnen zij jou op basis van verschillende aspecten helpen met antwoorden en inzichten.

Online zijn er mediums met verschillende gaven zoals medium Annelies, medium Chantal, medium Valentine, medium John, medium Nina, medium Stientje, medium Xinia, medium Louisa, medium Ellize, medium Gazali, medium Mina, medium Anna, medium Desteny, medium Isha, medium Yuorah, medium Shar, medium Evs, medium Petrus of medium Olga. Al deze mediums en paragnosten hebben eigen gaven en doen op hun eigen manier spirituele inzichten.

Het kan namelijk zo zijn dat een spiritueel adviseur gebruikt maakt van hulpmiddelen tijdens een consult om op deze manier jou te helpen. Dit kan zijn dat ze kaarten leggen voor een blik in de toekomst of dat er healing wordt uitgevoerd. Het kan ook zo zijn dat online mediums automatisch schrift gebruiken om jou te helpen met inzichten.

Vind een online medium die bij jou past!

Het is heel erg belangrijk dat jij een online medium vindt die bij jou past! Want als jij wilt dat een spiritueel coach contact maakt met een overleden dierbare, dan moet je wel iemand vinden die dit ook daadwerkelijk kan doen.

Bij de online mediums staan altijd beschrijvingen met de gaven die zij hebben en wat zij precies kunnen. Op basis van deze informatie kun jij een online medium vinden met wie jij een consult kan starten. Deze informatie ziet er als volgt uit:

  • Hallo lieve mensen, ik doe lenormand kaartlegging om inzicht te geven in de toekomst waarbij ik mijn helderziende waarnemingen kan delen.
  • Hallo lieve mensen, ik ben een spiritueel leraar die jou kan helpen met de toekomst, dit doe ik door me te richten op het menselijk bewustzijn.
  • Hallo lieve mensen, ik ben medium met een heldervoelende gave en geef liefdevol inzichten.
  • Hallo lieve mensen, ik geef graag klaarheid en biedt professionele begeleiding bij verschillende situaties.
  • Hallo ik ben medium .. Ik kan jou met liefde spiritueel adviseren door..
  • Hallo ik ben medium .. Met mijn heldervoelendheid kijk ik voor jou in de toekomst en geef spiritueel advies over de toekomst.

Op basis van deze informatie kun jij een online medium kiezen met wie jij graag een consult zal willen starten. Voor antwoorden, spirituele inzichten of een luisterend oor.

Een luisterend oor van een online medium

Een luisterend oor van een online medium kan jou helpen om meer ruimte te krijgen in je hoofd. Wanneer jij iets dwars zit, dan is het fijn om dit met iemand te kunnen delen. Een online medium luistert naar je en geeft je advies op basis van hun eigen inzichten. Op deze manier kun jij weer verder met een frisse blik naar je situatie kijken.

Een online medium kan ook een luisterend oor zijn wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie in je leven. Wanneer jij iets wilt delen met een online medium, dan kun je altijd bij hen terecht. Zij zijn er altijd voor jou en helpen je met plezier verder!

Het krijgen van een luisterend oor van een online medium is fijn omdat je zo je verhaal kan delen, adviezen krijgt maar ook omdat een luisterend oor je kan helpen om een situatie vanuit een ander perspectief te zien. Een luisterend oor is dan ook een waardevolle toevoeging aan een online consult.

Een kaartlegging door een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium online kan jou spiritueel coachen door gebruik te maken van een kaartlegging. Het is mogelijk dat iemand lenormand kaarten, engelen kaarten of tarot kaarten gebruikt tijdens een consult om zuivere antwoorden en inzichten te krijgen.

Lenormand kaarten

Lenormandkaarten begeleiden soms een consult omdat de lenormand kaarten helpen om een situatie beter te begrijpen. De lenormand kaarten zijn verdeeld in twee groepen, de eerste groep gaat over het dagelijkse leven en de tweede groep gaat over de emoties die hierbij komen kijken. Op deze manier kunnen de lenormand kaarten helpen om een situatie beter te begrijpen en inzicht te krijgen.

Engelenkaarten

Engelenkaarten geven inzichten vanuit het oogpunt van een engel. Doordat een engel geen oordeel velt, kunnen de kaarten helpen om een situatie anders te bekijken. Engelenkaarten zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer inzicht en kennis over hun leven.

Ook engelenkaarten kunnen gebruikt worden tijdens een consult. Dit zal jou altijd een positieve boodschap brengen omdat een engel dit altijd overbrengt.

Tarotkaarten

Tarotkaarten kunnen helpen bij het inzicht krijgen van een situatie. Tarot kaarten laten de energie van een situatie zien en door deze energie te begrijpen, kun je meer inzicht krijgen. Tarot kaarten zijn dan ook een waardevolle toevoeging aan een betrouwbaar medium consult.

Een tarotkaartlegging is een heldervoelende interpretatie van de tarotkaarten. Het is mogelijk dat er verschillende tarotkaarten worden gelegd met een bepaalde vraag. De tarotkaarten zullen dan inzicht geven over deze vraag door middel van een reading. Tarot kaarten rune zijn ook een waardevolle toevoeging aan een consult. Tarot kaarten rune kaarten zijn namelijk een manier om de energie van een situatie te lezen en hierdoor inzicht te krijgen.

Inzicht in de toekomst voor een helderwetend medium

Een hoogbewust medium, een helderwetend medium online kan jou helpen met inzichten in de toekomst. Een toekomst voorspelling is dan ook een mogelijke toevoeging aan een online consult. Een helderwetend medium kan namelijk jou helpen met het krijgen van antwoorden op vragen die je hebt over de toekomst. Deze inzichten zullen jou helpen bij het maken van keuzes in je leven.

Een toekomst voorspelling is een advies van de online mediums, welke is gebaseerd op hun eigen inzichten. Deze voorspellingen zijn dan ook niet altijd 100% juist, maar kunnen jou wel helpen met het krijgen van meer inzicht. Je hebt ook nog steeds altijd zelf de invloed over jouw toekomst, maar je weet zo wel beter hoe je op bepaalde situaties kunt reageren.

Online mediums voorspellen voor jou de kansen en mogelijkheden die zich voordoen in de toekomst, maar het is aan jou om hiermee verder te gaan. Wanneer je namelijk geen actie onderneemt, dan zullen de kansen en mogelijkheden die zich voordoen ook niet uitpakken zoals gepland. Een toekomst voorspelling is dus maar een kleine hulp in de grote keuzes die je moet maken in je leven.

Automatisch schrift door online mediums

Sommige online stermediums hebben de gave om gebruik te maken van het automatisch schrift. Automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij de hand van het online medium niet in beweging is. Dit komt doordat het online medium op een andere manier in contact staat met jou en de informatie doorgeeft.

Het automatisch schrift is een manier van communiceren die gebruikt wordt door online mediums. Het automatisch schrift werkt als volgt: het online medium zal in contact komen met jou en de informatie doorgeven die zij ontvangen. Dit kan in de vorm van een gesprek of schriftelijk. De online mediums die gebruik maken van het automatisch schrift, zijn in staat om sneller te reageren dan normaal. Dit komt doordat zij niet afgeleid worden door de bewegingen van hun handen.

Een fotoreading door een spiritueel adviseur

Sommige online mediums zijn in staat om een fotoreading te doen. Bij een fotoreading zal het online medium een foto van jou ontvangen en deze foto zal gebruiken om contact te maken met jou. De online mediums zullel dan de energie van de foto gebruiken om contact te maken met jou en de informatie door te geven die zij ontvangen.

Een fotoreading is een heldervoelende interpretatie van de energie van een foto. Een betrouwbaar medium zal de energie van de foto gebruiken om contact te maken met jou en de informatie door te geven die zij ontvangen.

Een fotoreading kan over jouzelf gaan, maar ook over iemand anders of een plek. Dit helpt je met het krijgen van meer inzicht in de energie van de foto. De online mediums zullen de energie van de foto gebruiken om contact te maken met de persoon of een locatie.

Healing door een betrouwbaar medium

Sommige online mediums hebben dus een heldervoelende gave of kunnen spiritueel coachen door het bieden van een luisterend oor. Soms is een medium ook in staat om healing uit te voeren. Healing is het helen van lichamelijke of geestelijke klachten met behulp van energie.

Healing is het helen van lichamelijke of geestelijke klachten met behulp van energie. Een online medium kan deze energie doorgeven aan jou, waardoor je lichamelijke of geestelijke klachten kunt helen. Healing is niet altijd even effectief en het is daarom belangrijk dat je naar een betrouwbaar online medium gaat.

Een Reiki Master kan bijvoorbeeld healing uitvoeren door het doorgeven van de energie. Een betrouwbaar online medium zal eerst checken of je wel openstaat voor deze energie, voordat zij deze doorgeven.

Een andere vorm van healing is kristallenhealing. Dit houdt in dat een online medium kristallen zal gebruiken om de energie door te geven. Deze kristallen zullen helpen met het doorgeven van de juiste energie, waardoor je lichamelijke of geestelijke klachten kunt helen.

Een online medium kan dus verschillende vormen van healing uitvoeren. Het is belangrijk dat je bij een betrouwbaar online medium gaat, zodat je weet dat je in goede handen bent.

Een consult met online mediums

Wil jij graag in contact komen met de online mediums met paranormale gaven? Dan kun jij dit op verschillende manieren doen. Het is mogelijk om in contact te komen met een betrouwbaar medium door te chatten. Via de chat kun jij vragen stellen aan een medium op het door jou gewenste moment.

Het is ook mogelijk om contact te leggen met een spiritueel leraar door middel van de e-mail. Je kunt hier jouw vraag stellen aan een medium of een verzoek doen voor een fotoreading bijvoorbeeld. Binnen enkele dagen ontvang jij een antwoord.

Ook kun je met een betrouwbaar medium telefonisch contact opnemen. Hier kun je vragen stellen aan een medium met bijvoorbeeld een heldervoelende gave en enorme levenservaring. Dit helpt jou om direct antwoorden te krijgen op jouw vragen.

Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen! Start daarom nu een consult en kom tot nieuwe antwoorden en inzichten over levensvragen, verleden, heden of de toekomst.

Paragnost Lize
Paragnost Lize
 
Boxnummer: 000190
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Ricardo
Ricardo
  
Boxnummer: 000379
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Annette
Annette
 
Boxnummer: 000475
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Destiny Goddess
Destiny Goddess
  
Boxnummer: 000231
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Carmen
Carmen
  
Boxnummer: 000213
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Astra
Astra
 
Boxnummer: 000225
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Oriana
Oriana
    
Boxnummer: 000254
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Medium Amy
Medium Amy
 
Boxnummer: 000187
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Ada
Ada
 
Boxnummer: 000350
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Marry Marry
Marry Marry
 
Boxnummer: 000223
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Laura
Laura
  
Boxnummer: 000214
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Matleena
Matleena
  
Boxnummer: 000221
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Paragnoste Ana
Paragnoste Ana
  
Boxnummer: 000344
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
 
Boxnummer: 000170
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Samira
Medium Samira
 
Boxnummer: 000171
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elisabeth
Elisabeth
  
Boxnummer: 000239
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Ri' eL
Ri' eL
  
Boxnummer: 000156
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium Benny
Medium Benny
 
Boxnummer: 000139
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Daniël
Medium Daniël
 
Boxnummer: 000166
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Hera
Hera
 
Boxnummer: 000339
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Regina
Regina
 
Boxnummer: 000477
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Mystic
Mystic
   
Boxnummer: 000357
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
 
Boxnummer: 000196
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Chantal s
Medium Chantal s
  
Boxnummer: 000362
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Sacha
Sacha
 
Boxnummer: 000343
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Shawila
Shawila
 
Boxnummer: 000341
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Alex
Alex
  
Boxnummer: 000337
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
paragnoste hope
paragnoste hope
 
Boxnummer: 000476
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Tanja
Tanja
  
Boxnummer: 000354
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Ilona
Ilona
  
Boxnummer: 000351
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer: 000234
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Medium Aïsha
Medium Aïsha
 
Boxnummer: 000202
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Katja Charlotte
Katja Charlotte
 
Boxnummer: 000177
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Elise
Elise
 
Boxnummer: 000143
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
 
Boxnummer: 000201
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer: 000160
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Olivia
Medium Olivia
 
Boxnummer: 000164
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Aella
Aella
  
Boxnummer: 000330
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cynthia
Cynthia
 
Boxnummer: 000219
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Celisa
Celisa
 
Boxnummer: 000216
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Anne Marie
Anne Marie
 
Boxnummer: 000186
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Leni
Medium Leni
 
Boxnummer: 000189
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Claris
Claris
 
Boxnummer: 000282
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Catriona
Catriona
 
Boxnummer: 000312
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Paragnost Thea
Paragnost Thea
 
Boxnummer: 000141
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!