Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Mediumonline

Een mediumonline kan jou helpen met zuivere antwoorden en inzichten. Deze heldere gesprekken kunnen jou helpen om beslissingen te nemen, stappen te zetten of meer inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Soms is het prettig om een tweede, onafhankelijke mening te horen over wat er speelt. Een reading met een ervaren medium online geeft je de kans om vragen te stellen over alles wat er speelt in jouw leven. Het kan gaan over werk, relaties, (liefdes)problemen, financiën, maar ook over zaken die spelen in jouw leven.

Een online medium heeft paranormale gaven, door deze gaven kunnen zij jou een boodschap overbrengen vanuit het andere leven, maar ook kunnen zij contact leggen met je overleden dierbaren. Het is niet voor iedereen weggelegd om een reading te doen, soms kan het heel erg emotioneel zijn. Een reading is dan ook niet voor iedereen weggelegd, maar voor de mensen die er klaar voor zijn kan het heel erg verhelderend zijn.

Mediumonline

De gaven van online mediums

Er zijn verschillende paranormale gaven dat een online medium kan hebben. Het is mogelijk dat een ervaren medium helderwetend, heldervoelend, helderziend of helderhorend is. Deze gaven zorgen ervoor dat zij waarnemingen kunnen doen die voor jou onzichtbaar en onhoorbaar zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium heeft de gave waarmee zij dingen kan weten die zij niet op een normale manier had kunnen weten. Dit noemen wij ook wel helderwetendheid of helder knowing. Er zijn verschillende manieren waarop een ervaren medium helderwetendheid kan ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld door een innerlijke wetenschap, maar ook door een heldere ingeving of een beeld in hun hoofd.

Een helderwetend medium kan jou helpen met vragen over bijvoorbeeld je toekomst, maar ook over situaties in het hier en nu. Je kunt er dan ook voor kiezen om anoniem te blijven tijdens een reading, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er iets naar buiten komt wat je niet wilt delen. Een helderwetend medium wordt ook een hoogbewust medium online genoemd.

Iemand die helderwetend is, wordt ook wel telepathisch genoemd.

Wat is een intuitief hooggevoelig medium?

Een intuitief hooggevoelig medium, is een heldervoelend medium. Een heldervoelend medium beschikt over paranormale gaven waarmee zij gevoelens, emoties en energieën kan voelen die anderen niet kunnen voelen. Een heldervoelend medium online is dan ook heel erg gevoelig voor de energieën om hen heen.

Een heldervoelend medium kan voelen wat jij voelt, dit noemen wij ook wel empathie. Een heldervoelend medium kan ook voelen wat er speelt in een situatie, zonder dat zij hier direct bij betrokken hoeft te zijn. Een heldervoelend medium online is dan ook heel erg geschikt voor mensen die een luisterend oor nodig hebben. Een heldervoelend medium zal altijd met respect naar je luisteren en jou helpen waar zij kan met het invoelend vermogen dat zij hebben.

Deze heldervoelende gave kan jou helpen met liefde, werk of met je financiën. Zij kunnen antwoorden geven op levensvragen of juist helpen om een situatie beter te begrijpen. Ook kan het zo zijnd at de online mediums heldervoelend en helderziend zijn, op deze manier kunnen zij hun gaven combineren tijdens de heldere gesprekken.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziende medium is een medium dat de gave heeft waarmee zij paranormale beelden kan zien. Dit noemen wij ook wel helderzien of clairvoyance. Een helderziend medium online kan beelden zien van bijvoorbeeld een situatie, maar ook van mensen of plaatsen. Een helderziend medium kan de beelden die zij ziet vervolgens aan jou uitleggen, zodat jij er meer inzicht in krijgt.

Een helderziende medium is ook heel erg geschikt voor mensen die een second opinion willen hebben over een bepaalde situatie. Een helderziend medium kan namelijk inzicht geven in situaties waar jij misschien niet goed uit komt.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend medium online kan juist weer andere dingen waarnemen dan een helderziend medium. Een helderhorend medium heeft de gave om paranormale geluiden te horen, dit noemen wij ook wel clairaudience. Deze geluiden kunnen stemmen zijn, maar ook andere vormen van geluid. Een helderhorend medium kan deze geluiden vervolgens aan jou uitleggen, zodat je er meer inzicht in krijgt. Op deze manier brengt een helderhorend medium online aan jou een boodschap over.

Een helderhorend medium is heel erg geschikt voor mensen die advies nodig hebben over een bepaalde situatie. Zij kunnen namelijk in contact komen met jouw spiritueel gids of overleden dierbaren, die jou dan advies kunnen geven.

De verschillende online mediums

Het kan zijn dat een helderwetend medium ook een heldervoelend medium is. Het is mogelijk dat een spiritueel coach beschikt over meerdere paranormale gaven. Zo kunnen zij jou op basis van verschillende aspecten helpen met antwoorden en inzichten.

Online zijn er mediums met verschillende gaven zoals medium Annelies, medium Chantal, medium Valentine, medium John, medium Nina, medium Stientje, medium Xinia, medium Louisa, medium Ellize, medium Gazali, medium Mina, medium Anna, medium Desteny, medium Isha, medium Yuorah, medium Shar, medium Evs, medium Petrus of medium Olga. Al deze mediums en paragnosten hebben eigen gaven en doen op hun eigen manier spirituele inzichten.

Het kan namelijk zo zijn dat een spiritueel adviseur gebruikt maakt van hulpmiddelen tijdens een consult om op deze manier jou te helpen. Dit kan zijn dat ze kaarten leggen voor een blik in de toekomst of dat er healing wordt uitgevoerd. Het kan ook zo zijn dat online mediums automatisch schrift gebruiken om jou te helpen met inzichten.

Vind een online medium die bij jou past!

Het is heel erg belangrijk dat jij een online medium vindt die bij jou past! Want als jij wilt dat een spiritueel coach contact maakt met een overleden dierbare, dan moet je wel iemand vinden die dit ook daadwerkelijk kan doen.

Bij de online mediums staan altijd beschrijvingen met de gaven die zij hebben en wat zij precies kunnen. Op basis van deze informatie kun jij een online medium vinden met wie jij een consult kan starten. Deze informatie ziet er als volgt uit:

 • Hallo lieve mensen, ik doe lenormand kaartlegging om inzicht te geven in de toekomst waarbij ik mijn helderziende waarnemingen kan delen.
 • Hallo lieve mensen, ik ben een spiritueel leraar die jou kan helpen met de toekomst, dit doe ik door me te richten op het menselijk bewustzijn.
 • Hallo lieve mensen, ik ben medium met een heldervoelende gave en geef liefdevol inzichten.
 • Hallo lieve mensen, ik geef graag klaarheid en biedt professionele begeleiding bij verschillende situaties.
 • Hallo ik ben medium .. Ik kan jou met liefde spiritueel adviseren door..
 • Hallo ik ben medium .. Met mijn heldervoelendheid kijk ik voor jou in de toekomst en geef spiritueel advies over de toekomst.

Op basis van deze informatie kun jij een online medium kiezen met wie jij graag een consult zal willen starten. Voor antwoorden, spirituele inzichten of een luisterend oor.

Een luisterend oor van een online medium

Een luisterend oor van een online medium kan jou helpen om meer ruimte te krijgen in je hoofd. Wanneer jij iets dwars zit, dan is het fijn om dit met iemand te kunnen delen. Een online medium luistert naar je en geeft je advies op basis van hun eigen inzichten. Op deze manier kun jij weer verder met een frisse blik naar je situatie kijken.

Een online medium kan ook een luisterend oor zijn wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie in je leven. Wanneer jij iets wilt delen met een online medium, dan kun je altijd bij hen terecht. Zij zijn er altijd voor jou en helpen je met plezier verder!

Het krijgen van een luisterend oor van een online medium is fijn omdat je zo je verhaal kan delen, adviezen krijgt maar ook omdat een luisterend oor je kan helpen om een situatie vanuit een ander perspectief te zien. Een luisterend oor is dan ook een waardevolle toevoeging aan een online consult.

Een kaartlegging door een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium online kan jou spiritueel coachen door gebruik te maken van een kaartlegging. Het is mogelijk dat iemand lenormand kaarten, engelen kaarten of tarot kaarten gebruikt tijdens een consult om zuivere antwoorden en inzichten te krijgen.

Lenormand kaarten

Lenormandkaarten begeleiden soms een consult omdat de lenormand kaarten helpen om een situatie beter te begrijpen. De lenormand kaarten zijn verdeeld in twee groepen, de eerste groep gaat over het dagelijkse leven en de tweede groep gaat over de emoties die hierbij komen kijken. Op deze manier kunnen de lenormand kaarten helpen om een situatie beter te begrijpen en inzicht te krijgen.

Engelenkaarten

Engelenkaarten geven inzichten vanuit het oogpunt van een engel. Doordat een engel geen oordeel velt, kunnen de kaarten helpen om een situatie anders te bekijken. Engelenkaarten zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer inzicht en kennis over hun leven.

Ook engelenkaarten kunnen gebruikt worden tijdens een consult. Dit zal jou altijd een positieve boodschap brengen omdat een engel dit altijd overbrengt.

Tarotkaarten

Tarotkaarten kunnen helpen bij het inzicht krijgen van een situatie. Tarot kaarten laten de energie van een situatie zien en door deze energie te begrijpen, kun je meer inzicht krijgen. Tarot kaarten zijn dan ook een waardevolle toevoeging aan een betrouwbaar medium consult.

Een tarotkaartlegging is een heldervoelende interpretatie van de tarotkaarten. Het is mogelijk dat er verschillende tarotkaarten worden gelegd met een bepaalde vraag. De tarotkaarten zullen dan inzicht geven over deze vraag door middel van een reading. Tarot kaarten rune zijn ook een waardevolle toevoeging aan een consult. Tarot kaarten rune kaarten zijn namelijk een manier om de energie van een situatie te lezen en hierdoor inzicht te krijgen.

Inzicht in de toekomst voor een helderwetend medium

Een hoogbewust medium, een helderwetend medium online kan jou helpen met inzichten in de toekomst. Een toekomst voorspelling is dan ook een mogelijke toevoeging aan een online consult. Een helderwetend medium kan namelijk jou helpen met het krijgen van antwoorden op vragen die je hebt over de toekomst. Deze inzichten zullen jou helpen bij het maken van keuzes in je leven.

Een toekomst voorspelling is een advies van de online mediums, welke is gebaseerd op hun eigen inzichten. Deze voorspellingen zijn dan ook niet altijd 100% juist, maar kunnen jou wel helpen met het krijgen van meer inzicht. Je hebt ook nog steeds altijd zelf de invloed over jouw toekomst, maar je weet zo wel beter hoe je op bepaalde situaties kunt reageren.

Online mediums voorspellen voor jou de kansen en mogelijkheden die zich voordoen in de toekomst, maar het is aan jou om hiermee verder te gaan. Wanneer je namelijk geen actie onderneemt, dan zullen de kansen en mogelijkheden die zich voordoen ook niet uitpakken zoals gepland. Een toekomst voorspelling is dus maar een kleine hulp in de grote keuzes die je moet maken in je leven.

Automatisch schrift door online mediums

Sommige online stermediums hebben de gave om gebruik te maken van het automatisch schrift. Automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij de hand van het online medium niet in beweging is. Dit komt doordat het online medium op een andere manier in contact staat met jou en de informatie doorgeeft.

Het automatisch schrift is een manier van communiceren die gebruikt wordt door online mediums. Het automatisch schrift werkt als volgt: het online medium zal in contact komen met jou en de informatie doorgeven die zij ontvangen. Dit kan in de vorm van een gesprek of schriftelijk. De online mediums die gebruik maken van het automatisch schrift, zijn in staat om sneller te reageren dan normaal. Dit komt doordat zij niet afgeleid worden door de bewegingen van hun handen.

Een fotoreading door een spiritueel adviseur

Sommige online mediums zijn in staat om een fotoreading te doen. Bij een fotoreading zal het online medium een foto van jou ontvangen en deze foto zal gebruiken om contact te maken met jou. De online mediums zullel dan de energie van de foto gebruiken om contact te maken met jou en de informatie door te geven die zij ontvangen.

Een fotoreading is een heldervoelende interpretatie van de energie van een foto. Een betrouwbaar medium zal de energie van de foto gebruiken om contact te maken met jou en de informatie door te geven die zij ontvangen.

Een fotoreading kan over jouzelf gaan, maar ook over iemand anders of een plek. Dit helpt je met het krijgen van meer inzicht in de energie van de foto. De online mediums zullen de energie van de foto gebruiken om contact te maken met de persoon of een locatie.

Healing door een betrouwbaar medium

Sommige online mediums hebben dus een heldervoelende gave of kunnen spiritueel coachen door het bieden van een luisterend oor. Soms is een medium ook in staat om healing uit te voeren. Healing is het helen van lichamelijke of geestelijke klachten met behulp van energie.

Healing is het helen van lichamelijke of geestelijke klachten met behulp van energie. Een online medium kan deze energie doorgeven aan jou, waardoor je lichamelijke of geestelijke klachten kunt helen. Healing is niet altijd even effectief en het is daarom belangrijk dat je naar een betrouwbaar online medium gaat.

Een Reiki Master kan bijvoorbeeld healing uitvoeren door het doorgeven van de energie. Een betrouwbaar online medium zal eerst checken of je wel openstaat voor deze energie, voordat zij deze doorgeven.

Een andere vorm van healing is kristallenhealing. Dit houdt in dat een online medium kristallen zal gebruiken om de energie door te geven. Deze kristallen zullen helpen met het doorgeven van de juiste energie, waardoor je lichamelijke of geestelijke klachten kunt helen.

Een online medium kan dus verschillende vormen van healing uitvoeren. Het is belangrijk dat je bij een betrouwbaar online medium gaat, zodat je weet dat je in goede handen bent.

Een consult met online mediums

Wil jij graag in contact komen met de online mediums met paranormale gaven? Dan kun jij dit op verschillende manieren doen. Het is mogelijk om in contact te komen met een betrouwbaar medium door te chatten. Via de chat kun jij vragen stellen aan een medium op het door jou gewenste moment.

Het is ook mogelijk om contact te leggen met een spiritueel leraar door middel van de e-mail. Je kunt hier jouw vraag stellen aan een medium of een verzoek doen voor een fotoreading bijvoorbeeld. Binnen enkele dagen ontvang jij een antwoord.

Ook kun je met een betrouwbaar medium telefonisch contact opnemen. Hier kun je vragen stellen aan een medium met bijvoorbeeld een heldervoelende gave en enorme levenservaring. Dit helpt jou om direct antwoorden te krijgen op jouw vragen.

Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen! Start daarom nu een consult en kom tot nieuwe antwoorden en inzichten over levensvragen, verleden, heden of de toekomst.

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.