Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paragnosten Nederland

Wil jij graag met een spiritueel coach praten over wat jou in de toekomst te wachten staat? Heb jij levensvragen die je beantwoord zou willen hebben of wil je juist dat je inzicht en antwoord krijgt in ingewikkelde kwesties zodat je verder kunt met je leven? Neem dan contact op met Paragnosten Nederland.

Paragnosten Nederland

De bijzondere gave die paragnosten hebben

Paragnosten Nederland beschikken over paranormale gaven waardoor zij in staat zijn om je te helpen met het vinden van antwoorden op levensvragen, problemen in relaties en of andere situaties waardoor je geblokkeerd bent. Door hun paranormale gaven kunnen paragnosten eenvoudig antwoorden en inzichten verschaffen op levensvragen.

Het is namelijk zo dat een ervaren medium of paragnost bijzondere gaven heeft waardoor zij waarnemingen kunnen doen die je zonder deze gave niet kan doen. De gaven die top paragnosten kunnen hebben zijn; helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend.

Helderziend

Erkende paragnosten kunnen helderziend zijn, dit wil zeggen dat zij van de meest ingewikkelde kwesties beelden kunnen ontvangen om zo tot een duidelijk antwoord of oplossing te komen. Helderziendheid wil namelijk zeggen dat paragnosten kunnen voelen, zien of weten wat eerder onzichtbaar is. Een helderziende paragnost kan daardoor moeiteloos inzicht krijgen in een situatie, waardoor deze de juiste antwoorden en oplossingen kan bieden. Een helderziende paragnost krijgt deze beelden door vanuit een bron die niet altijd duidelijk is. Soms komt de informatie vanuit spirituele werelden, of van overleden personen, andere keren komt het ook gewoon door intuïtie.

Heldervoelend paragnost

Naast helder ziend zijn is het ook mogelijk dat een je in contact komt met een heldervoelend paragnost/medium. Helder voelend wil zeggen dat iemand meer gevoelens heeft dan de gemiddelde persoon. Een heldervoelende paragnost/medium kan op een diep niveau voelen wat er in situaties aan de hand is, waardoor zij direct zuiver antwoord en oplossingen kunnen aandragen. Iemand die heldervoelend is kan de energieën van een situatie voelen en beoordelen hoe deze energieën vloeien, waardoor hij of zij direct de juiste antwoord kan geven. Heldervoelende paragnost/medium staat daarnaast ook vaak in contact met overledenen, waardoor deze persoon je meer inzicht kan geven in situaties of levensvragen.

Helderwetend

Helder wetend wil zeggen dat een medium of paragnost direct weet wat er gaande is in een situatie. Een helderwetende paragnost/medium heeft namelijk de gave om antwoord te krijgen zonder dat er informatie gevraagd of verzameld hoeft te worden. Een intuïtief gesprekspartner kan je dan helpen om meer te weten te komen over jouw levensvragen, problemen of wensen. De paragnost/medium die helderwetend is beschikt over een soort van bovennatuurlijke informatie waardoor zij sneller tot de juiste antwoorden kunnen komen.

Helderhorend

De helderhorende paragnost/medium heeft de gave om stemmen of gedachten van overledene te horen. Deze helderziendheid staat dan ook bekend als de stem van de geest. Het kan ook zo zijn dat iemand helderhorend is en juist andere vormen van geluid hoort, denk aan stemmen, gehuil of gefluister.

Helderruikend

Een erkende paragnost kan ook helderruikend zijn. Bij deze gave is het zo dat de paragnost in staat is om een specifieke geur te ruiken die als het ware langs komt. De helderruikende paragnost kan zo erg gericht zijn dat deze persoon direct weet wie er aanwezig is of wat de ander voelt.

Met welke vragen kun je terecht bij erkende paragnosten?

In heel veel verschillende situaties kun jij terecht bij de beste paragnost voor jou! Je kunt hier terecht voor vragen uit het verleden, heden en de toekomst. Deze vragen kunnen dan bijvoorbeeld gaan over liefde, werk, familie maar ook geestelijke groei. Vragen die je kunt stellen zijn:

  • Waarom ben ik in deze situatie terecht gekomen?
  • Wat kan ik doen om mijn werksituatie te verbeteren?
  • Hoe krijg ik meer balans in mijn leven?
  • Zal er iets veranderen in mijn situatie?
  • Wat kan ik doen om gelukkiger te zijn?

Het is belangrijk om te weten dat erkende paragnosten of mediums je nooit kunnen dwingen tot iets. Zij helpen je om dieper inzicht te krijgen in de situatie, waardoor je eigenlijk zelf je antwoorden kan vinden. Paragnosten en mediums helpen je alleen met het verkrijgen van informatie, zodat jij uiteindelijk de juiste keuzes kunt maken. Dit is dan ook precies waarom een erkende paragnost zo waardevol is, omdat je hier direct antwoord en meer inzicht krijgt op jouw levensvragen.

Situaties waarin de beste mediums en paragnosten kunnen helpen zijn bijvoorbeeld in de liefde, bij rouwverwerking van overleden dierbaren, bij vragen over jouw toekomst of voor een eerlijk antwoord op levensvragen.

De hulp van een relatie coach

Je kunt een bekende paragnost ook inschakelen als je relatie problemen hebt. Want wanneer een relatie coach heldervoelend of helderziend is dan kunnen zij inzicht geven in jouw situatie. Een relatiecoach kan je dan helpen bij het vergroten van jouw bewustzijn en daarnaast ook tips aanreiken voor effectieve communicatie en problemen oplossen.

Kamp jij met relatie problemen, narcistische relaties, onvoorwaardelijke liefde of andere problemen in de liefde/relaties? Dan kun je hier terecht bij een relatiecoach die helderziend of heldervoelend is. Dit kan ook als jij even de behoefte hebt aan een luisterend oor omdat je wil praten over een situatie als liefde, persoonlijke ontwikkeling of werk!

Contact met overleden dierbaren

Ook kan een medium jou duidelijk bijstaan als jij hulp nodig hebt bij het verwerken van verlies van een overleden dierbare. Soms is een medium ook in staat om contact te maken met overledenen waardoor jij inzicht kan krijgen. Dit kan jou helpen om het verlies beter te kunnen verwerken en met meer rust afscheid te nemen van deze persoon.

Healing door de beste paragnost

Een krachtig soul healer kan jou ook helpen! Want wanneer jij last hebt van persoonlijke blokkades, verdriet of fysieke pijn kan een paragnost hierbij helpen. Een soul healer is vaak helderziend en helpt jou met het verwijderen van oude energieën die jou belemmeren in je ontwikkeling. De krachtige energie die een soul healer kan toepassen helpt je om jouw persoonlijke kwaliteiten weer te ontdekken en hier op een positieve manier mee aan de slag te gaan!

Ook zijn er paragnosten die energetisch reinigen kunnen uitvoeren. Met deze gave kan de paragnost ziekte of minder positieve energieën aanpakken waardoor jij je weer meer in balans voelt! Net als het bestrijden van zwarte magie of het uitvoeren van Reiki.

Inzicht in jouw toekomst

Ook voor directe boodschappen over jouw toekomst kun je terecht bij sommige paragnosten of mediums. Zij kunnen namelijk de toekomst voorspellen! Deze voorspellingen helpen jou om gerichte keuzes te maken in je leven. Hierbij krijg je vaak ook tips en adviezen van de paragnost waardoor jij makkelijk de juiste beslissing kan nemen.

Welke hulpmiddelen gebruikt een paragnost medium?

Een medium of paragnost werkt met behulp van de bijzondere gaven die zij hebben, soms is het zo dat er tijdens het gesprek bepaalde attributen worden ingezet zodat er heldere inzichten en antwoorden naar voren komen. Zo kan het zijn dat een spiritueel coach een pendel gebruikt, astrologie betrekt in het gesprek of een kaartlegging doet.

Het is mogelijk dat een medium of paragnost kan kaarten leggen. Met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten. Lenormand kaarten bieden een inzicht in de verschillende thema’s die in het leven van iemand speelt. Met tarot kaarten kan een paragnost jouw toekomst voorspellen en met engelenkaarten krijg je meer liefde en energie binnen in jouw leven.

Ook kunnen bepaalde paragnosten op afstand inzichten geven. Merk je dat als jij naar iemand toe gaat of contact maakt, er energieën vrij komen? Of wil je graag weten of jij al energieën uitzendt? Dan kan je bij een paragnost op afstand informatie over deze energieën verkrijgen. Ook kunnen voorwerpen helpen dat een medium of paragnost heldere boodschappen kan overbrengen. Denk hierbij aan aura foto’s, aura reiniging of spiritueel coaching met behulp van verschillende kristallen.

Kortom, een paragnost of medium is er om jou te helpen bij de vragen in het leven die je nog niet kan beantwoorden. Je kunt hierbij denken aan persoonlijk ontwikkeling, liefde/relaties en spiritualiteit. Dit kunnen helderziende boodschappen zijn over jouw leven maar ook een luisterend oor als je even behoefte hebt aan een gesprek.

Kom in contact met onze betrouwbare paragnosten

Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met onze consulenten. Voor een consult kun je namelijk telefonisch contact opnemen met onze top paragnosten! Je belt dan naar een boxnummer van een medium of paragnost en je kunt de vragen stellen die jij hebt. Wanneer je liever chat met de paragnosten dan is dat ook mogelijk! Als jij enkele vragen hebt of een fotoreading wil laten uitvoeren kun je ook via de e-mail in contact komen met een medium of paragnost!

Je kunt een consult met mediums of paragnosten nu starten! Onze consulenten staan namelijk de gehele dag door klaar om jou te helpen, adviseren en ondersteunen.

Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min