Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou

Paragnosten Nederland

Paragnosten Nederland

Wil jij graag met een spiritueel coach praten over wat jou in de toekomst te wachten staat? Heb jij levensvragen die je beantwoord zou willen hebben of wil je juist dat je inzicht en antwoord krijgt in ingewikkelde kwesties zodat je verder kunt met je leven? Neem dan contact op met Paragnosten Nederland.

De bijzondere gave die paragnosten hebben

Paragnosten Nederland beschikken over paranormale gaven waardoor zij in staat zijn om je te helpen met het vinden van antwoorden op levensvragen. Problemen in relaties en of andere situaties waardoor je geblokkeerd bent. Door hun paranormale gaven kunnen paragnosten eenvoudig antwoorden en inzichten verschaffen op levensvragen.

Het is namelijk zo dat een ervaren medium of paragnost bijzondere gaven heeft waardoor zij waarnemingen kunnen doen die je zonder deze gave niet kan doen. De gaven die top paragnosten kunnen hebben zijn; helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend.

Helderziend

Erkende paragnosten Nederland kunnen helderziend zijn. Dit wil zeggen dat zij van de meest ingewikkelde kwesties beelden kunnen ontvangen om zo tot een duidelijk antwoord of oplossing te komen. Helderziendheid wil namelijk zeggen dat paragnosten kunnen voelen, zien of weten wat eerder onzichtbaar is. Een helderziende paragnost kan daardoor moeiteloos inzicht krijgen in een situatie. Waardoor deze de juiste antwoorden en oplossingen kan bieden. Een helderziende paragnost krijgt deze beelden door vanuit een bron die niet altijd duidelijk is. Soms komt de informatie vanuit spirituele werelden, of van overleden personen, andere keren komt het ook gewoon door intuïtie.

Heldervoelend paragnost

Naast helder ziend zijn is het ook mogelijk dat een je in contact komt met een heldervoelend paragnost/medium. Helder voelend wil zeggen dat iemand meer gevoelens heeft dan de gemiddelde persoon. Een heldervoelende paragnost/medium kan op een diep niveau voelen wat er in situaties aan de hand is. Waardoor zij direct zuiver antwoord en oplossingen kunnen aandragen. Iemand die heldervoelend is kan de energieën van een situatie voelen en beoordelen hoe deze energieën vloeien, waardoor hij of zij direct de juiste antwoord kan geven. Heldervoelende paragnost/medium staat daarnaast ook vaak in contact met overledenen, waardoor deze persoon je meer inzicht kan geven in situaties of levensvragen.

Helderwetend

Helder wetend wil zeggen dat een medium of paragnost direct weet wat er gaande is in een situatie. Een helderwetende paragnost/medium heeft namelijk de gave om antwoord te krijgen zonder dat er informatie gevraagd of verzameld hoeft te worden. Een intuïtief gesprekspartner kan je dan helpen om meer te weten te komen over jouw levensvragen, problemen of wensen. De paragnost/medium die helderwetend is beschikt over een soort van bovennatuurlijke informatie waardoor zij sneller tot de juiste antwoorden kunnen komen.

Helderhorend

De helderhorende paragnost/medium heeft de gave om stemmen of gedachten van overledene te horen. Deze helderziendheid staat dan ook bekend als de stem van de geest. Het kan ook zo zijn dat iemand helderhorend is en juist andere vormen van geluid hoort, denk aan stemmen, gehuil of gefluister.

Helderruikend

Een erkende paragnost kan ook helderruikend zijn. Bij deze gave is het zo dat de paragnost in staat is om een specifieke geur te ruiken die als het ware langs komt. De helderruikende paragnost kan zo erg gericht zijn dat deze persoon direct weet wie er aanwezig is of wat de ander voelt.

Met welke vragen kun je terecht bij erkende paragnosten?

In heel veel verschillende situaties kun jij terecht bij de beste paragnost voor jou! Je kunt hier terecht voor vragen uit het verleden, heden en de toekomst. Deze vragen kunnen dan bijvoorbeeld gaan over liefde, werk, familie maar ook geestelijke groei. Vragen die je kunt stellen zijn:

  • Waarom ben ik in deze situatie terecht gekomen?
  • Wat kan ik doen om mijn werksituatie te verbeteren?
  • Hoe krijg ik meer balans in mijn leven?
  • Zal er iets veranderen in mijn situatie?
  • Wat kan ik doen om gelukkiger te zijn?

Het is belangrijk om te weten dat erkende paragnosten of mediums je nooit kunnen dwingen tot iets. Zij helpen je om dieper inzicht te krijgen in de situatie, waardoor je eigenlijk zelf je antwoorden kan vinden. Paragnosten Nederland en mediums Nederland helpen je alleen met het verkrijgen van informatie, zodat jij uiteindelijk de juiste keuzes kunt maken. Dit is dan ook precies waarom een erkende paragnost zo waardevol is, omdat je hier direct antwoord en meer inzicht krijgt op jouw levensvragen.

Situaties waarin de beste mediums en paragnosten kunnen helpen zijn bijvoorbeeld in de liefde. Bij rouwverwerking van overleden dierbaren, bij vragen over jouw toekomst of voor een eerlijk antwoord op levensvragen.

De hulp van een relatiecoach

Je kunt een bekende paragnost ook inschakelen als je relatie problemen hebt. Want wanneer een relatie coach heldervoelend of helderziend is dan kunnen zij inzicht geven in jouw situatie. Een relatiecoach kan je dan helpen bij het vergroten van jouw bewustzijn en daarnaast ook tips aanreiken voor effectieve communicatie en problemen oplossen.

Kamp jij met relatie problemen, narcistische relaties, onvoorwaardelijke liefde of andere problemen in de liefde/relaties? Dan kun je hier terecht bij een relatiecoach die helderziend of heldervoelend is. Dit kan ook als jij even de behoefte hebt aan een luisterend oor omdat je wil praten over een situatie als liefde, persoonlijke ontwikkeling of werk!

Contact met overleden dierbaren

Ook kan een medium jou duidelijk bijstaan als jij hulp nodig hebt bij het verwerken van verlies van een overleden dierbare. Soms is een medium ook in staat om contact te maken met overledenen, waardoor jij inzicht kan krijgen. Dit kan jou helpen om het verlies beter te kunnen verwerken en met meer rust afscheid te nemen van deze persoon.

Healing door de beste paragnost

Een krachtig soul healer kan jou ook helpen! Want wanneer jij last hebt van persoonlijke blokkades, verdriet of fysieke pijn kan een paragnost hierbij helpen. Een soul healer is vaak helderziend en helpt jou met het verwijderen van oude energieën die jou belemmeren in je ontwikkeling. De krachtige energie die een soul healer kan toepassen helpt je om jouw persoonlijke kwaliteiten weer te ontdekken en hier op een positieve manier mee aan de slag te gaan!

Ook zijn er paragnosten die energetisch reinigen kunnen uitvoeren. Met deze gave kan de paragnost ziekte of minder positieve energieën aanpakken waardoor jij je weer meer in balans voelt! Net als het bestrijden van zwarte magie of het uitvoeren van Reiki.

Inzicht in jouw toekomst

Ook voor directe boodschappen over jouw toekomst kun je terecht bij sommige paragnosten of mediums. Zij kunnen namelijk de toekomst voorspellen! Deze voorspellingen helpen jou om gerichte keuzes te maken in je leven. Hierbij krijg je vaak ook tips en adviezen van de paragnost waardoor jij makkelijk de juiste beslissing kan nemen.

Welke hulpmiddelen gebruikt een paragnost medium?

Een medium of paragnost werkt met behulp van de bijzondere gaven die zij hebben. Soms is het zo dat er tijdens het gesprek bepaalde attributen worden ingezet zodat er heldere inzichten en antwoorden naar voren komen. Zo kan het zijn dat een spiritueel coach een pendel gebruikt, astrologie betrekt in het gesprek of een kaartlegging doet.

Het is mogelijk dat een medium of paragnost Nederland kaarten legt. Met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten. Lenormand kaarten bieden een inzicht in de verschillende thema’s die in het leven van iemand speelt. Met tarot kaarten kan een paragnost jouw toekomst voorspellen en met engelenkaarten krijg je meer liefde en energie binnen in jouw leven.

Ook kunnen bepaalde paragnosten Nederland op afstand inzichten geven. Merk je dat als jij naar iemand toe gaat of contact maakt, er energieën vrij komen? Of wil je graag weten of jij al energieën uitzendt? Dan kan je bij een paragnost op afstand informatie over deze energieën verkrijgen. Ook kunnen voorwerpen helpen dat een medium of paragnost heldere boodschappen kan overbrengen. Denk hierbij aan aura foto’s, aura reiniging of spiritueel coaching met behulp van verschillende kristallen.

Kortom, een paragnost of medium is er om jou te helpen bij de vragen in het leven die je nog niet kan beantwoorden. Je kunt hierbij denken aan persoonlijk ontwikkeling, liefde/relaties en spiritualiteit. Dit kunnen helderziende boodschappen zijn over jouw leven maar ook een luisterend oor als je even behoefte hebt aan een gesprek.

Kom in contact met onze betrouwbare paragnosten Nederland

Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met onze consulenten. Voor een consult kun je namelijk telefonisch contact opnemen met onze top paragnosten! Je belt dan naar een boxnummer van een medium of paragnost en je kunt de vragen stellen die jij hebt. Wanneer je liever chat met de paragnosten Nederland dan is dat ook mogelijk! Als jij enkele vragen hebt of een fotoreading wil laten uitvoeren kun je ook via de e-mail in contact komen met een medium of paragnost!

Je kunt een consult met mediums of paragnosten nu starten! Onze consulenten staan namelijk de gehele dag door klaar om jou te helpen, adviseren en ondersteunen.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Spiritueel coach Sky
Beschikbaar
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Paragnost Thea
Ingesprek
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster