Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Paragnosten Nederland

Wil jij graag met een spiritueel coach praten over wat jou in de toekomst te wachten staat? Heb jij levensvragen die je beantwoord zou willen hebben of wil je juist dat je inzicht en antwoord krijgt in ingewikkelde kwesties zodat je verder kunt met je leven? Neem dan contact op met Paragnosten Nederland.

Paragnosten Nederland

De bijzondere gave die paragnosten hebben

Paragnosten Nederland beschikken over paranormale gaven waardoor zij in staat zijn om je te helpen met het vinden van antwoorden op levensvragen, problemen in relaties en of andere situaties waardoor je geblokkeerd bent. Door hun paranormale gaven kunnen paragnosten eenvoudig antwoorden en inzichten verschaffen op levensvragen.

Het is namelijk zo dat een ervaren medium of paragnost bijzondere gaven heeft waardoor zij waarnemingen kunnen doen die je zonder deze gave niet kan doen. De gaven die top paragnosten kunnen hebben zijn; helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend.

Helderziend

Erkende paragnosten kunnen helderziend zijn, dit wil zeggen dat zij van de meest ingewikkelde kwesties beelden kunnen ontvangen om zo tot een duidelijk antwoord of oplossing te komen. Helderziendheid wil namelijk zeggen dat paragnosten kunnen voelen, zien of weten wat eerder onzichtbaar is. Een helderziende paragnost kan daardoor moeiteloos inzicht krijgen in een situatie, waardoor deze de juiste antwoorden en oplossingen kan bieden. Een helderziende paragnost krijgt deze beelden door vanuit een bron die niet altijd duidelijk is. Soms komt de informatie vanuit spirituele werelden, of van overleden personen, andere keren komt het ook gewoon door intuïtie.

Heldervoelend paragnost

Naast helder ziend zijn is het ook mogelijk dat een je in contact komt met een heldervoelend paragnost/medium. Helder voelend wil zeggen dat iemand meer gevoelens heeft dan de gemiddelde persoon. Een heldervoelende paragnost/medium kan op een diep niveau voelen wat er in situaties aan de hand is, waardoor zij direct zuiver antwoord en oplossingen kunnen aandragen. Iemand die heldervoelend is kan de energieën van een situatie voelen en beoordelen hoe deze energieën vloeien, waardoor hij of zij direct de juiste antwoord kan geven. Heldervoelende paragnost/medium staat daarnaast ook vaak in contact met overledenen, waardoor deze persoon je meer inzicht kan geven in situaties of levensvragen.

Helderwetend

Helder wetend wil zeggen dat een medium of paragnost direct weet wat er gaande is in een situatie. Een helderwetende paragnost/medium heeft namelijk de gave om antwoord te krijgen zonder dat er informatie gevraagd of verzameld hoeft te worden. Een intuïtief gesprekspartner kan je dan helpen om meer te weten te komen over jouw levensvragen, problemen of wensen. De paragnost/medium die helderwetend is beschikt over een soort van bovennatuurlijke informatie waardoor zij sneller tot de juiste antwoorden kunnen komen.

Helderhorend

De helderhorende paragnost/medium heeft de gave om stemmen of gedachten van overledene te horen. Deze helderziendheid staat dan ook bekend als de stem van de geest. Het kan ook zo zijn dat iemand helderhorend is en juist andere vormen van geluid hoort, denk aan stemmen, gehuil of gefluister.

Helderruikend

Een erkende paragnost kan ook helderruikend zijn. Bij deze gave is het zo dat de paragnost in staat is om een specifieke geur te ruiken die als het ware langs komt. De helderruikende paragnost kan zo erg gericht zijn dat deze persoon direct weet wie er aanwezig is of wat de ander voelt.

Met welke vragen kun je terecht bij erkende paragnosten?

In heel veel verschillende situaties kun jij terecht bij de beste paragnost voor jou! Je kunt hier terecht voor vragen uit het verleden, heden en de toekomst. Deze vragen kunnen dan bijvoorbeeld gaan over liefde, werk, familie maar ook geestelijke groei. Vragen die je kunt stellen zijn:

  • Waarom ben ik in deze situatie terecht gekomen?
  • Wat kan ik doen om mijn werksituatie te verbeteren?
  • Hoe krijg ik meer balans in mijn leven?
  • Zal er iets veranderen in mijn situatie?
  • Wat kan ik doen om gelukkiger te zijn?

Het is belangrijk om te weten dat erkende paragnosten of mediums je nooit kunnen dwingen tot iets. Zij helpen je om dieper inzicht te krijgen in de situatie, waardoor je eigenlijk zelf je antwoorden kan vinden. Paragnosten en mediums helpen je alleen met het verkrijgen van informatie, zodat jij uiteindelijk de juiste keuzes kunt maken. Dit is dan ook precies waarom een erkende paragnost zo waardevol is, omdat je hier direct antwoord en meer inzicht krijgt op jouw levensvragen.

Situaties waarin de beste mediums en paragnosten kunnen helpen zijn bijvoorbeeld in de liefde, bij rouwverwerking van overleden dierbaren, bij vragen over jouw toekomst of voor een eerlijk antwoord op levensvragen.

De hulp van een relatie coach

Je kunt een bekende paragnost ook inschakelen als je relatie problemen hebt. Want wanneer een relatie coach heldervoelend of helderziend is dan kunnen zij inzicht geven in jouw situatie. Een relatiecoach kan je dan helpen bij het vergroten van jouw bewustzijn en daarnaast ook tips aanreiken voor effectieve communicatie en problemen oplossen.

Kamp jij met relatie problemen, narcistische relaties, onvoorwaardelijke liefde of andere problemen in de liefde/relaties? Dan kun je hier terecht bij een relatiecoach die helderziend of heldervoelend is. Dit kan ook als jij even de behoefte hebt aan een luisterend oor omdat je wil praten over een situatie als liefde, persoonlijke ontwikkeling of werk!

Contact met overleden dierbaren

Ook kan een medium jou duidelijk bijstaan als jij hulp nodig hebt bij het verwerken van verlies van een overleden dierbare. Soms is een medium ook in staat om contact te maken met overledenen waardoor jij inzicht kan krijgen. Dit kan jou helpen om het verlies beter te kunnen verwerken en met meer rust afscheid te nemen van deze persoon.

Healing door de beste paragnost

Een krachtig soul healer kan jou ook helpen! Want wanneer jij last hebt van persoonlijke blokkades, verdriet of fysieke pijn kan een paragnost hierbij helpen. Een soul healer is vaak helderziend en helpt jou met het verwijderen van oude energieën die jou belemmeren in je ontwikkeling. De krachtige energie die een soul healer kan toepassen helpt je om jouw persoonlijke kwaliteiten weer te ontdekken en hier op een positieve manier mee aan de slag te gaan!

Ook zijn er paragnosten die energetisch reinigen kunnen uitvoeren. Met deze gave kan de paragnost ziekte of minder positieve energieën aanpakken waardoor jij je weer meer in balans voelt! Net als het bestrijden van zwarte magie of het uitvoeren van Reiki.

Inzicht in jouw toekomst

Ook voor directe boodschappen over jouw toekomst kun je terecht bij sommige paragnosten of mediums. Zij kunnen namelijk de toekomst voorspellen! Deze voorspellingen helpen jou om gerichte keuzes te maken in je leven. Hierbij krijg je vaak ook tips en adviezen van de paragnost waardoor jij makkelijk de juiste beslissing kan nemen.

Welke hulpmiddelen gebruikt een paragnost medium?

Een medium of paragnost werkt met behulp van de bijzondere gaven die zij hebben, soms is het zo dat er tijdens het gesprek bepaalde attributen worden ingezet zodat er heldere inzichten en antwoorden naar voren komen. Zo kan het zijn dat een spiritueel coach een pendel gebruikt, astrologie betrekt in het gesprek of een kaartlegging doet.

Het is mogelijk dat een medium of paragnost kan kaarten leggen. Met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten. Lenormand kaarten bieden een inzicht in de verschillende thema’s die in het leven van iemand speelt. Met tarot kaarten kan een paragnost jouw toekomst voorspellen en met engelenkaarten krijg je meer liefde en energie binnen in jouw leven.

Ook kunnen bepaalde paragnosten op afstand inzichten geven. Merk je dat als jij naar iemand toe gaat of contact maakt, er energieën vrij komen? Of wil je graag weten of jij al energieën uitzendt? Dan kan je bij een paragnost op afstand informatie over deze energieën verkrijgen. Ook kunnen voorwerpen helpen dat een medium of paragnost heldere boodschappen kan overbrengen. Denk hierbij aan aura foto’s, aura reiniging of spiritueel coaching met behulp van verschillende kristallen.

Kortom, een paragnost of medium is er om jou te helpen bij de vragen in het leven die je nog niet kan beantwoorden. Je kunt hierbij denken aan persoonlijk ontwikkeling, liefde/relaties en spiritualiteit. Dit kunnen helderziende boodschappen zijn over jouw leven maar ook een luisterend oor als je even behoefte hebt aan een gesprek.

Kom in contact met onze betrouwbare paragnosten

Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met onze consulenten. Voor een consult kun je namelijk telefonisch contact opnemen met onze top paragnosten! Je belt dan naar een boxnummer van een medium of paragnost en je kunt de vragen stellen die jij hebt. Wanneer je liever chat met de paragnosten dan is dat ook mogelijk! Als jij enkele vragen hebt of een fotoreading wil laten uitvoeren kun je ook via de e-mail in contact komen met een medium of paragnost!

Je kunt een consult met mediums of paragnosten nu starten! Onze consulenten staan namelijk de gehele dag door klaar om jou te helpen, adviseren en ondersteunen.

Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart